Stránka 4 z 16 PrvníPrvní 1234567814 ... PosledníPoslední
Výsledky 76 až 100 z 378

Téma: Eurotel Data Expres - nový vysokorychlostní internet snadno

Senior Member
    Vliv
    281

Standardní

Citace Původně odeslal Neller
    Uz ste nekdo zjistili jak se da zprovoznit tato sit zaroven s domacima sitema typu LAN a WLAN-prosim napiste jak se to da udelat. diky
    si precti prispevky nazpet
    Autor tohoto příspěvku je zpráskaná LAMA. Absolvoval 6 tříd ZŠ. Proto berte obsah příspěvku s rezervou.

Standardní

Citace Původně odeslal RedRose
    Snad jen doufat ze Eurotel neni pod tak velkym vlivem, aby tomu sefoval vit telefuckom nez sam Eurotel...
    Samozřejmě, že je...
    WS: AMD Athlon 64 4000+/2.6GHz, Gigabyte GA-MA69GM-S2H, 4GB RAM, 80GB Seagate 7200.10, 160GB Samsung SP1614C, LG GSA-4163B, Int. VGA Radeon X1250, AOpen H500B 350W, EIZO S1910-K, MS Basic Keyboard, MS Laser Mouse 6000
    SRVR: Intel Celeron 2.16GHz, Intel D865PERL, 1GB RAM, 2x320GB + 1x300GB Seagate SATA, AOpen H600A 350W, Inet 16Mbps/10GHz od www.lysafree.net

Standardní

Citace Původně odeslal Kamil Raška
    Citace Původně odeslal Hrady
    Včera večer jsem se dozvědel o DE, dnes ráno si došel pro modem a už frčim. Nainstaloval jsem driver z Erorteláckých stránek, vše proběhlo bez problémů. Na malou antenku jsem si ani neškrt, ale jen jsem připojil velkou, tak pohoda. Chce si to ale s ní hodně pohrát. Moc záleží na umístění antény. Teď jsem vychytal jedno místo nad oknem, právě stahuju 80kB/s, ale stačí dát anténu o půl metru vedle a rychlost je poloviční. Jinak naprostá spokojenost.
    OT na to že bydlíš v *** světa ta good very good
    No prave ze bydli v ty prd***, tak mu to asi pojede lip nez nekde na sidlisti, kde se pripojuje 100 lidi najednou, on tam na to bude treba sam , je to podobny jako u ADSL.
    *NIX GG

Standardní

tak a ještě par nových skutecnosti s DE

1) po přidaní antény v místech kde jsem jel jen na antenku / na antenku download cca 40 - 45 KB / sec / se stal maličko zázrak - download s externi antenou vyndanou za oknou a nasmerovanou na BTS se download zvysil na 100 KB / sec - zkoušeno cca 4 x po sobe řadove po 5-ti minutach a vždy se objevili +- 5 KB stejna cisla, takze na sile signalu zalezi SETSAKRAMENTSKY

2) upload - tam mi zůstalo v obou případech 20KB / sec

3) dalo se čekat a taky se dostavilo zamrzani připojení a padání spojení, což kdo měl data nonstop tak ví co si zpočátku se spojením vytrpěl

4) a občas je problém se připojet, takže to někdy vychází až na 3 i 7 pokus

5) jinak ale absolutní spokojenost
    Přišel jsem, viděl jsem a stále jsem LAMA

Standardní

Citace Původně odeslal Hanta
    Citace Původně odeslal Hrady
    Včera večer jsem se dozvědel o DE, dnes ráno si došel pro modem a už frčim. Nainstaloval jsem driver z Erorteláckých stránek, vše proběhlo bez problémů. Na malou antenku jsem si ani neškrt, ale jen jsem připojil velkou, tak pohoda. Chce si to ale s ní hodně pohrát. Moc záleží na umístění antény. Teď jsem vychytal jedno místo nad oknem, právě stahuju 80kB/s, ale stačí dát anténu o půl metru vedle a rychlost je poloviční. Jinak naprostá spokojenost.
    OT na to že bydlíš v *** světa ta good very good
    No prave ze bydli v ty prd***, tak mu to asi pojede lip nez nekde na sidlisti, kde se pripojuje 100 lidi najednou, on tam na to bude treba sam , je to podobny jako u ADSL.
    Tak to bych měl mít ještě větší výhodu bo ja bydlím v ř.t. světa
    Core2Duos 8200@ 4 Gigasy ,Thermal Take Tower112 +2x9cm ventilátor, podvozek Gigabyte GA-965P-DS4, 2 gigasy ramky GEIL 800MHz@1000MHz, grafika Leadtek 8800GTS 320MB, disk pevny SATA - 36 Gigasu od WD - RAPTOR a 350 Gigasu SATA od maxtora,19" Samsung LCD, laser mickey maus CYBER SNIPA :-))Bedna CHieftec veliká, DVD-RW ASUS a LG a to všechno živi 550W blue storm Fortron
    \"Kdo vysoko myslí, ten hluboko padá\"

Senior Member mince Avatar uživatele herma
    Věk
    46
    Vliv
    295

Standardní

hmmm, tak sem dneska projel pronic zanic 250Km abych si půjčil sadu a následovně abych zjistil že nejbližší signál je cca 0.5Km od baráku

hold je se z těch pomalejch linek nedostanu.
    Basic PC: AMD Athlon64 X2 3600+ @ 4600+ | GIGABYTE GA-M55PLUS-S3G | 2*1GB DDR2 667 Adata | Leadtek 7600GT 256MB | 2* Seagate 7200.7+ 120GB SATA | 20" Samsung 205BW | DVDRW NEC ND-4551A | Chello 5000/512

Senior Member Avatar uživatele Lada Kolar
    Věk
    39
    Vliv
    280

Standardní

Citace Původně odeslal dort
    se download zvysil na 100 KB / sec
    muááá, tak to je nádhera, to už je lepší než netbox, že by se u nás konečně začal rozjíždět nějaký pořádný internet
    Some parts of this post may be considered violent or cruel

Standardní

Citace Původně odeslal herma
    hmmm, tak sem dneska projel pronic zanic 250Km abych si půjčil sadu a následovně abych zjistil že nejbližší signál je cca 0.5Km od baráku

No mě dneska volala ta pi... z erotelu, bohužel jsem byl v práci a na 1/2 hodiny mimo dosah mobilu, hned jsem volal z5 a ona mi řekla.. no my jsme se nemohli sváma spojit, tak jsem to už pujčila dalšimu zájemci.... no to je teda přístup, kdyby to aspoň zkusila 2x... sakra zas mě vypruli...
    Core2Duos 8200@ 4 Gigasy ,Thermal Take Tower112 +2x9cm ventilátor, podvozek Gigabyte GA-965P-DS4, 2 gigasy ramky GEIL 800MHz@1000MHz, grafika Leadtek 8800GTS 320MB, disk pevny SATA - 36 Gigasu od WD - RAPTOR a 350 Gigasu SATA od maxtora,19" Samsung LCD, laser mickey maus CYBER SNIPA :-))Bedna CHieftec veliká, DVD-RW ASUS a LG a to všechno živi 550W blue storm Fortron

Standardní

Citace Původně odeslal herma

a co zkusit směrovou antenu?

Senior Member mince Avatar uživatele herma
    Věk
    46
    Vliv
    295

Standardní

hmm, no tu nemám kde ted vzít. a jezdit si půjčovat sadu eurotel do 60km vzdáleného šumperku se mi rozhodně znovu nechce. Prostě sem v prcině jako vždy.
    Basic PC: AMD Athlon64 X2 3600+ @ 4600+ | GIGABYTE GA-M55PLUS-S3G | 2*1GB DDR2 667 Adata | Leadtek 7600GT 256MB | 2* Seagate 7200.7+ 120GB SATA | 20" Samsung 205BW | DVDRW NEC ND-4551A | Chello 5000/512

Standardní

Nevíte jestli neni nějaký zvýhodnění, když bych chtěl přejít z ET Tip na tohle? Mam doma totiž dva NMT telefony a tak bych to chtěl nějak využít.

Jinak zatim podle ohlasů to vypadá moc dobře. S velkym pingem sem se smířil už u ETDN. Takže tohle by byla příjemná změna v rychlosti.
    1. HP Compaq nc6320, Intel Core 2 Duo T7200, 2,5GB RAM, Seagate Momentus 500GB/7200/16MB G-Force

Standardní

Citace Původně odeslal Navi
    Nevíte jestli neni nějaký zvýhodnění, když bych chtěl přejít z ET Tip na tohle? Mam doma totiž dva NMT telefony a tak bych to chtěl nějak využít.

Jinak zatim podle ohlasů to vypadá moc dobře. S velkym pingem sem se smířil už u ETDN. Takže tohle by byla příjemná změna v rychlosti.
    bohužel pro DE je zcela nová edice "telofoních čísel", takže se domnívám, že neuspeješ - číslo s přiřazuje přímo k modemu, ale jak píšu z jiné řady než telefony NMT

velký ping? cca 145 ms - to není zas tak hrozné

Standardní

To je škoda. Sice zaty dva telefony platim dohromady 0,0Kč Takže chleba to nejí, ale doufal sem, že aspoň jeden nějak využiju.

Ale v každém případě díky za info.
    1. HP Compaq nc6320, Intel Core 2 Duo T7200, 2,5GB RAM, Seagate Momentus 500GB/7200/16MB G-Force

Standardní

Nekecej zas v takove "r.t." nebydlis! Havirov mas za rohem a v tomhle pripade bych to spis videl na nevyhodu - zalezi kde je ten vysilac umisteny...
    Case: Yeong Yang YY-5411 Zdroj: Corsair VS550 550W MB: Gigabyte GA-H81M-HD3 CPU: Intel Core i5-4590 3.30GHz/1333MHz RAM: 2x 4GB Corsair XMS3 1600 MHz GFX: Gigabyte GeForce GTX 750 Ti WindForce 2X OC 4GB GDDR5 Audio: Creative SoundBlaster Audigy SE (SB0570) + Creative SoundWorks SBS350 (2.1) HDD: Crucial MX500 250GB SSD + WD 640GB SATA DVD±RW/RAM: LG GSA-H10N LCD: Acer X233H Keyboard: Hama Casano Mouse: A4tech XL-750BK Laser Game Mouse Game: Logitech Cordless Rumblepad™ 2 NAS: D-Link DNS-320LW + 2x WD 3TB RED

Standardní

Nekecej zas v takove "r.t." nebydlis! Havirov mas za rohem a v tomhle pripade bych to spis videl na nevyhodu - zalezi kde je ten vysilac umisteny...
    OT: Při uterku nějakej chytrej

Standardní

no každý jeden vysílač / BTS / v síti NMT pokrývá poměrně rozlehlou oblast, například na Praha 8 - jsou 3 nebo 4 a na 15 - ti tisícové město ležící v údolíčku stačil dokonce jeden a jeden se teď dodělává na druhém úbočí s tím, že pokrývají ještě územé cca 15 km směrem od města

Standardní

Já sem někde čet, že když budete mít k tomu NMT telefonu externí anténu, tak se dá od kraje Berlína volat za vnitrostátní tarif.
    To je docela slušný

Standardní

MOhli by ste mi nekdo prosim hodit link BTS vysilacu, podivam se, kterej mam nejbliz, ponevadz na te mapce EUROTELU jsou v centru brna nejaky bily fleky-coz je oblast bez signalu a ja z te mapy nejak nemuzu zjistit, kde se zrovna nachazim ja....diky
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Věk
    39
    Vliv
    280

Standardní

MOhli by ste mi nekdo prosim hodit link BTS vysilacu, podivam se, kterej mam nejbliz, ponevadz na te mapce EUROTELU jsou v centru brna nejaky bily fleky-coz je oblast bez signalu a ja z te mapy nejak nemuzu zjistit, kde se zrovna nachazim ja....diky
    taky by mě to zajímalo, pravděpodobně to bude z Hád a z Gity, na oboje mám přímou viditelnost

Standardní

Jak jsem to tu pročítal nevím jestli se dá v pohodě sosat i z bittorentu nebo dc++?? Jde to v pohodě?(jestli nemaj nějak zakázaný porty)
    Alienware m17x r3 /I7,16gb dd3, hd 6990m 2gb ddr5 .../

Standardní

Citace Původně odeslal Kulda
    Jak jsem to tu pročítal nevím jestli se dá v pohodě sosat i z bittorentu nebo dc++?? Jde to v pohodě?(jestli nemaj nějak zakázaný porty)
    v passivu
    Intel DualCore E5300 2,6 GHz @ 4,42 GHz (340x13), 1.43V | Noctua NH-U12P | Asus P965 Deluxe | 8 GB DDR2 RAM 800 MHz Dualchannel - A-DATA Vitesta Extreme edition | Saphire ATI HD 5770 Vapor-X @ 930/1330 MHz | SDD OCZ Vertex 3 120GB | Asus DVD-RW | Fortron 550W | Fujitsu SL23T-1 LED 23" | Logitech S220 | Windows 7 Ultimate x64 CZ

Věk
    39
    Vliv
    280

Standardní

zkoušel na tom už někdo hrát CSko, jaký máte Ping ??

Senior Member Avatar uživatele Fleak
    Věk
    38
    Vliv
    295

Standardní

Citace Původně odeslal Lada Kolar
    zkoušel na tom už někdo hrát CSko, jaký máte Ping ??
    no sice to nemam ale co jsem cetl tady a i jinde tak se ping pohybuje 150-200 A to na CS rozhodne nebude.Sice si ho asi zaparis protoze i na modemu ho nekteri hrajou ale ten pozitek ze hry neni moc velkej
    AMD A64 3200+ Venice @ 2,7 GHz 1,575 V (TCaseMax 53°) + AC FREEZER 64 Pro | DFI nF4 ultra Infinity | PQI 2 x 512 MB RAM | Sapphire X1900 GT 256 MB no/OC | Seagate 7200.10 320 GB SATA II + Maxtor DiamondMax 10 250 GB PATA | Samsung SH-S182M | Fortron 400W - PNF | Logitech MX510 + Steelpad QcK | Sennheiser 212 PRO & Hercules XPS 2.100

Standardní

nemate nekdo link na ty vysilace? moc by me to pomohlo
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Standardní

něco je tady ale nejsou tam doplněny stanice s ? např u nás už to šlape (jeseník)
    http://www.gsmweb.cz/mrb/cdma.htm
    Alienware m17x r3 /I7,16gb dd3, hd 6990m 2gb ddr5 .../

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání