Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Panasonic Nv27

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Panasonic Nv27

Ahoj.
    mam kameru panasonic nv-gs15. video sem z ni dostal v pohode pomoci prilozenyho softu pres firewire. Ale mam jeden dotaz. Pri predelani na DVD mi filmu zmizi vsechny ukazatele casu a datumu. Na zaberu v kamere je vse jak bych chtel. Nevite nekdo, jestli se da i na hotovy video nejak prenest i ten ukazatel datumu a casu? Pripadne je to jenom zalezitost softwaru? Zkousel sem jich i vic, ale nenasel sem to. Diky za radu.

PS: snad nevadi, ze se to dal taky do tohohle threadu.

Citace Původně odeslal baggger Zobrazit příspěvek
    Ahoj.
    Pri predelani na DVD mi filmu zmizi vsechny ukazatele casu a datumu. Na zaberu v kamere je vse jak bych chtel. Nevite nekdo, jestli se da i na hotovy video nejak prenest i ten ukazatel datumu a casu?
    To myslíš vážně? Ty si chceš natvrdo zničit záznam časem a datumem? To mi příjde dost divné. Jestli chceš mít pořádek, tak stačí přeci udělat titulek na začátek kdy to bylo točeno a je hotovo...a neprznit celý film.
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

no jde o to, ze mam takto natocenych nekolik kazet s vyletama do prirody (nekolikadenni dovolena) a chtel bych tam mit ten cas. ten cas mi tam prave prijde zajimavej. proto bych to tam chtel. je to vubec mozny ho tam pridat? (kdyz si ho z kamery prehraju na VHS, tak tam ten cas uz je, ale pri predelani na DVD ne)

jde mi jen o to, jestli to nejakej software umoznuje, nebo to prevodem na DVD nelze.

diky
    Naposledy upravil baggger; 09.10.2006 v 21:50.

Já používám na úpravu videa program pinacle.Přes DV kabl tam datum a čas
    neprojde.Řeším to tak,že v pinnacle vytvořím průhledný titulek na kterén napíši datum nebo čas,možno i obojí taky můžu dopsat i jiné údaje..Ten titulek
    umístím na tu čast videa která odpovída videu natočené kamerou,dám nějaký efekt,který se projeví jen na tom titulku původní video zůstane nedotčené.
    Správný datum a čas pro danou scénu je nutno zjistit na kameře.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Panasonic LX1 vs. TZ1
    Založil no-X v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 02.10.2006, 21:42
  2. Panasonic DMC-TZ1S / DMC-TZ1K
    Založil no-X v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 18
    Poslední příspěvek: 06.08.2006, 13:54
  3. Jaký výborný digitál? Canon S1 vs. Panasonic DMC-FZ20, jiné?
    Založil Slimák v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 94
    Poslední příspěvek: 23.11.2004, 01:19
  4. Problém se čtením DVD v přístroji Panasonic DVD-RV32E
    Založil stefi v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 02.08.2004, 15:29
  5. Panasonic DVD-RAM HELP !!!
    Založil svaca v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 04.05.2004, 11:25

Pravidla přispívání