U reservoaru se tedka resi drzaky. RadekB si postavil hlavu, ze v nich musi byt takovy montazni diry a ono to nevypada nejlepe, tak se snazim vymyslet, jak to obejit, no...Jinak zbytek je hotovej, jeste stranku na delani objednavek a hotovson...
...jo, krome toho testovani. Ono testovani sloupcem vody neni spatny, ale ta voda jak uschne, tak necha uvnitr takovy mapy, kapky - no nevypada to zas nejak strasne, ale preci jen bych to tam nechtel. Tak premyslim o tom, jak to udelat jinak. Jeden clovicek navrhl proste supnout to do kyblu a napumpovat do toho vzduch, aby se videlo, estli budou utikat bublinky ci ne. Asi jedina rozumna moznost, ale jak to udelat v praxi zatim nevim. V zasade mam s tim tri problemy - jak napojit pumpu na 10/15 hadicku, kde, za kolik a jak napojit na tu samou hadicku v T-cku tlakomer a dotretice, jak vyresit zpetnou zaklopku.
Napada me ventilek z auta/kola... kterej se da take dobre napojit na pumpu, ze - ale jak ho zkamaradit s hadici este nevim. Asi ne s hadici, ale s fitinkou, to bude nej reseni...![]()
Problemy, problemy, stupidni problemy...![]()
Luge - 600Kc
Warlord - ja ti to nejdrive vyfotim, abys nebyl prekvapeny - ano, zvysi to variabilitu uchyceni, ale... A poslu ti to samo az dostanu od tebe penizky, zhe![]()
![]()
janko_hrasko - s tymi co mam je to potreba nejriv videt, ver mi. "pribalil trosku lepidla na to plexi" je ale vec nemozna, to ti zaschne, at budu delat co budu delat, takze si bud lepidlo kup, anebo pockej a rozmysli-si, jak to vlastne budes chtit pridelavat...
Problem je v tom, ze ja bych nerad prodaval neco, co neni v tiptop stavu, vis?Presne jako ty nemam rad ghetto humusy...
![]()

VIP