Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Po přepnuti do winu, se do hry z5 nedostanu

  1. #1
    Junior Member
    Založen
    13.02.2005
    Bydliště
    Pha
    Věk
    31
    Příspěvky
    76
    Vliv
    185

    Standardní Po přepnuti do winu, se do hry z5 nedostanu

    Po včerejším formátu (Vista 64bit), se po přepnutí z hry do windows, nedostanu zpátky do hry, jen problikne černá obrazovka. Nevíte nikdo co stím? před formátem to fungovalo bez problemu, ovladače na grafiku sem zkoušel přeinstalovat - bez výsledně.
    E5200 4Ghz@1.345V . CM Hyper 212
    Gigabyte P35-DS3L
    Gigabyte HD4850@780/1120Mhz 1.29V
    2x2GB A-DATA 1066Mhz
    Samsung F1 640GB

  2. #2

    Standardní Re: Po přepnuti do winu, se do hry z5 nedostanu

    Citace Původně odeslal SoMeoNe Zobrazit příspěvek
    Po včerejším formátu (Vista 64bit), se po přepnutí z hry do windows, nedostanu zpátky do hry, jen problikne černá obrazovka. Nevíte nikdo co stím? před formátem to fungovalo bez problemu, ovladače na grafiku sem zkoušel přeinstalovat - bez výsledně.
    Včera mi nechtělo jet auto, nevíte co s tím ?

    (sry ale to je takový dotaz, že ti těžko někdo odpoví...)
    DirectX, ovladače chipsetu, grafiky, reinstal hry,
    a tím formátem máš na mysli nová instalace ?
    Paul Atreides
    NPE-squad.com - Clan Leader

    COMP: Win7 x64 prof. | C2D E8400 3Ghz | ASUS P5B DeLuxe | Corsair 6000 MB DDR2 800MHz | ASUS GTX 560 Ti 1GB-DDR5 | SB Audigy SE 7.1 | Seagate 1000GB & 500GB (šuple WD 320GB) | Corsair 520W | 26" LG fullHD 1920x1080px 8ms
    NAS-server: Win Home Server 2011 | 1,6 Atom D525 (2 core | 4 threads) | ASrock mini-ITX | 4 GB DDR3 800MHz | Western 1TB GreenPower | Fortron 200W 80-BronzePlus | ftp, web, mumble, vpn, Servio DLNA share system, komplet PLEXI case
    NetBook: ASUS Eee1001PQ (violet) | 1,6 ATOM | 1 GB RAM | 250GB HDD | 1024x600 px LCD | baterie 7h :)
    FOTO: Olympus E-520 | 14-42 ZuikoDigital | 40-150 ZuikoDigital

  3. #3

    Standardní Re: Po přepnuti do winu, se do hry z5 nedostanu

    Zajimave, ja mel posledni dobou podobny problem. Nepomuze nahodou kdyz behem prepnuti budes rychle jezdit mysi a klikat? U me to pomohlo, casem to zacalo fungovat normalne. Mam podezreni na nejaky problem s ati driverama a skypem, nemas ho nahodou pusteny?
    Gigabyte GA-965P-S3, 3GB DDR2 transcend 667@925Mhz, E2160@3330MHz, Powercolor HD4830@700/1850, LG L226WTQ-PF , Seasonic SS-500ET-T3 500W 80PLUS, ~2TB HDD, DVB SkyStar2 ,Leadtek TV 2000XP, Logitech Z-640, Logitech MX510, Logitech DFP, Dolby's keyboard, NEC 3550A, Pixma iP4500, W7 x64, 3dmark
    30/1,5Mbit UPC - Buffalo WHR-HP-G54 OpenWRT, Dlink G664T OpenWRT, La Fonera OpenWRT, Linksys PAP2T VoIP
    Samsung I5700 Galaxy Spica - Android 2.2

  4. #4
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    38
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    293

    Standardní Re: Po přepnuti do winu, se do hry z5 nedostanu

    Taky se mi to párkrát stalo, buď že to "nešlo" nebo pak "program přestal pracovat"... Doporučuju povypínat vše ostatní, u mě to vypadá na to, že problémem byl puštěný FireFox... Plus ovladače přehoď pokud možno na ty od výrobců, ono to s těma Microsoftíma občas blbne
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  5. #5
    Junior Member
    Založen
    13.02.2005
    Bydliště
    Pha
    Věk
    31
    Příspěvky
    76
    Vliv
    185

    Standardní Re: Po přepnuti do winu, se do hry z5 nedostanu

    sem to přeformátoval, přecijen je to rychlejší, než hledat čím to je.
    E5200 4Ghz@1.345V . CM Hyper 212
    Gigabyte P35-DS3L
    Gigabyte HD4850@780/1120Mhz 1.29V
    2x2GB A-DATA 1066Mhz
    Samsung F1 640GB

  6. #6

    Standardní Re: Po přepnuti do winu, se do hry z5 nedostanu

    Zalezi taky na tom, jak dobre je ta hra napsana
    Treba do Gothic 3 Forsaken Gods se u me vratit nelze. Zajimave, ze do puvodniho Gothicu 3 bez problémů, asi tam indové udělali nějaké nové bugy
    Jinak bez problémů, nevzpomínám si na žádnou jinou hru, ze které bych nemohl skákat do win a vracet se.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •