Zjistil jsem ,ze mi Win98SE nechcou zkopirovat soubor 2.7GB ,je nejake omezeni pokud jde o velikost? Zajimave je ,ze kdaz jsem ten soubor (AVI) zapakoval do *.rar ,tak mel velikost 2.5GB a ten jsem zkopiroval v pohode..uz jsem z toho blazen
Zjistil jsem ,ze mi Win98SE nechcou zkopirovat soubor 2.7GB ,je nejake omezeni pokud jde o velikost? Zajimave je ,ze kdaz jsem ten soubor (AVI) zapakoval do *.rar ,tak mel velikost 2.5GB a ten jsem zkopiroval v pohode..uz jsem z toho blazen
Laptop Fujitsu-Siemens L7320 1.6GHz Celeron M380, RAM 1GB DDR2 533MHz (SO-DIMM), LCD 15.4"
FAT32 má omezení 4GB na soubor (přesně je to 4GB - 2B )
Velmi drahý vysokofrekvenční ohřívač okolního vzduchu.
Diky,tak tady problem nebude,ale v cem tedy muze byt Mozna mi take proto nejde ve VirtualDub ten soubor prevest .
Kdyz ho chci zkopirovat,tak mi to hlasi:
Laptop Fujitsu-Siemens L7320 1.6GHz Celeron M380, RAM 1GB DDR2 533MHz (SO-DIMM), LCD 15.4"
Zkontroluj disk scandiskem nebo necim obdobnym, tu samou hlasku mi to blilo, kdyz jsem tu mel pos... 40GB Baracudu IV.Původně odeslal georg
HW přichází a odchází, já zůstávám :-)
Ano je to pravda,vypada to na pozkozenou cast souboru,nebo na spatny zapis,budu se muset na disk podivat tim scandiskem.
Zajimavy je,ze ten soubor W.M.Player normalne cely prehraje ,
nakonec to slo vyresit i v tom VirtualDubu,dal jsem to tady ,abych tu nezabiral misto:
http://sweb.cz/juraset/
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)