Stránka 3 z 20 PrvníPrvní 123456713 ... PosledníPoslední
Výsledky 51 až 75 z 483

Téma: Jaka je tahle serie? Ctete nez koupite, ptejte se zde!

  1. #51

    Standardní

    Tak dalsi do zbierky: na mojej zostave: AXDA2500DKV4D y892587250273 AQZFA 0339 UPMW :
    Stable:

    -200x11 -1.7V = 2200 - 3200+
    -210x11 -1.8V =2300

    Max post : 2576 - 1.93V
    Teplota max 56C podla speedfanu a teplomerom 49C

    1. A64s939 3200+@(10*230,1.4V), thermalright SLK-947U+nexus92, enermax 470W+TT shark, abit AV8+3rd, Gainward TI4600 vivo, 2x256DDR/466 Twinmos,160GB Barča, Teac 40x, Teac CDW522, LG F900B, mys logitech MX500, Logitech IN se ...
    2. Athlon XP 1800+, NF7 2.0,TT silent boost,256 twinmos 400,MSI g4 mx440 8x @648/392, Samsung 80GB, 300W fortron 12cm, Lite on 17, Logitech B69, Dolby\'s keyboard...\"

  2. #52

    Standardní

    mam thortona:

    AXDC2000DUT3C 9861447260045
    AQUCA 0315VPMW

    najde se tu nekdo kdo ma taky tuhle serii

    ja mam zatim 12,5*166 Vcore 1,65 a primestable...

    na vyssich to beha taky,ale neni to primestable...

  3. #53

    Standardní Athlon XP 2500+ box či nebox

    Je lepší pro přetaktování koupit boxovanou verzi a nebo stačí samotný procák??

  4. #54

    Standardní Re: Athlon XP 2500+ box či nebox

    Citace Původně odeslal Oly750
    Je lepší pro přetaktování koupit boxovanou verzi a nebo stačí samotný procák??
    Staci procak - ten BOX chladic je o nicom

    Ale ak chces 3 roky zaruku tak kupo BOX a chladic predaj ...

    Exituje thread presne s takouto otazkou co sa pytas - staci si precitat sekciu AMD procesory
    ABIT NF7-S 2.0 ||AMD Mobile Barton 2600+ ||Corsair TwinX 2x512MB ||Inno3D GF 6800 128MB ||
    WD 120GB JB ||NEC DVD-RW ||LG 17" 1710B LCD ||Thermaltake Silent Boost ||

  5. #55

    Standardní Re: Athlon XP 2500+ box či nebox

    Citace Původně odeslal Deviant
    Citace Původně odeslal Oly750
    Je lepší pro přetaktování koupit boxovanou verzi a nebo stačí samotný procák??
    Staci procak - ten BOX chladic je o nicom
    Já mam s BOX chladičem teplotu o mnohem nižší než jsem míval s FalconRockem, tak bych řekl že o ničem určitě není.
    Intel DualCore E5300 2,6 GHz @ 4,42 GHz (340x13), 1.43V | Noctua NH-U12P | Asus P965 Deluxe | 8 GB DDR2 RAM 800 MHz Dualchannel - A-DATA Vitesta Extreme edition | Saphire ATI HD 5770 Vapor-X @ 930/1330 MHz | SDD OCZ Vertex 3 120GB | Asus DVD-RW | Fortron 550W | Fujitsu SL23T-1 LED 23" | Logitech S220 | Windows 7 Ultimate x64 CZ

  6. #56

    Standardní

    Duron 1400 MIUHB 0321 DLV3C jede stable na 2,1GHz (200*10,5), možná víc nezkoušel jsem, ale zvednutá voltáž z 1,5V na 1,85V

    Synology DS213j - 2x2TB WD Red
    MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
    MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
    iPad Pro / iPhone SE

  7. #57

    Standardní série ???

    Zajimalo by me zda ten procak je nejak lepsi nebo obyc serie, jestli to de nejak zjistit pls napiste co nejdřív ... dik!

    Presne oznaceni:

    AXDA2500DKV4D Z894137261071
    AQXFA 0342RPMW

  8. #58
    Senior Member Avatar uživatele Mirectec
    Založen
    14.03.2003
    Bydliště
    Prostějov
    Příspěvky
    1 038
    Vliv
    234

    Standardní Re: série ???

    Citace Původně odeslal mara2
    Zajimalo by me zda ten procak je nejak lepsi nebo obyc serie, jestli to de nejak zjistit pls napiste co nejdřív ... dik!

    Presne oznaceni:

    AXDA2500DKV4D Z894137261071
    AQXFA 0342RPMW

    Staci to tu jen trosku procist

    Citace Původně odeslal Deviant
    Citace Původně odeslal Janosik
    Ahojte čo by ste povedali na tuto seriu :AXDA2500KV4D Y894137260272
    AQXFA 0342RPMW
    Staci citat tento thread od zaciatku.


    Serie AQXFA su na tom dost biedne

    Citace Původně odeslal Deviant

    Seria AXDA2500DKV4D K021187240370 AQXFA 0334MPMW

    NEKUPOVAT !

    Horna hranica stability je pri 2100 - 2200 Mhz
    AMD mobile Barton 2500+@2430MHz 1,8V (1,76V real) watercooled || ABIT NF7-S V2.0 watercooled || Samsung 160GB SATA s NIDEC loziskama + Hitachi desktar 40GB || 512MB DDR500 A-DATA || ATI Original 9500@PRO 64MB @405/325 watercooled || Leadtek winfast 2000XP || CD-ROM Teac 40x || 4× DVD±R/RW Teac DV-W50D (pioneer 106D)|| Fortron 350W ATX FSP350-60PN(PF)
    MSI KT3Ultra forever || NENAVIDIM lidi co maj nick Mirec

  9. #59

    Standardní

    THORTON 2000+

    AXDC2000DUT3C 9714434240071
    AQUCA 0321SPMW

    2400MHz pri 1.85V ... nejede
    2330MHz pri 1.85V ... jsem mel 80°C v klidu a po kratkym testu CPU v SSandre2004 to vylezlo na 84°C to uz jsem zacinal bejt nervozni
    2200MHz pri 1.65V
    2100MHz pri 1.6V
    2060MHz pri 1.55V (9.5x217) jedu standard - primestable... a moc netopi
    Gigabyte MA78G-DS3H (rev. 2.0),AMD Phenom II X3 720 Black Edition, CoolerMaster Hyper 212, A-DATA 2x2GB DDR2 PC1066 Extreme Edition, WD Black 1TB, Maxtor DiamondMax 10 6L300S0, Toshiba DVD SD-M1612, NEC ND3500A DL, Enermax PRO82+ 425W, case CoolerMaster Sileo 500

  10. #60

    Standardní

    Citace Původně odeslal Mavko
    Tak dalsi do zbierky: na mojej zostave: AXDA2500DKV4D y892587250273 AQZFA 0339 UPMW :
    Stable:

    -200x11 -1.7V = 2200 - 3200+
    -210x11 -1.8V =2300

    Max post : 2576 - 1.93V
    Teplota max 56C podla speedfanu a teplomerom 49C
    a čím to chaldíš - vzduch nebo voda ??

  11. #61

    Standardní

    Citace Původně odeslal mara2
    Citace Původně odeslal Mavko
    Tak dalsi do zbierky: na mojej zostave: AXDA2500DKV4D y892587250273 AQZFA 0339 UPMW :
    Stable:

    -200x11 -1.7V = 2200 - 3200+
    -210x11 -1.8V =2300

    Max post : 2576 - 1.93V
    Teplota max 56C podla speedfanu a teplomerom 49C
    a čím to chaldíš - vzduch nebo voda ??
    Zatial vzduch - vid moja zostava #1, len s tym Bartonom (TT V11...)

    1. A64s939 3200+@(10*230,1.4V), thermalright SLK-947U+nexus92, enermax 470W+TT shark, abit AV8+3rd, Gainward TI4600 vivo, 2x256DDR/466 Twinmos,160GB Barča, Teac 40x, Teac CDW522, LG F900B, mys logitech MX500, Logitech IN se ...
    2. Athlon XP 1800+, NF7 2.0,TT silent boost,256 twinmos 400,MSI g4 mx440 8x @648/392, Samsung 80GB, 300W fortron 12cm, Lite on 17, Logitech B69, Dolby\'s keyboard...\"

  12. #62

    Standardní

    Citace Původně odeslal HAVTOM
    THORTON 2000+

    AXDC2000DUT3C 9714434240071
    AQUCA 0321SPMW

    2400MHz pri 1.85V ... nejede
    2330MHz pri 1.85V ... jsem mel 80°C v klidu a po kratkym testu CPU v SSandre2004 to vylezlo na 84°C to uz jsem zacinal bejt nervozni
    2200MHz pri 1.65V
    2100MHz pri 1.6V
    2060MHz pri 1.55V (9.5x217) jedu standard - primestable... a moc netopi
    tak to vypada,ze mas nejakou vydarenou serii nerozdil ode me ale zajimalo by me co pro tebe zajima prime stable tedy kolik hodin v primu

  13. #63
    Member
    Založen
    27.10.2003
    Bydliště
    L. Mikuláš , fired from blawa
    Příspěvky
    293
    Vliv
    217

    Standardní

    No ahojte

    pýtam sa na seriu AQYFA 0340 SPMW posledné 4-číslie je 0241( AXDA 2500KV4D ) je to box ( v Sharku )
    alebo AQYFA 0340 SPMW posledné 4-číslie 0133 ( AXDA 2500 KV4D )

    díky

  14. #64

    Standardní

    Citace Původně odeslal Janosik
    No ahojte

    pýtam sa na seriu AQYFA 0340 SPMW posledné 4-číslie je 0241( AXDA 2500KV4D ) je to box ( v Sharku )
    alebo AQYFA 0340 SPMW posledné 4-číslie 0133 ( AXDA 2500 KV4D )

    díky
    Většinou čím nižší číslo, tím lepší procák, ale 100% se na to spolehnout nemůžeš.

    Synology DS213j - 2x2TB WD Red
    MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
    MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
    iPad Pro / iPhone SE

  15. #65
    Member
    Založen
    27.10.2003
    Bydliště
    L. Mikuláš , fired from blawa
    Příspěvky
    293
    Vliv
    217

    Standardní

    2BeachKEN : Okey to som už pochpil ale napr. či už tato seria nieje uzamknuta alebo tak nejak alebo aky vykon moze dosiahnut ( nexcem kupovať mačku vo vreci )

  16. #66

    Standardní

    to free666:
    2060MHz pri 1.55V (9.5x217) jedu uz nekolik dni (i pres noc), Prime mi jede skoro porad a jeste to proklada CPUburn, zadna hlaska, zadnej vytuh. Kdyby se to sralo, uz bych to poznal
    Gigabyte MA78G-DS3H (rev. 2.0),AMD Phenom II X3 720 Black Edition, CoolerMaster Hyper 212, A-DATA 2x2GB DDR2 PC1066 Extreme Edition, WD Black 1TB, Maxtor DiamondMax 10 6L300S0, Toshiba DVD SD-M1612, NEC ND3500A DL, Enermax PRO82+ 425W, case CoolerMaster Sileo 500

  17. #67

    Standardní

    to ake je nizke posledne 4 cislie prerfektne by ti vedel povedat napriklad aj LUKAS-SVK


    AXDA2500DKV4D K021097200001 AQXFA0335 MPMW a na 3200+ bluescreen vo WinXP.

    Spoliehat sa na to fakt neda
    ABIT NF7-S 2.0 ||AMD Mobile Barton 2600+ ||Corsair TwinX 2x512MB ||Inno3D GF 6800 128MB ||
    WD 120GB JB ||NEC DVD-RW ||LG 17" 1710B LCD ||Thermaltake Silent Boost ||

  18. #68
    Senior Member Avatar uživatele Mirectec
    Založen
    14.03.2003
    Bydliště
    Prostějov
    Příspěvky
    1 038
    Vliv
    234

    Standardní

    Citace Původně odeslal Janosik
    2BeachKEN : Okey to som už pochpil ale napr. či už tato seria nieje uzamknuta alebo tak nejak alebo aky vykon moze dosiahnut ( nexcem kupovať mačku vo vreci )
    Mas zakladni nasobic 11, takze kolik muzes se zamcenym procakem dat zevisi na desce Pokud ti zvlada FSB 200, tak das minimalne 2200MHz (pokud to ustoji procak) No a max je jakou mas max stabil FSB sve desky.. Takze kdybys mel nForce, tak muzes jet tak na 225x11=2475MHz

    Citace Původně odeslal Deviant
    to ake je nizke posledne 4 cislie prerfektne by ti vedel povedat napriklad aj LUKAS-SVK


    AXDA2500DKV4D K021097200001 AQXFA0335 MPMW a na 3200+ bluescreen vo WinXP.

    Spoliehat sa na to fakt neda
    Taky musis uvest, ze tato serie stoji za velky hov*o.. Nebo znas, nekoho, komu by tato serie s vetsim ctyrcislem jela lip? Tak nemuzes delat hned zavery, ze 0001 je k nicemu... U Athlona XP 2100+(palomino) a koncovy cislo 0001 neznamena, ze ho pozenes nekam vysoko.. Pac max teto rady je +- 2200+ Takze tady hodne zavisi na serii a to cislo je az druhotny..
    Napriklad ja a -Ja8k1- mame uplne stejny procaky i cisla az na to koncovy. Ja mam 156 a on 396 a ten muj jede s mensim napetim na vyssi frekvenci Takze tady je to i podlozeno
    AMD mobile Barton 2500+@2430MHz 1,8V (1,76V real) watercooled || ABIT NF7-S V2.0 watercooled || Samsung 160GB SATA s NIDEC loziskama + Hitachi desktar 40GB || 512MB DDR500 A-DATA || ATI Original 9500@PRO 64MB @405/325 watercooled || Leadtek winfast 2000XP || CD-ROM Teac 40x || 4× DVD±R/RW Teac DV-W50D (pioneer 106D)|| Fortron 350W ATX FSP350-60PN(PF)
    MSI KT3Ultra forever || NENAVIDIM lidi co maj nick Mirec

  19. #69

    Standardní

    Citace Původně odeslal Janosik
    2BeachKEN : Okey to som už pochpil ale napr. či už tato seria nieje uzamknuta alebo tak nejak alebo aky vykon moze dosiahnut ( nexcem kupovať mačku vo vreci )
    Tuhle sérii jsem tu neviděl, pokud bude zamčenej, tak je mi to jedno, jelikož stejně půjde zvyšovat FSB a při násobiči 11x a 200FSB ti to může být jedno, jelikož se dostaneš na 3200+. Zítra mi má přijít Barton AQZEA
    TRCW nebo tak nějak, takže pak dám info.

    Synology DS213j - 2x2TB WD Red
    MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
    MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
    iPad Pro / iPhone SE

  20. #70
    Member
    Založen
    27.10.2003
    Bydliště
    L. Mikuláš , fired from blawa
    Příspěvky
    293
    Vliv
    217

    Standardní

    2Mirectec : mam epox 8rda3+ s nforce 2 ultra 400 a pamate 2*256 mb pc 3200 twinmos takže by mi to mohlo ísť. Len by som chcel vedieť nejake konkretne skúsenosti s tou seriou ( aqyfa ). ( ramky som testoval a zdržali 227 mhz ďalej som nešiel )

  21. #71
    Senior Member Avatar uživatele Mirectec
    Založen
    14.03.2003
    Bydliště
    Prostějov
    Příspěvky
    1 038
    Vliv
    234

    Standardní

    Citace Původně odeslal Janosik
    2Mirectec : mam epox 8rda3+ s nforce 2 ultra 400 a pamate 2*256 mb pc 3200 twinmos takže by mi to mohlo ísť. Len by som chcel vedieť nejake konkretne skúsenosti s tou seriou ( aqyfa ). ( ramky som testoval a zdržali 227 mhz ďalej som nešiel )
    Zde jen opakovat to co tu uz bylo nekolikrat receno... Zkus, otestuj a napis sem co jsi z toho dostal Co jsem slysel, tak momentalne vyrabene bartony 2500+ maji problemy na 2200MHz.. Jak je to s touto serii vubec nevim..

    BTW: Myslim, ze tobe nemusi skoro vubec vadit, ze by byl ten procak zamknutej..
    AMD mobile Barton 2500+@2430MHz 1,8V (1,76V real) watercooled || ABIT NF7-S V2.0 watercooled || Samsung 160GB SATA s NIDEC loziskama + Hitachi desktar 40GB || 512MB DDR500 A-DATA || ATI Original 9500@PRO 64MB @405/325 watercooled || Leadtek winfast 2000XP || CD-ROM Teac 40x || 4× DVD±R/RW Teac DV-W50D (pioneer 106D)|| Fortron 350W ATX FSP350-60PN(PF)
    MSI KT3Ultra forever || NENAVIDIM lidi co maj nick Mirec

  22. #72

    Standardní

    Citace Původně odeslal HAVTOM
    to free666:
    2060MHz pri 1.55V (9.5x217) jedu uz nekolik dni (i pres noc), Prime mi jede skoro porad a jeste to proklada CPUburn, zadna hlaska, zadnej vytuh. Kdyby se to sralo, uz bych to poznal
    no jo no vzdyt to rikam ses proste lucky ...ja tedka jedu 10,5*200 1,65V ale vcera jsem vymenil pameti A-Data 333 za A-Data 400,takze jeste budu muset trosku testovat...kazdopadne kdybych mohl drobet snizit Vcore,tak by to nebylo od veci...

  23. #73
    Senior Member mince Avatar uživatele UFo
    Založen
    11.10.2002
    Bydliště
    Ostrava
    Příspěvky
    549
    Vliv
    237

    Standardní

    Citace Původně odeslal free666
    Citace Původně odeslal HAVTOM
    to free666:
    2060MHz pri 1.55V (9.5x217) jedu uz nekolik dni (i pres noc), Prime mi jede skoro porad a jeste to proklada CPUburn, zadna hlaska, zadnej vytuh. Kdyby se to sralo, uz bych to poznal
    no jo no vzdyt to rikam ses proste lucky ...ja tedka jedu 10,5*200 1,65V ale vcera jsem vymenil pameti A-Data 333 za A-Data 400,takze jeste budu muset trosku testovat...kazdopadne kdybych mohl drobet snizit Vcore,tak by to nebylo od veci...
    nj taky sem si myslel ze to mam stable , Prime - OKi 24hod , Burn - OK 12hod

    stacila kolejni parba a par vozralu okolo meho PC a W2k sly po cca 2hodinach do pr.... ? (pry spousteli jen WinAmp?)

    btw.: konecne sem poradne vyuzil Norton Ghost
    Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A

  24. #74

    Standardní

    Takže se mi domů přihnal konečně Barton série je:

    AXDA2500DKV4D Z3S0667260458
    AQZEA 0341 RPCW

    Uzamčený multiplikátor, ale při zvednutí napětí na 1,75V se zdá být stabilním na 3200+. Ještě to projedu testama. Testy proběhly v klidu, procák ok, teplota 42idle load max. 48

    Synology DS213j - 2x2TB WD Red
    MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
    MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
    iPad Pro / iPhone SE

  25. #75

    Standardní

    no jooo,jenze to neznamena ze to nebylo stable...takovej jeden kolejni vozrala dokaze zazraky a pokud se snazil do PC narvat lahvace,tak se nediv ze pak ten komp protestoval...ostatne dokazes si predstavit Billa Gatese s lahvacem v ruce

    ...jinak Ghost je dobra vec

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. základní použití filtrů pro DF
    Založil Jakubisko v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 215
    Poslední příspěvek: 28.02.2012, 19:12
  2. FAQ - čtěte než se zeptáte.
    Založil Jezevec v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 18.02.2005, 05:25

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •