mate uz nekdo ten Hyundai L90D+ ?
asi ho objednam , nebo mluvi neco proti nemu ?
omlouvam se jestli to tu zaznelo , ale cele to dukladne procitat nebudu .
mate uz nekdo ten Hyundai L90D+ ?
asi ho objednam , nebo mluvi neco proti nemu ?
omlouvam se jestli to tu zaznelo , ale cele to dukladne procitat nebudu .
Má ho Rockefeler, viz. jeho stránka http://www.rockefeler.borec.cz/recenze.htm.Původně odeslal DOT
PC:Barton 2500+@3200+, ASUS A7N8X Deluxe 2.0, 2x512MB DDR 400, Saphire Radeon X800GTO 256MB, ViewSonic VX912, Seagate Barracuda 200GB +320GB, DVD+/-RW Samsung SH-S203B, Logitech Trackman Wheel, Logitech Wingman Force 3D, internet 4/1,5Mbit.
Non-PC:Xbox 360, Panasonic FX07, Gamepark Holding GP2X, iAudio 5 2GB, Logitech Z-5500
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
skoda ze tam nepise o kvalite a realnosti zobrazeni fotografii .
myslite ze i pro todle se tahle 19" hodi ?
nebo bude vazne lepsi koupit nejakou hodne dobrou 17" v cene toho hyundaie ?
Chtěl bych se zeptat, zda máte s tímto lcd někdo nějaké zkušenosti a jaká je to technologie. Podle paramterů a stránek acer.cz je to MVA, na druhou stranu mají na acer.cz u toho 16,2M barev, jako kdyby to byl TN, u TN panelů (např. AL1914ms) zas maj uvedeno 16,7M barev. Takže v tom maj pěknej bordel. Jinde na netu někde píšou MVA někde TN. Podle mě a podle parametrů by to mohl být spíš MVA.
Chci koupit nějakou levnou MVA 19". Špatný response time (hlavně v přechodech mezi podobnými odstíny) mi nevadí, ale chci 8bit barvy. Parametrově se mi zdá ok, pokud to je opravdu MVA. Ale paramtery jsou jedna věc, skutečnost druhá. Viděl ten lcd někdo zapnutý?
A případně ještě zkušenost s Neovo F-419, ten má DVI. Ten se mi taky zdá, že je MVA.
Díky
Hm zajimalo by me jaky je vlastne fakticky rozdil mezi ViewSonic 17" LCD VP171b a ViewSonic 17" LCD VG712b. Prvne jmenovany ma deklarovano 8ms, druhy 12ms. Otazka je, jestli tech cca 1400Kc rozdil ma i nejaky prakticky/kladny prinos. Chci uz si konecne koupit LCD, rozhoduju se uz prez mesic a chci do toh konecne prasknout, s ditheringem jsem se uz vnitrne smiril, hry jsou pro me dost podstatne.
EDIT: tak jsem si vcera koupil Viewsonica vp171b za 9600Kc. Zatim jsem celkem spokojen i kdyz se mi zda, ze vertikalni zobrazovaci uhel mohl byt lepsi. Mam dojem,ze kdyz se treba vice zaborim do kresla, tak obraz trochu tmavne. Jo a cerna samozrejme mohla byt teda cernejsi,ale s tim jsem tak nejak pocital. Prece jen sem se rozhodoval prez mesic, cumel jsem do recenzi a tak ruzne a vedel jsem,ze perfektni lcd neexistuje,aspon ne v me cenove relaci.
Conroe 6300, 2GB ram, GA-965P-DS3, Sapphire X1900XT 256MB, Audigy 4, Fortron 500W Bluestorm, Case Thermaltake Soprano
no momentalne se rozhoduji mezi Hyundai L90D+ a ViewSonic VX912
VS se mi libi vic designem ,ale zas ho nikde nemaj ,hyundai bych mohl mit pristi tyden
Noram - World Of Tanks
Tohle je ale co jsem tak pochytil vlastnost asi všech LCD, ty horší vertikální pozorovací úhly. Myslím že i kdybys koupil jiné LCD, tak by to bylo stejné.Původně odeslal Hombre-CZ-
J!mmY napsal:
Já jsem teda měl spíš problém opačný - Hyundai nebyl a Viewsonic byl.no momentalne se rozhoduji mezi Hyundai L90D+ a ViewSonic VX912. VS se mi libi vic designem ,ale zas ho nikde nemaj ,hyundai bych mohl mit pristi tydenKoupil jsem ho tady http://www.lcdmonitory.cz/inshop/scr...756&level=7348. Zkus jim napsat maila.
Viewsonica jsem taky vybral i kvůli lepšímu designu a to že nemá pivot mě vůbec netrápí, protože 1280x1024 mi vyhovuje a navíc vertikální pozorovací úhly jsou u LCD celkem slabé, takže otočené by to asi nebylo to pravé ořechové.
Jinak celkem by mě celkem zajímalo jak by dopadly VX912 a L90D+ v porovnání mezi sebou.
PC:Barton 2500+@3200+, ASUS A7N8X Deluxe 2.0, 2x512MB DDR 400, Saphire Radeon X800GTO 256MB, ViewSonic VX912, Seagate Barracuda 200GB +320GB, DVD+/-RW Samsung SH-S203B, Logitech Trackman Wheel, Logitech Wingman Force 3D, internet 4/1,5Mbit.
Non-PC:Xbox 360, Panasonic FX07, Gamepark Holding GP2X, iAudio 5 2GB, Logitech Z-5500
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
Nema nekdo moznost porovnat tyhle 2 LCDcka?
ViewSonic VX912 a Siemens P19-2?
Don\'t pray for easy lives; pray to be stronger people. Don\'t pray for tasks equal to your powers; pray for powers equal to your tasks
Já se teď taky rozhodoval mezi FSC P19-2 a Viesonicem, ale Viewsonic VP191s. VX 912 je TN displej, tudíž nemá smysl o něm uvažovat. Stačilo mě doma testovat týden Hyundai L90D+, který patří k těm nejlepším TN na trhu a pro mě to byla teda hrůza (i když na netu je spousta spokojených majitelů tohoto Hyundai), ty úhly na TN jsou prostě zcela nepoužitelný + rovnoměrnost podsvícení velmi mizerná (tohle platí pouze pro L90D+ který jsem déle testoval), ten dithering je taky někdy docela vidět.
Teď mám na chvíli Samsung 193P, který je na práci vynikajicí, ale ve hrách trochu maže (především tmavé scény typu Doom3, tam je to znát dost).
Teď mám objednaný FSC P19-2, který vypadá, že je spolu s Viewsonic VP191s a Eizem 778 první LCD, která jsou už téměř univerzální jak na práci (výborné barvy a úhly), tak na hry.
Viewsonic VP191s je ale o cca 3,5k dražší a vypadá, že jsou s FSC P19-2 přibližně srovnatelné (FSC má lepší kontrast, VP191s je možná o chlup rychlejší, ale zatím nikdo neproved přímé porovnání).
Především bych se vyhnul jakémukoliv TN panelu. Ty měly smysl pouze pro hard core hráče v době, než se teď objevily VA panely s overdrive technologií.
Taktiež súhlasím,že sa už neoplatí kupovať TN displeje.....a po mnohých recenziách a skúsenostiach čo som čítal na webe som sa rozhodol, že si kúpim Viewsonic VP191s, ktorý je MVA panel s 8ms, čiže dobré farby aj reakcia, k tomu nastavitelná výška displeja a ešte k tomu pivot, DVI a dual VGA konektor. Proste rozprávka.
Taktiež čo som čítal tak chvália ten spomínaný Fujitsu Siemens P19-2, ktorý je tiež výborný, rozdiel medzi Viewsonicom, je že je asi trochu pomalší, a neviem či má pivot, a má reproduktory, čo VS nemá, a taktiež ten spomínaný kontrast má FS lepší, ale to nieje až taký rozdiel, a Fujitsu je o niečo lacnejší a dostupnejší.
P.S. : Neviete kde by bol na SK dostupný monitor Viewsonic VP191s? Lebo nikde ho na SK nemajú, ani objednať sa zatiaľ nedá, nejaké problémy s dodávateľom.
wanthom.szm.sk - Ako zarobiť na internete
AMD Athlon XP 2500+ Barton@3200+ , EPoX 8RDA+ rev 2.2 (Bios 29.7.04) , DDRAM 512 MB Seitec CL2,5 PC3200 Dual Channel(DDR400) , HDD Samsung SP1614N, 160 GB, 8 MB cache, 7200rpm, ATA100 , HDD Maxtor D740X-6L, 60 GB, 2 MB cache, 7200rpm, ATA133 , Sapphire Radeon 9600XT 128 MB , DVD-RW NEC ND-4550A@4551 (FW 1-X3) , ViewSonic VP191s - LCD 19'' , Microsoft Wireless Intellimouse Explorer 2.0A , klávesnica Logitech Internet Pro Keyboard , Creative Muvo TX SE 512MB USB 2.0 (mp3 player/usb disk)
Viewsonic VP191 je v soucasnosti asi nejlepsi monitor v cenove kategorii do 17000.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)