Výsledky hlasování: Jak se pripojujete doma na Inet ?

Hlasující
382. Nemůžete hlasovat
  • Dial-up nebo ISDN

    9 2,36%
  • ADSL

    92 24,08%
  • Mikrovlne pripojeni (WiFi 2,4/5GHz)

    145 37,96%
  • Jine bezdratove pripojeni (Ronja, ...)

    6 1,57%
  • Pevne pripojeni (ethernet, optika, ...)

    45 11,78%
  • Kabelova televize

    93 24,35%
  • Satelitni pripojeni

    0 0%
  • Mobilni - GPRS

    21 5,50%
  • Mobilni - ostatni (CDMA ...)

    22 5,76%
  • Jine - muzete napsat jake

    0 0%
  • doma nemam pristup na net

    3 0,79%
Hlasování s vícenásobným výběrem.
Stránka 7 z 10 PrvníPrvní ... 345678910 PosledníPoslední
Výsledky 151 až 175 z 229

Téma: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

  1. #151

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    CZ FREE NET, čtyřmegabit DOWN a 1,5 megabit UP za necelé čtyři kila, to ujde
    AMD AMD X2 3600+ EE@5000+, ASUS M2N DeLuxe nVidia 570SLI, 2GB DDR2 Zeppelin, 400GB SATA II Samsung, Gigabyte Radeon x1650 Silent, DVD-RW/RAM Sony, ACER 1715ms, Logitech wheel MOMO + mouse Laser MX610 + keyb Ultra X, gamepad Thrustmaster, Minolta A2, WiFi 5 mega

  2. #152
    Member mince Avatar uživatele Dejvak
    Založen
    21.11.2002
    Bydliště
    Swing club - Žďár nad Sázavou
    Věk
    42
    Příspěvky
    201
    Vliv
    231

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    kabelová televize - www.satt.cz
    400/100 kbit, garantovana rychlost, bez limitu
    476,- mesicne
    Realita je jenom pro ty, kteří se nejsou schopni smířit s drogou.
    E4300 1.8@3.0 GHz (334x9, 1.28 V real) AC Freezer7 Pro GB P965 DS3 r.3.3 Geil 2x1 GB DDR II 800MHz@888MHz (5-5-5-15, 2.1V) Asus ENGTX560 Ti DCII LG H30N Spinpoint HD321KJ + HD501LJ +HD642JJ (1.3TB) TT Swing Fortron Blue Storm II 500W Logitech MX 518 Logitech Office Keyboard 19“ HP LP1965 (S-PVA) Asus Xonar DX Creative Cambridge SoundWorks DTT2200 Koss Porta Pro

  3. #153

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Momentálně Bluetone Premium Sky 1024/256, agregace 1:20 cca 800/měsíc
    bez limitu sosá stabilně skoro na maximum co u lajny jde..
    Alienware m17x r3 /I7,16gb dd3, hd 6990m 2gb ddr5 .../

  4. #154

    Smile Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    adsl 3072/512kb/s limit 20gb mesic pak fup .... provider tiscali nejspis prejdu na wifi sit klfree.net
    mb asus m3a78-vm amd x2 5000+ 4gb ram ati 6670 xtx3d 1gb ddr3,hdd 640gb wd-g,zvuk creative x-fi

  5. #155

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    At zije FreeNet
    PC: CPU: Core i5 760@3,6GHz MB:MSI P55A-G55 RAM: 2x4GB DDR3 Kingston blue, POWER: Corsair 650W CASE: Akasa infinity, VGA: HD6950@6970@920MHz/5500MHz, SSD vertex 2 60GB, Auzentech X-Fi Bravura + Onkyo HTX-22HD, 3x22 Acer" fullHD
    NAS: CPU: Celeron (Conroe-l) 1,8GHz, 2GB RAM DDR3, 6x1500GB samsung (65W)
    Notebook: Lenovo ideapad S205 (AMD E-350)

  6. #156
    Member
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Vyskytuji se v Brne a okoli.
    Příspěvky
    469
    Vliv
    235

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    2/2Mbs až 8/3Mbs podle toho jak se FW v radiu na 5GHz chce.Limit žádný,leda svůj morální,ale stejně nemám čas většinou něco tahat a když tak se leda naseru že protistraně to jede pomalu nebo nejsem sto najít co potřebuju.Cena -4000Kč měsíčně+hafo práce kolem .Linka 5GHz typicky 6ms na seznam.cz když nestahuji. 850m na5GHz - 900m na10.5GHz - 77m na svojí optice - optika CDT. Není to nic moc snad do roka budu na optice přímo,ale je tam trať + hafo povolení...sranec nato odložím to o 2-3roky... .

  7. #157
    Junior Member
    Založen
    10.07.2006
    Bydliště
    Most, teď Wernigerode (Německo)
    Věk
    37
    Příspěvky
    97
    Vliv
    184

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Doma WiFi 512 kB neomezené (jj, přes 40 GB dat tam za ten měsíc projede ) druhý domov kabel Karneval 3 MBit...

  8. #158

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    WiFi 2/2Mbps, 5,6GB/den plnou rychlostí, 300Kč měsíčně
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

  9. #159
    Senior Member mince
    Založen
    13.04.2003
    Bydliště
    LBC-mesto kde furt prsi nebo jdete do kopce
    Věk
    41
    Příspěvky
    696
    Vliv
    237

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    wifi 1024/150, bez limitu, 360Kč (ve dvou,a to ten druhej čte jen poštu),takže mě to vyjde na 180Kč
    C2D 6300 (default),Gigabyte 965P-DS3 ,4*1024 MB , 5770 512MB, WD 640Gb, LG H22L,Cambridge DTT 2200,HP w2207h,

  10. #160
    Senior Member mince Avatar uživatele basik
    Založen
    24.02.2003
    Bydliště
    Heystack
    Příspěvky
    956
    Vliv
    237

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    wifina - 15GB mesicni limit / 50MB/hod. od 7-23 ... realne to jede vetsinou v rozmezi 1-2MBit spis k tem dvema (rychlost omezena neni - nekdy se podari i 20MB za deset prvnich deset vterin pak se to postupne ustaluje, coz nechapu, ale nestezuju si ... v noci pingy na seznam 10 pres den proste podle provozu ... co se tyce limitu tak vlastne neni potreba pretahovat pac na vnitrni siti je hodne FTyPek coz je sice na provozu znat ale s jinak to asi nejde = 350/mesicne humlak.cz
    Naposledy upravil basik; 19.07.2006 v 16:36.

  11. #161

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Micronet - optika, 2Mbit/2Mbit bez limitu bez FUP. 680,- Sk mesacne..

    Takze, momentalne vlastnosti tie iste len cena klesla na 426..
    Naposledy upravil Bifur; 04.01.2007 v 14:07.
    AMD Athlon XP-M 2600+@2525MHz 10,5x240,5 @ 1,76V real | ABit NF7-S rev 2.0 (D27 131 CPC-ON BIOS) | ATI Radeon 9800 Pro @ XT 128 MB + AC Silencer| IBM Hitachi T7K250 SATA II 250GB | Legend DDR400 1 GB, 11-4-3-2.5@240 MHz (2x512 dual) @ 2,9V | Plextor PX-130A | NEC 4550A@4551A | Enermax 460W | TT Sonic Tower | 2x Zalman ZM-NB47J | Benq FP-71G

  12. #162
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    310

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Rád bych přešel kompletně (hlas i internet) k ČRa, jelikož platit telekomoušům výpalný skoro 500 jen za to, že linku MÁM (voláme jinak přes TELE2 , nyní již ČRa), mi přijde totálně perverzní. Jen jsem koukal na hlasový programy ČRa a nenašel jsem tam nikde měsíční paušál za hlasovou službu, znamená to tedy, že se u ČRa opravdu neplatí za hlas žádný paušál? Sorry za tak blbou otázku, ale po loupežnických praktikách telecomu tomuhle nějak nemůžu uvěřit?

    Čili suma sumárum, kdybych si objednal 3072/512 Bluetone Premium, tak budu platit

    999 bez DPH za internet
    + za hlas například za Voice Economy (http://www.bluetone.cz/main.php?page...c6169f25acdf19)

    a paušál fakt žádnej?
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  13. #163

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    ked si porovnas cenu toho pripojenia s privlastkom "voice" a toho bez tak uvidis ze tam nejaky ten pausal je ale rozhodne mensi nez u zltych svini inak ziadne voice economy tam nepotrebujes, pretoze to je sluzba co by si si objednaval keby si ma linku od zlutakov a chcel volat cez CRa, si pozri priamo v premium adsl cenniku mas rovno dole aj ceny hlasu tych "voice" tarifov
    inak ja mam prave ten inet co chces, ale pausal mam od zltakov, pretoze musim (viazanost 12 mesiacov kvoli linke za kacku). Ma to ale jedno "ale" stale mam telefon mini aj ked by to fakticky malo byt s ADSL linkou nemozne btw ked si to budes objednavat, tak doba viazanosti je tam 12 mesiacov, je to hrozne malym pismom pod uhladnou tabulkou s udajmi o objednavatelovi. Doporucujem si tam du dobu upravit, ja som si tam dal 3 mesiace a kludne to podpisali
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

  14. #164
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    310

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Jasan. Takže třeba 2048/512 , za 849 bez DPH, pak platím tedy za hovory dle těch ceníků u "Voice" tarifů a žádný další paušály neplatím... Right?

    EDIT: BTW a jak ti to šlape? Pingy dobrý? Co máš za variantu?
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  15. #165

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
    Jasan. Takže třeba 2048/512 , za 849 bez DPH, pak platím tedy za hovory dle těch ceníků u "Voice" tarifů a žádný další paušály neplatím... Right?

    EDIT: BTW a jak ti to šlape? Pingy dobrý? Co máš za variantu?
    http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=48619
    http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=48104
    inak ja som spokojny mam 3072/512 slape vacsinou 2,5-2,8 a up na plno, ziadny FUP, ziadne problemy zatial (klop,klop). Celkom ma prekvapilo ze mam pevnu verejnu IP zdarma
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

  16. #166
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    310

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Hm, tak mi dnes konečně odpověděli z Bluetonu na můj mail a trošku mě to zchladilo...

    Internet i linku jsou schopni převést rychle, ale... je tam jeden pěkný bodík a to

    "Ponechání si stávajícího telefonního čísla : 2850 Kč bez DPH"... Čili jinak řečeno vzhledem k tomu že linku stále ještě zbytek rodiny používá, je to k prdu... Náklady na přechod by byly +/- 3500 a vzhledem k tomu, že se tam taky takovej menší "paušálek" skrytej ve vyšších cenách "voice" tarifů taky platí a rozdíl oproti ČTc by byl cca 150-200 Kč/měs, tak by trvalo rok a půl , než by se vůbec vrátily náklady na přechod se současným číslem... tak na to se jim můžu s dovolením vysr..
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  17. #167

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    ta cena za zachovanie cisla je tusim v rezii zltych svini ... osobne ale nechapem, co je take zle na zmene telefonneho cisla? jeho rozsirenie medzi tych, ktory ho potrebuju mat ta bude stat tak par drobnych a potom je uz vyhodnost niekde trosku inde
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

  18. #168
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    310

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal MadCap
    ta cena za zachovanie cisla je tusim v rezii zltych svini ... osobne ale nechapem, co je take zle na zmene telefonneho cisla? jeho rozsirenie medzi tych, ktory ho potrebuju mat ta bude stat tak par drobnych a potom je uz vyhodnost niekde trosku inde
    No například to, že současný číslo je naprosto skvěle zapamatovatelný

    Změnu telefonního čísla už jsme z rozhodnutí Telečumu absolvovali dvakrát a pokaždý to bylo minimálně 1/2 roku po tom, co se nám někdo nemohl dovolat a dolaďovali jsme rozšiřování nového čísla mezi lidi co ho potřebují... Nevím, se mi to chce podstupovat znova

    Navíc bych se musel ujistit, že z fondu Bluetone nepůjde o číslo "po někom", protože abych tu jako po předminulé změně (asi 8 let zpátky) zvedal večer co večer telefony a pouze rusky hovořícím občanům vysvětloval, že firma Redex změnila číslo a na tomto čísle je nyní privátní byt, to se mi faaakt nechce

    Ne vážně, tohle mě trošku nepříjemně překvapilo, uvidím, co na to řekne zbytek rodiny (já používám pevnou minimálně a volají mi na ni lidi taky minimálně), že bychom změnili číslo
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  19. #169

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    uz OT ale ja to berem tak, ze kto sa mi chce dovolat/zastihnut ma, tak to dokaze
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

  20. #170

    Post Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    cau hele mel bych dotazek je potreba u me doma zridit jeste jedno pripojeni pro 1ho clena rodiny, potrebuje to pro sebe, ale adsl uz mi tu dalsi nedovoli telekomaci zbyva wifina ale ta je tu dost uz zabrana ma nekdo nejaky napad na alternativni pripojeni?

  21. #171
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    310

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal wolf00
    cau hele mel bych dotazek je potreba u me doma zridit jeste jedno pripojeni pro 1ho clena rodiny, potrebuje to pro sebe, ale adsl uz mi tu dalsi nedovoli telekomaci zbyva wifina ale ta je tu dost uz zabrana ma nekdo nejaky napad na alternativni pripojeni?
    No pak ještě existují alternativy typu CDMA podobně, závisí na lokalitě atp... A to potřebuje opravdu pro sebe 1 samostatnou přípojku? Nestačilo by prostě koupit (třeba) rychlejší ADSL a rozvést to pomocí routeru ještě do jednoho PC?
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  22. #172

    Post Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    lokalita je kladno krocehlavy cka 40km od prahy,prave ze bych to resil pomoci routeru ale to ona nechce .... asi nejspis ta wifina nebo pak neco bluetone nazivaji bluetone sky asi forma bezdratu ....

  23. #173
    Member
    Založen
    10.10.2002
    Bydliště
    Brno (Olomoucko, Praha)
    Příspěvky
    219
    Vliv
    232

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Kdyz je tu rec o tom Bluetone Premium, jak vam to asik tak beha? Nemyslim ani tak pingy jako spis rychlosti ... vypada to docela zajimava, ale ta agregace me tam trosku desi ...
    Intel P4 NW 3.4, Abit IC7-MAX3, OCZ DIMM 4x256 DDR 400MHz Dual Channel CL2, WDRaptor 36GB SATA NCQ, 2 x Hitachi 7K250 160 GB SATA in RAID0, Seagate BARR 7200.10 320 GB SATAII, Plextor W1610TA, Toshiba SD-M2012, LG GSA-H20L, GF 6600GT, SoundBlaster Audigy Platinum, Aver TVPhone 98, CoolerMaster Stacker RC-810, FujitsuSiemens P19-2, SGI GDM-5411, Cambridge SoundWorks 2200, Logitech MX3100

  24. #174

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal Happy
    Kdyz je tu rec o tom Bluetone Premium, jak vam to asik tak beha? Nemyslim ani tak pingy jako spis rychlosti ... vypada to docela zajimava, ale ta agregace me tam trosku desi ...
    http://4um.ocguru.cz/showpost.php?p=...&postcount=165 o par postov vyssie ...
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

  25. #175

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    mam doma 3072/512 1:50 a maxima jsou okolo 290kb/s

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 2 uživatelů. (0 registrovaných a 2 anonymních)

Podobná témata

  1. Seagate: full test OK, file structure test FAILED
    Založil Hanz v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 11.06.2005, 11:13
  2. GoldMemory a Quick vs Normal test
    Založil m.a.c.a v sekci fóra Srovnávací a diagnostické testy
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 07.02.2004, 20:00
  3. test stareho WB a noveho WB CPU od Galaxiho
    Založil Rob v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 08.12.2003, 12:02
  4. 3DMark2003-sound test
    Založil vlv v sekci fóra Srovnávací a diagnostické testy
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 02.03.2003, 17:03

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •