Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Win7 64bit - niektore programy nefunguju...

  1. #1

    Standardní Win7 64bit - niektore programy nefunguju...

    Stala sa mi zvlastna vec... stratila sa mi ikona profilu (normalne tam mam prazdny stvorcek) a zo sTART MENU mi zmizla viac ako polovica programov... Napr. Nero mam nainstalovane, vidim ho v spravcovi programov, ale pri pokuse o jeho spustenie sa spusti instalator a hlada instalacne subory...

    na internete som nasiel podobne problemy, absak ani jedno riesenie nezabralo... Prosim, Vedeli by Ste mi pomoct

    dakujem, Jaro

  2. #2

    Standardní Re: Win7 64bit - niektore programy nefunguju...

    Asi by to chtělo zkontrolovat hardware, tohle se nestane jen tak samo od sebe, takže předpokládám, že za to může třeba vadný disk, paměť, nebo taky něco uplně jiného.

    Fanless Experiment || Gigabyte Z77-DS3H | Intel i5-3570K | Thermalright HR-02 | 16G DDR3 | Sapphire HD 7750 Ultimate | Crucial M4 256GB | Seasonic X-400FL | Fractal Define R4
    Dell D430 || i945G | C2D 1.2G ULV | 2G DDR2 533 | GMA950 | 12" 1280x800 | 80G 4k2 | 802.3ab | 802.11g | 802.15.1 | HSDPA | Windows 7 x64
    Storage || i965G | E2200 | 4G DDR2 | RAID5 6x Samsung HD154UI 1.5TB - ~7TiB | 802.3ab ...powered by Ubuntu Server x64
    Accessories || E-MU Tracker Pre USB 2.0 | Meier Corda Headsix | Sony MDR-CD470 | Pioneer A-204R | Tesla ARS 9218 32 | LG 32LD350

    "Music is essentially useless, as life is." George Santayana


  3. #3
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    38
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    289

    Standardní Re: Win7 64bit - niektore programy nefunguju...

    Ještě by bylo IMHO důležité zmínit, jestli jsi v období před tím, než se tohle stalo, neprováděl něco nestandardního ze softwarového hlediska. Myslím tím třeba lezení na nějaké podezřelé weby a stahování ledasčeho, instalaci nějakých "suprdupr programů", vrtání se ve Windows atd...

    Ty programy, co ti nejdou spustit - když přejdeš do jejich instalační složky, vidíš tam ty soubory, čili fyzicky na disku jsou? Jde to spustit třeba tímto postupem?

    Chtělo by to trochu omezit příčiny - aktuálně to IMHO může být stejně dobře nějaká SW neplecha, jako HW problém (viz monsoon), který prostě Widle úplně "nevydejchaly".
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  4. #4

    Standardní Re: Win7 64bit - niektore programy nefunguju...

    - nie, nic podozrive som neinstaloval ani som sa nevrtal vo widlach... davnejsie som nainstaloval advanced system care PRO, tam sa robi nejake samo-cistenie, ale doteraz problem nebol ziadny... Inaq systemovy disk je SSD...

    jaro

  5. #5
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    38
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    289

    Standardní Re: Win7 64bit - niektore programy nefunguju...

    A ta "fyzická přítomnost" programů, jak jsem se ptal? Zmizely opravdu ty programy, nebo se jen "nakopli" zástupci?
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  6. #6
    Member Avatar uživatele _Tomas
    Založen
    10.09.2003
    Bydliště
    Želešice (10km od Brna)
    Příspěvky
    400
    Vliv
    211

    Standardní Re: Win7 64bit - niektore programy nefunguju...

    A zkontroloval jsi ty soubory primo ve slozce jak pise David? Jsou tam? Co SMART toho disku, nejsou tam nejaky vadny/realokovany sektory/bunky? Muzes zkusit jeste System Restore (pokud ho nemas vypnutej) a vratit system pred dobu, kdy se to takhle rozhasilo.
    Core i5 3570K @ 4,3GHz + AC Freezer i30 | Gigabyte Z77X-D3H | 2x 4GB ADATA XPG V2 1600MHz DDR3 | EVGA nVidia GeForce GTX680 SC 2GB | SSD Kingston HyperX 3K 128GB | 2TB WD Caviar Black | Corsair GS 800W |LCD FS 23" | Logitech Performance MX | Pioneer VSX521 + Jamo D165 |
    Synology DS212j | 2x 2TB WD Caviar Black |
    Ford Focus ST 2.5 225HP/320Nm @ +- 250HP/330Nm

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. notebook a preinstalovane Win7 64bit
    Založil LtK v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 15.06.2011, 19:23
  2. Problemy s detekci USB zarizeni ve Win7 64bit
    Založil Kamikatze007 v sekci fóra Windows 7
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 10.12.2010, 15:11
  3. Acrobat Reader a Win7 64bit.
    Založil Premo v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 18.06.2010, 21:30
  4. Win7<->Win7 - přístup k sys. sharu
    Založil Hanz v sekci fóra Windows 7
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 23.03.2010, 11:14
  5. Win7 32bit.nebo 64bit.?
    Založil Premo v sekci fóra Windows 7
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 10.03.2010, 00:41

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •