tak co uz si tu adinu koupil ? pokud ano neco nam o ni napisPůvodně odeslal Martyr-M
tak co uz si tu adinu koupil ? pokud ano neco nam o ni napisPůvodně odeslal Martyr-M
...
naprosto nechapu proc to tu bylo 2x
...
tak ja tu ADI 19" co tady popisujete mam,jsem s ni spokojeny,gut ostrost,plocha je,atd...dostanu z ni max 85Hz,jedu na 1152x864 zda se mi to optimalni a rozliseni 1280x1024 je uz pro me necitelne,ale za ty prachy gut a 100x lepsi nez AOC 17" flat,ktery jsem mel predtim....
doporučuju Samsung Syncmaster 959NF -Natur flat obrazovka od Samsungu.naprosto super monitor a levnější než podobné Eizo.
Vím že tady to bude někdo napadat a bude remcat ale nemůžu si stěžovat.
Mám zkušenost s 757NF a 959NF se starší anovější revizí.Super monitory.
Můžu jen doporučit sice nějakou kačku stojí ale za ty prachy -a není drahý-je super.Vážně..........
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
tak ja uz se rozhod a nska objednal...
rozhod sem se pro Samsung Syncmaster 997DF - http://www.100megadistribution.cz/pr...artno=MONS5211
zejtra ho budu mit doma, az ho trochu otestnu dam vedet co je zac
EDIT: krachlo to, sem pekne nasr*nej...
momentalne resim zda nekoupit samtron 98PDF (http://www.samtron.com/product/98PDF_spec.html), je to imho az na detaily totez co 997DF
EDIT 17032005: objednal sem zmineneho samtrona, sem zvedav co to bude zac. Behem w-endu ho testnu a dam vedet.
...
SAMTRON 98PDF:
Monas je klon samsungu 997DF. Co zvlada si muzete precist na strankach vyrobce - link vyse. Maj tam chybu ve specifikaci - monitor umi max 1600x1200@76. Jinak je to krom absence BNC vstupu totez.
Nokia monitor test vykazuje pomerne intenzivni vertikalni moire, horizontalni se objevuje pouze v rozlisenich 1024x768 a nize a je pomerne slabe. Vertikalni moire sem ale nezaznamenal jinde nez v nokia monitor testu - vsude jinde no problem, presto sem ho doladil v OSD - zmizi uplne.
Co se tyce geometrie - s kouskem co mam ja je potreba si malinko pohrat; sam s tim nemam velke zkusenosti a doladil jsem to bez problemu k uplne spokojenosti.
Barevne podani monitoru je verne. Jen mi prijde ze nejak moc svitiTo je pravdepodobne velmi subjektivni dojem nebot sem zvyklej na vysviceny patnacti placovy sampo
![]()
Na zaklade prvnich dojmu ho za cenu necelych 6000 muzu doporucit. Pokud se vyskytnou nejake problemy budu o nich informovat v tomto threadu.
...
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)