Povedzme si to rovno: Snaha vecsiny z Vas je strcit ma do skatulky s napisom Anarchista a pod/ako sa uz stalo/ . lebo tym sa zbavite povinosti reagovat na konkretne body. Budiz. Necakam ze kazdy na to ma, a hlavne chce.
Nechcem komkretizovat firmu, ani ten produkt, ale nie je to ziadna specificka vec, len ju uz malokde maju na sklade. Opetovna Predajnost tovaru bude urcite slusna, lebo je este ziadana /to som si nevymyslel/, a celkom urcite nebude stat pol roka na sklade.
Podla mna by mala byt kazda dohoda vedena v pisomnej forme, pokial som nieco nepodpisal necitim ziaden zavezok. Ak som podpisal, nech sa paci, vsetky fakty su v realnej forme, oni maju o tom doklad, mam povinnost a bodka. A nepoviem ani pol slova.
Mna uprimne zaujima, naozaj uprimne zaujima na co ten medziclanok ktory sa vola maloobchod je.
Oni idu do velkoskladu, kupia tam nieco, dovezu to na predajnu /po ix dnoch/ a mne to predaju o napr. 20percentos drahsie. Ja viem ze to ma svoj vyznam. Podporuje sa umelo zamestnanost, hospodarstvu to prospieva ked sa peniaze tocia 3x miesto 2x. Ale v skutocnosti su to v podstate prizivnici, ich funkcia skoncila v bode ked prestali mat vecsinu sortimentu v tom svojom kamenom obchode. Viem ze je tu na fore vela maloobchodnikov, a ze si ich do krvi pohnevam, ale obavam sa ze je to tak ako som napisal.
Zaujima ma Vas nazor.