Původně odeslal
Fila
Jaky mate serie tech vasich P4?
2AceVentura: Co se ti na tom Abitu nelibi krome ty uz ted funkcni zvukovky?
No jinak je absolut oki

Zvukarna uz je fpoho, ale stejne by me zajimalo, ze kolik by se dala koupit nejaka starsi Audigy, nebo neco podobnyho, ze bych k tomu koupil 5.1 soustavu... Ale melo by to byt od Creative, protoze maji pry nej. 3D Zvuk a o ten mi jde nejvic(hry, filmy.. a taky hudba!)
Jedine, co mi celkem vadi(ale to nebude pravdepodobne vinou desky) je, ze se mi podarilo primestable pretaktit ten procak jen na 3,2GHz, ale Westler me na to pripravil uz dopredu(

), takze fpoho.. Je to dost rychly, abych na tom moh hrat nejnovejsi hry a delat grafiku(1GB ram) a vo to mi jde..
Taky jsem rad, ze u tehle komponent neni skoro zadny riziko, ze je spalim.. napr. sem krapet pretah ramku(500MHz) a stacilo resetnout cmos a fse frci uplne fpoho.. Taky bych se chtel trochu zasvetit do toho sveta HW+OC, abych si dalsi komp mohl poskladat sam, protoze tata ma rad, kdyz to nekdo posklada a ja do toho pak uz nemam sahat..(i kdyz..)
tu desku muzu celkem doporucit, ale jde o to, ze ja jsem v tomhle oboru noob, takze ti nemuzu rict, jestli je lepsi nez tvoje ASUSka a v cem..
co ja wim, jestli k ni mate nejakou konkretni otazku, tak se zeptejte a reknete, kde na ni najdu odpoved(ale vetsina tech praktickych otazek byva zodpovezena v ruznych recenzich..)