Výsledky hlasování: Jak se pripojujete doma na Inet ?

Hlasující
382. Nemůžete hlasovat
  • Dial-up nebo ISDN

    9 2,36%
  • ADSL

    92 24,08%
  • Mikrovlne pripojeni (WiFi 2,4/5GHz)

    145 37,96%
  • Jine bezdratove pripojeni (Ronja, ...)

    6 1,57%
  • Pevne pripojeni (ethernet, optika, ...)

    45 11,78%
  • Kabelova televize

    93 24,35%
  • Satelitni pripojeni

    0 0%
  • Mobilni - GPRS

    21 5,50%
  • Mobilni - ostatni (CDMA ...)

    22 5,76%
  • Jine - muzete napsat jake

    0 0%
  • doma nemam pristup na net

    3 0,79%
Hlasování s vícenásobným výběrem.
Stránka 6 z 10 PrvníPrvní ... 2345678910 PosledníPoslední
Výsledky 126 až 150 z 229

Téma: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

  1. #126
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    310

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal P3TR
    Ale zajimalo by me, proc na nextru vscihni tak plivete... At vim, proc do tohodle nejit
    a) zhoršení kvality služeb po vstupu GTS (jelo to rok v pohodě, ale teď mi například docela solidně houpe upload)

    b) chování firmy. v posledních měsících stále horší a horší

    c) třešničkou na dortu je jejich migrační politika v rámci přechodu na vyšší rychlosti... ve zkratce - buď si necháš naordinovat co oni uznaj za vhodný, nebo chceš současný tarif (díky zrychlení za míň peněz), nicméně potom se ti na dalších dvanáct měsíců obnoví smluvní závazek...

    d) bordel po vstupu GTS. Nikdo neví, co bude zejtra, dříve seriozní help line (na ty slováky kdekdo nadával, ale mě vždycky pomohli) je už skutečně na hovno...


    ... mám pokračovat?
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  2. #127
    Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Založen
    11.03.2003
    Bydliště
    Brno-Kr. Pole
    Věk
    37
    Příspěvky
    2 084
    Vliv
    250

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    v patek me prisel z pi*ce Nextry e-mail

    navysili jsme vam rychlost z 1024 na 3Mbit

    myslis ze jsem to nejak poznal

    kdyz jsem jeste pred zvysenim volal na linku, tak me rekli, ze vubec 1024 nemam, ze mam 512

    proste maji tam bordel
    za 1.400,- mesicne mam 15kB/s cu*raci

    a bojim se toho co pride po 28.2
    maji me odpojit, ale bude s tim urcite kopa problemu

    a kdo ma Nextru a nema s tim problemy, tak vam gratuluju a garantuju, ze casy se meni
    staci si najim moje prispevky jak jsem tady oslavoval Nextru
    ted bych jim neveril ani dobry den!!! cu*raci

    a kdyz jsem se jich ptal na hot-line, ze chci jinou sluzbu, tak me hlasi:
    mame pro vas za tu stejnou cenu co ted platite neomezenej internet(zadny FUP, atd)
    kdyz jsem se jich ptal, proc tuto sluzbu nemaji na netu, tak me rekl, ze ta sluzba tam je, jmenuje se OFFICE
    kdyz jsem se na to podival(toho borca na drate) tak jim hlasim: za stejnou cenu? vzdyt je to jeste o 500,- drazssi??
    a on: to je skoro stejny!!!!!!!
    stat ten borec vedle me, tak uz by ju mel a 2x z kazde strany(a to zadna mlaticka nejsem!)
    Naposledy upravil MISKOBOSS; 13.02.2006 v 00:18.
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

  3. #128
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    310

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    2MISKOBOSS: A ty teda jedeš na technologický platformě Telecomu, jestli to chápu dobře?
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  4. #129
    Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Založen
    11.03.2003
    Bydliště
    Brno-Kr. Pole
    Věk
    37
    Příspěvky
    2 084
    Vliv
    250

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
    2MISKOBOSS: A ty teda jedeš na technologický platformě Telecomu, jestli to chápu dobře?

    nevim jak to presne myslis, mam to pres Nextru a fakt nevim, jak je to udelany

    ale ADSL je vzdycky pres telecom
    at mas jakyhokoliv poskytovatele
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

  5. #130
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    310

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    No jasně, jenže u Nextry i u jiných (SkyNet) byly dvě možnosti...

    Buď jsi "fičel" na Telecomu , nebo na Telenoru , kterej měl zpřístupněnou místní smyčku... Jasně, že ve finále to šlo kus cesty přes jedny dráty, nicméně rozdíl v kvalitě byl občas celkem hmatatelný

    Zjistíme to jednoduše - u Nextry byly ještě docela nedávno "dvojí ceny", pro lidi co jeli přes Telecom a pro ty , co jeli přes Telenor... Platil jsi ty vyšší nebo nižší?

    A s tím Telecomem nebo Telenorem se ptám kvůli tomu zrychlení... Telecomunistům už to zrychlujou, zatímco Telenoráci musej počkat, adsl koordinátorka mi v mailu psala, že o "migrační politice pro zákazníky na platformě Telenor Networks se v současné době jedná"... Tak proto se ptám... Jestli už to dojednali a aplikujou,nebo teprv "jednaj"
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  6. #131
    Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Založen
    11.03.2003
    Bydliště
    Brno-Kr. Pole
    Věk
    37
    Příspěvky
    2 084
    Vliv
    250

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
    No jasně, jenže u Nextry i u jiných (SkyNet) byly dvě možnosti...

    Buď jsi "fičel" na Telecomu , nebo na Telenoru , kterej měl zpřístupněnou místní smyčku... Jasně, že ve finále to šlo kus cesty přes jedny dráty, nicméně rozdíl v kvalitě byl občas celkem hmatatelný

    Zjistíme to jednoduše - u Nextry byly ještě docela nedávno "dvojí ceny", pro lidi co jeli přes Telecom a pro ty , co jeli přes Telenor... Platil jsi ty vyšší nebo nižší?

    A s tím Telecomem nebo Telenorem se ptám kvůli tomu zrychlení... Telecomunistům už to zrychlujou, zatímco Telenoráci musej počkat, adsl koordinátorka mi v mailu psala, že o "migrační politice pro zákazníky na platformě Telenor Networks se v současné době jedná"... Tak proto se ptám... Jestli už to dojednali a aplikujou,nebo teprv "jednaj"
    no telenor jsem urcite nemel
    zrychleni sluzby uz se u me konalo, aspon papirove, jinak porad stejny
    mam asi privrenej drat ve dverich

    beres si k tomu aji telefon?
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

  7. #132
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    310

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    My telefon používáme ještě docela standardně, takže ten neřeším, máme Home Standard a k tomu TELE2... Pevná linka co se týče hlasu jde mimo mě, já volám jen přes mobil a platím inet
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  8. #133
    Senior Member Avatar uživatele Pitrs82
    Založen
    24.05.2004
    Bydliště
    Chrudim
    Věk
    38
    Příspěvky
    1 148
    Vliv
    237

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Wifi 1024/512 kbps za 300 mesicne datove neomezena. To by vse bylo super kdyby, to bylo nesdilene pro celou nasi vesnici ( takze kdyz se tam sejde vic lidi, nebo nedej boze vsichni, tak je to uplne na h***o )
    Fractal Design R3 Define, Corsair CS650M, Gigabyte Z97-X Gaming 3, Core I5-4690K (Scythe Ninja 3 + Fractal Fan), Kingston 2x8 Gb 1600 Mhz, MSI TwinFrozr GTX780, SSD Intel 520 120 Gb, WD Red 3Gb, LG GSA-H60L Black, Logitech G400s, Hp OEM flat keyboard, Samsung 214T.

  9. #134
    Member Avatar uživatele P3TR
    Založen
    04.09.2004
    Bydliště
    Prostějov, #overclocking
    Příspěvky
    140
    Vliv
    207

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
    a) zhoršení kvality služeb po vstupu GTS (jelo to rok v pohodě, ale teď mi například docela solidně houpe upload)

    b) chování firmy. v posledních měsících stále horší a horší

    c) třešničkou na dortu je jejich migrační politika v rámci přechodu na vyšší rychlosti... ve zkratce - buď si necháš naordinovat co oni uznaj za vhodný, nebo chceš současný tarif (díky zrychlení za míň peněz), nicméně potom se ti na dalších dvanáct měsíců obnoví smluvní závazek...

    d) bordel po vstupu GTS. Nikdo neví, co bude zejtra, dříve seriozní help line (na ty slováky kdekdo nadával, ale mě vždycky pomohli) je už skutečně na hovno...


    ... mám pokračovat?
    Myslim ze staci, tak nextru zavrhuju. Diky moc...
    MSI KT3 Ultra-ARU | AMD Athlon XP Thoroughbred 1800+@2600+ (1.65V) prime stable | CoolerMaster XDream III | Kingstone DDR400 512MB CL2.5 | GeForce 4MX 440 64MB | HITACHI 7K250 160GB 8MB PATA | LG GSA 4163B DVDRW + Toshiba SD-M1612 16x | Logitech MX1000 | Edimax EW7206APg | Realtek RTL8139/810x Fast Ethernet | Leadtek WinFast 2000XP deLuxe | EC Q3 Logic - LC-B350W PFC | Creative P580 | AOC 7K+
    linux mandriva 2006 cz

  10. #135
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    310

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal P3TR
    Myslim ze staci, tak nextru zavrhuju. Diky moc...
    NZ. Rád pomůžu, aby se jinej nedostal do stejnejch s...ček...
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  11. #136
    Member Avatar uživatele P3TR
    Založen
    04.09.2004
    Bydliště
    Prostějov, #overclocking
    Příspěvky
    140
    Vliv
    207

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    No, tak to vypada, ze provider odstranil problemy s pretezovanim wifi site. Bude novej most, "pater" prejde na 5GHz... A za 500CZK/mesic bude linka 512/512, garant, neomezeny, zadny FUP.
    Coz si myslim ze neni spatny... Bydlim na vesnici a zas tolik moznosti tady neni
    MSI KT3 Ultra-ARU | AMD Athlon XP Thoroughbred 1800+@2600+ (1.65V) prime stable | CoolerMaster XDream III | Kingstone DDR400 512MB CL2.5 | GeForce 4MX 440 64MB | HITACHI 7K250 160GB 8MB PATA | LG GSA 4163B DVDRW + Toshiba SD-M1612 16x | Logitech MX1000 | Edimax EW7206APg | Realtek RTL8139/810x Fast Ethernet | Leadtek WinFast 2000XP deLuxe | EC Q3 Logic - LC-B350W PFC | Creative P580 | AOC 7K+
    linux mandriva 2006 cz

  12. #137
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    310

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Tak plať 512/512 garant za 500 a na milý ADSL se z vysoka... Víš co
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  13. #138
    Member Avatar uživatele P3TR
    Založen
    04.09.2004
    Bydliště
    Prostějov, #overclocking
    Příspěvky
    140
    Vliv
    207

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
    Tak plať 512/512 garant za 500 a na milý ADSL se z vysoka... Víš co
    Presne jak rikas. Rychlost uz mam zarizenou, takze na ADSL ... hodne z vysoka.
    Lepsi byt pomalejsi a bez FUP, nez u nextry a na p*cu
    MSI KT3 Ultra-ARU | AMD Athlon XP Thoroughbred 1800+@2600+ (1.65V) prime stable | CoolerMaster XDream III | Kingstone DDR400 512MB CL2.5 | GeForce 4MX 440 64MB | HITACHI 7K250 160GB 8MB PATA | LG GSA 4163B DVDRW + Toshiba SD-M1612 16x | Logitech MX1000 | Edimax EW7206APg | Realtek RTL8139/810x Fast Ethernet | Leadtek WinFast 2000XP deLuxe | EC Q3 Logic - LC-B350W PFC | Creative P580 | AOC 7K+
    linux mandriva 2006 cz

  14. #139

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Trocha skusenosti zo slovenska :
    Doma mam mikrovlnu cez miestnu firmu Condornet za 590 Sk je to 1MB/1MB s datovym limitom 2.5 GB mesiac cez noc od 00 do 08 data nepocitaju takze sa celkom da tahat aj torrent, DC++ atd. ide to celkom stabilne na 100-110 kb/s ked precerpam data tak pocas dna ide rychlost dole na 128 kbit a potom az na 60 kbit ale skusal som aj viac potahat a stiahol som pocas dna aj 4 GB a rychlost nezmenena . len v poslednej dobe sa net cez vikendy sem tam poserkava "timeouty" to bude asi tou akciou za 250 Sk mesacne a mozno prechodom na linky Energotelu predtym Orange. Mesacne stiahnem tak asi 10-15 GB v praci mame Slovanet ADSL datovo merane 2 Mb/384 Kb 6 GB mesacne s agregaciou 0, ide to v pohode rychlo vzdy 220-230 kb/s up ide 50-55 kb/s cez vikend sa data nepocitaju takze sem tam nieco postahujem aj v praci cca 30 GB mesacne ked je čo
    HOME AMD Phenom X6 1055T@3.7 GHz 264 fsb , NOCTUA NH-U12F, GIGABYTE GA MX790 UD3P rev 1.0, THERMALRIGHT HR-05 SLI , silent modded OCZ 600W, 2*2048 1066+2* 1024 MB ADATA VITESTA EXTREME 5-5-5-15 MHz in Dual Chanel, GAINWARD RADEON 4850 HD 700/1100, HITACHI DESKSTAR T7K500 320 GB, WD AAKS 500 GB, SAM@SUNG HD103UJ 1 TB, SAM@SUNG HD103SJ 1 TB , NEC ND 4550A 1.X7, AUDIGY 1, 20" LCD LG L 2000 C
    ------------------------------------------------
    WORK HP nc 6720s 1.6 merom, 120 gb HDD, 3 GB RAM

  15. #140
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    310

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Takže pokud by někdo ještě i v koutku duše uvažoval o Nextře... Tak před ni DŮRAZNĚ varuji... Začíná to pěkně kulhat... včera večer mi trochu blbl upload (zjistil jsem to při uploadování fotek na web), pak se to "trošku" umoudřilo a naměřil jsem na www.rychlost.cz 117kbps (podotýkám, že to donedávna jelo stabilně 260)... Download vypadá stále celkem v pohodě...

    No a teď ten bonbonek, za tu hodinku co jsem teď vstal a párkrát zkusil test na www.rychlost.cz, se mi ještě nepodařilo test ani jednou dokončit...Proč? Protože to skončilo stahování na test downloadu a nahodilo test uploadu (upík 640 kB souboru)... A ten to neudělalo ani za cca 5 minut...

    Takže to vypadá, že po "nadějném roce", kdy Nextra jela fajn a práce s jejími službami byla opravdu "FUN" nám teď asi trošku ztuhne úsměv na rtech... VARUJU všechny, nelezte k Nextře! Kam šlápne GTS, tam dvacet let tráva neroste
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  16. #141

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
    Takže pokud by někdo ještě i v koutku duše uvažoval o Nextře... Tak před ni DŮRAZNĚ varuji... Začíná to pěkně kulhat... včera večer mi trochu blbl upload (zjistil jsem to při uploadování fotek na web), pak se to "trošku" umoudřilo a naměřil jsem na www.rychlost.cz 117kbps (podotýkám, že to donedávna jelo stabilně 260)... Download vypadá stále celkem v pohodě...

    No a teď ten bonbonek, za tu hodinku co jsem teď vstal a párkrát zkusil test na www.rychlost.cz, se mi ještě nepodařilo test ani jednou dokončit...Proč? Protože to skončilo stahování na test downloadu a nahodilo test uploadu (upík 640 kB souboru)... A ten to neudělalo ani za cca 5 minut...

    Takže to vypadá, že po "nadějném roce", kdy Nextra jela fajn a práce s jejími službami byla opravdu "FUN" nám teď asi trošku ztuhne úsměv na rtech... VARUJU všechny, nelezte k Nextře! Kam šlápne GTS, tam dvacet let tráva neroste
    Nechci rozhodne obahjovat Nextru (nemam s ni zadnou zkusenost a vubec nemam moc zkusesti s "kabelovymi ci WiFi providery, mam skoro odjakziva GSM/GPRS/EDGE/UMTS), nicmene rychlost.cz neni zas tak moc relevantni test a obcas tez "vypadava", na objetivni zjisteni rychlosti a dalsich parametru osobne zkousim nekolik testu rychlosti na ruznejch serverech.
    A rovnez mi jednou za pul roku vleze do PC nejakej sajrajt, kterej nejsem schopne odhalit zadnym Antivirem, Anti Spy softwarem ani diagnostikou a pak se mi chova interenet tak, ze upload i download je mi "davkovan" v cca. 3 s dakach s cca. 1s mezerou, tedy realne mi spojeni reaguje priserne pomalu, souvislej download neni moznej, http protokoly mi vyhazujou ze stranka neexistuje, idkyz se na ni za 5 vterin opet pripojim atd atd. Vzd musim pak preinstalovat PC zalohou z Acronis, abch to vylecil. Stava se mi to kjak rikam, cca. jednou za pul roku a to u mejch dvou notebooku i stolniho PC, neni to ani telefonem, ani providerem ani nicim jinym, to mam overeny. Je to lehce mimo tema, ale jen upozornuju, ze to nemusi bejt vzdy providerem. Paklize mas objektiven zjisteny, ze je to tvym pripojenim, pak samozrejme potes koste a adios Nextra
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

  17. #142
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    310

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Já neříkám, že rychlost.cz je bůhvíjakej test, nicméně

    a) download jede naprosto v pohodě

    b) i na tom blbým rychlost.cz to jelo naprosto v klidu skoro celej rok, odchylky tam byly +/- 10%, jinak stabilní DL i UL

    c) neblbne to jen na rychlost.cz, ale i při uploadu na FTP, kupříkladu (kde jsem to také zjistil), posílání mailu s přílohou atd., atd....

    Takže v tomhle případě je myslím "viník" jasnej...
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  18. #143

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
    Já neříkám, že rychlost.cz je bůhvíjakej test, nicméně

    a) download jede naprosto v pohodě

    b) i na tom blbým rychlost.cz to jelo naprosto v klidu skoro celej rok, odchylky tam byly +/- 10%, jinak stabilní DL i UL

    c) neblbne to jen na rychlost.cz, ale i při uploadu na FTP, kupříkladu (kde jsem to také zjistil), posílání mailu s přílohou atd., atd....

    Takže v tomhle případě je myslím "viník" jasnej...
    V tom pripadku tedy "vivat Nextra"!

    Je mi jasny, ze jsi asi zkousel vice testu a tedy ze problemem je provider...
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

  19. #144
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    310

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    jj... třešnička na dortu ráno byla, když jsem se asi napopátý prodlabal do mailu (seznam), abych jim mohl poslat dotaz a žádost o nápravu na hotline
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  20. #145
    Senior Member Avatar uživatele Moralles
    Založen
    02.02.2004
    Bydliště
    PRAHA
    Věk
    39
    Příspěvky
    637
    Vliv
    223

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    v praci bezdrat 10Ghz 2048/2048 kb/s garantovan linka 1:1 asi za 12.000,- mesicne
    PC: X61, FOTO: Canon 450D, Carl Zeiss Pancolar 50/1.8, Pentacon 50/1.8 | Nikon FE + tokina 24/2.8, http://hdsunset.blogspot.com/ - http://robinrezek.com/

  21. #146
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    310

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Hm, takže to vypadá na nějakej bordel co se týče http a FTP, s tím uploadem, protože třeba

    a) Wolfenstein : Enemy Territory mi jeden naprosto v pohodě, ping krásnej, neškube (což by při kolabujícím uploadu asi neděla)

    b) teď jsem pustil BitSpirit a dal jsem "seednout" jeden soubor, a celkem zdárně to už delší dobu drží upload kolem 25 kB/s... Což je docela OK hodnota...

    Takže teda fakt nevím, kde je s tím uploadem problém Jedno je jistý, uploadovat přes Total Commandera na FTP cokoli větší než 50 kB je na kafe během uploadu
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  22. #147
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    310

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Tak když na někoho nadávám, že něco nefunguje, tak mi přijde taky férové, napsat když už to zase jede OK...

    Takže dnes jsem se odhodlal zavolat na hotline, kde mi bylo řečeno, že je chyba u nich a že "na tom dělají"... a cca od 16.00 hodin už zase jede upload v pohodě... rychlost.cz, surfování i upload na FTP stabilní, nepadá... No uvidíme, jak dlouho to vydrží... Chápu, že technika občas selže, pokud to nebude tradice, tak....

    EDIT : Tak to vydrželo asi tak hodinu a už to zase jede naprosto na hovno!!!

    PROSBA

    Proboha živýho, nezná někdo ze zákazníků Nextry nějakej cheat, jak se dovolat na hotline někomu jinýmu, než je ten slovenskej bača, co dělá podporu na vedlejšák po tom, co večer zažene ovce do ohrady?

    Mám pocit, že ten dement má před sebou papírek, kde má univerzální frázi, kterou vybleje hned (ani mě ten kreten nenechá říct, co je s linkou za problém), fráze zní "naši technici to řeší"... případně položí "doplňujcí otázku", která má podobu "aký mate modem?"... V případě odpovědi obsahující řetězec "USB" se dočkáte rady "zkuste vytiahnuť a zase zastrčiť kabel od modemu, prípadně aj resetovat PC"... To je celý , z čeho se momentálně skládá "technická podpora" Nextry... Vzhledem k tomu, že večer sem se tam už ani nedovolal (asi nejsem jedinej, kdo má momentálně totálně zkriplený připojení), tak bačovi evidentně už jeden telefon nestačí a má obsazeno... I když možná je to dobře... slyšet dneska ještě jednou "tu Martin pri telefone", asi bych ten TELEFON vykopnul z okna...

    Disclaimer :

    Nemám nic proti slovákům, prosím zdejší slovenskou komunitu, aby si to nebrala osobně, OK? Já se jen bojím, kdy bude hotline Nextry až na ukrajině a to už těm chacharům nebudu rozumět vůbec
    Naposledy upravil D_a_v_i_d; 18.02.2006 v 23:20.
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  23. #148

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Pro co mám hlasovat když mám ADSL který jde ke mě po Wifi ze který to jde do 100Mb ethernet switche?

    Jinak je to ADSL od pragonetu 2048/256 no limit,no FUP,no agregace.Sdíleno po lanu pro cca 20lidí.
    Jo a platim 300,-
    Naposledy upravil Baba; 02.03.2006 v 04:26.

  24. #149

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    WiFi... 512/256, ale jak kdy... bez omezení.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem) [thx no-x]
    اضحك يضحك العالم معك وابك تبك وحدك

  25. #150
    Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Založen
    11.03.2003
    Bydliště
    Brno-Kr. Pole
    Věk
    37
    Příspěvky
    2 084
    Vliv
    250

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    ja ted jedu pres GPRS od T-Mobile
    docela me to prekvapilo, cekal jsem hruzu
    stranky to nacita celkem rychle

    jinak jsem mel mit uz Bluetone, ale rekli me, ze musim jeste pockat
    doufam to je jedinej problem, kterej s nima je
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. Seagate: full test OK, file structure test FAILED
    Založil Hanz v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 11.06.2005, 11:13
  2. GoldMemory a Quick vs Normal test
    Založil m.a.c.a v sekci fóra Srovnávací a diagnostické testy
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 07.02.2004, 20:00
  3. test stareho WB a noveho WB CPU od Galaxiho
    Založil Rob v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 08.12.2003, 12:02
  4. 3DMark2003-sound test
    Založil vlv v sekci fóra Srovnávací a diagnostické testy
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 02.03.2003, 17:03

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •