Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: [JavaScript] Vyska stranky

  1. #1
    Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Založen
    13.09.2002
    Bydliště
    Bratislava
    Příspěvky
    4 550
    Vliv
    300

    Standardní [JavaScript] Vyska stranky

    Da sa nejakym sposobom zistit skutocna vyska stranky?

    Nemyslim vysku okna prehliadaca, alebo rozlisenie, ale vysku obsahu zobrazenej stranky.

    Chcem totizto spravit v XHTML 1.0 Strict DIVmi to, co som doteraz robieval TABULKAMI ... a to, ze spodok stranky, ak bude jej obsah mensi ako velkost okna prehliadaca, sa natiahne na spod tohto okna, ak ale bude obsah stranky vacsi (bude scrollovat), tak nerobit nic.
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

  2. #2
    Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Založen
    13.09.2002
    Bydliště
    Bratislava
    Příspěvky
    4 550
    Vliv
    300

    Standardní

    Tak uz som to vyriesil...

    document.getElementById('objekt-v-ktorom-je-premenliva-cast-teda-text').scrollHeight
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

  3. #3

    Standardní

    tohoto se da dosahnout ciste pomoci CSS, neni nutny zadny JS
    viz http://weblog.plavacek.net/2005-02.html#1108716997
    1) ASUS M6A
    2) Toshiba Portége R600-10U
    3) ASUS A8V-X AMD Athlon 64 3000+ Kingmax 2x256MB DDR 400 WD 120GB Samsung 80 GB GMC G30 Fortron FSP400-60THN-P
    Ideální indentace pro Pascal je šest stop pod zem.

  4. #4
    Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Založen
    08.10.2002
    Bydliště
    Teplice
    Příspěvky
    6 732
    Vliv
    300

    Standardní

    Problem je, ze IE pomoci hacku dokopes ke spravnymu zobrazeni paticky, ale nefunguje spousta jinych veci kolem. Navic sem mel u IE pocit, ze nerespektuje posun souradnic, pokud do pozicovanyho prvku vlozis jinej, proste pri absolute byl pocatek porat shodnej s pocatkem okna.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

  5. #5
    Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Založen
    13.09.2002
    Bydliště
    Bratislava
    Příspěvky
    4 550
    Vliv
    300

    Standardní

    ripper:

    Vdaka, ale to, co robim, je designovo trochu narocnejsie a tymto sposobom to nevyriesim
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

  6. #6

    Standardní

    Zdar, taky jsem řešil takový problém (vyřešil jsem to taky pomocí scrollHeight), moje poznatky jsou na
    http://smitka.iglu.cz/?load=progr/web/pozice.cl

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •