Stránka 8 z 10 PrvníPrvní ... 45678910 PosledníPoslední
Výsledky 176 až 200 z 228

Téma: soltek 75-frn2

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní

No jo, ale mě to nedělá jen tenhle BIOS. Mě to dělaly všechny BIOSy
    Kryšote...

Senior Member Avatar uživatele deathkiller
    Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal Dj Google
    No jo, ale mě to nedělá jen tenhle BIOS. Mě to dělaly všechny BIOSy
    taky ze mluvil o vsech

Standardní

Ještě dotázek. Proč když mám 10 x 200 mi neukáže že je to XP 2400+ ? Ukáže to pouze když zvedám násobič. Ale mělo by to ukazovat ne?
    Jednoduse proto, ze 2400+ nebeha na 200FSB, potom ho tak nemuze oznacovat.
    AMD Opteron144 - Noctua NH-U12 pasiv | Gigabyte K8NSC-939 nF3 | 2x 512 MB DDR400 Mushkin | Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB + Thermaltake CL-G0003 | Hercules DigiFire 7.1 | Seagate Barracuda 7200.7 120GB | Seagate Barracuda 7200.8 250GB | CDROM NEC 24x | Lian Li PC-7A Plus | Enermax Liberty EL400AWT 400W | Samsung SyncMaster 730BF

Standardní

Přestaňte s těma otázkama, "proč to neukazuje?" V BIOSu jsou zahrnuty oficiální verze procesorů a ne ty vaše konkrétní pozměněné! Víte jak by potom musel být ten BIOS velkej?! A pokud vím, tak na jiných deskách to dělá taky!
    Ryzen 5 3600/16GB/256SSD+3TB HDD/R7-370/W10 PRO

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    294

Standardní

Zas tak velkej by nebyl, ale hlavne bych chtel videt nekoho kdo se s tim bude delat. A hlavne k tomu neni duvod...
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal deathkiller
    zitra by me mely prijit novy operacky 2x 256/400mhz Samsung tak je vymenim za ty co mam a uvidim co se z desky da jeste vytriskat.budu doplacet 300 kc tak proc to nebrat
    tak operacky mam ale vic jsem z nich nedostal nez z tech 333mhz. nejvic me nabiha 167mhz. no aspon vim ze procak uz nedostanu vis nez na to co mam.je ale zajimavy ze kdyz dam 13.5x tak ani nenabehne ale na 13x to je stabilne s 133 jsem mohl dat i 18x a komp nabehl sice pak udelal pri nabihani XP hned "blue death" ale nabihal

Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

tak to je dobry uz me stvalo ze mam jen FBS 166 tak jsem dal 180 a pocitac jako obvykle ani nenabehl. me to tak nastvalo ze jsem zacal mackat tl. RESET asi 5x mozna ale ze i vickrat a najednou komp udelal PIP a nabehl.nevim jestli to je tim ale ted me najednou nabiha s jakymkoliv FBS. takze VERY GOOD ted jen otestovat co je jeste stabilni

Standardní

Dotázek: nemůžu se dostat přes 219 MHz FSB. Nezvládá to deska nebo procík?
    Kryšote...

Standardní

Dotázek: nemůžu se dostat přes 219 MHz FSB. Nezvládá to deska nebo procík?
    jestli jedes synchro tak si tipnu ramky
    Gigabyte GA-965P-S3, 3GB DDR2 transcend 667@925Mhz, E2160@3330MHz, Powercolor HD4830@700/1850, LG L226WTQ-PF , Seasonic SS-500ET-T3 500W 80PLUS, ~2TB HDD, DVB SkyStar2 ,Leadtek TV 2000XP, Logitech Z-640, Logitech MX510, Logitech DFP, Dolby's keyboard, NEC 3550A, Pixma iP4500, W7 x64, 3dmark
    30/1,5Mbit UPC - Buffalo WHR-HP-G54 OpenWRT, Dlink G664T OpenWRT, La Fonera OpenWRT, Linksys PAP2T VoIP
    Samsung I5700 Galaxy Spica - Android 2.2

Standardní

Právě že ne. Na ramky jsem měl děličku 83%.
    Kryšote...

Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

ted se objevil problem ze se me pocitac seka zasekne se tak na pul vteriny a pak jde normalne a za chvily zase. je ale zajimavy ze me to nedela ve vsem jen pri prehravani mp3 a ted i v Q3 (to jsem zatim stacil objevit). cim vetsi Fbs dam tim je to horsi tak nevim jestli to je deskou nebo Cpu a nebo uplne necim jinym. please poradte ja nechci jet "jen" na 166Fbs (pri tom to je OK).uz jsem zkusil vsechno mozny

Standardní

Zajimave ze ja problemy nepozoruju pri svem nastaveni, s FSB se dal nedostanu pac to uz nezvlada pamet a na druhou stranu se mi zvysovat voltaz taky nechce... Proc jsou problemy fakt tezko rict, divne
    Intel Core 2 Duo E6420 | Zalman CNPS9500 AT | Enermax Liberty 500W | Asus P5B-E | 2x1024MB DDRII 800+ A-DATA Extreme Edition | PALIT Radeon X1950GT 512MB GDDR3 (256bit) | Samsung 3.5" SATA II 300 320GB, HD321KJ | CREATIVE SB Audigy Player | CREATIVE Inspire 5.1 Digital 5700 | LOGITECH Cordless Desktop Optical | Samsung SyncMaster 244T - LCD 24" | Sony Nec Optiarc AD-7170S | Thermaltake VC3000SWA Armor Jr. | Microsoft Windows Vista Home Premium CZ 32bit

Standardní

ted se objevil problem ze se me pocitac seka zasekne se tak na pul vteriny a pak jde normalne a za chvily zase. je ale zajimavy ze me to nedela ve vsem jen pri prehravani mp3 a ted i v Q3 (to jsem zatim stacil objevit). cim vetsi Fbs dam tim je to horsi tak nevim jestli to je deskou nebo Cpu a nebo uplne necim jinym. please poradte ja nechci jet "jen" na 166Fbs (pri tom to je OK).uz jsem zkusil vsechno mozny
    zkus treba vypnout v biosu onboard audio a pustit ten Q3 bez zvuku jestli to bude furt delat,pripadne stahni novejsi ovladace z www.realtek.com.tw jestli teda nemas
    Gigabyte GA-965P-S3, 3GB DDR2 transcend 667@925Mhz, E2160@3330MHz, Powercolor HD4830@700/1850, LG L226WTQ-PF , Seasonic SS-500ET-T3 500W 80PLUS, ~2TB HDD, DVB SkyStar2 ,Leadtek TV 2000XP, Logitech Z-640, Logitech MX510, Logitech DFP, Dolby's keyboard, NEC 3550A, Pixma iP4500, W7 x64, 3dmark
    30/1,5Mbit UPC - Buffalo WHR-HP-G54 OpenWRT, Dlink G664T OpenWRT, La Fonera OpenWRT, Linksys PAP2T VoIP
    Samsung I5700 Galaxy Spica - Android 2.2

Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal Madman
    zkus treba vypnout v biosu onboard audio a pustit ten Q3 bez zvuku jestli to bude furt delat,pripadne stahni novejsi ovladace z www.realtek.com.tw jestli teda nemas
    ja ale myslim ze se sekne celej pocitac a poznas to jednak na zvuku ze se zasekne a taky s tim nejde nic delat (treba pohybovat mysi) a to me ovladace na zvukarnu podle me nepomuzou. a vypnutou ji mam davno

Standardní

Citace Původně odeslal Madman
    ja ale myslim ze se sekne celej pocitac a poznas to jednak na zvuku ze se zasekne a taky s tim nejde nic delat (treba pohybovat mysi) a to me ovladace na zvukarnu podle me nepomuzou. a vypnutou ji mam davno

Tipuju to na DX9.0. Nainstaluj si tam starsi 8.0, uvidime. Stavalo se mi vlastne neco podobnyho - MP3 se ukrutne sekaly kdyz pracoval disk. Nepomohly zadny nForce ovladace ani M$ ide drivery, jen reinstall windoze pomohl.
    AMD Opteron144 - Noctua NH-U12 pasiv | Gigabyte K8NSC-939 nF3 | 2x 512 MB DDR400 Mushkin | Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB + Thermaltake CL-G0003 | Hercules DigiFire 7.1 | Seagate Barracuda 7200.7 120GB | Seagate Barracuda 7200.8 250GB | CDROM NEC 24x | Lian Li PC-7A Plus | Enermax Liberty EL400AWT 400W | Samsung SyncMaster 730BF

Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal Vitus
    Tipuju to na DX9.0. Nainstaluj si tam starsi 8.0, uvidime. Stavalo se mi vlastne neco podobnyho - MP3 se ukrutne sekaly kdyz pracoval disk. Nepomohly zadny nForce ovladace ani M$ ide drivery, jen reinstall windoze pomohl.
    to me nenapadlo , ja mam jeste jedny zalozni XP a tam je directX 8.1 (aspon si to teda myslim) tak to vyzkousim. dam vedet jak jsem dopadl

Standardní

Citace Původně odeslal Ocampa
    Zajimave ze ja problemy nepozoruju pri svem nastaveni, s FSB se dal nedostanu pac to uz nezvlada pamet a na druhou stranu se mi zvysovat voltaz taky nechce... Proc jsou problemy fakt tezko rict, divne

zkus v biosu nechat nastaveni pameti na optimal - hodi to tam sice horsi casovani, ale pameti pojedou - a zvysovani napeti bych se nebal - vcera sem testoval kolik zvladnou moje kingstony a dostal jsem se az na 196 MHz (nasobic 12x - takze @ 2352 MHz pri 1,825 V a pametem sem pridal taky o 0,1 V navic) dal sem pak nezkousel ale zkus to nastaveni - prave kdyz mas to optimal tak kdyz uz by to ty pameti nezvladaly, tak to najede myslim v naky horsi frekvenci

Standardní

Citace Původně odeslal Dawe
    Uz je mi to jasnejsi -

Tvoje Power a moje SPP je cidlo mezi grafikou a konektorem napajeni. Proto ten nazev. Teplota zdroje to tedy opravdu neni. Jak uz jsem sem nekam psal, tak ja jsem si to puvodni cidlo trosku prodlouzil jizneji -> mam ho na southbridgi - proto ten muj nazev.

Board a MCP se shoduje. Je to teplota desky, konkretne NorthBridge.

Staci ?
    Dají se prosímtě nadefinovat názvy čidel, nebo musím vycházet z toho, co mi SpeedFan sám předurčí? Doteď jsem používal MBM 5.0 a tam to šlo, ale zase mi nepoznal ABSII. BIOS mám OC.
    Dík

Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

to me nenapadlo , ja mam jeste jedny zalozni XP a tam je directX 8.1 (aspon si to teda myslim) tak to vyzkousim. dam vedet jak jsem dopadl
    tak direct nepomohl ale lita me napeti od 1.84V az na 1.888V tak to muze byt tim. zkousel jsem i 350W Fortron jestli nemam spatny zdroj ale je to stejny. takze bud to dela procak a nebo deska je suxx kdyz neudrzi nastaveny voltage

kolik mate nastaveny voltage a kolik to ukazuje?? kolisa to taky nekomu?

Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

tak direct nepomohl ale lita me napeti od 1.84V az na 1.888V tak to muze byt tim. zkousel jsem i 350W Fortron jestli nemam spatny zdroj ale je to stejny. takze bud to dela procak a nebo deska je suxx kdyz neudrzi nastaveny voltage

kolik mate nastaveny voltage a kolik to ukazuje?? kolisa to taky nekomu?jinak nevim cim by to jinak mohlo byt

Standardní

Citace Původně odeslal Halen tech
    Citace Původně odeslal Marcelino
    OK, akonahle budem mat kam dat ECS-ko, tak idem do Solteka

...ale za rovnake prachy mozem mat aj MSI (akurat ze z velkoskladu...)
    MSI neni az tak skvela deska.... je to takovy stred. Soltek ma ted skvele desky. Dovolil bych si Soltek kvalitou a vykonem prirovnat k Abitu NF7. Jedinou nevyhodou Solteku je absence SoundStorm technologie.
    co to je to sound storm?
    Barton 2500+@2400MHZ EPOX KRA2+(KT600),OCZ 512MB PC3200 Saphire9500 @9800PRO LCD PANELYamaha F1,Pioneer 106\\s+ case modd

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    294

Standardní

Citace Původně odeslal Antonín Plhal
    Uz je mi to jasnejsi -

Tvoje Power a moje SPP je cidlo mezi grafikou a konektorem napajeni. Proto ten nazev. Teplota zdroje to tedy opravdu neni. Jak uz jsem sem nekam psal, tak ja jsem si to puvodni cidlo trosku prodlouzil jizneji -> mam ho na southbridgi - proto ten muj nazev.

Staci ?
    Dají se prosímtě nadefinovat názvy čidel, nebo musím vycházet z toho, co mi SpeedFan sám předurčí? Doteď jsem používal MBM 5.0 a tam to šlo, ale zase mi nepoznal ABSII. BIOS mám OC.
    Dík
    Co takhle zkusit tlacitko configure ?
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

Standardní

Doteď jsem používal MBM 5.0 a tam to šlo, ale zase mi nepoznal ABSII. BIOS mám OC.
    Dík
    MBM umi samozrejme zobrazit ABSII taky, staci kdyz v General/Advanced zrusis zaskrtnuti u Detect SMBus, pak se ti zobrazi vsechny cidla i ty ktere normalne MBM nedetekuje. Pak si zvol LM90 remote a to je cidlo v procesoru...tot vse.

CPU: AMD Barton 2500+@2200 (11*200) 1,725V AXDA2500KV4D 9846487271310 AQZEA 0332TPMW || Cooler: AC Copper Silent 2 TC || MB: Soltek SL-75FRN2 || Memory: 2* 256 MB OCZ DDR400 CL2 - 7,3,2,2 || VGA: Nvidia GeForce MX440 64MB 250/400@340/420 (wanted ATI Radeon) || Power: Fortron 350W

Standardní

Uz je mi to jasnejsi -

Staci ?
    Dík
    Co takhle zkusit tlacitko configure ?
    To jsem samozřejmě zkoušel, ale nešlo nic změnit. Jestli to ale jsem v MBM, vrátím se k němu.

Standardní

Mělo tam být: Jestli to ale jde v MBM....

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Zalman AL/Cu na Soltek SL-75 FRN2
    Založil dalee v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 24
    Poslední příspěvek: 07.09.2004, 13:31
  2. Soltek 75frn2l a padani PC pri zatezi s 300w zdrojem
    Založil Katalyzator v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 06.02.2004, 12:23
  3. Soltek FRN2 x ECS K7VTA3
    Založil Jsykora v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 7