Stránka 4 z 4 PrvníPrvní 1234
Výsledky 76 až 85 z 85

Téma: kde splasit linux?

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní

ty ovladace nikde shanet nemusis - budou primo v distribuci
    jinak kdybys chtel ovladac na grafiku, kterej podporuje 3D tak www.atitech.ca

Standardní

No, tak jsem to nainstaloval. Nejaky ovladace tam asi byly. Ale nehraje mi hudebni CD, takze zvuk, i kdyz se mozna nejakej ovladac nainstaloval, tak v podstate nefunguje. Modem jsem taky nerozchodil, s tim ze bych rozchodil ISDN jsem vubec nepocital, ale pujcil jsem si analogovej modem na COM port v domeni ze nejakej univerzalni ovladac bude na to fungovat. No, ani omylem. Vlasten ani nevim jak mam nejakej ovladac nainstalovat, a kde nejakej najdu.
    Jinak Linux ma spoustu dobrejch veci, coz je fajn, ale bohuzel nefunguje to co ja pouzivam a potrebuju, takze budu muset zustat u Windows, kde nejakym zpusobem to co potrebuju chodi. No, tak jsem aspon videl dalsi operacni system v provozu, byl to zajimavej pokus.
    Intel Core 2 Duo E6750 @ ?? GHz, ASUS Rampage Formula, 4x1GB Kingston HyperX DDR2, WD Raptor 740 ADFD, Seagate Barracuda 7200.10 320GB, GAINWARD Bliss 8800GT Golden Sample, SB Audigy2 ZS Platinum + DTT 2200, Plextor PX-130A, SAMSUNG SH-203D, DELL P1130 21", Razer DeathAdder.

Standardní

Citace Původně odeslal Paolo.n
    No, tak jsem to nainstaloval. Nejaky ovladace tam asi byly. Ale nehraje mi hudebni CD, takze zvuk, i kdyz se mozna nejakej ovladac nainstaloval, tak v podstate nefunguje. Modem jsem taky nerozchodil, s tim ze bych rozchodil ISDN jsem vubec nepocital, ale pujcil jsem si analogovej modem na COM port v domeni ze nejakej univerzalni ovladac bude na to fungovat. No, ani omylem. Vlasten ani nevim jak mam nejakej ovladac nainstalovat, a kde nejakej najdu.
    Jinak Linux ma spoustu dobrejch veci, coz je fajn, ale bohuzel nefunguje to co ja pouzivam a potrebuju, takze budu muset zustat u Windows, kde nejakym zpusobem to co potrebuju chodi. No, tak jsem aspon videl dalsi operacni system v provozu, byl to zajimavej pokus.
    spatne
    ne nefunguje, ty to neumis rozjet
    Imagine there's no heaven and at once the sky is the limit
    Photoblog | Kapela

Standardní

To Paolo.n:

Za koľko si napokon zohnal ten Linux? A odkiaľ?

To Mikhaill:

Funguje ten "wizzard.sk" ešte? Nevieš? Akosi sa mi nikto neozýva. Možno mi to ale dôjde i tak. Že?

Akby nie, nemohol by mi ten Mandrake niekto poslať? Neviem ako je to s tou colnicou, takže by bolo lepšie asi zo Slovenska.
    Ale ešte počkám na tú objednávku.
    Athlon 1333@1450, Titan TTC-D5TB(4), Gigabyte 7ZXE KT133a, 256MB SDRAM, MSI GF FX 5500 128MB TV-out, SB Audigy OEM, CDR Teac 532E-B, CDRW Teac W540E, Maxtor DM plus 8 30GB 7200 ot., Microcom Inporte voice, zdroj 350W, Eizo F56 17\", HP 640c, Windows XP Professional CZ /SP1

Standardní

Ja neviem ci to funguje...to bol prvy odkaz v zozname
    Ja som si to stiahol z inetu (iso) a napalil doma.
    hp pavilion zt3020

Standardní

Citace Původně odeslal ^Tomahawk^
    Citace Původně odeslal Paolo.n
    spatne
    ne nefunguje, ty to neumis rozjet
    No to ja vim ze to neumim rozchodit. Kdyz hledam nejakou napovedu na netu, tak se tam doctu "prepnete se do root....", ale ja ani nevim jak se tam mam prepnout? Jo, pri instalaci jsem si psal nejaky heslo pro root, ale jak to mam pouzivat, to nevim.

No neco malo uz jsem vyresil, ale vetsinu veci jeste ne. Ale spis mi jde o to abych to pochopil a ne jen slepe opisoval to co si nekde prectu. Nechci si pripadat jak cvicena opice, mel bych lepsi pocit kdybych vedel co presne delam.
    Intel Core 2 Duo E6750 @ ?? GHz, ASUS Rampage Formula, 4x1GB Kingston HyperX DDR2, WD Raptor 740 ADFD, Seagate Barracuda 7200.10 320GB, GAINWARD Bliss 8800GT Golden Sample, SB Audigy2 ZS Platinum + DTT 2200, Plextor PX-130A, SAMSUNG SH-203D, DELL P1130 21", Razer DeathAdder.

Standardní

mno to je prave ten problem, musis napred pochopit jak to funguje
    ja osobne si netroufnu rict ze chapu aspon 1/3 toho co bych mel....
    nejlepsi je koupit nakou tu bichli, tam se naucis aspon zakladni veci s bashem, ty lepsi kousky maji i neco do Xek... anebo hledat na netu, ale to vetsinou neni tak dobre sepsane
    Photoblog | Kapela

Standardní

Takže hoši!!! Nájde sa nejaký dobrý človek, čo by mi poslal tie 3 CD Mandrake 9 cz alebo sk? Nejak lacno? Možno vás to bude obťažovať, ale bol by som fakt rád. Najlepšie by bolo zo Slovenska. Dolu mám maila.
    Athlon 1333@1450, Titan TTC-D5TB(4), Gigabyte 7ZXE KT133a, 256MB SDRAM, MSI GF FX 5500 128MB TV-out, SB Audigy OEM, CDR Teac 532E-B, CDRW Teac W540E, Maxtor DM plus 8 30GB 7200 ot., Microcom Inporte voice, zdroj 350W, Eizo F56 17\", HP 640c, Windows XP Professional CZ /SP1

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní

Citace Původně odeslal Mercy
    Takže hoši!!! Nájde sa nejaký dobrý človek, čo by mi poslal tie 3 CD Mandrake 9 cz alebo sk? Nejak lacno? Možno vás to bude obťažovať, ale bol by som fakt rád. Najlepšie by bolo zo Slovenska. Dolu mám maila.
    myslim ze posilat to z cz do sk nema smysl - bude to zbytecne drahy.
    jestli muzu doporucit tak si stahni ISO image (nebo nekomu rekni at ti to stahne) a normalne si to vypal na CDcka...

Standardní

opencd.cz?
    Photoblog | Kapela

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. :: KDE KOUPIT ... tipy, weby, obchody! ::
    Založil KUBA v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 137
    Poslední příspěvek: 12.03.2016, 13:57
  2. Linux Shops
    Založil dekon v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 07.04.2005, 18:52
  3. Linux pro zacatecnika?
    Založil D_a_v_i_d v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 8