Stránka 4 z 4 PrvníPrvní 1234
Výsledky 76 až 94 z 94

Téma: IBM 7k250 ruky preč.

Standardní

Citace Původně odeslal Likedi
    Citace Původně odeslal pal0
    moc sa neutesujte ze ta sliepka po case prestane..mam IBM IC35L0AVVN07-0 (40GB, october 2002) od oktobra 2002 a robi to stale, dokonca sa mi zda ze cim dalej tym viac
    Přesně ten tu mám v rámečku a nikdy mi žádnou slepici nedělal...
    ..zvlastne, sedi aj rok/ mesiac vyroby? tak potom to bude jedine opotrebovanim..mas ho zapojeny stale?
    Intel P4 530, MSI 915g COMBO, 2 x 512MB DDR APACER, 200GB Maxtor, DVD-RAM LG 4163B, 500W zdroj

Banned
    Vliv
    0

Standardní

moc sa neutesujte ze ta sliepka po case prestane..mam IBM IC35L0AVVN07-0 (40GB, october 2002) od oktobra 2002 a robi to stale, dokonca sa mi zda ze cim dalej tym viac
    ..zvlastne, sedi aj rok/ mesiac vyroby? tak potom to bude jedine opotrebovanim..mas ho zapojeny stale?
    asi půl roku jsem ho měl jako datový - stará deska, omezení na 32GB pak jsem přehrál bios a dal na něj OS, teď ho používám tak 2x týdně naplním a naformátuju - přenáším filmy myslím že je to slušná zátěž...
    btw: AMD je s.h.i.t. jakou máte teplotu? tím to také může být

Standardní

no ani nie...ja priemerne 10hod denne S tou teplotou sa to tu uz rozoberalo, nemyslim si ze je to tym, mam nejakych 35C...
    BTW: co s tym ma AMD? podla mna je AMD C.O.O.L. akorat ti treba vasci COOler
    Intel P4 530, MSI 915g COMBO, 2 x 512MB DDR APACER, 200GB Maxtor, DVD-RAM LG 4163B, 500W zdroj

Banned
    Vliv
    0

Standardní

no ani nie...ja priemerne 10hod denne S tou teplotou sa to tu uz rozoberalo, nemyslim si ze je to tym, mam nejakych 35C...
    BTW: co s tym ma AMD? podla mna je AMD C.O.O.L. akorat ti treba vasci COOler
    tak procesor je vetsinou puvodce teploty. a kde mas to cidlo 35°? asi na northbridge tam to je celkem na prd. nemas tam vedle nejakej hdd jako wd nebo seagate? ty hrejou dost slusne a ohrivali by toho ibm

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Tom
    Vliv
    287

Standardní

asi půl roku jsem ho měl jako datový - stará deska, omezení na 32GB pak jsem přehrál bios a dal na něj OS, teď ho používám tak 2x týdně naplním a naformátuju - přenáším filmy myslím že je to slušná zátěž...
    Prvni den na foru a uz takovyhle vylevy "AMD je s.h.i.t." nez neco priste napises tak si to po sobe poradne precti a zamysli se nad tim

BTW: drzte se tematu
    Phenom II X4 960T @ 4 GHz 1,425V 5th and 6th core functional, Arctic Cooling Freezer 13 Pro, Asus M4A785TD-V EVO, 16GB DDR3-1600 Kingston HyperX, Sapphire HD 7950 Vapor-X OC (1140/6400 MHz) , Kingston HyperX SSD - 120GB, SAMSUNG 1TB Spin Point F3, WD 20EARX 2TB, WD 15EARS 1,5TB, Dell U2412M, Seasonic M12II-620 620W, ASUS Xonar D1 soundcard + CREATIVE GigaWorks T3, LOGITECH Z-5500(placed in front of TV), Razer DeathAdder Left-Hand, Logitech Illuminated Keyboard CZ, rSeat EVO V3 RB + Logitech G27

HONDA Accord Type-S (2,4 DOHC VTEC)

Banned
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal Tom
    Prvni den na foru a uz takovyhle vylevy "AMD je s.h.i.t." nez neco priste napises tak si to po sobe poradne precti a zamysli se nad tim

BTW: drzte se tematu
    tohle si myslím od té doby co metr ode mě shořel Duron...zlatej Northwood kterej dokáže běžet i bez větráku

Standardní

...ale za cenu northwoodu si kupim rovnako vykonny athlon a k nemu tucet ventilatorov NIe, nemam zapojene ine disky..vsak pisem ze teplota je urcite OK (mam tam este pridavny ventilator).

Banned
    Vliv
    0

Standardní

...ale za cenu northwoodu si kupim rovnako vykonny athlon a k nemu tucet ventilatorov NIe, nemam zapojene ine disky..vsak pisem ze teplota je urcite OK (mam tam este pridavny ventilator).
    To ti to asi pěkně hučí co? samej ventilátor... Koukal jsi na IBM co má ten disk za integrovaný pomůcky? třeba nějak upravuje povrch - nějakej selfservice...

Standardní

..asi myslis automaticku rekalibraciu hlaviciek, mozno to nejak suvisi s tym zvukom.
    zaujimalo by ma, ci neskusal niekto vplyv nastavenia AM na tu sliepku?

Banned
    Vliv
    0

Standardní

..asi myslis automaticku rekalibraciu hlaviciek, mozno to nejak suvisi s tym zvukom.
    zaujimalo by ma, ci neskusal niekto vplyv nastavenia AM na tu sliepku?
    myslíš AAM? ten systém na omezení rychlosti kvůli hlasitosti

Standardní

ano Acoustic managment na omezenie hlasitosti nie rychlosti

Banned
    Vliv
    0

Standardní

ano Acoustic managment na omezenie hlasitosti nie rychlosti
    no to je vlastně totéžOmezení rychlosti kvůli hlasitosti nebo omezení hlasitosti na úkor rychlosti

Standardní

no ja som teraz kupil HITACHI 160gb SATA, normalne ho nepocut v skrini, seek trochu, bol som hlavne zvedavy na tu sliepku ale nie je to vobec az take strasne skor by som to prirovnal ku skrcaniu v bruchu
    ale stale je to ovela tichsie nez predchadzajuci HDD seagate BARACUDA ATA III
    a samozrejme je o poznanie rychlejsi
    Vlado

Standardní

testuju ten hitachi 80gb 2mb a musim rict ze vykon je vyrazne vyssi nez wd 80gb jb co v tom mam taky...
    jinak slepice tak 4x do hodiny
    pri seeku je taky dost slyset - urcite vic nez kterykoliv seagate, vyrovnany westernum (bb, jb)
    o tichem disku moc rec byt nemuze
    vykon je ale skvely
    pres ten zvuk planuji dve tyhle levny 80-ky do raidu
    nekamaradim s vama

Banned
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal Xima
    testuju ten hitachi 80gb 2mb a musim rict ze vykon je vyrazne vyssi nez wd 80gb jb co v tom mam taky...
    jinak slepice tak 4x do hodiny
    pri seeku je taky dost slyset - urcite vic nez kterykoliv seagate, vyrovnany westernum (bb, jb)
    o tichem disku moc rec byt nemuze
    vykon je ale skvely
    pres ten zvuk planuji dve tyhle levny 80-ky do raidu
    predpokladam ze ti jde o rychlost, ale zkus AAM jestli ti ten zvuk vadí

Standardní

Výborný disk...
    MB Epox 8KRA2I(VIA KT600),CPU AMD ATHLON XP 1800+@3000+(210*11.5)(1.675V),DDR400 HYNIX 512MB 4.3ns@420Mhz (7-3-3-CL2)(2.9V),HITACHI 7K250 80GB 2MBCache,DVD TOSHIBA 1802,GK PWC ATI RADEON 9500@9700(8p-378/270Mhz),AC VGA SILENCER(HI),SB Live!,FPS 1600,17\'\'AOC,CYBERCASE BLUE LED,420W, 3DMark01SE-15580b_03-5187b,WIN_XPSP1

Bulharský mafián mince Avatar uživatele Zilla
    Vliv
    302

Standardní

Citace Původně odeslal ovc
    Výborný disk...
    A hlavne vsevysvetlujici a uzitecny post, ze?
    Stipendium peccati mors est
    Si peccasse negamus, fallimur, et nulla est in nobis veritas

Přesto, že bouře nad jezerem věští blízkost konce, pohyb nebes je plný síly!

Standardní

Disk je super, ale "slepici" mě dělá taky. Není to nic hrozného, ale už se ví, jak se toho zvuku zbavit?
    Daniel V. (Aradan)

Bulharský mafián mince Avatar uživatele Zilla
    Vliv
    302

Standardní

Citace Původně odeslal Aradan
    Disk je super, ale "slepici" mě dělá taky. Není to nic hrozného, ale už se ví, jak se toho zvuku zbavit?
    Podle poslednich informaci primo od Hitachi se toho zbavit NEJDE a to ani pomoci updatu firmwaru...
    Stipendium peccati mors est
    Si peccasse negamus, fallimur, et nulla est in nobis veritas

Přesto, že bouře nad jezerem věští blízkost konce, pohyb nebes je plný síly!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání