no a právě to je o tom každého vkusu,já tady nechci rozvíjet OT a hádat se kvůli tomu (vytočili mě ale Dawe a Gremlin - ale to se netýkalo "chyb" modu), jen podle mého vkusu to stromeček není, kdybych chtěl, aby se to nelíbilo mě, tak tam dám panáčky z lega, svítící větráky, atd.. (čímž vzpomínám také na ten "diskofilní"Původně odeslal SajmoN
peugeot, jehož video tady někdo uvedl, vadily mi tam silně ty modely autíček vzadu v audio-systému, ale třeba předek toho auta byl celkem fajn) - jen se divím, jak je opravdu silná armáda anti-diskostyl lidí, fakt nevím, že by se třeba lidi, kteří tímto "komerčním" stylem žijí (neříkám, že se mi tento styl nelíbí),naváželi takovým způsobem do těch ostatních...
fakt je to tady zralé na promaz, chudák Voky teď bude fakt mít práci
@sajmon - cit jsem dal do každého milimetru case, do každého drátku, do každé pracně zalešťované díry, do každého mililitru barvy, tak, aby to byla čistá prácea ty mi řekneš, že v tom není kouska citu.. to bych se s tím ani jinak nedrbal, jenom bych tam vyřezal pilkou zubaté okno, do něho nalepil izpolepou plexi, hodil katodu a kulaté IDE kabely, nalepil pár samplepek s lebkama a biohazardama a "tuning je na světě"
![]()