Chytl jsem nejakou potvoru vira a po odstraneni nejde ve Wordu ani jinem programu z Office XP napsat ani fň. Pise to, ze dokument je chranen proti prepsani... Nevite nekdo, cim to muze byt a jak si od toho pomoct?
Chytl jsem nejakou potvoru vira a po odstraneni nejde ve Wordu ani jinem programu z Office XP napsat ani fň. Pise to, ze dokument je chranen proti prepsani... Nevite nekdo, cim to muze byt a jak si od toho pomoct?
Brum brum, nezavazne...
Je dost mozne, te to mas "zaregistrovane" zle a zamklo sa Ti to...Par ludi s XP sa mi uz po par tyzdnoch pouzivania stazovalo...
NO WAREZ
AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava
...jj je to verzia, ktora sa musi aktivovat - kedysi som mal taky OfficeXP z CoverCD casopisu Chip -> bez aktivacie isli len subory prezerat ale nesli upravovat![]()
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
No to je super, hlavne ze mam originalku![]()
Ja uz se z MS a ty jejich infolinky po...Takze reinstal a opet aktivace... A jestli se me budou ptat, proc to reinstaluju tak casto, asi se neudrzim a tem chudakum, co tam jenom zvedaj telefony, asi reknu, co si o MS myslim...
Brum brum, nezavazne...
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)