Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: AMD Athlon 64 X2 3600 a MSI K9N Ultra-2F

  1. #1

    Standardní AMD Athlon 64 X2 3600 a MSI K9N Ultra-2F

    Zakoupil jsem procesor AMD Athlon 64 X2 3600 a zakladni desku MSI K9N Ultra-2F
    Pri startu pc mi to vypsalo na obrazovku nasledujici hlasku:
    Processor installed in your system are of an unknown revision.Please contact your Bios vendor for appropriate update.
    Podle me je spatna zakladni deska.Mam ji reklamovat?
    Objednavku jsem delal pres internet.A zbozi mam od patku.
    Dekuji za kazdou radu.

  2. #2
    Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Založen
    12.10.2002
    Bydliště
    OVA, OL
    Věk
    38
    Příspěvky
    3 474
    Vliv
    274

    Standardní Re: AMD Athlon 64 X2 3600 a MSI K9N Ultra-2F

    A podle me je to tim, ze tam je nejaky stary BIOS a chtelo by to nahrat novejsi.
    Nevim, jake ma ta deska moznosti upgradu biosu, moje asuska zvladne nahrat bios i bez presne podpory cpu. Jinak ale budes potrebovat cpu, ktery je podporovan. Pripadne se obrat na prodejce s tim, ze ti dana kombinace nefunguje.
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

  3. #3

    Standardní Re: AMD Athlon 64 X2 3600 a MSI K9N Ultra-2F

    Citace Původně odeslal Anduril Zobrazit příspěvek
    A podle me je to tim, ze tam je nejaky stary BIOS a chtelo by to nahrat novejsi.
    Nevim, jake ma ta deska moznosti upgradu biosu, moje asuska zvladne nahrat bios i bez presne podpory cpu. Jinak ale budes potrebovat cpu, ktery je podporovan. Pripadne se obrat na prodejce s tim, ze ti dana kombinace nefunguje.
    kdyz se podivate na desku tak uvidite ze procesor AMD x2 je podporavan(socket AM2)viz. http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008M0971K79YR
    Prave nevim jestli ma cenu nahravat novy bios kdyz je to v zaruce.Cokoliv se stane a pak mi nemusi zaruku nemusi uznat.Nevim jak pokracovat.Jestli neni lepsi reklamovat desku za jiny typ.Jak by jste pokracovali vy?

  4. #4
    Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Založen
    12.10.2002
    Bydliště
    OVA, OL
    Věk
    38
    Příspěvky
    3 474
    Vliv
    274

    Standardní Re: AMD Athlon 64 X2 3600 a MSI K9N Ultra-2F

    Ano, AMD X2 je podporovan, ale nemusi byt konkretnim biosem podporovan konkretni typ cpu, tedy X2 3600+ EE...
    Ja bych zkusil nahrat novy bios, pokud to ovsem delat nechces, tak to zkus vratit.
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

  5. #5
    Senior Member Avatar uživatele AmOK
    Založen
    15.03.2007
    Bydliště
    Bratislava
    Věk
    52
    Příspěvky
    506
    Vliv
    188

    Standardní Re: AMD Athlon 64 X2 3600 a MSI K9N Ultra-2F

    Je to presne tato? http://global.msi.com.tw/index.php?f...&maincat_no=1#
    lebo MSI K9N Ultra-2F som na stranke MSI, za toho boha nevedel najst. Je mozne, ze ti predali stary model, bez podpory. Checkni PCB verziu, ci mas 2.1 alebo 2.0 a verziu biosu, mala by byt 3.4 Postni aj oznacenie cpu ADO3600xxxxxx
    Ak je na konci DD, tak mas EE Brisbane, co stary bios nepozna. Osobne by som im ju zaniesol, nech flashnu novy bios, ak zozenu. Predali ti, nech sa staraju. Ak je to komplikovane a chces to riesit ty, tak sa pokusim poradit, ked budem vediet viac o MB a CPU.
    podpis............................................ ............ načo?

  6. #6

    Standardní Re: AMD Athlon 64 X2 3600 a MSI K9N Ultra-2F

    Citace Původně odeslal AmOK Zobrazit příspěvek
    Je to presne tato? http://global.msi.com.tw/index.php?f...&maincat_no=1#
    lebo MSI K9N Ultra-2F som na stranke MSI, za toho boha nevedel najst. Je mozne, ze ti predali stary model, bez podpory. Checkni PCB verziu, ci mas 2.1 alebo 2.0 a verziu biosu, mala by byt 3.4 Postni aj oznacenie cpu ADO3600xxxxxx
    Ak je na konci DD, tak mas EE Brisbane, co stary bios nepozna. Osobne by som im ju zaniesol, nech flashnu novy bios, ak zozenu. Predali ti, nech sa staraju. Ak je to komplikovane a chces to riesit ty, tak sa pokusim poradit, ked budem vediet viac o MB a CPU.
    Mate pravdu vsude pisi ze tato deska podporuje procesor ktery jsem zakoupil Athlon 64 x2 3600+. Bohuzel s flashovanim nemam zadne zkusenosti.Pokud je to jednoduche tak bych Vas pozadal o pomoc(pokud zaroven nemuzu ztratit zaruku).Me to vypise tu chybovou hlasku hned po nastartovani pc.Nemuzu se dostat do biosu na prikazovou radku nikam.

  7. #7

    Standardní Re: AMD Athlon 64 X2 3600 a MSI K9N Ultra-2F

    nevim jak to maj asus desky, ale na prikazovou radku se dostanes jen se spousteci disketou, treba win98 nebo nejakym bootCD, pokud se s tim nechces otravovat, protoze bys musel asi stejne tam dat nejaky procak co pojede, tak bych se obratil na zkuseneho kamose/znameho nebo se domluvil s obchodem, aby updatovali bios oni

    ale nevim treba ma ta deska podobne jak u gigabytu flash primo na desce, tak to by te teoreticky pustilo i bez procaku a mohl to flashnout
    Naposledy upravil jenicek321; 15.04.2007 v 20:17.

  8. #8
    Senior Member Avatar uživatele AmOK
    Založen
    15.03.2007
    Bydliště
    Bratislava
    Věk
    52
    Příspěvky
    506
    Vliv
    188

    Standardní Re: AMD Athlon 64 X2 3600 a MSI K9N Ultra-2F

    Ak mam byt uprimny, radil by som tu MB vratit predajcovi, bud nech sa postara o flash cerstveho biosu, alebo vrati peniaze. Pripadne poskytne inu MB, ktora nebude mat s 65nm X2 3600+ problem.
    Ono flash biosu nie je zlozita vec, ak si to uz niekedy robil, ale musel by si aj mat cpu ktorym by si to spravil.. Pisal si, ze bios si este neflashoval, takze by som to na tvojom mieste neriskoval. Zly flash a o zaruku mozes prist, ak je predajca blbec. Nemalo by to tak byt, ale za to hadanie to nestoji. Taktiez si myslim, ze ta MSI uz nema podporu vyrobcu (nenapisal si to cislo revizie PCB), tak sa len domnievam. Je to to cislo na MB ver.2.x nad oranzovym PCI slotom. Skus to pozriet, ak ju nebudes vracat. Ak mas verziu 2.0 a nie 2.1, tak som presvedceny, ze to Brisbane tam nerozchodia ani oni. Btw osobne by som tam ani nevedel co flashnut, lebo na strankach MSI je len bios pre ver.: 2.1 Mozno by som to riskol, ale tebe to neodporucam. Uz na pohlad su medzi nimi rozdiely, napr. maju uplne ine napajacie obvody. Ja tu tvoju MB nevidim, takze toto vsetko su len moje dohady. A pri fotke vyrobcu je este aj poznamka, volne prelozene, ze je len ilustracne..
    podpis............................................ ............ načo?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. MSI KT6 Delta-FISR a AMD Athlon XP 2500 nejde pretaktovat
    Založil moskyt v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 26.10.2005, 11:49
  2. Athlon 64bit. a MSI nForce4 Ultra
    Založil pajulinekkk v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 20.10.2005, 09:57
  3. MSI K8N Neo FSR + Athlon 64 3200 mrznutie asi na 5sek.
    Založil m4r3k v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 29
    Poslední příspěvek: 04.03.2005, 15:56
  4. AMD Athlon 1Ghz a deska MSI 6340
    Založil Wirruss v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 14.09.2004, 20:01
  5. MSI 745 ULTRA a Athlon XP s 333Mhz FSB
    Založil Microstein v sekci fóra SiS a ostatní čipové sady
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 27.01.2003, 16:10

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •