Bude mi stacit Titan D3TB, nebo potrebuju neco vykonnejsiho? (se bojim z e jo)
Bude mi stacit Titan D3TB, nebo potrebuju neco vykonnejsiho? (se bojim z e jo)
D3TB asi tezko, jestli chces Titan, tak spis D5TB. Stoji kolem 400,-
A nebyl byvh to ja, kdybych ti nedoporucil Super Silent Pro nebo Super Silent Pro TC![]()
Blizsi info na www.bostar.cz
CPU: AMD Phenom X3 (2,8GHz), MOBO: Gigabyte GA-MA-790FX-DQ6, RAM: 2x2GB (A-Data), GPU: ATI Radeon HD4850, HDD: 120GB Kingston SSD (SATA) + 2TB Seagate (SATA), CHLADIČ: Scythne Ninja, OPTIKA: DVD-RW Asus, Audio: SB X-Fi Xtreme audio, TV KARTA: Asus TV/FM, CASE & ZDROJ: Chieftec DX01-BD/Corsair HX520
No kdyz uz chlazeni tak si koupim Zalmana, ticho je pro me nejdulezitejsi)
Tak nejdriv se ptas na D3TB, coz je jecak jak blazen a najednou TICHO, jo??![]()
Nezbyva nez ti znovu doporucit ty Super Silenty- jsou docela tichy. D5TB je trochu hlucnejsi, ale pri dobre vetranej skrini bys moh zpomalit otacky vetracku a taky by to s kravalem nebylo nejhorsi.
S Zalmanem zkusenosti nemam, ale podle toho D3TB jsem myslel, ze ti jde o prachy a Zalman neni z nejlevnejsich.
CPU: AMD Phenom X3 (2,8GHz), MOBO: Gigabyte GA-MA-790FX-DQ6, RAM: 2x2GB (A-Data), GPU: ATI Radeon HD4850, HDD: 120GB Kingston SSD (SATA) + 2TB Seagate (SATA), CHLADIČ: Scythne Ninja, OPTIKA: DVD-RW Asus, Audio: SB X-Fi Xtreme audio, TV KARTA: Asus TV/FM, CASE & ZDROJ: Chieftec DX01-BD/Corsair HX520
D3TB mam ted. Tak me zajimalo jestli bude stacit, nechci vyhazovat prachy za novej kdyz by stacil... Btw nepripada mi moc hlucnej...
Rve jako krava, protoze ma celkem vysokootackovej chladic, tusim, ze 6cm. Se SS se to neda srovnavat. A jestli nechces vyhazovat prachy, tak to zkus a uvidis. Ja myslim, ze to bude zatracene horky.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)