Nedávno jsem měl problémy z vypalovačkou . a potom mi někdo poradil
ať si zapnu DMA. Zapnul jsem to a všechno bylo OK.![]()
No,ale zajímalo by mě co to jako to DMA je.Našel jsem to taky u CDRomky
a Hardisku .... a tam to mám vypnuté ....![]()
![]()
Nedávno jsem měl problémy z vypalovačkou . a potom mi někdo poradil
ať si zapnu DMA. Zapnul jsem to a všechno bylo OK.![]()
No,ale zajímalo by mě co to jako to DMA je.Našel jsem to taky u CDRomky
a Hardisku .... a tam to mám vypnuté ....![]()
![]()
Tak si to fofrem zapniPůvodně odeslal augit
![]()
DMA = direct memory acces (primy pristup do pameti) Proste zpusob, jakym komnikuje disk s okolim. Je to rychlejsi, nez starsi PIO mody, min to zatezuje CPU..
Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
[pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)
Už jsem si to RADŠI zapnul![]()
Díky za pomoc ......![]()
hele kdyz to taddy je tak ctene me se nejak asi podelava disk a zapojenim kablu to neniten je dobre
proste se vypina. a kdyz po nem neco chci zase se zapne a v biosu a v napajeni je ze se nema vipinat, nevite?
CASE Chieftec DX-01B-D { GIGABYTE X48 DS5 { Intel q9300 + 8GB + ATI x1600 + 2x Seagate ES2 1TB } + LiteOn SHM-165P6S} } + 21" Samsung SyncMaster 215TW
ses uklep ne? S tou ctenosti. tenhle thread ma 18 views..![]()
Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
[pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)
Trošku OFF-TPůvodně odeslal Glottis
![]()
Mno todle dělala moje baracuda v práci, poštval jsem na ni ty seagate utility a hned v SMART testu našel nějaký problém.
Velmi drahý vysokofrekvenční ohřívač okolního vzduchu.
se mi nechce zakladat dred tak sem to nalepil sme kdyz uz je odpovezeno![]()
CASE Chieftec DX-01B-D { GIGABYTE X48 DS5 { Intel q9300 + 8GB + ATI x1600 + 2x Seagate ES2 1TB } + LiteOn SHM-165P6S} } + 21" Samsung SyncMaster 215TW
DMA zapnut!!!
Viac info na http://skmi.science.upjs.sk/~schmotz...ne_systemy.pdf
AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)