Původně odeslal
Meridius
To Panta: ještě něco. TO, co se povedlo tobě je náhoda. Určitě bych do 6800 LE nešel jen proto, že půjde na 16/6. To by bylo myslím dost naivní. 6800 LE je bohužel dost riskantní kup. Když nepůjde otevřít vůbec, tak to je karta dost špatná za ty prachy.
Eh...já tomu rozumim a souhlasim s tim, ale IMHO ne každej má 13k na grafiku a řikam jenom, že za 8k je 6800LE dost dobrá koupě. Je fakt, že NU vychází líp v poměru cena/výkon, ale furt je to litr navíc...a litr se hdí...třeba na vodníka

Co se týče taktů, tak ti garantuju, že moje paměti na 900pujdou...bez problemu...a jadro na 450minimalně. Co nenahradim je velikost paměti, čili deficit 128MB pamti na grafice. Ale jelikož se doposud nepotvrdilo, že jsou hry, který to potřebujou, mi to až tak nevadí. to, že říká doom, že potřebuje na Ultra Detaily 512MB Paměti je nesmysl už proto, že podle všeho tomu tak neni ani náhdou. Další věcí je, že tu kartu budu mít plánově tak dva roky. A vzhledem k tomu, že minimálně rok všechny 3D (ty nejnáročnější) hry budou postavený na modifikovaným enginu Dooma, mi nepřipadne jako nutnost mít kartu o tolik výkonější. Hraju Dooma na high Detaily, 8xAA a bez problémů 40-50fps...Ale souhlasim s tim, že moje karta nebude nikdy GT, to je taky hovadina, jenom řikam, že jsem se přiblížil s kartou za 8k HODNĚ jejím výsledkům...
Mimochodem...kolik má tak 6800GT v 3DMarku03?
A co se týče výkonostního propadu mezi mojí kartou a GT je taky divný....450/900(ta moje) VS 350/1000(GT)...a ty mi pořád tvrdíš, že s náročností se bude prohlubovat rozdíl? IMHO je to docela nesmysl

je míň výkoná, proti tomu nemám půl slova, ale rohlubovat se rozdíl nebude....