Stránka 5 z 5 PrvníPrvní 12345
Výsledky 101 až 125 z 125

Téma: Folding @ Home

  1. #101
    Senior Member Avatar uživatele falcon
    Založen
    02.02.2005
    Bydliště
    okres Chrudim
    Věk
    37
    Příspěvky
    641
    Vliv
    213

    Standardní Re: Folding @ Home

    V trayi bude pocitat max. rychlosti, pokud nebudes moc zatezovat grafiku nebo procesor, coz je treba pripad toho grafickeho znazorneni.
    COMP n.2.0 - CPU: Intel i7-4770K@3,7 (1,05V) + TR HR-01, RAM: G.SKILL RipjawsX DDR3 2x8GB 1600MHz CL9, MB: GB Z87X-D3H, VGA: ASUS GTX660Ti TOP 2GB, HDD: Samsung SSD 250GB Basic, WD 2TB AV-GP, CASE: miniRaven "prototype", PSU:Seasonic SS-660XP2 F3 Platinum 660W, DVDRW: LG, MOUSE: Gigabyte M6880, SND: FiiO E10 OLYMPUS + Audio-Technica ATH-T500, LCD: 24" DELL U2412M, NET: Wi-Fi 16MBit Tlapnet (NEW)
    BACKUP - CPU: Intel C2Q Q9400@3,4 (8x425) + TRU120E, RAM: 6GB A-DATA EE 800, MB: GB EP45-DS3P (F8), VGA: Sapphire 5850 Extreme 1GB, HDD: WD 640GB AAKS, CASE: 3R System 101 Silver |falcon edition| PSU: Corsair HX520, DVDRW: Samsung SH-S182M, LCD: 20" LG L2000C-SF
    Casemod miniRaven - "forever" on progress.....Mazda 6 2.0 Combi TE (08´) consumption

  2. #102

    Standardní Re: Folding @ Home

    Tak jsem ten krám právě odinstaloval... za poslední měsíc mi to asi 5x vždycky v okolo 60 - 80% výpočtu oznámilo, že vypršel čas na vyřešení dané jenotky a stáhlo mi to další... přitom to bylo tak 3-4 dny potom, co sem ji stáhnul... s takovouhle politikou mi můžou... dřív na ten výpočet byl měsíc, pokud se nepletu
    Phenom II X4 955 BE + CoolerMaster Hyper 212+ | Asus M4A79T Deluxe - AMD 790FX | Kingston HyperX 2x4GB DDR3 1600 MHz | Asus EAH6850 DC​/2DIS​/1GD5​/V2 + LG Flatro​n W2220P​-BF | Kingsto​n SSDNow V+100 Series ​- 96GB + Samsung SpinPoint F3 500GB SATA II | DVD RW LG GSA-4167B | Asus Xonar DG + Logitech Z-4e 2.1 + Koss SB/40 | Corsair Vengeance M90 + Logitech UltraX | Thermaltake Dream Tower Soprano VB1000SNS + Enermax Liberty EL500AWT 500W

  3. #103

    Standardní Re: Folding @ Home

    Dříve... ono není divu, když to teď hardwarově akcelerované běží ±20× rychleji
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

  4. #104
    Senior Member Avatar uživatele sasha
    Založen
    26.10.2002
    Bydliště
    Kuttenberg
    Příspěvky
    1 114
    Vliv
    245

    Standardní Re: Folding @ Home

    muzete mi prosim poradit co ma byt passkey kdyz to vyplnuji v konsoli a chci byt v nasem tymu? napsalo mi to ze v nem neexistuji,diky
    Naposledy upravil sasha; 01.01.2009 v 15:26.
    Q9450.R4850.SM215tw.P5Q-Deluxe.x500.NZC130.Pix-501.xen

  5. #105
    Senior Member Avatar uživatele falcon
    Založen
    02.02.2005
    Bydliště
    okres Chrudim
    Věk
    37
    Příspěvky
    641
    Vliv
    213

    Standardní Re: Folding @ Home

    Tam se myslim nepise nic, akorat predtim by mel bejt team number, coz je 32468.
    COMP n.2.0 - CPU: Intel i7-4770K@3,7 (1,05V) + TR HR-01, RAM: G.SKILL RipjawsX DDR3 2x8GB 1600MHz CL9, MB: GB Z87X-D3H, VGA: ASUS GTX660Ti TOP 2GB, HDD: Samsung SSD 250GB Basic, WD 2TB AV-GP, CASE: miniRaven "prototype", PSU:Seasonic SS-660XP2 F3 Platinum 660W, DVDRW: LG, MOUSE: Gigabyte M6880, SND: FiiO E10 OLYMPUS + Audio-Technica ATH-T500, LCD: 24" DELL U2412M, NET: Wi-Fi 16MBit Tlapnet (NEW)
    BACKUP - CPU: Intel C2Q Q9400@3,4 (8x425) + TRU120E, RAM: 6GB A-DATA EE 800, MB: GB EP45-DS3P (F8), VGA: Sapphire 5850 Extreme 1GB, HDD: WD 640GB AAKS, CASE: 3R System 101 Silver |falcon edition| PSU: Corsair HX520, DVDRW: Samsung SH-S182M, LCD: 20" LG L2000C-SF
    Casemod miniRaven - "forever" on progress.....Mazda 6 2.0 Combi TE (08´) consumption

  6. #106
    Senior Member Avatar uživatele falcon
    Založen
    02.02.2005
    Bydliště
    okres Chrudim
    Věk
    37
    Příspěvky
    641
    Vliv
    213

    Standardní Re: Folding @ Home

    Pokud nekdo folduje na ATI (podle statistik to ale nevypada..) a s kombinaci posledniho klienta 6.23 a posl. ovladacu ATI 8.12 mu to chvilkove zamrza (VPU recover), je dobry prepsat knihovny amdcalrt.dll a amdcalcl.dll v pracovnim adresari (C:\Documents and Settings\[Uzivatel]\Data aplikací\Folding@home-gpu) soubory se stejnym jmenem z C:\Windows\System32\ (maji jen kolem 45kB)
    COMP n.2.0 - CPU: Intel i7-4770K@3,7 (1,05V) + TR HR-01, RAM: G.SKILL RipjawsX DDR3 2x8GB 1600MHz CL9, MB: GB Z87X-D3H, VGA: ASUS GTX660Ti TOP 2GB, HDD: Samsung SSD 250GB Basic, WD 2TB AV-GP, CASE: miniRaven "prototype", PSU:Seasonic SS-660XP2 F3 Platinum 660W, DVDRW: LG, MOUSE: Gigabyte M6880, SND: FiiO E10 OLYMPUS + Audio-Technica ATH-T500, LCD: 24" DELL U2412M, NET: Wi-Fi 16MBit Tlapnet (NEW)
    BACKUP - CPU: Intel C2Q Q9400@3,4 (8x425) + TRU120E, RAM: 6GB A-DATA EE 800, MB: GB EP45-DS3P (F8), VGA: Sapphire 5850 Extreme 1GB, HDD: WD 640GB AAKS, CASE: 3R System 101 Silver |falcon edition| PSU: Corsair HX520, DVDRW: Samsung SH-S182M, LCD: 20" LG L2000C-SF
    Casemod miniRaven - "forever" on progress.....Mazda 6 2.0 Combi TE (08´) consumption

  7. #107
    Senior Member Avatar uživatele HollyG
    Založen
    12.01.2004
    Bydliště
    Praha
    Věk
    35
    Příspěvky
    1 054
    Vliv
    237

    Standardní Re: Folding @ Home

    Zajimavy poznatek, logicky, ale nenapadlo me to, neni dobre se na stroj pocitajici pres grafiku pripojovat RDPckem, prestane pocitat.
    Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
    I'm not arrogant...I'm just better than you!

  8. #108
    Senior Member Avatar uživatele sasha
    Založen
    26.10.2002
    Bydliště
    Kuttenberg
    Příspěvky
    1 114
    Vliv
    245

    Standardní Re: Folding @ Home

    Citace Původně odeslal falcon Zobrazit příspěvek
    Tam se myslim nepise nic, akorat predtim by mel bejt team number, coz je 32468.
    tak asi to byla jen chybka pri prvnim pokusu, uz to hezky bezi.
    je lepsi to bezet jako sluzbu nebo poustet zvlast v cli_?
    Q9450.R4850.SM215tw.P5Q-Deluxe.x500.NZC130.Pix-501.xen

  9. #109

    Standardní Re: Folding @ Home

    2falcon - jak se pozna, ze nekdo zpracovava unity na ATI ?
    jiank R4870 cl 6.23 beta http://fah-web.stanford.edu/awards/c...s=1&t=wus&bg=3
    Black panther - Intel E8400 (SLB9J), GigaByte EP45-UD3R, A-Data 2x2GB Vitesta, Gainward ATi/AMD Radeon 4870 512MB Gold Sample, Creative Audigy2 ZS, Samsung HD642JJ (AJ26 SMART error) + WD 6400AAKS + Samsung HD 322HJ, NEC 4571A DVD-RW, Enermax PRO82+ 525W, BenQ FP241W 24" 1920x1200, Microsoft Wheel Mouse Optical, Chicony KU-0108 mm keyboard, Microsoft VX-1000 camera, Microsoft Windows Vista Home Premium 64bit
    My gadgets : custom CIR receiver, RDS receiver (for TV card), no-more-screwdriver-mobo-powerup, Atmel 89cx051 LPTprog, N3310 LCD, ...

  10. #110
    Senior Member Avatar uživatele falcon
    Založen
    02.02.2005
    Bydliště
    okres Chrudim
    Věk
    37
    Příspěvky
    641
    Vliv
    213

    Standardní Re: Folding @ Home

    Citace Původně odeslal sasha Zobrazit příspěvek
    je lepsi to bezet jako sluzbu nebo poustet zvlast v cli_?
    Pokud myslis rozdil mezi System tray klientem a konzolovym tak doufam ze tam rozdil neni pokud se tedy nezapne graficke zobrazeni.
    Citace Původně odeslal Lukas L.
    2falcon - jak se pozna, ze nekdo zpracovava unity na ATI ?
    V tu dobu jsem pocital akorat ja a Fox, a ten co vim jede na nV...tak to bylo mysleno jinak se to asi poznat neda.
    COMP n.2.0 - CPU: Intel i7-4770K@3,7 (1,05V) + TR HR-01, RAM: G.SKILL RipjawsX DDR3 2x8GB 1600MHz CL9, MB: GB Z87X-D3H, VGA: ASUS GTX660Ti TOP 2GB, HDD: Samsung SSD 250GB Basic, WD 2TB AV-GP, CASE: miniRaven "prototype", PSU:Seasonic SS-660XP2 F3 Platinum 660W, DVDRW: LG, MOUSE: Gigabyte M6880, SND: FiiO E10 OLYMPUS + Audio-Technica ATH-T500, LCD: 24" DELL U2412M, NET: Wi-Fi 16MBit Tlapnet (NEW)
    BACKUP - CPU: Intel C2Q Q9400@3,4 (8x425) + TRU120E, RAM: 6GB A-DATA EE 800, MB: GB EP45-DS3P (F8), VGA: Sapphire 5850 Extreme 1GB, HDD: WD 640GB AAKS, CASE: 3R System 101 Silver |falcon edition| PSU: Corsair HX520, DVDRW: Samsung SH-S182M, LCD: 20" LG L2000C-SF
    Casemod miniRaven - "forever" on progress.....Mazda 6 2.0 Combi TE (08´) consumption

  11. #111

    Standardní Re: Folding @ Home

    no jo - ja to pustil odpoledne a pres noc na Radeon 4870 vicemene na default taktu. CCC mi neustale ukazuje vytizeni GPU 98-100% takze jsem musel trosku vic pustit vetracek... Rano jsem se dival na statistiku a 4 WU hotove. Dopoledne jsem (10:38 ) to pustil (v normalni verzi) na AMD Opteron 2210 (1.8GHz) a ted (14:29) ma hotovo 13% z prvni WU...
    Black panther - Intel E8400 (SLB9J), GigaByte EP45-UD3R, A-Data 2x2GB Vitesta, Gainward ATi/AMD Radeon 4870 512MB Gold Sample, Creative Audigy2 ZS, Samsung HD642JJ (AJ26 SMART error) + WD 6400AAKS + Samsung HD 322HJ, NEC 4571A DVD-RW, Enermax PRO82+ 525W, BenQ FP241W 24" 1920x1200, Microsoft Wheel Mouse Optical, Chicony KU-0108 mm keyboard, Microsoft VX-1000 camera, Microsoft Windows Vista Home Premium 64bit
    My gadgets : custom CIR receiver, RDS receiver (for TV card), no-more-screwdriver-mobo-powerup, Atmel 89cx051 LPTprog, N3310 LCD, ...

  12. #112
    Senior Member Avatar uživatele falcon
    Založen
    02.02.2005
    Bydliště
    okres Chrudim
    Věk
    37
    Příspěvky
    641
    Vliv
    213

    Standardní Re: Folding @ Home

    Co ja vim tak na ruznych platformach (CPU, nV, ATI, PS3..) to pocita ruznou praci, takze to neni tak snadno porovnatelny.
    COMP n.2.0 - CPU: Intel i7-4770K@3,7 (1,05V) + TR HR-01, RAM: G.SKILL RipjawsX DDR3 2x8GB 1600MHz CL9, MB: GB Z87X-D3H, VGA: ASUS GTX660Ti TOP 2GB, HDD: Samsung SSD 250GB Basic, WD 2TB AV-GP, CASE: miniRaven "prototype", PSU:Seasonic SS-660XP2 F3 Platinum 660W, DVDRW: LG, MOUSE: Gigabyte M6880, SND: FiiO E10 OLYMPUS + Audio-Technica ATH-T500, LCD: 24" DELL U2412M, NET: Wi-Fi 16MBit Tlapnet (NEW)
    BACKUP - CPU: Intel C2Q Q9400@3,4 (8x425) + TRU120E, RAM: 6GB A-DATA EE 800, MB: GB EP45-DS3P (F8), VGA: Sapphire 5850 Extreme 1GB, HDD: WD 640GB AAKS, CASE: 3R System 101 Silver |falcon edition| PSU: Corsair HX520, DVDRW: Samsung SH-S182M, LCD: 20" LG L2000C-SF
    Casemod miniRaven - "forever" on progress.....Mazda 6 2.0 Combi TE (08´) consumption

  13. #113

    Standardní Re: Folding @ Home

    Jo uz jsem to nasel ve FAQ, ze pro GPU to posila specialni jednotky. Pokud jsem se dival - je ten vykon nejak honorvany ? Videl jsem tam nejake body - slo by ten vykon porovnavat pres to ? Jeste F@H asi na chvilku pujcim 2 jadra na tom Opteronu - uvudime co to dokaze spocitat
    Black panther - Intel E8400 (SLB9J), GigaByte EP45-UD3R, A-Data 2x2GB Vitesta, Gainward ATi/AMD Radeon 4870 512MB Gold Sample, Creative Audigy2 ZS, Samsung HD642JJ (AJ26 SMART error) + WD 6400AAKS + Samsung HD 322HJ, NEC 4571A DVD-RW, Enermax PRO82+ 525W, BenQ FP241W 24" 1920x1200, Microsoft Wheel Mouse Optical, Chicony KU-0108 mm keyboard, Microsoft VX-1000 camera, Microsoft Windows Vista Home Premium 64bit
    My gadgets : custom CIR receiver, RDS receiver (for TV card), no-more-screwdriver-mobo-powerup, Atmel 89cx051 LPTprog, N3310 LCD, ...

  14. #114
    Senior Member Avatar uživatele falcon
    Založen
    02.02.2005
    Bydliště
    okres Chrudim
    Věk
    37
    Příspěvky
    641
    Vliv
    213

    Standardní Re: Folding @ Home

    Je na to aplikace FahMon (http://fahmon.net/) ktera zjisti aktualni body PPD u vsech klientu....
    COMP n.2.0 - CPU: Intel i7-4770K@3,7 (1,05V) + TR HR-01, RAM: G.SKILL RipjawsX DDR3 2x8GB 1600MHz CL9, MB: GB Z87X-D3H, VGA: ASUS GTX660Ti TOP 2GB, HDD: Samsung SSD 250GB Basic, WD 2TB AV-GP, CASE: miniRaven "prototype", PSU:Seasonic SS-660XP2 F3 Platinum 660W, DVDRW: LG, MOUSE: Gigabyte M6880, SND: FiiO E10 OLYMPUS + Audio-Technica ATH-T500, LCD: 24" DELL U2412M, NET: Wi-Fi 16MBit Tlapnet (NEW)
    BACKUP - CPU: Intel C2Q Q9400@3,4 (8x425) + TRU120E, RAM: 6GB A-DATA EE 800, MB: GB EP45-DS3P (F8), VGA: Sapphire 5850 Extreme 1GB, HDD: WD 640GB AAKS, CASE: 3R System 101 Silver |falcon edition| PSU: Corsair HX520, DVDRW: Samsung SH-S182M, LCD: 20" LG L2000C-SF
    Casemod miniRaven - "forever" on progress.....Mazda 6 2.0 Combi TE (08´) consumption

  15. #115

    Standardní Re: Folding @ Home

    Tohle by mohlo zajímat majitele X2
    Citace Původně odeslal Dave Baumann
    FYI - with Cat 9.1 F@H can be distributed over both ASIC's for HD 4870 X2, however you have to force the app to use the driver supplied CAL DLL's rather than the app supplied DLL's.
    Pro neangličtináře: pokud máte HD4870X2, může F@H běžet na obou čipech: stačí nainstalovat Catalysty 9.1 a používat CAL knihovny driveru namísto knihoven obsažených v aplikaci.
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

  16. #116
    Senior Member Avatar uživatele sasha
    Založen
    26.10.2002
    Bydliště
    Kuttenberg
    Příspěvky
    1 114
    Vliv
    245

    Standardní Re: Folding @ Home

    omlouvam se, ale uz jsem asi slepy takhle vecer.
    nainstaloval jsem catalysty 9.1
    nainstaloval jsem fah clienta podle navodu, ale nikde nevidim jak to donutit pouzivat gpu
    zkusil jsem toho fahmona, pro console clienta ktery pouziva cpu (4x) mi to ukaze status, pro clienta u ktereho vyberu adresar pro ati ukaze prd.

    na jejich strankach taky neni vysvetleno nic blizsiho, proste jen nainstalujte a je to.
    muze mi nekdo chytrejsi poradit jak na to?
    diky
    s
    Q9450.R4850.SM215tw.P5Q-Deluxe.x500.NZC130.Pix-501.xen

  17. #117

    Standardní Re: Folding @ Home

    Citace Původně odeslal sasha Zobrazit příspěvek
    omlouvam se, ale uz jsem asi slepy takhle vecer.
    nainstaloval jsem catalysty 9.1
    nainstaloval jsem fah clienta podle navodu, ale nikde nevidim jak to donutit pouzivat gpu
    zkusil jsem toho fahmona, pro console clienta ktery pouziva cpu (4x) mi to ukaze status, pro clienta u ktereho vyberu adresar pro ati ukaze prd.

    na jejich strankach taky neni vysvetleno nic blizsiho, proste jen nainstalujte a je to.
    muze mi nekdo chytrejsi poradit jak na to?
    diky
    s
    zkus GPU clienta odsud: http://folding.stanford.edu/English/DownloadWinOther
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

  18. #118
    Senior Member Avatar uživatele sasha
    Založen
    26.10.2002
    Bydliště
    Kuttenberg
    Příspěvky
    1 114
    Vliv
    245

    Standardní Re: Folding @ Home

    diky to bylo ono,
    take to, ze normalne pouzivam jen gpu driver bez wdm a dalsich saskaren, u cat 9.1 pri instalaci s wdm se objevi klient pro folding. jen to nezobrazi tu molekulu > run time error....
    rozdil oproti vykonu cpu je dosti znacny, kazdopadne je grafika tepla ze na ni ani prst neudrzim

    mate nekdo vyzkousene neco jineho nez fahmona? co se procesu tyce tak se to chova skoro jako trojan
    Q9450.R4850.SM215tw.P5Q-Deluxe.x500.NZC130.Pix-501.xen

  19. #119
    Senior Member Avatar uživatele falcon
    Založen
    02.02.2005
    Bydliště
    okres Chrudim
    Věk
    37
    Příspěvky
    641
    Vliv
    213

    Standardní Re: Folding @ Home

    tak ja pouzil k ATI tu verzi klienta co maji na strankach (http://www.stanford.edu/group/pandeg...ystray-623.msi), ten odkaz po instalaci ATI driveru sem ani nepouzil, tak nevim Pokud ti nejde graficke zobrazeni tak zkus provest to prepsani souboru co sem psal vys, u Catalystu 9.1. jsou stejne problemy jak u 8.12. S tim zahrivanim se nedivim, chce to holt neco lepsiho :/
    Nic jineho nez Fahmona sem nezkousel, jestli neco jineho vubec je...
    COMP n.2.0 - CPU: Intel i7-4770K@3,7 (1,05V) + TR HR-01, RAM: G.SKILL RipjawsX DDR3 2x8GB 1600MHz CL9, MB: GB Z87X-D3H, VGA: ASUS GTX660Ti TOP 2GB, HDD: Samsung SSD 250GB Basic, WD 2TB AV-GP, CASE: miniRaven "prototype", PSU:Seasonic SS-660XP2 F3 Platinum 660W, DVDRW: LG, MOUSE: Gigabyte M6880, SND: FiiO E10 OLYMPUS + Audio-Technica ATH-T500, LCD: 24" DELL U2412M, NET: Wi-Fi 16MBit Tlapnet (NEW)
    BACKUP - CPU: Intel C2Q Q9400@3,4 (8x425) + TRU120E, RAM: 6GB A-DATA EE 800, MB: GB EP45-DS3P (F8), VGA: Sapphire 5850 Extreme 1GB, HDD: WD 640GB AAKS, CASE: 3R System 101 Silver |falcon edition| PSU: Corsair HX520, DVDRW: Samsung SH-S182M, LCD: 20" LG L2000C-SF
    Casemod miniRaven - "forever" on progress.....Mazda 6 2.0 Combi TE (08´) consumption

  20. #120

    Thumbs up Re: Folding @ Home

    edit
    Naposledy upravil haraburdista; 20.05.2010 v 23:00.

  21. #121
    Senior Member Avatar uživatele sasha
    Založen
    26.10.2002
    Bydliště
    Kuttenberg
    Příspěvky
    1 114
    Vliv
    245

    Standardní Re: Folding @ Home

    Citace Původně odeslal falcon Zobrazit příspěvek
    tak ja pouzil k ATI tu verzi klienta co maji na strankach (http://www.stanford.edu/group/pandeg...ystray-623.msi), ten odkaz po instalaci ATI driveru sem ani nepouzil, tak nevim Pokud ti nejde graficke zobrazeni tak zkus provest to prepsani souboru co sem psal vys, u Catalystu 9.1. jsou stejne problemy jak u 8.12. S tim zahrivanim se nedivim, chce to holt neco lepsiho :/
    Nic jineho nez Fahmona sem nezkousel, jestli neco jineho vubec je...
    no zacal jsem hledat jak zvysit otacky vetracku, protoze byly neustale na 25% az jsem nasel nejaky navod na modifikaci xml filu pro profil vytvoreny v ccc, ale s 9.1 verzi to pada, protoze uz je to v overdrive povoleny, takze jsem jen zvysil otacky na 40% coz dalo asi 3500rpm (nijak moc hlucne coz me udivilo) a teplota je ted v plnem loudu na 75 stupnich, jen teda doufam, ze ten vetracek brzo neodejde, pochybuju ze by to slo uchladit s pasivem....
    mrknu na ten tvuj navod, ale je to jen drobny nedostatek, spis sleduju jak to kazdy tri hodiny vyplivne vypocet
    Q9450.R4850.SM215tw.P5Q-Deluxe.x500.NZC130.Pix-501.xen

  22. #122
    Senior Member Avatar uživatele sasha
    Založen
    26.10.2002
    Bydliště
    Kuttenberg
    Příspěvky
    1 114
    Vliv
    245

    Standardní Re: Folding @ Home

    Foxi, nemohli by dostat ti co pocitaji pro forum taky nejakou frcku? treba neco jako je za prispevek ... treba by to nekoho dalsiho prilakalo, kdyz te mrzelo ze je v listu malo lidi
    Q9450.R4850.SM215tw.P5Q-Deluxe.x500.NZC130.Pix-501.xen

  23. #123

    Standardní Re: Folding @ Home

    Citace Původně odeslal sasha Zobrazit příspěvek
    Foxi, nemohli by dostat ti co pocitaji pro forum taky nejakou frcku? treba neco jako je za prispevek ... treba by to nekoho dalsiho prilakalo, kdyz te mrzelo ze je v listu malo lidi
    to se neptej me ... ja tu o nicem nerozhoduju
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

  24. #124

    Standardní Re: Folding @ Home

    Díval jsem se na stránku našeho týmu a jako Homepage je tam ještě stará (nefuknční) adresa http://www.overclocking.cz/4um/
    . . . if you dont live for something you will die for nothing
    Q9300 + Ninja | EP35-DS4 | 8GB | HD4670 + AC S1 | 640 AAKS, 320GB YS, 1.5TB EVDS | SH-S203B | Corsair VX450 | HP ZR24w
    M-Audio Revolution 5.1 | Marantz PM4001 | EPOS ELS-3 | Sennheiser HD555->595
    C7D | 17-40, 50/1.4, 100/2.8, 70-300 | 430 EX II

  25. #125

    Standardní Re: Folding @ Home

    Nevi nekdo jak zjistit, ktery stroj neposila vysledky za nas tym? Bezi mne vse na linuxu. Mam 5 stroju clinet.cfg je vyplnen vsude stejne, ale stale mne to pise aktivni clienti 3. Da se nejak poznat z ktereho stroje prisly vysledky a z ktereho ne? Nemuze to souviset s machine ID? To nevim k cemu je.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. Poradte, jak nejjednoduseji udelat z XP Home XP Pro ?
    Založil ms v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 04.11.2004, 12:13
  2. přeměna WinXP PRO na HOME
    Založil herma v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 19.08.2004, 08:27
  3. Zablokování pirátské instalace u Win XP Home
    Založil Tantalos v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 29.04.2004, 21:11
  4. Prechod z Win Xp Home edition na Profesional
    Založil T@poX v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 18.07.2003, 08:55
  5. Rozdíl mezi Xp home a prof.
    Založil Premo v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 09.04.2003, 15:23

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •