Stránka 4 z 4 PrvníPrvní 1234
Výsledky 76 až 89 z 89

Téma: Firewall

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    Ted jsem se par dnu trapil s jednou veci - posledni dobou mi na pocitaci selhavalo spousteni nekterych aplikaci, ne moc, ale obcas ano, co prestalo fungovat uplne, bylo debugovani pri vyvijeni aplikaci v C++ Builderu - programy vytvorene v tomto nesli spustit, hazelo to chyby pri inicializaci programu a access violation a spoustu chyb v Borlandackych knihovnach. Nevedel jsem, cim to je, az dnes jsem vysledoval, ze pri vypnutem KPF to nedela, tak jsem patral, co za to muze a je to nova funkce Kerio Personal Firewall verzi 4.2 (zatim betaverze), ktera se jmenuje Enable the Host Intrusion and Prevention System (HIPS). To jsem vypnul a je po problemech. Takze pokud se setkate pri pouziti KPF 4.2 s nakou podivnosti, zkuste jako prvni tuto funkci vypnout. V 4.1.x a mensich ta funkce nebyla.
    tak já sem měl uplně ten samej problém,ale v Outpostu. jednou za čas spadla nějaká aplikace a naskočil C++ Builder,ted sem přeinstaloval wokna takže to nedělá,ale až zase nahodim Buildra tak to bude dělat zase,vůbec mě nenapadlo že za to může Firewall,nevíte kde to vypnout v Oupostu?

Standardní

To nevim, ale zkus toho Buildera, jestli ti to dela a napis, co ti to presne hlasi. Me to dela tohle:

Kód:
    ---------------------------
    bcb.exe - bordbk61.dll
    Internal Error THR-405
    OK   

PROGRAM.exe - Chyba aplikace
    Správná inicializace aplikace (0xc0000005) se nezdařila. Klepnutím na tlačítko OK můžete aplikaci ukončit. 
    OK   
    Pak se objevi okynko CPU, ale assembler ja nerad , takze killuju program ctrl + F2. Z TC ten program spustit jde uplne normalne. No ja jsem docela stastnej, ze zas muzu debugovat, protoze debugovat program systemem ShowMessage("a"); ShowMessage("b"); ShowMessage("c"); neni moc prijemne.

Tak to zkus a jestli ti to bude blbnout, zkus vypnout tvuj firewall zda to nezacne fungovat.

Jeste dulezita poznamka, tuhle chybu mi to zacalo delat, az kdyz jsem nainstaloval SP2 ve WinXP. Driv jsem mel tuto funkci zapnutou a fungovalo vse normalne.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    To nevim, ale zkus toho Buildera, jestli ti to dela a napis, co ti to presne hlasi. Me to dela tohle:

Kód:
    bcb.exe - bordbk61.dll
    Internal Error THR-405
    OK   

PROGRAM.exe - Chyba aplikace
    Správná inicializace aplikace (0xc0000005) se nezdařila. Klepnutím na tlačítko OK můžete aplikaci ukončit. 
    OK   
    Pak se objevi okynko CPU, ale assembler ja nerad , takze killuju program ctrl + F2. Z TC ten program spustit jde uplne normalne. No ja jsem docela stastnej, ze zas muzu debugovat, protoze debugovat program systemem ShowMessage("a"); ShowMessage("b"); ShowMessage("c"); neni moc prijemne.

Tak to zkus a jestli ti to bude blbnout, zkus vypnout tvuj firewall zda to nezacne fungovat.

Jeste dulezita poznamka, tuhle chybu mi to zacalo delat, az kdyz jsem nainstaloval SP2 ve WinXP. Driv jsem mel tuto funkci zapnutou a fungovalo vse normalne.
    tak SP2 mám taky a to okýnko CPU se taky objeví,a ty hlášky sou podobný,takže to bude ten samej problém,zkusim v tom Outpostu něco najít

Standardní

Zjistil jsem dalsi problem S Keriem personal firewallem.

Pokud mate toto nainstalovane a chcete si zahrat Unreal Tournament 2004 na netu, tak ve chvili, kdy date "Join game" se hra totalne zasekne a proces ut2004.exe se neda vubec nicim znicit, prezije i vas vlastni logout ze systemu, pomuze jedine restart.

Jelikoz jsem si poridil Karneval pouze kvuli online hrani a vcera jsem kvuli tomu dokonce preinstaloval Windows a v novych Windows jsem samozrejme nainstaloval KPF, protoze potrebuju firewall nu a dnes jsem zjistil toto:

http://www.ataricommunity.com/forums...postid=6287905

Toto byla posledni kapka, KPF jde do haje a uz nikdy vice!!!
    Vyzkousim nejaky jiny, napr. Outpost, nebo to tu jeste proctu, co jste tu doporucovali.

EDIT:
    dalsi dred
    http://forums.kerio.com/index.php?t=...7e9f#msg_15873
    cetl jsem dobre, ze nekdo od keria pise "we dont have time"?
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Asi by bylo fer sdelit i druhe reseni, ktere na tom foru nekdo pise:

Right click on the UT2004 icon >>> (Advanced Tab or compatibility Tab) choose the option for run in Windows ME or Win98 mode.
    that did the trick for me. I have WinXP Sp2, running on an AMD machine.

NOVY POCITAC: P4 3GHz HT, 2.5GB RAM (Geil), ATI X1950 Pro 256MB, DVD*RW Samsung 203, ATI TV Wonder VE, USB tuner Acer Volar Hybrid VX, DVD-ROM Toshiba M1712, 19" CRT, Iomega ZIP IDE, ADSL WiFi modem/router, backup:Microcom DeskPorte 56K, LPT: HP950, M$ Explorer 3.0 mouse, 500W Fortron BlueStorm II.
    STARY POCITAC:
    Abit BH6 v1.0(bios SS), Celer 850@952+redukce, 512MB RAM, GeForce neco, Samsung SpinPoint 160GB ATA a neco v supliku na radici Kouwell, DVD*RW LG, 17" ViewPoint 1795VCT, Microcom 10Mbit s(h)itovka, 350W Fortron, zvuk Media Forte FM tuner & Sound Galaxy Washington 16 ISA ;o)
    WORK: Dell Latitude D630

Standardní

Ja bych to tu napsal, ale jeste jsem v praci a nemohl jsem to vyzkouset. Ale mohl jsem se zminit i o teto moznosti. Nicmene ja jsem chtel uz davno vyzkouset nejaky jiny firewall nez Kerio a porad se mi nejak nechtelo, nyni jsem mel konecne duvod.

Standardní

Nasel jsem fw jmenem InJoy .. rika to nekomu neco?Vypada to zajimave a dobre,ale vubec sem nemel cas nejak s tim potestovat atp.. mate s tim negdo nejaky zkusenosti nebo tag neco??
    MoBo: MSI MAG Z790 TOMAHAWK WIFI CPU: Intel Core i9-13900K@NZXT Kraken Elite 360 RGB RAM: G.SKILL 64GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5 RGB Black VGA: MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM 16G Storage: Samsung 980 PRO 1TB + 3x Samsung 980 PRO 2TB + HDD 2xWD Red 8TB Mouse: Logitech G502 X Plus Black Keyboard: Logitech G915 Lightspeed Case: NZXT H9 Flow Black PSU: EVGA SuperNOVA 1000 G6
    Monitors
    : 27" Dell S2721DGF + 27" Dell P2720D Sound: Logitech Z407 Headset: Logitech G Pro X Wireless Other: Oculus Quest, NAS QNAP TS251 2x16TB Raid1
    Mobile: Samsung Galaxy Z Fold 4 5G, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy Note10+, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Oura Ring 3
    Gaming: PS5, PS3, PS Vita, Nintendo Switch OLED, Nintendo Switch Classic, Nintendo Switch Lite, Steam Deck 1TB

Junior Member
    Vliv
    262

Standardní problem:(

zdravim TINY PF mi vypiusje MsgDigestComputeMD5 : unable to open cim to je ?
    Sempron1666@2055 Mhz(10x205) | ABIT NF7 V2.0 +ZM-NB47J, Bios-MANTARAY XT | RAM: 2x512 MB 400Mhz A-DATA 2,5-3-3-7| MSI 6800 16x6, 400/900| SB Audigy+Creative 4+1 |160 GB IBM/HITACHI 7200 ot/m 8MB | 21\" Belinea 10 80 15 | Vulture SPIN(21dB) |DVD PIONEER 109D| Nocase+360W 2fan Chieftech

Standardní Re: problem:(

Citace Původně odeslal sopeko
    zdravim TINY PF mi vypiusje MsgDigestComputeMD5 : unable to open cim to je ?
    Citace Původně odeslal google
    doubleclick on the tiny fw icon.
    click advanced
    on the top click applications md5
    uncheck check md5 at the bottom

it helped me to get rid of these errors
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Junior Member
    Vliv
    262

Standardní Re: problem:(

dakujem a zaroven dalsi problem ked pustim win - xp sp2 tak mi to vpravo dole hodi trojuholnik s vykricnikom a tam je napisane :
    windows - fatzal application exit

TPF driver: kernelopenfile : strlen(filename) <2 ?!?
    Sempron1666@2055 Mhz(10x205) | ABIT NF7 V2.0 +ZM-NB47J, Bios-MANTARAY XT | RAM: 2x512 MB 400Mhz A-DATA 2,5-3-3-7| MSI 6800 16x6, 400/900| SB Audigy+Creative 4+1 |160 GB IBM/HITACHI 7200 ot/m 8MB | 21\" Belinea 10 80 15 | Vulture SPIN(21dB) |DVD PIONEER 109D| Nocase+360W 2fan Chieftech

Standardní

Tak po roce pouzivani Keria 4 uz prechazim na OUTPOST, Kerio mi ted uplne bloklo pristup na net a nesel ani po jeho odinstalovani... Navic na druhem pc casto haze stranky jako dennied.

Co ale potrebuju vedet ohledne OUTPOSTu ...

Neblokuje skoro zadne ceske reklamy, v tom bylo Kerio lepsi, takze co pripsat, aby blokovany byly. Namatkove vybiram treba http://www.svethardware.cz/ kde se neblokne reklama nahore.

Standardní

Hm, tak uz nemam ani OUTPOST... delal mi toto: http://comm.webzdarma.cz/outpost.jpg

Standardní

Citace Původně odeslal comm
    Hm, tak uz nemam ani OUTPOST... delal mi toto: http://comm.webzdarma.cz/outpost.jpg
    a to dělá pokaždý nebo jen občas?
    mám Outpost i operu a tohle mi nikdy nedělalo
    zkoušel si vymazat cookies?

Standardní

Citace Původně odeslal sebad
    Citace Původně odeslal comm
    a to dělá pokaždý nebo jen občas?
    mám Outpost i operu a tohle mi nikdy nedělalo
    zkoušel si vymazat cookies?
    Jo, dela mi to na obou PC, pomuze jen kompletni vypnuti blokovani reklam v outpostu.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání