Mam MSi GeF Ti 4200 a chci obraz hodit proste klasicky na televizi. v baleni mam jenom nejaky stupidni kabely, ktery nejdou do vstupu od televize. jestli se to propojuje pres video, tak je to blby. pls help
Mam MSi GeF Ti 4200 a chci obraz hodit proste klasicky na televizi. v baleni mam jenom nejaky stupidni kabely, ktery nejdou do vstupu od televize. jestli se to propojuje pres video, tak je to blby. pls help
to budeš mít nejspíš S-Video výstup a kabel SVHS, takže zaleží co má tvá televize za vstupy, estli má cinche tak si kup redukci SVHS-cinch a když máš na telce jen SCART tak musíš ještě dokoupit redukci cinch-SCART. Měl bys to sehnat v každym obchodě s elektronikou a nebo v obchodě s elektro-součástkama.
Intel G3258@4 GHz, CM 212+ (+NF-F12), Asus z87-k, 2x2GB DDR3-1600, MSI HD5870 Eyefinity 6 Edition 2GB, Kingston HyperX 3K 120GB, WD 10EALX(+ZM-2HC1), X-Fi Titanium, SONY AD-5280S, Logitech G5, TT Armor+ MX, Seasonic S12-620, Dell U2412M
jo dikec, zkusim to
ja to mam pres s-video, zkousel sem to prez skart ale mel sem tam nejaky divny barvy tak nevim
btw: dyz spustim video (treba v media playeru, minidvd, divX player, bsp ...) tak mam na televizi proste cerno (na kompu bezi) ! de mi to jen prez nejaky inter video winDVD, jako me je to celkem jedno, ale stve me, ze mi to este nedavno fungovalo i s tema jinejma prehravacema, je fakt ze sem nainstaloval novej divX a novy detonatory tak nevim jestli je to tim![]()
AMD Athlon XP 2500+ Barton | AC Copper Silent 2 (lapped) | Soltek SL-75FRV - VIA KT400 | V-Data 512MB DDR RAM PC2700 |
Prolink GeForce 4 Ti4200 64MB DDR RAM | Hitachi 7K250 120GB 7200ot. 8MB | Western Digital 40GB 7200ot. JB | M$ IE 3.0 |
U Ati to bejva otazka prehozeni sekundarniho a primarniho monitoru, nebo odzkouset klonovani, divadlo, atd.
There is nothin' fair in this world
There is nothin' safe in this world
And there's nothin' sure in this world
And there's nothin' pure in this world
Look for something left in this world
Video mi v okne na nVidii behalo jen u primarniho monitoru. Ve fulscreenu myslim na u obou.
MB Epox 9NDA3+, CPU A64 3200+@?GHz, RAM 2x512MB A-DATA DDR566, VGA Sapphire Toxic RX800PRO@XT, Audio Audigy 2, HDD WD Raptor 74GB & Hitachi 7k250 160GB, DVD Pioneer DVR-108, Case YY-5601 + LCPower 550W, Cooling Water, Monitor Hercules 920PRO DVI, My OC Gallery
lol potřebuješ jack- jack samec a to píchneš do scartu a ten do televize a je to v pohoděPůvodně odeslal Sova
P.S. deš na pivo, já mám docela žízen
Pašák erda.
Potreboval by som tiez pomoc...Mam GF FX 5200 a prave skusam tv out
...Takze- Napojil som cinče, napojil som zvuk .Na jednom TV my ide obraz cierno-bielo...na druhom ide farebne ...Na tv sa my filmy zobrazuju len ak mam primarny TV ..a tym padom sa zase na monitore od pc nezobrazuje,ale len cisto to filmove okno ..vsetko ostatne ode na oboch monitor aj tv...
1., Chcel by som mat oba telkače vo farbe
2., Chcel by som mat video aj na pc aj na tv
Velmy zaujimave je to ze ked mam pustemy film z titulkamy ( TV primarny ) tak titulky sa zobrazuju aj na pc aj v TV ale fim zase len v TVPreco tam nejde aj to video ked titulky hej
Idem este hladat stranky o tychto veciach...
Mam PC a v nom mam : procak disky dosky a vetraky..... a gamesi :o)
My exfriend : Duron 1000 + matsonick doska
Môj terajsi milacik : Barton 2500+ gigabyte ga7n400 a 512 MB Ram
2 macko
dej si tam normu u toho scartu scart-German a pude ti to
Pašák erda.
Aky scart? sak ja idem cez cince...tak som neako vedla s toho a kde to nastavit? na TV?Původně odeslal eraser
Mam PC a v nom mam : procak disky dosky a vetraky..... a gamesi :o)
My exfriend : Duron 1000 + matsonick doska
Môj terajsi milacik : Barton 2500+ gigabyte ga7n400 a 512 MB Ram
jj v nastavení tý televize je někde norma PAL a tu dej na GrmanPůvodně odeslal Macko
Pašák erda.
Musis si najprv zohnat najnovsi TV TOOL na adrese www.tvtool.de[/u]Původně odeslal Macko
Potom sa s tym kus pohraj... Mne tiez nesla farba a jeden mi poradil aby som naladil v TVTOOLe polozku COLOR CARIER a uz mi to frcalo... A co sa tyka videa. Na GF2 s ovladacmi 42.xx kliknes pravim tlacitkom na plochu a aktivujes NVKEystone (prekrývanie videa) a uz ti to pojde!!! Aspon mne to ide... Ale rozdiel medzi GF2 a GF5200Fx je asi velky!
1.ECS K7S5A, AMD Athlon XP 1700+@2000+ , DDRAM(PC333) 256 MB, Seagate Barracuda 40GB 7200rpm, GeForce 2 MX 400 + TVOUT 220/180Mhz, CDRW LiteOn 48/40/12, SB PCI 128, A4Tech GreatEye Wheel Mouse Optical SWOP35, Monitor KTC K700 + TV OVP :)
2.Pentium 133Mhz, 32MB ram SIMM, S3Trio 1Mb, CDROM Philips 40x, Genius Netscroll+ serial
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)