Stránka 4 z 20 PrvníPrvní 1234567814 ... PosledníPoslední
Výsledky 76 až 100 z 483

Téma: Jaka je tahle serie? Ctete nez koupite, ptejte se zde!

  1. #76

    Standardní

    Tak WinAmpa taky zkusim ... i kdy podivnej tes stability
    Me to teda 2x vytuhlo pravidelne po spusteni tusim wcpuid .... ale naka old verze, s novou uz to je v pohode.
    Gigabyte MA78G-DS3H (rev. 2.0),AMD Phenom II X3 720 Black Edition, CoolerMaster Hyper 212, A-DATA 2x2GB DDR2 PC1066 Extreme Edition, WD Black 1TB, Maxtor DiamondMax 10 6L300S0, Toshiba DVD SD-M1612, NEC ND3500A DL, Enermax PRO82+ 425W, case CoolerMaster Sileo 500

  2. #77

    Standardní AXDA2500DKV4D AQXFA0334 RPMW

    AXDA2500DKV4D AQXFA0334 RPMW psalo se tu o nem, ze nic moc, ale ja na nem frcim na 2200 pri 1,7V a 2250 pri 1,75V, cos si myslim je takovej normalni v pohode prumer

  3. #78

    Standardní

    14dni jsem jel na AXDA2500DKV4D-Y843397270276-AQXEA0319XPEW : 10X200 stabilni max. teplota 62-65C pri hrani her. Ve win 52-54C.
    Zkousel jsem 10,5x200 ve win stabilni. teplota 54-56C, ale ve hrach 67+. 11x200 uz byla teplota moc vysoka.

    Dostal se mi do ruky AXDA2500DKV4D-Y897827260810-AQYEA0343SPMW :
    11x200 ve win 50-52C pri hrach 54-58C. Ted to nemuzu vyzkouset taktnout vic, ale podle tech teplot tam rezerva porad je.

    Dalsi ktery jsem zkousel AXDA2500DKV4D-Z350637200924-AQZEA0341RPAW :
    v podstate nesel vubec pretaktovat.
    Epox 8KDA3+, Athlon64 3000@3200+ (220*10), DDR 1024MB (400Mhz), MSI NX6600-VDT128, Seagate 120GB SATA, WD 120GB SATA, LG GSA-4082B, SB Audigy 2, Logitech MX1000, Genius HT-5.1, Sony F520, CASE Lian-Li PC60

  4. #79

    Standardní Co se v něm schovává ?

    Podle prodejce Thorton :
    AXDC2200DUV3C
    AQXEA0328TPMW

    je to opravdu on ?

    nemáte někdo tabulku, co jaké písmenko znamená? Marně to na webu hledám....
    AMD Thorton 2200+, 512MB 333MHz, EPoX 8KRA2+, CoolerMaster Aero 7

  5. #80

    Standardní Re: Co se v něm schovává ?

    Citace Původně odeslal DannyC
    Podle prodejce Thorton :
    AXDC2200DUV3C
    AQXEA0328TPMW

    je to opravdu on ?

    nemáte někdo tabulku, co jaké písmenko znamená? Marně to na webu hledám....
    no podle me je to Thorton...tabulka co co znamena je obsazena ve white paper na strankach AMD po pripade doporucuju pouzit softik OPN-462...pocitam ze link bude nejkde ve FAQ----

  6. #81
    Member
    Založen
    27.07.2003
    Bydliště
    Plzeň, Strakonice
    Věk
    38
    Příspěvky
    148
    Vliv
    223

    Standardní

    Dostalo se mi do ruky 5 Bartonů 2500+, tak jsem je otestoval. Všechny jsou z jedné serie a tady jsou výsledky:

    AXDA2500DKV4D 4173378250011
    AQZFA 0336 MPM
    166x12=2000 MHz default VCore - STABLE
    166x12,5=2083 MHz default VCore - STABLE
    166x13=2166 MHz default VCore - NOT STABLE
    166x13=2166 MHz 1,75 V - NOT STABLE
    200x11=2200 MHz 1,75 V - NOT STABLE

    AXDA2500DKV4D 4173378250013
    AQZFA 0336 MPM
    166x12=2000 MHz default VCore - STABLE
    166x12,5=2083 MHz default VCore - NOT STABLE
    200x11=2200 MHz 1,75 V - NOT STABLE

    AXDA2500DKV4D 4173378250014
    AQZFA 0336 MPM
    166x12=2000 MHz default VCore - STABLE
    166x12,5=2083 MHz default VCore - STABLE
    166x13=2166 MHz default VCore - STABLE
    200x11=2200 MHz default VCore - NOT PRIMESTABLE
    200x11=2200 MHz 1,7 V - STABLE
    200x11,5=2300 MHz 1,7 V - NOT PRIMESTABLE
    200x11,5=2300 MHz 1,8 V - STABLE

    AXDA2500DKV4D 4173378250015
    AQZFA 0336 MPM
    166x12=2000 MHz default VCore - STABLE
    166x12,5=2083 MHz default VCore - STABLE
    166x13=2166 MHz default VCore - NOT PRIMESTABLE
    200x11=2200 MHz default VCore - NOT PRIMESTABLE
    200x11=2200 MHz 1,75 V - NOT PRIMESTABLE

    AXDA2500DKV4D 4173378250015
    AQZFA 0336 MPM
    166x12=2000 MHz default VCore - STABLE
    166x12,5=2083 MHz default VCore - NOT STABLE
    200x11=2200 MHz 1,75 V - NOT STABLE

    vysv.:
    STABLE - stabilní, testováno na Prime95 - 1 hodina bez chyby
    NOT STABLE - nestabilní, nenaběhnou WinXP
    NOT PRIMESTABLE - stabilní ve WinXP, ale Prime95 hodí chybu
    Dell XPS M1210 C2D T5500 1.66GHz; 3GB DDRII 667MHz; nVidia GeForce Go 7400 256MB TurboCache; Samsung Spinpoint 120GB 5400rpm 8MB SATA; Sony DVD-RW; 12.1" WXGA 1280x800...
    ...aneb nenávratně jsou pryč doby strávené u OC a 3DMarků...fňuk

  7. #82

    Standardní

    Nahodou na teploty pri 2GHz si nevzpomenes, vid? Docela by me to zajimalo ...
    Gigabyte MA78G-DS3H (rev. 2.0),AMD Phenom II X3 720 Black Edition, CoolerMaster Hyper 212, A-DATA 2x2GB DDR2 PC1066 Extreme Edition, WD Black 1TB, Maxtor DiamondMax 10 6L300S0, Toshiba DVD SD-M1612, NEC ND3500A DL, Enermax PRO82+ 425W, case CoolerMaster Sileo 500

  8. #83

    Standardní

    Barton 2500+
    AXDA2500DKV4D Y896607270279
    AQYFA 0343 UPMW

    210x11=2300 /1.75V - not prime stable
    210x11=2300 /1.775V - stable

    Tmax=52C
    ------------------------------------------------
    Thorton 2000+
    AXDC2000DUT3C 9728337240359
    AQXEA 0324 XPMW

    210x11=2300 /1.75V - not prime stable
    210x11=2300 /1.775V - not prime stable

    1. A64s939 3200+@(10*230,1.4V), thermalright SLK-947U+nexus92, enermax 470W+TT shark, abit AV8+3rd, Gainward TI4600 vivo, 2x256DDR/466 Twinmos,160GB Barča, Teac 40x, Teac CDW522, LG F900B, mys logitech MX500, Logitech IN se ...
    2. Athlon XP 1800+, NF7 2.0,TT silent boost,256 twinmos 400,MSI g4 mx440 8x @648/392, Samsung 80GB, 300W fortron 12cm, Lite on 17, Logitech B69, Dolby\'s keyboard...\"

  9. #84
    Member
    Založen
    27.07.2003
    Bydliště
    Plzeň, Strakonice
    Věk
    38
    Příspěvky
    148
    Vliv
    223

    Standardní

    Citace Původně odeslal HAVTOM
    Nahodou na teploty pri 2GHz si nevzpomenes, vid? Docela by me to zajimalo ...
    Nechal jsem si ten nejlepší kousek. Mám ho na 3200+ (200x11) při 1,7 V. Při nezatíženém počítači 48 stupňů a při Prime95 max 55 stupňů. Chladič CoolerMaster Aero7 Lite (2700 otáček).
    Dell XPS M1210 C2D T5500 1.66GHz; 3GB DDRII 667MHz; nVidia GeForce Go 7400 256MB TurboCache; Samsung Spinpoint 120GB 5400rpm 8MB SATA; Sony DVD-RW; 12.1" WXGA 1280x800...
    ...aneb nenávratně jsou pryč doby strávené u OC a 3DMarků...fňuk

  10. #85
    Member
    Založen
    27.07.2003
    Bydliště
    Plzeň, Strakonice
    Věk
    38
    Příspěvky
    148
    Vliv
    223

    Standardní

    Citace Původně odeslal HAVTOM
    Nahodou na teploty pri 2GHz si nevzpomenes, vid? Docela by me to zajimalo ...
    Takže jsem ho hodil na 2 GHz (166x12) a default VCore. Teplota 44 stupňů IDLE a 49 stupňů LOAD (Prime95).
    Dell XPS M1210 C2D T5500 1.66GHz; 3GB DDRII 667MHz; nVidia GeForce Go 7400 256MB TurboCache; Samsung Spinpoint 120GB 5400rpm 8MB SATA; Sony DVD-RW; 12.1" WXGA 1280x800...
    ...aneb nenávratně jsou pryč doby strávené u OC a 3DMarků...fňuk

  11. #86

    Standardní

    nazdar lidi, nevíte jaký jsou tyhle serie?

    AMD Barton 2600+ AXDA2600DKV4DAQXEA0324WPMW
    nebo
    AMD Barton 2500+ AXDA2500DKV4DAQZEA0342SPMW

    obojí maj na skladě v CC
    Nikdy neměj strach ze stínů. Prostě znamenají, že někde na blízku svítí světlo.
    PHOENIX II
    || C2Q Q9300@3225MHz || Gigabyte P35-DS4 2.0 || 4GB DDR2 A-Data EE 1066 || Gigabyte GTX560 1GB || Intel SSD 320 40GB + WD 250GB || 24" HP LP2465
    NAS cube || INTEL D510MO Mount Olive || 1GB DDR2 ZEPPELIN 800 || Samsung EcoGreen 1TB RAID 1 + WD 640GB
    ThinkPad X60s || CoreDuo L2400@1,66GHz || 2GB DDR2 || 80GB SSD Intel X25-M || 12" XGA || Patriot X-Porter 200x 16GB
    Canon EOS 1D Mark II || 16-35/2,8L || 50/1,8 || 70-200/2,8L IS || SpeedLight 580EX II || http://www.jakubgeier.com

  12. #87
    Senior Member Avatar uživatele Mirectec
    Založen
    14.03.2003
    Bydliště
    Prostějov
    Příspěvky
    1 038
    Vliv
    234

    Standardní

    Citace Původně odeslal Dolby_cz
    nazdar lidi, nevíte jaký jsou tyhle serie?

    AMD Barton 2600+ AXDA2600DKV4DAQXEA0324WPMW
    nebo
    AMD Barton 2500+ AXDA2500DKV4DAQZEA0342SPMW

    obojí maj na skladě v CC
    Pokud bys chtel koupit jeden z nich, tak bych bral 2600+ pac mbude mit jeste otevrenej nasobic.. Mimo jine se s touto serii dostal dawe hodne vysoko..
    AMD mobile Barton 2500+@2430MHz 1,8V (1,76V real) watercooled || ABIT NF7-S V2.0 watercooled || Samsung 160GB SATA s NIDEC loziskama + Hitachi desktar 40GB || 512MB DDR500 A-DATA || ATI Original 9500@PRO 64MB @405/325 watercooled || Leadtek winfast 2000XP || CD-ROM Teac 40x || 4× DVD±R/RW Teac DV-W50D (pioneer 106D)|| Fortron 350W ATX FSP350-60PN(PF)
    MSI KT3Ultra forever || NENAVIDIM lidi co maj nick Mirec

  13. #88

    Standardní

    2Hrady: rikam to tady asi po milionty...hodina v Primu nic neznamena...nebo spis neznamena 100% Prime stable...ale je otazka na kolik stable to chces mit...jinak autor uvadi min 12h...no vim casove narocny...ale jinac to asi nema cenu...ale porad lepsi nez nic

  14. #89

    Standardní

    Citace Původně odeslal Mavko
    Thorton 2000+
    AXDC2000DUT3C 9728337240359
    AQXEA 0324 XPMW

    210x11=2300 /1.75V - not prime stable
    210x11=2300 /1.775V - not prime stable
    A na kolik ti Thorton beha stable??(tedy Prime stable ) ..taky jednoho mam... co co cache odemykal jsi??

  15. #90
    Member
    Založen
    27.07.2003
    Bydliště
    Plzeň, Strakonice
    Věk
    38
    Příspěvky
    148
    Vliv
    223

    Standardní

    Citace Původně odeslal free666
    2Hrady: rikam to tady asi po milionty...hodina v Primu nic neznamena...nebo spis neznamena 100% Prime stable...ale je otazka na kolik stable to chces mit...jinak autor uvadi min 12h...no vim casove narocny...ale jinac to asi nema cenu...ale porad lepsi nez nic
    Je mi úplně jasný, že to nejni dostačující, ale dovedeš si představit, jak dlouho bych testoval těch 5 procesorů, kdybych měl pokaždý čekat 12 hodin. Taky jsem do těch výsledků nepsal PRIMESTABLE. Ten můj kousek jsem samozřejmě otestil pořádně. Prime běžel celou noc bez chyby na 200x11 (1,7 V). Ráno teplota 55 stupňů.
    Dell XPS M1210 C2D T5500 1.66GHz; 3GB DDRII 667MHz; nVidia GeForce Go 7400 256MB TurboCache; Samsung Spinpoint 120GB 5400rpm 8MB SATA; Sony DVD-RW; 12.1" WXGA 1280x800...
    ...aneb nenávratně jsou pryč doby strávené u OC a 3DMarků...fňuk

  16. #91

    Standardní

    Citace Původně odeslal Hrady
    Citace Původně odeslal free666
    2Hrady: rikam to tady asi po milionty...hodina v Primu nic neznamena...nebo spis neznamena 100% Prime stable...ale je otazka na kolik stable to chces mit...jinak autor uvadi min 12h...no vim casove narocny...ale jinac to asi nema cenu...ale porad lepsi nez nic
    Je mi úplně jasný, že to nejni dostačující, ale dovedeš si představit, jak dlouho bych testoval těch 5 procesorů, kdybych měl pokaždý čekat 12 hodin. Taky jsem do těch výsledků nepsal PRIMESTABLE. Ten můj kousek jsem samozřejmě otestil pořádně. Prime běžel celou noc bez chyby na 200x11 (1,7 V). Ráno teplota 55 stupňů.

    Jasne ze dokazu... jen bys potreboval malou dovolenou... to ja jen tak vzdyt jsem psal,ze je to lepsi nez nic

  17. #92

    Standardní

    Apeluju na admina, konkrétně na Martyho, aby to tu nějak promáznul a přispěvky typu odemykání cache a hovadiny ohledně jak dlouho testovat v Prime95 vymazal, jinak tu v tom bude ještě větší bordel, než je teď.

    BTW. Nebyla by špatná nějaká tabulka, začíná v tom být fakt guláš.

    Synology DS213j - 2x2TB WD Red
    MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
    MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
    iPad Pro / iPhone SE

  18. #93

    Standardní

    Citace Původně odeslal free666
    A na kolik ti Thorton beha stable??(tedy Prime stable ) ..taky jednoho mam... co co cache odemykal jsi??
    Pre mna bol len dolezity udaj ci je lepsi alebo horsi ako procesor co mam, takze ked nezvladol 2300 isiel rovno prec. Ale vzhladom na to ze nabehol win, tak o trosku menej by to asi este stabilne bolo.

    1. A64s939 3200+@(10*230,1.4V), thermalright SLK-947U+nexus92, enermax 470W+TT shark, abit AV8+3rd, Gainward TI4600 vivo, 2x256DDR/466 Twinmos,160GB Barča, Teac 40x, Teac CDW522, LG F900B, mys logitech MX500, Logitech IN se ...
    2. Athlon XP 1800+, NF7 2.0,TT silent boost,256 twinmos 400,MSI g4 mx440 8x @648/392, Samsung 80GB, 300W fortron 12cm, Lite on 17, Logitech B69, Dolby\'s keyboard...\"

  19. #94

    Standardní

    Citace Původně odeslal Mirectec
    Citace Původně odeslal Dolby_cz
    nazdar lidi, nevíte jaký jsou tyhle serie?

    AMD Barton 2600+ AXDA2600DKV4DAQXEA0324WPMW
    nebo
    AMD Barton 2500+ AXDA2500DKV4DAQZEA0342SPMW

    obojí maj na skladě v CC
    Pokud bys chtel koupit jeden z nich, tak bych bral 2600+ pac mbude mit jeste otevrenej nasobic.. Mimo jine se s touto serii dostal dawe hodne vysoko..
    tak konečně přišel, ale pos(r)lali mi serii AXDA2600DKV4D 2334127260690 AQZFA0338SPWM ... tak nevim, musim počkat až koupim desku a pak se uvidí na kolik ho dostanu

    edit: takže tímto děkuji Kamikatzemu za HW podporu
    2600+ jsme dostali až na 2460MHz při 2V a 41°C
    v Sandřě je výkon skoro stejný jako PIV 3GHz bez HT a v CPU marku má 237b

    http://sweb.cz/dolby_cz/amd/ tady jsou nějaké fotky
    Nikdy neměj strach ze stínů. Prostě znamenají, že někde na blízku svítí světlo.
    PHOENIX II
    || C2Q Q9300@3225MHz || Gigabyte P35-DS4 2.0 || 4GB DDR2 A-Data EE 1066 || Gigabyte GTX560 1GB || Intel SSD 320 40GB + WD 250GB || 24" HP LP2465
    NAS cube || INTEL D510MO Mount Olive || 1GB DDR2 ZEPPELIN 800 || Samsung EcoGreen 1TB RAID 1 + WD 640GB
    ThinkPad X60s || CoreDuo L2400@1,66GHz || 2GB DDR2 || 80GB SSD Intel X25-M || 12" XGA || Patriot X-Porter 200x 16GB
    Canon EOS 1D Mark II || 16-35/2,8L || 50/1,8 || 70-200/2,8L IS || SpeedLight 580EX II || http://www.jakubgeier.com

  20. #95
    Administrátor マツダ mince Avatar uživatele Marty
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Praha, Sanctuary
    Věk
    39
    Příspěvky
    8 225
    Vliv
    300

    Standardní v alzasoftu maji A 2500+ box s odemcenym nasobicem

    v alzasoftu maji A 2500+ box s odemcenym nasobicem

    Citace Původně odeslal karaya1
    kamos ho tam tenhle tyden koupil. ja jdu ted do 100megy pro tray tak uvidime a pripadne ho prohodim
    Citace Původně odeslal karaya1
    nechal sem si nakonec tray ze 100megy jelikoz jde bez problemu na 3200+ pri 1.7 V. ackoliv neni odemceny.

    vi nekdo proc jsou nektere zelene a nektere hnede jako napriklad ten muj a ma to nejaky vyznam?
    CUBE> 3570K IHS mod@ 4.4 GHz + NH-U9B ◦ 16 GB ◦ ASUS P8Z77-M ◦ HD7850 2GB @ 1110/5480 + Mk 26 ◦ 240 GB SSD ◦ SS-II 380 W ◦ LIAN LI PC-V351B plexi mod ◦ LG IPS231p
    WORK> HP EliteBook 840 G5 ◦ i7 8550U 1.8/4.0 GHz ◦ 32 GB DDR3 ◦ 512 GB nVME SSD ◦ 14.1" 1920x1080 LED + 2x 24" ASUS FullHD ◦ Win10 Enterprise
    SERVER> HP ProLiant Microserver Gen8 ◦ Intel Core i5-3540T ◦ 16 GB DDR3 ◦ 180 GB SSD + 4 TB WD GREEN + 3x3 TB WD RED RAID5 ◦ 10GbE NIC
    PHOTO> Canon EOS 70D ◦ EF 70-200/4L ◦ EF-S 10-18 STM ◦ EF 50/1.8II ◦ EF-S 40/2.8 STM ◦ Yongnuo YN-568EX ◦ Tamrac 5534
    HOMECINEMA> TV Samsung LE40B650 40" FullHD ◦ DVD Pioneer DV-310K ◦ AVR Yamaha RX-V359 ◦ SPK Dexon Allegro 5.0
    OTHERSTUFF> Mikrotik RB750GL ◦ HP PS1810-8G ◦ UniFi AP AC LR ◦ OKI MB461
    ◦ Canon PiXMA MG5350

  21. #96
    Junior Member
    Založen
    17.10.2003
    Bydliště
    Pasohlavky (30 Km od Brna)
    Příspěvky
    62
    Vliv
    216

    Standardní

    AQYCA ... 210x11 / 1,8Vcore ... prime stable ... ale ma zamcenej nasobic ... tak se nekde musim mknout ktery mustky spojit aspo na 11,5.

    zkousel jsem i 220x11 dokonce pri 2,0 Vcore... ale nic .. nato asi neni KT600 stavena a uz vubec ne MSI
    1 .Barton 2500+@215x11, VCore 1,75V / Tt Volcano 7+ / MSI KT6 Delta LSR / Kingstone 512MB 400DDR 2.5-3-3-6 /ATI 9800@465-340/ MAXTOR 80GB SATA 8MBcache / SB Audigy / TEAC 32x / Logitech Cordless Mouseman optical / SONY 19\" E400
    2. P4 3.2@3.4 / ASUS P4C800 deluxe / 2x512 DDR433 HyperX / Asus ATI 9800 XT (459/785) / audigy 2 ZS Platinum PRO / Fortron 400 W / LCD Sony 19\" / WD 200GB S-ATA / Case 3rSystem 101 / DVD RW ASUS / DVD ROM TEAC /

  22. #97

    Standardní Sance na o/c - Barton2500+ vs. Barton2600+ - nakup ve VO

    Ahoj,
    troufnete si nekdo odhadnout ktery Barton (2500+/2600+/2800+) je AKTUALNE podle vas nejlepe pretaktovavatelny?
    Maji uz vsechny zamceny nasobic? Mam ti na mysli serie aktualne prodavane ve VO.
    Nebudu mit sanci zjistovat dopredu cislo serie, takze bych alespon rad zvysil pravdepodobnost, ze narazim na o/c ready kousek.
    Diky,
    Connor

  23. #98

    Standardní

    mam otazku!asi dost blu, ale da sa ziztit cislo serie aj programom?
    ja som na to zabudol a nechcem ho uz davat dole

  24. #99
    Senior Member Avatar uživatele Mirectec
    Založen
    14.03.2003
    Bydliště
    Prostějov
    Příspěvky
    1 038
    Vliv
    234

    Standardní

    Citace Původně odeslal zanko
    mam otazku!asi dost blu, ale da sa ziztit cislo serie aj programom?
    ja som na to zabudol a nechcem ho uz davat dole
    Ne nejde.. Procesor tyto data v sobe nema... Ten stitek se na nej vlepi, az se o nem rozhodne, co z neho vlastne bude..
    AMD mobile Barton 2500+@2430MHz 1,8V (1,76V real) watercooled || ABIT NF7-S V2.0 watercooled || Samsung 160GB SATA s NIDEC loziskama + Hitachi desktar 40GB || 512MB DDR500 A-DATA || ATI Original 9500@PRO 64MB @405/325 watercooled || Leadtek winfast 2000XP || CD-ROM Teac 40x || 4× DVD±R/RW Teac DV-W50D (pioneer 106D)|| Fortron 350W ATX FSP350-60PN(PF)
    MSI KT3Ultra forever || NENAVIDIM lidi co maj nick Mirec

  25. #100

    Standardní

    AMD Duron
    DHD1400DLV1C
    4173599270025
    MIRGA 0337MPM

    1400 --> 1680 na GA-7ZXE s PC133 pametma na 160MHz, nezmeneny nasobic ani napajeni --> zrejme by dal i vic
    Black panther - Intel E8400 (SLB9J), GigaByte EP45-UD3R, A-Data 2x2GB Vitesta, Gainward ATi/AMD Radeon 4870 512MB Gold Sample, Creative Audigy2 ZS, Samsung HD642JJ (AJ26 SMART error) + WD 6400AAKS + Samsung HD 322HJ, NEC 4571A DVD-RW, Enermax PRO82+ 525W, BenQ FP241W 24" 1920x1200, Microsoft Wheel Mouse Optical, Chicony KU-0108 mm keyboard, Microsoft VX-1000 camera, Microsoft Windows Vista Home Premium 64bit
    My gadgets : custom CIR receiver, RDS receiver (for TV card), no-more-screwdriver-mobo-powerup, Atmel 89cx051 LPTprog, N3310 LCD, ...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. základní použití filtrů pro DF
    Založil Jakubisko v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 215
    Poslední příspěvek: 28.02.2012, 19:12
  2. FAQ - čtěte než se zeptáte.
    Založil Jezevec v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 18.02.2005, 05:25

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •