Stránka 7 z 10 PrvníPrvní ... 345678910 PosledníPoslední
Výsledky 151 až 175 z 237

Téma: iPad

Standardní Re: iPad

Citace Původně odeslal D_a_v_i_d Zobrazit příspěvek
    Fuj, vždyť jsem byl na prvních stránkách threadu poučen že USB není potřeba, a tohle ho má dvakrát a dokonce ještě navíc miniUSB
    Jsem zvědavý, jak se předvedou s USBHost, na Androidu to rozhodně není nic běžného.

Já si zadaleka nejvíc slibuju od MeeGo, tihle kluci společně s Applem snad jako jediní něco opravdu zkouší inovovat a ne jenom patlat pořád to samý dokola možná trochu s pěknějšíma ikonkama. Ukázka například tady: http://www.youtube.com/watch?v=m4vv7yFaqxw
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

No tak snad jim USBHost bude fungovat Uvidíme, co ještě přinesou další. Já zase tolik inovací nemusím mít (i když je neodmítám), neřekl bych, že bych byl na podobné zařízení zas až tak moc náročný Nu uvidíme, za sebe to vidím tak, že budu "sledovat novinky" ještě tak minimálně rok, než se ke koupi něčeho takového dokopu
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Mne by stacilo mit stejnak netbook a namontovat si do neho ten pixel qi

http://www.engadget.com/2010/07/19/h...tbook-and-why/

ale zatim se mi porad zda 275 dolaru moc:

http://www.makershed.com/ProductDeta...01&Click=37845

Zvlast kdyz je to ta jejich prvni serie, kde pozorovaci uhly jsou mizerny...
    i3-2100,4GB DDR3,WD 500GB GP, WD 1 TB GP, inno3d 8800GT, Lenovo L220x

Nejlevnejsi varianta z ceske distribuce za 12k, cekal jsem, ze to napali jeste vic. http://www.istylecz.cz/webshop/ipad/ipad-16gb-3.html

Sice je to porad vic, nez bych byl za podobne zarizeni ochotnej dat, ale kdyz to srovnam s jedinou aspon trochu pouzitelnou konkurenci - Samsung Galaxy Tab, tak mi pripada, ze se v Samsungu museli zblaznit. Vyrobit zarizeni s temer rocnim zpozdenim, temer nulovymi inovacemi, line jako svine (specialne browser je lahudka) a za vyrazne vyssi cenu (i kdyz pravda, nutno vzit v uvahu, ze to ma 3G v zakladu)...
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

no myslim si, ze ty ceny sou hodne solidni, alespon nema cenu to kupovat za hranicema (EU)
    MB:Gigabyte EP45-DS4 CPU:Intel Core 2 Duo E8500 rev E0@3,8GHz(9,5x400)@1,248v(load Prime)COOLER: CoolerMaster Hyper 212 RAM:Kinston HyperX 2x2048 DDR2 800 4 4 4 12 GK:Asus Radeon 5870HDD:SATA II WD500GB + WD320GB + Samsung F1 1TB BOX: Chieftec CH-05SL-B-OP PSU: Enermax MODU 525W CRT:21" LCD Samsung 215TW

Senior Member Avatar uživatele sasha
    Vliv
    294

ted mi jeste reknete jak ta verze bez wifi nahrava data, kdyz to nema usb
    Q9450.R4850.SM215tw.P5Q-Deluxe.x500.NZC130.Pix-501.xen

Uplne spatne :). Pripojit pres usb se to k pocitaci da, jen se neda usb zarizeni pripojit k iPadu. A wifi maji vsechny verze.

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Jestli si to dobře pamatuju, tak ale USB se dá nějak zprovoznit nějakým "doplňkovým příslušenstvím", je to tak? Nebo to "nejde vůbec", myslím třeba dostat tam nějak flashku či externí disk?
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Senior Member Avatar uživatele HollyG
    Věk
    39
    Vliv
    286

Pametova karta se tam da pripojit pomoci iPad camera connection kitu, akorad funkcnost je znacne omezena (tedy zadne instalovani programu na kartu apod). Je to hlavne na import fotek atd.
    Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
    I'm not arrogant...I'm just better than you!

http://www.engadget.com/2011/03/02/the-ipad-2/

Za me rikam wow, tomuhle uz asi neodolam.

Věk
    39
    Vliv
    286

Nic zasadniho ospravedlnujiciho nakup na nem neni a absence wifi AP pro iPad v iOS 4.3 je vyslovene zklamani, s tou baterkou by to bylo ultimatni. Uvidime jakej bude iPad 3.
    Tam uz daji asi 2x rozliseni a to budu slintat

Zasadniho tam asi opravdu nic neni, ale pokud se clovekovi libil uz prvni iPad a nasel pro nej dostatek situaci, kdy by ho mohl pouzit, tak tohle je zase o kus dal. Na prvnim iPadu mi vadila hmotnost (vyzarne zlepseno), diky dvoujadru by mohl byt rychlejsi hlavne browser (ten to imho potreboval jak sul) a dal uz to jsou jenom takove drobnustky s wow efektem - tloustka je fakt obdivuhodna, naprosto me dostal ten napad s pouzdrem (je otazka jestli to bude v praxi fungovat tak dobre jako na videu, ale idea me nadchla) a potlesk si urcite zaslouzi doba, za kterou to bude na trhu. Treba o takovem BlackBerry Playbook se mluvi snad vic jak pul roku?

Věk
    39
    Vliv
    286

Ja s rychlosti browseru nikdy problem nemel (ano prostor pro zlepsovani je vzdy, holt skromnej PC user ), hmotnost je otazkou, zda 613g uz bude ok.
    Nicmene moznosti pouziti me vyrazne zmenilo orig pouzdro, hmotnost (ze by me pri pouzivani bolely ruce jako predtim) jsem jiz nepozoroval -> vyrazne lepe se drzi.
    Navic se nemusim bat ze ho nekam polozim a bude tam nejakej bordel a poskrabe se a nejhrosi jak bez nej klouzal, prakticky nepouzitelne mimo prostredi kde si muzu pohodlne sednout.
    Proto jsem skepticky k tomu "pouzdru", vypada to fakt dobre, ale vyhody vyse popsane to nema a bez nej je to opravdu jen na pul vyuzitelne (subjektivni nazor z pouzivani).

Jsem zvedavy na ten design, me se vic libi "hranatejsi" iPad1/iPhone4 styl nez ten "kulatej", ale to chce mit v ruce pro srovnani.

Ale nejvic se mi libi jak ficuru, kterou predtim odstranili, ted uvadeji jako jednu ze stezejnich, ktera prichazi s novym iPadem

Jestli uz iPad mas, tak duvod k upgradu rozhodne nevidim, to je pravda. Jsou to vylepseni pro lidi, kteri porad vahali.

Jinak browser je podle me rychlej v ramci sveta mobilu, ale do 'desktop experience' to ma daleko (aspon na prvni generaci, na Engadget se objevilo prvni video a vypada to, ze rychlost sla opravdu nahoru).

Věk
    39
    Vliv
    286

Ale zase na PC se mi do toho nacita 5 flashovejch animaci s reklamou, takze rychlost ve vysledku stejna

Vliv
    294

vypada to paradne, myslim, ze nastupci co prisli od ostatnich firem po ipad 1 jsou proste porad daaaaaaallleeekooooo a hluuuubooookoooo o

jen kdyby to kua byla levnejsi hrr hrr

Nejspíš spadnu do škatule jablečnejch fanatiků, ale já se na upgrade rozhodně chystám. První verzi mám teprve dva měsíce a zatím to tahám všude, nahradilo mě to NB a doma z větší části i PC. Kupodivu USB mě vůbec nechybí, čekám jenom jestli dvojka bude mít víc paměti.
    Hlavní důvod pro přechod je asi hmotnost, velikost a taky finance. Za půl roku bude starší iPad skoro neprodejnej.
    Co mě nejvíc mrzí, že se ještě nezbavili toho jedinýho tlačítka. To je vyloženě sběrač špíny a škrábanců.

<joke> Nevíte jestli se už někde dělají pořadníky, že bych vzal spacák a šel zapózovat do TV na půlnoční zahájení prodeje?
    PC: GA-EP45-DS3R | E8400 + Ninja | 8GB | 80GB SSD X25-M | Zotac 9500GT | Asus Xonar DX | 2x Hauppauge WinTV HVR-1300 | Enermax MODU82+ 525W | Lancool K1
    Foto: Canon 20D | Tokina 12-24/4 | Canon 24-105/4 L IS USM | Canon 50/1,8 | Giottos MTL3361 + 1301-621C | Nodal Ninja NN5

Věk
    39
    Vliv
    286

Tak doufam ze aspon jako to maji v zaberech oni, vezmes rovnou 2 kousky a budes s nima mavat nad hlavou

No nevím, u iPad 2 je snad hezká jen tloušťka. Horký kandidát na tablet v mém případě bude spíše Motorola XOOM.

Co jsem viděl videa z CES, tak kombinace HW od Motoroly a Androidu 3 je vážně pecka. Taky tam vyhrála dost cen.

http://www.motorola.com/staticfiles/...OOM/index.html

Ted jsem se podival na par videi Motoroly Xoom a jsem rad, ze se Android konecne dostal tam, kde podle me mel byt uz davno - konecne je to slusne ergonomicky vyresene (aspon na drtive vetsine mist) a neni to osklive jako Android 2.x porad dost brutalne je. Hardware vypada pekne a zda se to byt dostatecne rychle, takze proc ne, akorat to ma zase rocni zpozdeni oproti iPadu, a bude to urcite trvat zase nejakou dobu nez bude dostatecne mnozstvi kvalitnich aplikaci a taky je jeden velkej problem - cena.

S tim souvisi, ze Apple podle vseho donutil prodejce v CR (aspon ty oficialni), aby snizil cenu iPadu 1, takze ted zacina na zhruba 9 tisicich, coz neni opravdu spatna koupe.

Vliv
    294

jojo jen ho prosim kupujte at snizi cenu iPadu a muzu si ho pak koupit, Vas rad prenecham ve sparech botnetu zvanem android hehe

Věk
    39
    Vliv
    286

Vydani noveho iPadu je paradoxne idealni cas na koupi toho puvodniho, nizka cena a funkce prakticky stejne.
    Natacet videa s tim snad nikdo nebude a lepsi HW aplikace stejne nevyuziji jeste minimalne rok, kdy bude penetrace iPadu2 alespon vetsi nez toho prvniho.

Jedine co by me donutilo k upgrade je vyssi rozliseni, to po cca pul roce pouzivani vidim jako nejvetsi slabinu a ani by to nemusela byt "prava retina (326 ppi)", i kdyz to by samozejme byla uplna bomba.

Xoom vypada pekne (prvni realna konkurence), i baterka, ale sirokouhly display? Dekuji na tablet ne.

aplikace nevyuziji HW - cheche vyvojari uz maji specifikace a SDK urcite dostatecne dlouho, aplikace nebo optimalizace pro puvodni na novej hw v podobe updatu jsou tu co nevidet zadnej strach
    MB:Gigabyte EP45-DS4 CPU:Intel Core 2 Duo E8500 rev E0@3,8GHz(9,5x400)@1,248v(load Prime)COOLER: CoolerMaster Hyper 212 RAM:Kinston HyperX 2x2048 DDR2 800 4 4 4 12 GK:Asus Radeon 5870HDD:SATA II WD500GB + WD320GB + Samsung F1 1TB BOX: Chieftec CH-05SL-B-OP PSU: Enermax MODU 525W CRT:21" LCD Samsung 215TW

Věk
    39
    Vliv
    286

Tim jsem chtel rict neco jineho, samozrejme vyjdou nejake hry vyuzivajici graficky vykon apod., ale drtiva vetsina aplikaci (troufam si tvrdit ze tech co pouzivam/budu chtit pouzivat, tak vsechny) pojedou v pohode na iPad1 se vsemi funkcemi.

Jinak se mi mnozi duvody proc jit do jailbreak, mimo jinych 2 zasadni, wifi hotspot a toto http://xbmc.org/ (jeste musim nastudovat jestli to opravdu funguje tak dobre i na iPadu)

Dokonce i koupe AppleTV pak dava u nas trochu vetsi smysl.

u nas vsichni zakaznici teda chtej ipad 2 hlavne kvuli kamerkam...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání