Mně bere 11,5MB RAM, ale to jeste neni nic hrozneho, ale CPU zere dost, zalezi co se zobrazuje. Pri graf. prechodech, ekvalizeru klidne i 25%, ale bezne tak 3-7%Původně odeslal =PepeK=
Mně bere 11,5MB RAM, ale to jeste neni nic hrozneho, ale CPU zere dost, zalezi co se zobrazuje. Pri graf. prechodech, ekvalizeru klidne i 25%, ale bezne tak 3-7%Původně odeslal =PepeK=
Můj projekt: Čerstvě pražená káva arabica www.gourmetkava.cz :-)
fuuha tak 25% CPU to je dost a 11MB RAM to sa da prezit
E6400@3GHz, P5N-E SLI, Corsiar 2x512, 7600GS voltmod@700/1600, Hitachi 320G 16MB, TV @nywhere, BlueStorm II, watercooling...
To je zajimave tedka mi to porad ukazuje do 5% pokud to ma tedy vliv pouze na proces JaLCD.exe a nevytezuje to potaji proces System apod.. Schvalne by me zajimalo jak jsou na tom ostatni.
No pokud jde o RAMku, tak mně zabírá necelých 7,5 MB. Pokud jde o vytížení procesoru, tak já mam při klidovým stavu 0 %, běží mi program na myš, klávesnici, Jalcds a ovládací panel na Audigy 2.
Skodik: Jestli máš takhle vytíženej procesor, tak máš buď puštěno moc rezidentních programů, nebo máš v počítači spyware, adware a další příjemnej softík, kterej běží rezidentně a vytěžuje CPU, takže jestli toho nemáš moc puštěnýho, tak si to projeď nějakym programem, nejlépe vícero, protože i těch 5 % při klidu je dost.
mě to žralo asi 3procenta procáku...
Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali
No divny, sorry ze jsem Vas tu zmatl, ale fakt jsem mel pocit, ze mi to nekdy vytezovalo na 25 a ted porad do 3-4, takze to je v pohode. Jinak PC mam tak vytezene protoze se mi vetsina veci spousti po startu, mam 45-50 procesu hned po startu. Vsechny znam a vsechny mam ucelne.
zdar lidi dostalo se mi pod ruku asi 10 těchto LCD Modulu Batron(měli by bejt grafický,snad),nevite někdo jak to zapojit nebo nějaky schema jak na to aby to ukazovalo teplotu a atd , zkoušel jsem hladat a nic jsem nenašel
http://sweb.cz/hagrid.hagrid/kuchyn1%20006.jpg
http://sweb.cz/hagrid.hagrid/kuchyn1%20026.jpg
edit:našel jsem tenhle datasheet http://www.vitrum.cz/snail/pics/q57.gif
poradite mi jak to zapojit? pls jestli budou všechny displeje v pořadku tak pak bych je mohl na prodej![]()
ono to ma podobny zapojeni jak řadič hitachi ale jsou tam o dva piny na víc ,dá se to nějak zblastit
AMD Athlon XP+2500@+3200/MSI K7N2 Delta-L/2xHDDSamsung40GB/Ati Sapphire 9600XT 500/600Mhz@550/720 /DDR 2GB 400Mhz cl2 /dvdRW/CDRWPhilps
nenašel by se nějaky dobrý člověk kterej by mi to zblastil do hromady aby to fungovalo ,za to bych pak obdaroval jednim displejem![]()
ted jsem to zkouše na dvou ( jeden jsem odpalil polet jsem si dratky a pustil jsem mu tam 12V)l a nic asi dělam tan něco špatně obvzlast když ty chipy v zdadu pečou jak svina
AMD Athlon XP+2500@+3200/MSI K7N2 Delta-L/2xHDDSamsung40GB/Ati Sapphire 9600XT 500/600Mhz@550/720 /DDR 2GB 400Mhz cl2 /dvdRW/CDRWPhilps
jo taky jsem si jeden takhle odsmahnul, uz nevim kde jsem mel chybu..
vzhledem k tomu ze jsem jeden odmahnul tak jsem zjistoval jak je to udelany, takze je tam takova desticka bila kera se da rozdelat kdyz ji clovek rozdela je tam hafo smd diod zalepenejch v silikonu, takze vymena je bud vymenit celou desticku a nebo si vytvorit vlastni... takze tam mam zatim default zelenou jsem rad ze to vubec fungujePůvodně odeslal Flizsk
![]()
5D;550D; 17-40/4;50/1,8 II;100/2;Tamron 28-75/2,8; Biometar 85/2,8; Flektogon 50/4; Speedligt 430EX; Metz 30BCT4; Olympus OM4T,50/1.4,28/2.8; Minolta Himatic-F; Praktica MTL 5; Smena 8M Lubitel2; Belfoca 6x9 :) (to v avataru je bajkovej poezing matrix, jen kdyby nekdo nepoznal;))
http://vincblack.deviantart.com/
nevyte jakej o nějakym softu na ovladani LCD s řadičem T6963C aby mi ukazovla ruzné věci jako například teplotu CPU ,zatíženost cpu otačky větráku a atd. Zkoušel jsem zkošel jsem jaLCDs a mam tam akorat rozsypaný čaj.(jinak lcd je na 100% zapojené dobře )
dík za typy na soft.
velmi pekny je LCDhype .. vyborne moznosti programovania a skriptovania, velka skala podporovanych lcd a radicov .. len "trosku" zlozitejsie ako jalcds
| intel i3 12100f | noctua NH-U12F | asus TUF Z690-plus | kingston 32GB 3600 | gigabyte RTX2070 super
| samsung SSD 860 EVO 250GB | wd 20earx | benq cosi 27"| logitech G600 | microsoft X6
| seasonic S12-430 | diy acrylic ikea kallax case
| “The future is already here—it is just unevenly distributed.”
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)