Sice nechovám se dobře, to je nával vzteku, viz:
Původně odeslal JERROME
Zkusim si ještě nechat potvrdit záruční list ale stejně už za to sraní s telefonem budeš rád když tě nezabiju sráči. Klidně zaplatim kamarádovi za odvoz na tu adresu, najdu si tě zmrde. Seš čurak co si nic jinýho nezaslouží.
http://4um.overclocking.cz/showthrea...&highlight=n73
Koupil jsem telefon, který má dvě hlavní vady: 1. neoznačený záruční list, hned vysvětlím proč je to tak důležité, jak sami vidíte ptal jsem se ho, neodpověděl, bohužel mi odešel SX1 tak sem rychle potřeboval náhradu.
2. a hlavní problém, při zapnutém t9 (predikce) se telefon celkem nechutně zasekává tzn. při psaní je třeba 10-15 vteřin čekat na možnost psaní dál.
Již mi bylo řečeno že to nejspíš vyřeší nová deska, ale proč bych měl za ni platit?
již zhruba 4-5 měsíců to zkouším řešit, přehráni sw věc neřešilo, vratili mi v mobilpohotovosti prachy za přehrání ale to je jedno řeším to až nyní, došla mi trpělivost, bgs levi u kterého puvodně je koupen, bylo koupeno ed System v jejich pražské pobočce sem nepochodil tak asi další možnost je optat se reklamací v ově zda mám šanci věc řešit. Trochu si řeším věci okolo zdraví, pár operací a proto až nyní to takto řeším.
přes noc mi došlo, když mi telefon došel poštou, byl nastaven na klasické zadávání textu, už vím proč
Omlouvám se, za nevhodné umístění, v návalu vzteku člověk (já) nepřemýšlí.