Stránka 5 z 20 PrvníPrvní 12345678915 ... PosledníPoslední
Výsledky 101 až 125 z 483

Téma: Jaka je tahle serie? Ctete nez koupite, ptejte se zde!

  1. #101

    Standardní

    Citace Původně odeslal Lukas L.
    AMD Duron
    DHD1400DLV1C
    4173599270025
    MIRGA 0337MPM

    1400 --> 1680 na GA-7ZXE s PC133 pametma na 160MHz, nezmeneny nasobic ani napajeni --> zrejme by dal i vic
    No, vzhledem k tomu, že je to A rev. tak víc rozhodně nedá, technologická hranice je u XP 2200+ a tím to prostě končí.

    Synology DS213j - 2x2TB WD Red
    MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
    MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
    iPad Pro / iPhone SE

  2. #102

    Standardní

    njn - ma CPUID 0680h - ja nemuzu rict na kolik max jde - nemam to kde vyzkouset - referuju jen co se mi povedlo....zas az tak spatne bych to nebral...
    Black panther - Intel E8400 (SLB9J), GigaByte EP45-UD3R, A-Data 2x2GB Vitesta, Gainward ATi/AMD Radeon 4870 512MB Gold Sample, Creative Audigy2 ZS, Samsung HD642JJ (AJ26 SMART error) + WD 6400AAKS + Samsung HD 322HJ, NEC 4571A DVD-RW, Enermax PRO82+ 525W, BenQ FP241W 24" 1920x1200, Microsoft Wheel Mouse Optical, Chicony KU-0108 mm keyboard, Microsoft VX-1000 camera, Microsoft Windows Vista Home Premium 64bit
    My gadgets : custom CIR receiver, RDS receiver (for TV card), no-more-screwdriver-mobo-powerup, Atmel 89cx051 LPTprog, N3310 LCD, ...

  3. #103
    Member
    Založen
    27.10.2003
    Bydliště
    L. Mikuláš , fired from blawa
    Příspěvky
    293
    Vliv
    217

    Standardní

    Ahojte

    tak som kúpil bartona 2600+ seria AQXEA 0325 UPEW koncove4-čislie 0385
    a výsledok dost ubohy : s akým koľvek nastavením som sa nedostal za hodnotu 2090 mhz tak neviem( inač nežerie vôbec fsb 177 mhz neviem prečo )

  4. #104

    Standardní

    kdo poradi, jak zjistit zbvyjici dve cisla na procesoru AXDC2200DUV3C xxxxxxxx xxxxxxxxx aniz bych sundal chladic (moje stare palomino bylo AX1900DMT3C AGOGA0204APJW Y7635030465) je na to nejaky programek ?

    Laser G9 + Logitech G930


  5. #105

    Standardní Dotaz na serii

    Ahoj, zajimalo by me zda to CPU co mam (Barton 2500+ neBoxovany) je nejaka lepsi nebo obyc serie, jestli to de nejak zjistit prosim, prosim napiste... dik!

    Presne oznaceni : AXDA2500DKV4D - Z361637270012 - AQYFA0344RPEW ?
    je lepší se zeptat, než dělat chytrýho a přitom vědět ho... !

  6. #106

    Standardní Re: Dotaz na serii

    Citace Původně odeslal vetev@pall
    Ahoj, zajimalo by me zda to CPU co mam (Barton 2500+ neBoxovany) je nejaka lepsi nebo obyc serie, jestli to de nejak zjistit prosim, prosim napiste... dik!

    Presne oznaceni : AXDA2500DKV4D - Z361637270012 - AQYFA0344RPEW ?
    Musíš ho sám vyzkoušet, je to nová série, bohužel už zamčená.

    Synology DS213j - 2x2TB WD Red
    MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
    MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
    iPad Pro / iPhone SE

  7. #107

    Standardní Re: Dotaz na serii

    Citace Původně odeslal BeachKEN
    Citace Původně odeslal vetev@pall
    Ahoj, zajimalo by me zda to CPU co mam (Barton 2500+ neBoxovany) je nejaka lepsi nebo obyc serie, jestli to de nejak zjistit prosim, prosim napiste... dik!

    Presne oznaceni : AXDA2500DKV4D - Z361637270012 - AQYFA0344RPEW ?
    Musíš ho sám vyzkoušet, je to nová série, bohužel už zamčená.
    No tak to je super! Proč zrovna já
    Vím že to tady někde je ,ale nasměruješ mě prosim Tě na theader o odemčení tohodle typu CPU ?!
    Díky moc!
    je lepší se zeptat, než dělat chytrýho a přitom vědět ho... !

  8. #108

    Standardní Re: Dotaz na serii

    Citace Původně odeslal vetev@pall
    No tak to je super! Proč zrovna já
    Vím že to tady někde je ,ale nasměruješ mě prosim Tě na theader o odemčení tohodle typu CPU ?!
    Díky moc!
    Už je to tu napsané po x-té, odemčení Bartona zatím není možné, musíme čekat, kdo co vymyslí.

    Synology DS213j - 2x2TB WD Red
    MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
    MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
    iPad Pro / iPhone SE

  9. #109

    Standardní

    Jsem zacatecnik-mejte prosim ohled! Spalil jsem si Athlon 1600+ . Chtel bych poradit jekej procak je dobrej na OC . Uvazuju o Athlon1700+,1800+ nebo Duron 1800.

  10. #110

    Standardní

    Citace Původně odeslal JLennon
    Jsem zacatecnik-mejte prosim ohled! Spalil jsem si Athlon 1600+ . Chtel bych poradit jekej procak je dobrej na OC . Uvazuju o Athlon1700+,1800+ nebo Duron 1800.
    Jestli seženeš, tak ber 1800+ rev. B- na to dej pozor, končí většinou jako MIUHB, nebo JIUHB (je to to B na konci)

    Synology DS213j - 2x2TB WD Red
    MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
    MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
    iPad Pro / iPhone SE

  11. #111

    Standardní

    Citace Původně odeslal BeachKEN
    Citace Původně odeslal JLennon
    Jsem zacatecnik-mejte prosim ohled! Spalil jsem si Athlon 1600+ . Chtel bych poradit jekej procak je dobrej na OC . Uvazuju o Athlon1700+,1800+ nebo Duron 1800.
    Jestli seženeš, tak ber 1800+ rev. B- na to dej pozor, končí většinou jako MIUHB, nebo JIUHB (je to to B na konci)
    A jsou vodemceny?

  12. #112
    Senior Member Avatar uživatele Mirectec
    Založen
    14.03.2003
    Bydliště
    Prostějov
    Příspěvky
    1 038
    Vliv
    234

    Standardní

    Citace Původně odeslal BeachKEN
    Citace Původně odeslal JLennon
    Jsem zacatecnik-mejte prosim ohled! Spalil jsem si Athlon 1600+ . Chtel bych poradit jekej procak je dobrej na OC . Uvazuju o Athlon1700+,1800+ nebo Duron 1800.
    Jestli seženeš, tak ber 1800+ rev. B- na to dej pozor, končí většinou jako MIUHB, nebo JIUHB (je to to B na konci)
    Nic jinyho nez rev B u 1800+ nesezene Spis bych hledal DLT3C Jedine u durona by mohl dostat acko, ale pochybuju ze u 1800 A pak jeste u 1800+ MIUHB asi tezko dostane, pac to je oznacovani u duronu
    AMD mobile Barton 2500+@2430MHz 1,8V (1,76V real) watercooled || ABIT NF7-S V2.0 watercooled || Samsung 160GB SATA s NIDEC loziskama + Hitachi desktar 40GB || 512MB DDR500 A-DATA || ATI Original 9500@PRO 64MB @405/325 watercooled || Leadtek winfast 2000XP || CD-ROM Teac 40x || 4× DVD±R/RW Teac DV-W50D (pioneer 106D)|| Fortron 350W ATX FSP350-60PN(PF)
    MSI KT3Ultra forever || NENAVIDIM lidi co maj nick Mirec

  13. #113

    Standardní

    Zajima serijka.
    Kamos chtel postavit komp, tak jsem mu koupil Thortona 2000+ s epoxem 8KRAL.

    Thorton serie AXDC2000DUT3C xxxxxxxxx293 AQYFA0344WPMW

    Sice zamceny, ale taktovat to nechtel, tak jsem si rek, proc to nevzit. A svete div se, je to docela podarenej kousek.

    Ted tu bezi v kompu na 184X12.5=2300 na 1.6V u 10 hodin v prime a je mu celkem fajn. S copper silent 2TC rev.2 a jednim pridavnym super silent arctic fun pro TC ma max teplotu 56 stupnu, v klidu 41. Bedna zavrena. A tak si tak rikam, super komp, nehlucnej. Doporucil bych kazdymu.
    Q6600_G0@3800MHz , P35-DS4, 4GB Corsair twinX XMS2 , HD3850 1GB, 4TB disk space wc by RadekB, wc K&P CPU, + REKORD výměník, Fortron 650W

  14. #114
    Senior Member Avatar uživatele jaluvkap
    Založen
    23.10.2002
    Bydliště
    Koprivnice
    Věk
    38
    Příspěvky
    851
    Vliv
    239

    Standardní

    mam tudle serii Durona 1400

    DHD1400DLV1C 2363167190S44
    MIXIB 0344UPMW

    jede pjekne, ale zajimalo by me jestli ma spatnou cache, jestli ho ma cenu upravovat ...
    HOME 1 : WINDOWS 7 - ASUS P5Q-E - E2160@default - 4GB A-Data DDR2 800EE - Noctua NH-U12P - MSI HD5870 1GB@default - WD5000AAKS - WD 3200AAKS - WD 10EADS - WD 15EADS - Samsung 2.5" 320GB USB - Samsung 183L - HP LP2465 - Delta 700W from HP - 2xNF-P12 - Chieftec WH-02B-B-OP
    HOME 2 : Windows XP - Asus K8V-XE - A64 3000+@250*10/1.42V - Corsair Value 1024MB 2.5/3/3/6 333MHz - Samsung SP1614N - Toshiba M1712 - Diamondtron AOC 7A+ - Modecom Feel-V

  15. #115

    Standardní

    Da se vubec jeste nekde sehnat nejaky XP 1800+ ? Dik za odpoved...
    1st machine: GA-EP45-DS4, E5200 + Ninja 2, 4x2GB Kingston, ATI HD4670 + Accelero S1, 2xWD6400AAKS, NEC 7203S, Antec Solo + Corsair TX650, Logitech Cordless Internet Pro, Creative Inspire 5300, HP L1955, Win7 x64, Xubuntu x64
    2nd machine: MSI H61MA-E35, Celeron G530 + box, 4GB Kingston, CM Elite 341 + Fortron 350W, M$ mouse, noname keyboard, LG1952S, Win7 x64
    Mobile machine: Dell E6420, i3, 8GB RAM, 500GB HDD, Deuter Giga II
    Server: HP MicroServer N40L, 500GB system, 2xWD7500AAKS data RAID1, CentOS x64
    Zbytek: Samsung CLX-3160N, 2x APC Back-UPS ES 700VA, APC Smart-UPS SC 620VA, AverTV Volar HD Pro, Asus WL-520gC + Linksys WRT54g s DD-WRT

  16. #116
    Senior Member Avatar uživatele jaluvkap
    Založen
    23.10.2002
    Bydliště
    Koprivnice
    Věk
    38
    Příspěvky
    851
    Vliv
    239

    Standardní

    Citace Původně odeslal malda
    Da se vubec jeste nekde sehnat nejaky XP 1800+ ? Dik za odpoved...
    teoreticky ho maj tady www.c-shop.cz - prakticky by si jim asi musel napsat
    HOME 1 : WINDOWS 7 - ASUS P5Q-E - E2160@default - 4GB A-Data DDR2 800EE - Noctua NH-U12P - MSI HD5870 1GB@default - WD5000AAKS - WD 3200AAKS - WD 10EADS - WD 15EADS - Samsung 2.5" 320GB USB - Samsung 183L - HP LP2465 - Delta 700W from HP - 2xNF-P12 - Chieftec WH-02B-B-OP
    HOME 2 : Windows XP - Asus K8V-XE - A64 3000+@250*10/1.42V - Corsair Value 1024MB 2.5/3/3/6 333MHz - Samsung SP1614N - Toshiba M1712 - Diamondtron AOC 7A+ - Modecom Feel-V

  17. #117

    Standardní

    Citace Původně odeslal jaluvkap
    Citace Původně odeslal malda
    Da se vubec jeste nekde sehnat nejaky XP 1800+ ? Dik za odpoved...
    teoreticky ho maj tady www.c-shop.cz - prakticky by si jim asi musel napsat
    teoreticky ho maji u nas v axesu taky (1800+), ale kdyz sem se u nich ptal tak ho nemeli...
    1st machine: GA-EP45-DS4, E5200 + Ninja 2, 4x2GB Kingston, ATI HD4670 + Accelero S1, 2xWD6400AAKS, NEC 7203S, Antec Solo + Corsair TX650, Logitech Cordless Internet Pro, Creative Inspire 5300, HP L1955, Win7 x64, Xubuntu x64
    2nd machine: MSI H61MA-E35, Celeron G530 + box, 4GB Kingston, CM Elite 341 + Fortron 350W, M$ mouse, noname keyboard, LG1952S, Win7 x64
    Mobile machine: Dell E6420, i3, 8GB RAM, 500GB HDD, Deuter Giga II
    Server: HP MicroServer N40L, 500GB system, 2xWD7500AAKS data RAID1, CentOS x64
    Zbytek: Samsung CLX-3160N, 2x APC Back-UPS ES 700VA, APC Smart-UPS SC 620VA, AverTV Volar HD Pro, Asus WL-520gC + Linksys WRT54g s DD-WRT

  18. #118

    Standardní AXDA2500DKV4D Z359147240023 AQXFA 0335 SPMW

    ahoj... jsem v tom absolutní nováček a potřebuju nějakýho dobrýho 2500+ bartona a tak se chci dozvědět víc... co byste řekli na tohle číslo: AXDA2500DKV4D Z359147240023 AQXFA 0335 SPMW. vůbec třeba nerozumím "nizky cisla waferu" atd. co to znamená a kde se to dá najít na procáku? dík za každou radu...

  19. #119
    Senior Member Avatar uživatele Mirectec
    Založen
    14.03.2003
    Bydliště
    Prostějov
    Příspěvky
    1 038
    Vliv
    234

    Standardní Re: AXDA2500DKV4D Z359147240023 AQXFA 0335 SPMW

    Citace Původně odeslal Hollowman
    ahoj... jsem v tom absolutní nováček a potřebuju nějakýho dobrýho 2500+ bartona a tak se chci dozvědět víc... co byste řekli na tohle číslo: AXDA2500DKV4D Z359147240023 AQXFA 0335 SPMW. vůbec třeba nerozumím "nizky cisla waferu" atd. co to znamená a kde se to dá najít na procáku? dík za každou radu...
    AQXFA nebyla dobra serie.. Tak max 2200MHz. konecny ctyrcisli taky nic moc.. Prej je nejlepsi kolem 100..

    EDIT: Ale aspon je odemcenej..
    AMD mobile Barton 2500+@2430MHz 1,8V (1,76V real) watercooled || ABIT NF7-S V2.0 watercooled || Samsung 160GB SATA s NIDEC loziskama + Hitachi desktar 40GB || 512MB DDR500 A-DATA || ATI Original 9500@PRO 64MB @405/325 watercooled || Leadtek winfast 2000XP || CD-ROM Teac 40x || 4× DVD±R/RW Teac DV-W50D (pioneer 106D)|| Fortron 350W ATX FSP350-60PN(PF)
    MSI KT3Ultra forever || NENAVIDIM lidi co maj nick Mirec

  20. #120

    Standardní

    Jaký koncový 4číslí ? Podle mě je poslední koncový 4číslí datum výroby. Já mám AXDA2500DKV4D Z354937202202 AQYFA0342SPMW . Zkoušel jsem ho na 11x 200 bez zvýšení napětí (1.66V - 1.68V HWDoctor) stabilní, teplota 47°C (HWDoctor) na ABIT NF7S rev2 BIOS 18. Nechápu když někdo uvádí teplotu a nenapíše co má za desku. Přece i jiná revize výše uvedené desky dává dost rozdílné hodnoty. Tak takový údaj je vo ničem.
    Barton 2500+@11x194, 1.675V (11x200 1.75V), AC CS2 TC rev2 lapován, 38°C/52°C windtun., Abit NF7S rev2, 2 x 512 MB A-Data 450 na 388MHz (11-3-3-2.5), Hitachi 7k250 80GB, Seagate 7200.7+ 160GB SATA, SkyStar2, Motor SG-2100A, Sapphire HD 2600XT 256MB AGP, Logitech MX310, CD NEC ND 3540A, 21" HP p1130, fan Noctua NF S12, case:Eurocase ML Q11, zdroj 450W

  21. #121

    Standardní

    Citace Původně odeslal Weber
    Jaký koncový 4číslí ? Podle mě je poslední koncový 4číslí datum výroby. Já mám AXDA2500DKV4D Z354937202202 AQYFA0342SPMW . Zkoušel jsem ho na 11x 200 bez zvýšení napětí (1.66V - 1.68V HWDoctor) stabilní, teplota 47°C (HWDoctor) na ABIT NF7S rev2 BIOS 18. Nechápu když někdo uvádí teplotu a nenapíše co má za desku. Přece i jiná revize výše uvedené desky dává dost rozdílné hodnoty. Tak takový údaj je vo ničem.
    ...myslel toto 4cislie -> AXDA2500DKV4D Z354937202202 AQYFA0342SPMW nie 0342

    ...k tym teplotam je zbytocne sa vyjadrovat - napr. vid rozdiel medzi teplotou na ABiT NF7 rev2.0 s biosom 14 a napr 18-20
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

  22. #122

    Standardní Co vy na tyhle série 2600+?

    AXDA2600KV4D 1043197270001 AQXEA 0345 VPMW
    AXDA2600KV4D 1043197270813 AQXEA 0345 VPMW
    AXDA2600KV4D 1043197270715 AQXEA 0345 VPMW

    AXDA2600KV4D 2334127260282 AQZFA 0338 SPMW

    jak si na tom stojí? zkoušel jste je někdo?

  23. #123
    Junior Member
    Založen
    07.12.2003
    Bydliště
    Nový Bydžov
    Příspěvky
    15
    Vliv
    0

    Standardní

    Co tohle?
    AXDA 2500 DKV4D-2500 oznacuje kodove oznaceni cpu
    Y870657270112 - 8 a 9 cislo oznacuje skutecny takt procesoru
    AQ2FA 0336 TPMW
    Tohle mi napsal jeden chlapík jménem maki co to prej dal na 13x 205
    Teď není žádné PC.

  24. #124
    Member
    Založen
    27.10.2003
    Bydliště
    L. Mikuláš , fired from blawa
    Příspěvky
    293
    Vliv
    217

    Standardní

    Ahojte

    pýtam sa či je jedno či kúpim box alebo tray, konkrétne v Ageme ?
    ( 2500+ barton )

  25. #125

    Standardní Re: Co vy na tyhle série 2600+?

    Citace Původně odeslal Hollowman
    AXDA2600KV4D 1043197270001 AQXEA 0345WPMW
    Pokud je to pravda o tom cislovani waferu, tak tohle by mela bejt hodne dobra serka na OC. Vem ji a pak poreferuj.
    A64 E6 3000+@2.7GHz/1.7V Tcase53// 2*512MBGskill 600Mhz@2.5-3-3-7// DFI LP nF4 Ultra-D // cooled by Scythe Ninja //C3D6600nGT256MB // BIV 60GB PATA,B7200.7 200GB SATA // Fortron350W // Aerocool Dream Bay.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 2 uživatelů. (0 registrovaných a 2 anonymních)

Podobná témata

  1. základní použití filtrů pro DF
    Založil Jakubisko v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 215
    Poslední příspěvek: 28.02.2012, 19:12
  2. FAQ - čtěte než se zeptáte.
    Založil Jezevec v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 18.02.2005, 05:25

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •