Stránka 1 z 3 123 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 66

Téma: Vše o EPOX 8VTAI - KT880

  1. #1

    Standardní Vše o EPOX 8VTAI - KT880

    Tak jsem se dozvěděl, že na Slovensku se tato deska(na kterou asi každej overclocker čekal)prodává již dva měsíce.. Kde jí však sehnat v čechách
    Pokud možno napište dodavateli, že o ní máte zájem, ať se k nám už dostane...

    Pro upřesnění sem dám link na Epox...
    http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=330

    Máte už s ní někdo zkušenosti?

  2. #2
    Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Založen
    25.05.2003
    Bydliště
    Tam kde zaparkuju auto... (mostly Praha)
    Příspěvky
    2 262
    Vliv
    281

    Standardní

    ABi ji furt jeste nema, Actebis mel jednu malinkou zasilku a zrejme z ni se v praci objevil jeden kus.

    Muj postoj je celkem neutralni, mel jsem ji v ruce 10 minut, ale CPU cooler se na ni diky kondikum nenadava zrovna nejlepe..... A pokud si pamatuju spravne tak ani nema diry.....
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

  3. #3
    Senior Member mince Avatar uživatele Katoo
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Návsí
    Věk
    44
    Příspěvky
    1 717
    Vliv
    284

    Standardní

    Nevíte,kolik ta EpoXka cca stojí?
    1.DFI LP nF4 Ultra-D,A64 3000+Venice @ 300x9,1,6VCORE,
    MSI HD3870,Hitachi 160GB,Hitachi T7 250GB,WD 320GB SATA II KS,DVD-RW NEC 7220A,Big tower Cheiftec MA-01WD-D
    Water cooling (Aquacool)

  4. #4

    Standardní

    Citace Původně odeslal Katoo
    Nevíte,kolik ta EpoXka cca stojí?
    okolo 2000

    jinak taky bych ji rad ale chtelo by to aspon nejakej testik , kteryho se obavam uz asi nedockame
    neco podobnyho u Abitu ...
    driv 35dB, ted 25dB, v planu pod 18dB
    Thunderbird 1000/133 # 256MB Kingmax DDR266 CL2 # MSI K7T266 Pro2 # Gainward GF4 4800SE # Hitachi 7K250 80GB,WD400BB 40GB # CDRW Asus 1610A # Cooler master DP5-7JD1B # MS Explorer 4.0A # Yamaha 550 # Case Frontier 300W(MPA-88X) #

  5. #5
    Senior Member mince Avatar uživatele Katoo
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Návsí
    Věk
    44
    Příspěvky
    1 717
    Vliv
    284

    Standardní

    Stáhl jsem si manual k této desce a nikde jsem nenašel položku AGP/PCI lock (ani žádnou podobnou ).
    1.DFI LP nF4 Ultra-D,A64 3000+Venice @ 300x9,1,6VCORE,
    MSI HD3870,Hitachi 160GB,Hitachi T7 250GB,WD 320GB SATA II KS,DVD-RW NEC 7220A,Big tower Cheiftec MA-01WD-D
    Water cooling (Aquacool)

  6. #6
    Senior Member
    Založen
    09.08.2004
    Bydliště
    Prostějov
    Příspěvky
    784
    Vliv
    251

    Standardní

    neví někdo jak je natom tahle deska s AGP8x a ATi Radeon s jádrem z 9600 ?? Funguje AGP8x ?
    Notebook MSI GE620DX-458CS 15,6", i3-2330M, 4GB, 500GB, nVidia GT 555M s 2GB, DVD±RW, WiFi, BT, Win 7 64bit prof. originál :-)

  7. #7

    Standardní

    Citace Původně odeslal Katoo
    Stáhl jsem si manual k této desce a nikde jsem nenašel položku AGP/PCI lock (ani žádnou podobnou ).
    hmm, taky to tam nikde nevidim

    a Abitu taky neni (aspon co sem slysel) takze momentalne neexistuje zadna deska s KT880 ktera umi agp/pci lock ?
    Chudak Via se s tim patlala uplne zbytecne ...
    driv 35dB, ted 25dB, v planu pod 18dB
    Thunderbird 1000/133 # 256MB Kingmax DDR266 CL2 # MSI K7T266 Pro2 # Gainward GF4 4800SE # Hitachi 7K250 80GB,WD400BB 40GB # CDRW Asus 1610A # Cooler master DP5-7JD1B # MS Explorer 4.0A # Yamaha 550 # Case Frontier 300W(MPA-88X) #

  8. #8
    Senior Member mince Avatar uživatele Katoo
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Návsí
    Věk
    44
    Příspěvky
    1 717
    Vliv
    284

    Standardní

    ASUS umí AGP/PCI lock,nevím,jestli ještě Soltek ...zkus to tady prolézt už se to tu probíralo.
    1.DFI LP nF4 Ultra-D,A64 3000+Venice @ 300x9,1,6VCORE,
    MSI HD3870,Hitachi 160GB,Hitachi T7 250GB,WD 320GB SATA II KS,DVD-RW NEC 7220A,Big tower Cheiftec MA-01WD-D
    Water cooling (Aquacool)

  9. #9

    Standardní

    Ta deská AGP lock asi má, jen je neustále zapnutý. Jinak Umí nastavit jen CPU a DDR voltáž, měnit multiplikátor
    ASUS P5Q-SE, CD 5200@3,3Ghz 1,28V, 4GB DDR2, 1x Samsung F1 1TB, 2x640GB WDC AAKS, ASUS HD4850 1GB, Corsair HX520

  10. #10
    Senior Member Avatar uživatele svaca
    Založen
    21.02.2003
    Bydliště
    Praha Řepy/Horní Počaply
    Věk
    47
    Příspěvky
    2 748
    Vliv
    294

    Standardní

    Citace Původně odeslal Radim Štěpanec
    Ta deská AGP lock asi má, jen je neustále zapnutý. Jinak Umí nastavit jen CPU a DDR voltáž, měnit multiplikátor
    Tak. Taky si myslim ... Tak je to titiz i u Abit KW7... Umis jen Voltaz na chpstetu je automaticky vyssi jako je to u EpoX zvykem (2.65V) vice neni potreba, to neni zadny zprskany nForce .... a vyssi voltaz u AGP je uplny nesmysl ....
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

  11. #11

    Standardní

    Tak a je to tady!!!
    Už jí mají i v Czechcomputeru a za 1994 Kč s DPH!!!
    Konečně

  12. #12

    Standardní

    Ja bych radsi nejakou recenzi...

  13. #13
    Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Založen
    16.10.2002
    Bydliště
    Brno/Ždánice
    Příspěvky
    3 133
    Vliv
    322

    Standardní

    Tak na Epoxe s KT880 jsem cekal, cena za zakladni model je pekna, ale spis me bude zajimat kdy bude na trhu "2+" varianta a jestli (snad) u ni budou diry kolem socketu ...

    web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

  14. #14

    Standardní

    Tak jaká je Má už někdo nějaké zkušenosti?? Ozvěte se ,kdo ji máte, nebo víte o nějaké recenzi? Je ale asi příliš brzo.Zdravím všechny

  15. #15
    Senior Member minceVIP Avatar uživatele GABO
    Založen
    06.10.2002
    Bydliště
    Košice / Slovensko
    Věk
    45
    Příspěvky
    5 188
    Vliv
    322

    Standardní

    Vcera som jednu montoval s Sempronom 2500+ a behala dost dobre...WinXP SP2 CZ ziadny problem vykon sa mi zdal primerany. Jediny problem je ten ze som nemal cas ju skusat ani taktovat ani ladit a pod.
    Blue Alien II. Intel E5200 . NOCTUA NH-U12 . GAP35-DS3 . 2x2GB Mushkin 1066 . Galaxy 6800GT/256 . Seagate ES2 250GB x 2 . Seasonic S12-380 . Chieftec Dragon modrý . HP LP2475W
    Domáce na vode Intel E8400 @ 4.65 GHz . D-tek V2 . GAX38-DS4 . EK EK-NB/SB5 + Mosfet GA X38 . 2x2GB Mushkin 1066 . Gigabyte 8800GTS/512 . EK 8800GTS . 500GB . Seasonic S12-500W . Lian Li PC-V1010A - Silver . SONY SDM-HS75P . Black Ice GT 360 + Laing Ultra + Swiftech Mcres
    HTPC Xtreamer s chladením od Michala

  16. #16

    Standardní

    Díky aspoň za tuto zprávu, hledám solidnější desku s možností přetaktovat (mám Barton 2500) a tahle se zdá vhodná

  17. #17
    Junior Member
    Založen
    06.11.2002
    Bydliště
    Praha, kolej Jarov II 33B + Rychnov n.Kn.
    Příspěvky
    38
    Vliv
    0

    Standardní

    Moh by nejakej user potvrdit LOCK, dk
    AMD XP-M 2600+@3600+ (2400Mhz, 1.62V Real Prime Stable), QC-92 ALCU COOLER, Abit NF7, 2*512MB, Leadtek Geforce 6600GT, AOpen H600 Case, Seagate Barracuda IV 40GB, Asus 52x CD-Rom, Logitech MX500+Tesco Glide, ViewSonic P95f

  18. #18

    Standardní

    Opravdu to vypadá na nejlepší desku pro Socket A. Lock má, pouze nevím jestli lze měnit násobič u odemknutejch procesorů...
    Ale jak říkám, lepší deska než tato už pro Socket A nebude!!! A ta cena
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29951

  19. #19

    Standardní

    Citace Původně odeslal 1radar
    Opravdu to vypadá na nejlepší desku pro Socket A. Lock má, pouze nevím jestli lze měnit násobič u odemknutejch procesorů...
    Ale jak říkám, lepší deska než tato už pro Socket A nebude!!! A ta cena
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29951
    Toto by som si rozhodne nedovolil tvrdit uz len stoho dovodu ze niesu nanu ziadne testy ani porovnania s inymi. A ma dost nestastny layout (rozlozenie suciastok na doske) ... kondiky strasne blizsko socetu, chladic na chisete je pripevneny cez haciky a nema ani diery okolo socetu ... takze pre vodnikarov skoro nepouzitelna doska. A nastavenia v biose su tiez zatial zahadou .. a napriklad oproti nastaveniam ake su na doskach s nFroce2U400 chisetmi to nevyzera az tak dobre. Cas ukaze
    HP Compaq 8710p: T9300 | 4GB DDR2 | 250GB | Quadro NVS 320M @ 700/1730/950 |WSXGA+ 1680x1050 | Win7x64u ...

  20. #20

    Standardní

    Hlavně jsme v podskupině VIA čipové sady, takže jsem měl opravdu namysli chipsety VIA, hlavně KT880!
    A k tomu layoutu... Nevidím to tak hrozné, že tam nejsou díry okolo socketu, stejně většina overclockerů, která má platformu Socket A nebude strkat peníze do vodníka... Je to a zvláště u chipsetu VIA zbytečnost,(pokud někdo chce extrémní počítač, zvláště na hry a ladit a ladit, stejně zvolí nVidii...
    A osobně, než abych řešil, jestli narazím na dobrý/špatný kus u Asuse nebo MSI, bohužel i s možnostmi ABITU to pokulhává, tak za vynikající cenu zvolím opravdu dobrý kousek jako ten nejlepší kompromis...
    Stačí tam hodit Bartona 2500+, případně 2600+, přehodit FSB k cca 200MHz s optimálním napětím, použít chladič s měděnou základnou například SPIRE a není potřeba žádného vodníka, ani dále zvyšovat výkon..
    Půjdou na tom jak hry, tak komprimovat filmy, stříhat video a co víc si přát než se o PC už nestarat?

  21. #21

    Standardní

    Citace Původně odeslal 1radar
    Opravdu to vypadá na nejlepší desku pro Socket A.


    Nevidim nic co by nasvedcovalo skutocnosti ze myslis len Viu alebo dokona KT880 .. prave naopak, vyzera to tak ze myslim najlepsiu dosku na sA zo vsetkych dosiek A to ze sme v sekcii Via natom nic nemeni. No a to co mas ty namysli ja fakt vediet nemozem kym to nenapises

    Ja som tu nexcel nijak flamovat ani nic len som pisal reakciu k tvojmu postu tak ako som ho ja pochopil ... myslim ze to mozme uzavriet a nemusime sa otom bavit dalej.

    PS : stym ze vetsina ludi ktori maju socetA nebudu strkat peniaze do vodnika ABSOLUTNE NESUHLASIM. Je to blbost ... myslim ze prevazna vetsina ludi ma vodnika prave na soceteA a tak aspon upgrade na tuto dosku nehrozi
    A zo stranky nerozumneho vyuzitia WC na soceteA to tiez nieje velmi realne pretoze na waterBloky uxistuju spony ktore rychlo skompatybilnia WC na akykolvek socet (aspon vetsina). Proste ako keby si prehodil zalmana7700 zo socetuA na iny
    HP Compaq 8710p: T9300 | 4GB DDR2 | 250GB | Quadro NVS 320M @ 700/1730/950 |WSXGA+ 1680x1050 | Win7x64u ...

  22. #22
    Senior Member Avatar uživatele svaca
    Založen
    21.02.2003
    Bydliště
    Praha Řepy/Horní Počaply
    Věk
    47
    Příspěvky
    2 748
    Vliv
    294

    Standardní

    Podivej kolik lidi ma doma vodnika ? 1 procento ? )) Z mych zakazniku ani jeden, proste tolik netaktuji a nebo je jim to jedno..... ))

    Ja treba taky vodniky nikdy nechtel a nechci ... Deska je urcite super, vzdyt je to EPoX ... ))) Ale me by neuspokojila ... Ja treba NUTNE potrebuju IDE raid + 6 PCI + 2x DIMM je hooodne malo ... )) Takze uz nemam moooc na vyber .... BTW, to je vlastne to nejhorsi u ty desky, ty dva DIMM... to je mooc malo. kdyz tam mozou byt plne osazeny 4 pameti ... A dneska bys spocital na prstech jedne ruky desky, ktere maji vice jak 2x IDE (amd+intel) ... Pritom drtiva vetsina lidi ma PATA, BTW ted delam tak 5-7 sestav denne a koukam, ze tu mam samy 64 bit ... (754 + 2800+ nebo 3000+) cena 6-7 tisic., co jineho zbyva, kdyz Barton 2600+ je drahy jak p***l a Sempron je srac .... ))
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

  23. #23

    Standardní

    mno od včerejška jsem majitelem týhle desky...zatim rozporuplný pocity-pam. propustnust nic moc ani v dual modu, a nemůžu na ní zaboha rozchodit r9100 kterej na předchozích 2 deskách s kt333 a kt 600 šlapal jako hodinky
    AMD Athlon XP 2.2 Ghz | Nexus AXP-3200 | Epox 8VTAI KT880 | 2x512mb A-Data Vitesta, dual-ch | Hercules 9100 64mb 265/265, pasiv | Seagate 7200.8+ 120gb | Lite-On 832S | LG-8163B | SB Live! 5.1, kx.drivers | Logitech MX 310 | Chill Innovation 400W | Samsung SyncMaster 795DF

  24. #24
    Senior Member Avatar uživatele svaca
    Založen
    21.02.2003
    Bydliště
    Praha Řepy/Horní Počaply
    Věk
    47
    Příspěvky
    2 748
    Vliv
    294

    Standardní

    Hmm, a kdyz das AGP mode z auto na manual ? A zkusis ruzne hexadecimalni hodnoty Bios tyhle desky jsem jeste nevidel, o vikend se do nej podivam ....
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

  25. #25

    Standardní

    nakonec to šlo bezproblémů jedine s posledníma catalystama, omegy ani dna to nějak nebralo

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 3 uživatelů. (0 registrovaných a 3 anonymních)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •