Stránka 4 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Výsledky 76 až 100 z 121

Téma: AMD? Má to cenu?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Member
    Věk
    54
    Vliv
    279

Standardní

2Radim Štěpanec
    A kde robíš?,vo velkosklade?

Ozaj,nekúpiš Škodu 120 za 150tisíc.?
    Po GO, naleštená, 20 velkých nálepiek "Intel P4",ale hlavne v kastlíku Intel® P4® 3,0 GHz BOX 512kBcache Socket 478 - 533FSB.
    To je zadarmo!
    PS: Sranda musí byť aj keď sa bude s case dýmiť
    AMD Athlon 64 X2 Dual-Core(Brisbane C2) EE 4800+ @ 2800MHz 1,35V <> AC Freezer 64 PRO <> GA-MA78GM-S2H <> 2x 1GB DDR2 800MHz CL5 - Kingston <> IDE Maxtor 160GB + SATA Hitachi 160 GB <> SB Live! <> Enermax EG365AX VE- 350W <> 20" LG L2000CN <> CD,CDRW,HP5L,scanner...

Standardní

2 Petrt: Na tebe to neplatilo,jsi jeden z mála kdo tady ví o čem mluví...

Standardní

Jendo,ty jseš fakt chudák...

Member
    Věk
    54
    Vliv
    279

Standardní

Citace Původně odeslal Daemon
    Jendo,ty jseš fakt chudák...
    A ja mám rád takých odborníkov čo sa zobudili po trojročnom spánku
    AMD Athlon 64 X2 Dual-Core(Brisbane C2) EE 4800+ @ 2800MHz 1,35V <> AC Freezer 64 PRO <> GA-MA78GM-S2H <> 2x 1GB DDR2 800MHz CL5 - Kingston <> IDE Maxtor 160GB + SATA Hitachi 160 GB <> SB Live! <> Enermax EG365AX VE- 350W <> 20" LG L2000CN <> CD,CDRW,HP5L,scanner...

Member
    Věk
    54
    Vliv
    279

Standardní

Ešte nech sa tu prihlási užívatel "Vajtík" s diskusie nahttp://www.zive.cz/h/Testcentrum/Ar....09469&CAI=2073
    s jeho názormi:
    1,"AMD je shit ... když ho přetaktujete tak vám doma slouží místo ústředního topení .. nebo vyhoří ........... ti nejlepší maj INTEL.... "
    2,"AMD je shit měl jsem 3 a všechny mi schořeli prostě to nevydrží takt ani o půl giga. Škoda že jim to neodneslo továrnu při povodních "

tak si asi už tú P4 pôjdem kúpiť

Standardní

Citace Původně odeslal Jendo
    2Radim Štěpanec
    A kde robíš?,vo velkosklade?

Ozaj,nekúpiš Škodu 120 za 150tisíc.?
    Po GO, naleštená, 20 velkých nálepiek "Intel P4",ale hlavne v kastlíku Intel® P4® 3,0 GHz BOX 512kBcache Socket 478 - 533FSB.
    To je zadarmo!
    PS: Sranda musí byť aj keď sa bude s case dýmiť
    Ne, mam firmicku
    ASUS P5Q-SE, CD 5200@3,3Ghz 1,28V, 4GB DDR2, 1x Samsung F1 1TB, 2x640GB WDC AAKS, ASUS HD4850 1GB, Corsair HX520

Senior Member
    Vliv
    290

Standardní

Byl jsem rozhudnutý pro AMD,ale po tom co jste tady páni AMDčkáři předvedli...ne,děkuji nechci.
    myslim si, ze sis ode me mohl precist vcelku kvalifikovane rady hned v zacatku tohoto threadu.. rikas tu, ze AMD si kupuji jenom deti a ty ze dite nejses a radsi koupis Intel, protoze tu par "deti" napsalo neco, co se ti (pravem) nelibilo.. je demokracie, a svoboda slova a zalezi jen a jen na psychicke vyspelosti jedince, kterym slovum bude naslouchat a ostatni pomine.. pokud te prispevky v tomto threadu dokazali obratit o 180° ke koupi Intelu, tak to take o necem svedci

PS: Tuleň to mysli dobre, ale proste to tu moc zamotal jeho pripad je cimsi specificky a skoro by se nemel tahat na verejnost, kde muze nekoho infikovat nic ve zlem, je to jeden z mala, kdo tu mluvi na urovni.. ale sim sim, nedelejte to co Tuleň - ledaze mate podobne iracionalni duvody, jako treba nalepka intel inside apod. Tuleňovi to proste nejak ulitlo, takovy maly dobrodruzo, jasne, vsechno co potrebuje mu beha, ok, ale to je fakt jen neviny ulet
    /// Dell Latitude D600 | Dothan 1.7GHz@1.05V~800MHz@0.70V | 1024MB DDR266@2-3-3-6 | 40GB Hitachi Travelstar 5K80 | Samsung CD-RW/DVD SN-324S | Mobility Radeon 9000 32MB | 14.1" SXGA+ 1400x1050 | Broadcom 570x Gbps LAN | Intel PRO/Wireless 2100B WLAN ///

Member
    Věk
    54
    Vliv
    279

Standardní

2Radim Štěpanec
    Ale ako to mám chápať že ti proslo pod rukama cca 400 pocitacu, z toho jen asi 30 od Intela.
    Že si mal tolko reklamácii(intel vs amd) alebo si ich tolko predal?

Standardní

Mě by docela zajímalo,co Tě tak popudilo,že chceš P4.Na začátku jsi psal,že by si chtěl AMD,protože INTEL je dražší.
    Spostu lidí Ti poradilo nebo sdělilo svůj názor na věc a myslím,že tady nepadly nějaké přehnané důkazy o tom,že je AMD dobrá volba.
    Stabilitou jsou si obě platformy rovné,budoucnost mají obě taky jistou(relativně vzato) a cenově je to nakloněno pro AMD.
    Výkon je jasně pro AMD(klidně si najdi nějaké testy procesorů,co uvedl Tulen a uvidíš,že AMD 2400+ je výkonější než P4 2400).
    A to,že až budeš dělat upgrade,budou ceny low-end procesorů od AMD nižší než od INTELU,je taky bodík pro tuto platformu(alespoň pro mě).
    Toť můj názor na věc.

Member
    Věk
    54
    Vliv
    279

Standardní

Moje posledné slovo k téme Intel vs. AMD

Nikdy som nepovedal že Intel(P4) je horší, nestabilnejší, šunka, šit a podobne.
    Hovorím len to, AMD XP že podla môjho názoru je v tejto dobe výhodnejšia kúpa z hladiska pomeru cena/výkon/stabilita/.
    Ak niekomu ide len o značku a nie o peniaze tak prosím,nech si kúpi čo chce, ale nech tu potom nerobí rozbroje aký je Intel super a všetko ostatné šit.

Ak sa tento pomer zmení tak neváham a kupujem Intel !

Osobne som mal aj ja už 2CPU Intel a nemôžem na ne nič krivého povedať, takisto ako na iné procesory ktoré som mal.
    Keď niekto uvažuje a hlavne koná ako "Vajtík" tak to je sním ťažko vôbec o niečom diskutovať.
    Nie za všetko ako systém chodí môže CPU a doska ale aj človek ktorý s ňím pracuje a vŕta sa v tom.

Ospravedlňujem sa za ulietnuté "od veci" príspevky , napísal som to "čo na duši to na klávesnici"

2Daemon: čítaj vždy až do posledného riadku(PS: Sranda musí byť aj keď sa bude s case dýmiť ), potom nemusíš písať také poznámky. "Chudák" si možno ty .
    Ak nemáš zmysel pre humor, tak si ho choď zo dve kilá kúpiť....

Standardní

Citace Původně odeslal Jendo
    2Radim Štěpanec
    Ale ako to mám chápať že ti proslo pod rukama cca 400 pocitacu, z toho jen asi 30 od Intela.
    Že si mal tolko reklamácii(intel vs amd) alebo si ich tolko predal?
    Tolik jsem prodal nebo prestavoval
    ASUS P5Q-SE, CD 5200@3,3Ghz 1,28V, 4GB DDR2, 1x Samsung F1 1TB, 2x640GB WDC AAKS, ASUS HD4850 1GB, Corsair HX520

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    334

Standardní

Citace Původně odeslal Radim Štěpanec

Asi mas pravdu, vubec ses tady nemel ptat. Hodne lidi tady jsou studenti, ti si porizuji veci v pomeru cena/vykon, tam AMD vede. Tys byl evidentnee rozhodnuty pro Intel, jen jsi potreboval nekoho, kdo ti rekne to samy Jen tak pro uplnost, za lonsky rok mi proslo pod rukama cca 400 pocitacu, z toho jen asi 30 od Intela. Stačí ?
    Mě je ale naprosto a uplně jedno kolik počítačů tobě prošlo pod rukama...Byl jsem rozhudnutý pro AMD,ale po tom co jste tady páni AMDčkáři předvedli...ne,děkuji nechci.A už vůbec nechápu omezence toxica za uplně nesmyslné napadání Tuleně...aneb když nemá sám co říct a svůj názor,začne kecat bludy o druhém,zhe?
    Jestli jsi byl rozhodnuty pro AMD a Tulen te "premluvil" na Intela tak jdi k doktorovi at ti da papir na hlavu, protoze se s tebou da velice lehce manipulovat a jednou by jsi to mohl litovat

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    334

Standardní

2 Petrt: Na tebe to neplatilo,jsi jeden z mála kdo tady ví o čem mluví...
    no to bych zrovna nerekl, ze jsem jeden z mala kdo tady vi o cem mluvi...vetsina lidi ti rikala to same jako ja, jen mozna jinak obalene

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Standardní

Citace Původně odeslal Radim Štěpanec

Asi mas pravdu, vubec ses tady nemel ptat. Hodne lidi tady jsou studenti, ti si porizuji veci v pomeru cena/vykon, tam AMD vede. Tys byl evidentnee rozhodnuty pro Intel, jen jsi potreboval nekoho, kdo ti rekne to samy Jen tak pro uplnost, za lonsky rok mi proslo pod rukama cca 400 pocitacu, z toho jen asi 30 od Intela. Stačí ?
    Mě je ale naprosto a uplně jedno kolik počítačů tobě prošlo pod rukama...Byl jsem rozhudnutý pro AMD,ale po tom co jste tady páni AMDčkáři předvedli...ne,děkuji nechci.A už vůbec nechápu omezence toxica za uplně nesmyslné napadání Tuleně...aneb když nemá sám co říct a svůj názor,začne kecat bludy o druhém,zhe?
    Tim jsem chtel naznacit, ze vetsina lidi, kteri se zajimaji o pocitace si koupi
    AMD. Ale je pravda, ze diky lenosti spravcu siti si firmy kupuji Intel, preci jen je ve WIN vetsi podpora pro Intel. Ale treba ja te nezrazuji od Intela, chces ho, mas ho mit. Jen si neber Celerona, protoze je to slabota. I po pretaktovani na 3Ghz ma mensi vykon jak XP2400+ ve vetsine vykonovych testu. Preju ti stastnou ruku ve vyberu. Ja sam sem mel chvili take PIV ( ASUS p4S333 + PIV 1.6G@2,53G - skvely vykon pri praci s videem , ale ve hrach slabota ), ted mam to co mam a odezva je lepsi. Proto si myslim, ze vetsina tady tech, co ti radili, meli na mysli to same.
    S pozdravem Radim Stepanec

Standardní

souhlasim tady se vsema krome Daemona. Nechapu, proc si se rozhodl pro intel jenom tomu co tu psal tulen a ostatni, jak ti rikali proc je amd lepsi nez intel a intel lepsi nez amd. vypada to ze se ti proste to jak tulen pise libi a jak ostatni to ne, kdyz vysledek je obecne stejny.

P.S. tuleni budes mit nejaky skryty talent v presvedcovani lidi, mel bys jit delat nekam do politiky!
    AMD Forever...

Standardní

Do politiky jo? No,to asi raději ne,to by to dopadlo... Mě spíš baví ty computery
    Notebook Fujitsu-Siemens, Athlon XP-M 2400+, 768MB DDR, 40GB HDD, 80GB USB HDD, DVD/CDRW, Radeon 9000 64MB, net WiFi.

Senior Member mince Avatar uživatele Halen
    Věk
    57
    Vliv
    297

Standardní

Nevim, ale mam divnej pocit, ze tenhle thread nebyl vubec zalozen za ucelem rady s nakupem PC, ale za ucelem zalozeni flamewar. BTW - mám AMD, mám výkon, mám stabilitu a spokojenost. Az mi prestane XP1700+@ 2067MHz postačovat .... ale přestane mi postačovat? To hned tak nehrozí. Spíš ty peníze, které jsem ušetřil na procesoru dám do VGA nebo satelitní karty.
    AMD A64-7750-X2-BE 2700@3000MHz (15x200/1,3V) | AC Freezer Extreme | 4xArctic FAN Pro TC 80x80 | Gigabyte MA78G-DS3H | A-DATA 2x2GB 1066Mhz 5-5-5-15-2T | WD 320GB/16MB | Samsung 500GB/16MB | Samsung SH-S223F | SAMSUNG 226BW | SB X-Fi Fatal1ty Champion+Thomson DPL2000+HomeMade bedny+subwoofer 12" 30-125Hz (-3dB) | Leadtek PX8800GT default+AC Accelero+ AC fan 12-1000ot/m | Microsoft Intelli Mouse Explorer 3.0 | Chieftec MATRIX SILVER+ FORTRON Blue Storm 400W |
    3DMk01 3DMk03 3DMk05

Banned Avatar uživatele Semik
    Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

Treba nechat deti....nech si vitrasu hormony

Standardní

2Halen: Řekl bych že flameware v tom není,i když některé Daemon příspěvky jsou dost ohnivé...ale stejně bych řekl že ne.
    Notebook Fujitsu-Siemens, Athlon XP-M 2400+, 768MB DDR, 40GB HDD, 80GB USB HDD, DVD/CDRW, Radeon 9000 64MB, net WiFi.

Member Avatar uživatele Pavelka
    Věk
    55
    Vliv
    275

Standardní

Citace Původně odeslal Karel_M
    ad 1) Já pracuji jak na bázi Intelu (v práci je to prostě rozhodnuto shora), tak na bázi AMD (doma). V práci jedu na Dell WorkStation 340 s P4 2GHz a doma na tom, co mám v popisu. Obojí používám cca rok na WinXP Pro a z hlediska stability se chovají naprosto shodně - 1x BSOD na Dellu, doma zatím nikdy. Ani na jedné platformě nedochází k nějakým zatuhnutím XP - nepozoruji žádný rozdíl.
    Nikdy jsem nenarazil na aplikaci, která by na jedné platformě šla a na druhé ne. Pouze lze najít aplikaci, která je optimalizována pro jednu z platforem a ta pak na příslušné platformě běží rychleji (např. DivX 4 je optimalizovaná pro Intel, DivX 5 zase pro AMD..) Jinak se mi ten domácí komp na AMD jeví rychlejší, ačkoli má papírově slabší procesor.
    Z hlediska platformy AMD si myslím,že čipsety VIA KT333 a KT400 jsou již na velmi dobré úrovni a stabilní. S nForce2 zatím bohužel zkušenost nemám, ale věřím že se jedná o perfektní čipset, který bych rád vyzkoušel, protože snad jako jediný má dnes garantovanou děličku 1/6 pro 200 MHz..

ad 2) Stejně tak nenadále může krachnout i Intel...

ad 3) Nedovolil bych si tvrdit, že nejlepší je jen ten a ten výrobce. I tak se totiž může stát, že narazíš na špatný kus, ale to platí i pro Intel.. Určitým vodítkem při výběru desky je pro mě například skutečnost, jak často výrobce aktualizuje BIOS - tj. řeší problémy spojené s deskou, přizpůsobuje ji pro nové procesory atd. Mezi nejlepší výrobce bezesporu patří firmy ABIT, ASUS a EPOX (řazeno abecedně ). Nedá se ale obecně říci, která deska je nejlepší. Jedině radím, porovnat si funkce, které jaká deska obsahuje, co za to výrobce chce a co chceš Ty... Potom se snad podívat na různá fóra na netu, jaké jsou s danou deskou problémy atd.

2 Pavelka: Jediné čemu věřím pro flash BIOSu je bootovací disketa s programem AFLASH a novým BIOSem... Už jsem četl příliš příspěvků na různých fórech na téma "Co s mrtvou deskou po ASUS Update nebo po EZ-Flash". Ono vůbec flashovat BIOS pod Windows není moc důvěryhodný počin...
    S tím Flashem biosu máš možná pravdu,ale já to neřeším,jednou ten program k desce Asus dává,tak ho používám. Už jsem ho takto inovoval 2x a vše proběhlo naprosto korektně. A jestli se to sesype,tak jim to prostě půjdu vrátit,nevím ale jaká je pravděpodobnost,že se to stane,předpokládám,že kdyby ten Asus Update likvidoval desky,tak ho k tomu asi nebudou dávat navíc když nabízí záruku 3 roky. Myslím,že jako vše,i tohle se vyvíjí,nevím,jak starých desek se ty příspěvky o kterých píšeš týkaly.
    Intel Core i3-4330 Haswell, ASUS B85M-G Intel B85, A-DATA XPG V1.0 8GB (2x4GB) DDR3 1600, Sapphire R7 260X 2GB GDDR5 OC, Seagate Barracuda 7200.14 1TB, DVD-RW Asus DRW-24F1ST, Seasonic SSP-450RT 450W (80+Gold), ENERMAX Hoplite ST ECA 3260 White + okno + 3x 120 mm a 2x 140 mm Enermax T.B.APOLLISH (3x blue 2x red), 19" V7-N96DN-Diamondtron, Win7 HP 64bit.

Standardní

tak konecne jsem to docet az sem , tak Daemon chtel jit puvodne do AMD, protoze Intel se mu zda drahej a presvedci ho clovek, pro kteryho tri taci jsou zanedbatelny prachy, aby sel do Intelu. Ikdyz todle je proti tomu downgradu nic.
    Tuleni mohl bys mi trochu vysvetlit, proc ten prechod z 1700+ na celera? Jestli jsem Te trochu pochopil, tak si mel asi kdysi nakej komp, ten uz byl slabej, tak si upgradoval na tu 1700 a ta se Ti zdala pak moc vykonna, tak ses rozhodl klesnout na toho celera? Doufam, ze to takhle neni, protoze to je strasna blbost.

Standardní

2Ipswican: No,kompů jsem měl hafo,ale nepochybuju o tom že mnozí toho zkoušeli mnohem víc. Mě prostě baví zkoušet různé platformy,CPU,čipsety,ladit si je,prostě tohle mě baví. Když nepočítám ty uplně historické,tak od Intelu jsem měl Celery 300A,366,566,850,1.1AGHz,2GHz/současný/ a PIII 650. Od AMD Durony 650,800,1.0GHz,1.1GHz a Athlony 900TB,XP 1700+ A0 a XP 1700+ B0.
    Čipsetů a desek jsem vyzkoušel také dost. Je mi sympatické jak AMD,tak Intel,i když přiznávám že Intel trochu víc,ale to není podstatné. To že mám teď to CPU jaké mám,neznamená že si myslím že je nejlepší Ze všech procáků co jsem měl byl nejlepší XP B0,to je bez debat-výkon,odemčený násobič je pecka,co víc si přát,ne? Ale prostě lákalo mě vyzkoušet platformu P4 a i ten P4 Celeron,na který každý tolik nadává. No a zatím si na něj nemůžu stěžovat,je mi jasný že vám tohle připadá šílený,ale je to tak.Původně jsem ho plánoval na pár týdnů,ale zatím vůbec nespěchám s tím abych se ho zbavil. Naprosto ale chápu ty kteří tohle nepochopí.
    Daemonovi jsem poradil Intel proto,protože jsem měl tušení že o AMD sice uvažuje ale stejně do něj nikdy nepůjde,protože se bojí.Je prostě zvyklý na Intel a bojí se něčeho co nezná.Řekl bych že se mu ulevilo a to je dobře.

Standardní

Tulen: tedle tvuj krok zpet asi fakn nepochopim. Nevim jak u Daemona, ale u me jsou penize az na prvnim miste, tak do toho Intela bych nikdy nesel.

Member
    Vliv
    281

Standardní

Tak já se musím tuleně taky zastat. Píše úplně rozumně a s chladnou hlavou a vy se na něho tak sesypete.
    Taky si myslím, že jestli AMD nebo Intel je to jedno. AMD má o něco levnější low end, ale jinak je to stejné.

A pořád má intel jako značka lepší zvuk. Já když jsem si pořídil AMD tak se mě různí známí asi desetkrát ptali co že to teda vlastně mám za Pentium. A to jsou všechno lidé co denodenně pracují s počítačem (vůbec to nejsou nějací blbci - naopak). Akorát je to prostě vůbec nezajímá.

A za další: Je tady někdo, kdo se nikdy nenechal při koupi ovlivnit sílou značky?
    Nikdo nemáte boty Adidas, nejíte jogurty Danone, nenosíte rifle HIS atd. atd. + 1000 dalších příkladů?

PS. Já mám třeba zapalovač ZIPPO, který je asi 200x dražší než obyčejný plastový.
    To jsem ale mamlas, že? - jak ten je nevýhodný

Myslíte, že bych ho vyměnil? - NE NIKDY
    Under rekonstruction....

Senior Member mince Avatar uživatele LtK
    Věk
    50
    Vliv
    296

Standardní

Kým som to prečítal až sem, tak som sa nestačil diviť...
    Mal som niekoľko CPU Intel, mal a mám AMD... S každým procesorom sa vždy niečo našlo... Ani jeden nebol úplne bezproblémový... Tým nemyslím len u mňa... Keby neboli problémy, nebolo by toto fórum...
    Tuleňa celkom chápem... Povedal rozumnú vec... Pokiaľ sa Daemon bojí prejsť na AMD, tak nech zostane u Intela... Je to drahšie, ale nech sa rozhodne podľa toho, čo je pre neho dôležitejšie - či cena, či výkon, alebo subjektívny pocit, že si kúpil niečo, s čím nebude mať problémy...
    Daemon nenapísal na čo bude potrebovať nový komp - ak na Office, surfovanie po nete alebo DivX, tak mu stačí aj ten Celeron...
    Nenapísal ani koľko do toho chce vraziť... Aj od toho sa odvíjajú nejaké rady...
    Že nakoniec tu začal robiť bu-bu-bu radšej ani nekomentujem...
    To, že Tuleň má Celeron a nechce sa ho zbaviť Vás irituje ? Chcel ho vyskúšať a zistil, že na to, čo na kompe robí je pre neho dostačujúci Vám vadí?
    Mám zopár známych, ktorí majú komp ako úložište digitálnych fotiek (pozor, žiadne úpravy, len ich skladujú v digitálnej podobe), mp3 prehrávač a prípadne cez TVtuner majú z toho telku... Procesor okolo 500MHz, žiadne hry... A čudujú sa mne, načo mi je procesor cez 1,5GHz... Načo ho využijem...

Záver pre Daemona: Pokiaľ nebudeš taktiť, tak žiadna značka by na štandarnej frekvencii nemala mať problémy so stabilitou... Možno nejaký vadný kus... A je jedno, či pôjde o AMD alebo Intel... Alebo Asus, MSI, Abit, EPOX, Gigabyte, alebo niečo iné...
    Nie všekty komponenty sa vždy znášajú na 100%, ale táto istota nie je ani pri Inteli, ani pri VIA, či SIS...
    Ľudia Ti tu môžu poradiť, ale rozhodnúť sa musíš vždy sám...
    i5 2500K, Asus Maximus IV Gene Z, 16GB DDR3 1600 Corsair Vengeance, Gigabyte GTX480, Intel 320 160GB + 3,64TB HDD by 4xWD, LG GH22LS30, Creative Inspire T5400, Enermax Pro82+ 620W, LCD Philips 240PW, watercooled
    Under construction: C2Q 6600 (OC ~3GHz=334x9), Asus Maximus II Gene, 4x2GB DDR1066 Kingston HyperX, NVidia Asus 280GTX

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Výměna XP2000+ za Barton 2500+ má to cenu ?????
    Založil Namornik v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 26.11.2003, 07:28
  2. Má to cenu? i845pe na i865pe?
    Založil Mil17 v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 22
    Poslední příspěvek: 08.08.2003, 10:35
  3. Má cenu koupit Gigabyte 9500Pro ?
    Založil Aradan v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 66
    Poslední příspěvek: 25.06.2003, 11:41
  4. Ma vubec Dual chanel u AMD vyznam?
    Založil Uncle Fucker v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 25
    Poslední příspěvek: 18.02.2003, 23:02
  5. Má cenu dát Cu planžetu mezi CPU a Al chladič?
    Založil Holmes v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 06.02.2003, 12:18

Pravidla přispívání