Stránka 4 z 4 PrvníPrvní 1234
Výsledky 76 až 90 z 90

Téma: 06/04 Poraďte s výběrem kvalitního joysticku pro Šturma atd

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní

Na tom by mi vadila ta symetricnost. Pulka tlacitek na zakladne je spatne pristupna.

Standardní

Citace Původně odeslal Yarmil
    Muzes si ho upravit podle svy ruky. Ja mam CH Products 568 Combatstick, nez dorazi Fighterstick. Ale cena je vyssi, no. Celkem se mi libil Thrustmaster TopGun Afterburner II, kolem 1700,- a ma i plynovku.
    CH je na mě asi moc profi...
    Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 8GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
    Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
    Tablet : Asus Transformer Prime TF201

Standardní

Citace Původně odeslal Yarmil
    Na tom by mi vadila ta symetricnost. Pulka tlacitek na zakladne je spatne pristupna.
    Půlka jsou v tomhle případě jenom tři, ale je to pravda... Jenže bez symetryčnosti by se nemohli chlubit univerzálním designem.
    Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 8GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit

Standardní

Ale zase je to asi jedina moznost pro levaky.

Standardní

Jak je to s tím Saitekem? Neodejdou u něho stejně jako u Logitecha ty pontenciometry?

Standardní

Na to jsem jeste stiznosti neslysel. Spis na tu centrovaci pruzinu, ze se nevraci paka presne do stredu. Ale to byl jinej model. I kdyz ta pruzina je asi na vsech stejna, ale na tech lepsich je, myslim stavitelnej odpor.

Standardní

Tak to vypadá, že si člověk fakt nevybere. No asi ho risknu...

Standardní kontaktol na cas pomuze

Protoze muj Thrustmaster je v reklamaci :roll: tak parim Sturma na gamepadu :lol:

Na jeden analogovy palcovy ovladac jsem pridelal nastavec a celkem se s tim da hrat...

co chci ale rict ze sem mel na tom gamepatu taky zahy problem s centrovanim a preskakovanim, vyresil jsem to prostrikanim potenciometru kontaktolem a jejich rozhybanim a zatim to fuguje zase dobre
    Asus P5B Deluxe/WiFi, Intel Q8300@7.5x440=3300MHz VCc1.15V, Speedstep enabled, CM HyperTX, 58oC IntelBurnTest pri 24oC okoli, 2x2048 DDR2 800 Geil(@866 5-6-6-15, 1.80V), HDD 3xSamsung F1 1TB, Gigabyte NX88T zalman, LCD FSC S20-1W, CM Centurion 532, PSU Seasonic 400W, UPS CyberFort 350

Standardní Thrustmaster Top Gun AfterBurner II,USB

Asi je pomerne novej, ze tu o nem neni zminka. Existuje este drazsi verze bez odendavaciho plynu a s feedbackem, podle vseho opravdovym, nejen vibrace...?
    Ta joystickova cast je krome plynu shodna s Top Gun Fox 2, takze o ty uz jsem cetl vase zkusenosti, ale chci se zeptat: Jak se divate na tu plynovou paku? Je to fakt dobry? Je mi jasny, ze na simulator to bude super, ale co na vesmirny strilecky, ty ja taky parim dost. Neprekazi to nejak divne? Ma cenu do toho vrazit o ty ctyri kila vic? Ma to taky jako snimace potenciometry? Jestli jo, je to kram jako ostatni...
    (zatim litam s geniusem F22, ale potreti jsem cistil potenciometry a uz nechci. Vyhodim ho voknem a uz se na to DOST tesim.)
    Diky za vase zkusenosti.

Standardní

Počkej si na Siatek X52 .

Standardní Za milion, co?

A stat bude kolik? Milion?
    Zase by mohla zlevnit verze x45... na tu jsem taky koukal. Ale ta stoji nejlevnejc 3000 a to je maximum co do toho chci vrazit ... Takze tohle je sice pjekne, ale bude to dosti drahe
    Ale Invex je za dverma, a tam snad budou nejake slevy, jako kazdy rok. Tak uvidime. Poradne to tam probehnu ))

Standardní Volant + joy

Poridil jsem k Thrustmasteru Fox 2 volant Trust FF GM-3500R.

Tenhle volant ma totiz krasne symetricke a siroke pedaly s kovovym povrchem.
    Maji jen jednu osu ale to vic vadi u her typu rally nez u Sturma. Problem s tim nemam. Rozhodne lepsi nez Logitech s jejich nesymetrickymi blizko u sebe polozenymi automobilovymi pedaly.

Ted ale premyslim jak vyuzit volant ve Sturmu (samozrejme s vypnutym FF). Vim ze treba Bf 109 mely na leve strane kokpitu velke kolo na ovladani klapek. (coz je asi nejlogictejsi vyuziti)

Dalsi moznosti co me napadaji...
    ovladac plynu,
    ovladac trimu vyskovky,
    podvozek :-) zejmena v pripade I-16 celkem autenticky :-)
    nabeh vrtule

Pouzivate nekdo volant k ovladani nejake cinnosti ve Sturmovi?
    Asus P5B Deluxe/WiFi, Intel Q8300@7.5x440=3300MHz VCc1.15V, Speedstep enabled, CM HyperTX, 58oC IntelBurnTest pri 24oC okoli, 2x2048 DDR2 800 Geil(@866 5-6-6-15, 1.80V), HDD 3xSamsung F1 1TB, Gigabyte NX88T zalman, LCD FSC S20-1W, CM Centurion 532, PSU Seasonic 400W, UPS CyberFort 350

Standardní

To si pis, prave na nabeh vrtule.

Standardní

pedale su na smerovku. aj v skutocnosti sa ovlada pedalmi. teda nie vs. ale vacsina lietadiel v sturmoviku. Pozri sa v kokpite dolu, ked tocis smerovkou hybu sa pedale

Standardní

Citace Původně odeslal jozbull
    pedale su na smerovku. aj v skutocnosti sa ovlada pedalmi. teda nie vs. ale vacsina lietadiel v sturmoviku. Pozri sa v kokpite dolu, ked tocis smerovkou hybu sa pedale
    ja ale nemluvim o pedalech :lol:

lital jsem na vetronich ;D takze trochu vim o cem to je

zajimalo me jestli nekdo pouziva primo to kolo volantu a na co jej pouziva

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání