Celkom zaujimave by bolo zratat kolko penazi stal material a kolko casu to zabralo a potom porovnat ci by nebolo jednoduchsie kupit rovno taky CPU a VGA na aky to overclockujes...
Celkom zaujimave by bolo zratat kolko penazi stal material a kolko casu to zabralo a potom porovnat ci by nebolo jednoduchsie kupit rovno taky CPU a VGA na aky to overclockujes...
- Gentoo is the best -> !MDK <- sux
Intel & Enermax & Tsunami rulez, ATI 9500 NP 128MB [thanx ATI Corp. ;-) ], 400 GB fast storage
19316 3DMarks`01 <> 6047 3DMarks`03
to Time Lord: ...určitě máš pravdu, ale já to nedělal jen kvůli tomu o.c. - to je jen vedlejší produkt, jednak mě baví si s tím hrát a také to použiji (třeba jen s malou úpravou) na jakýkoliv další CPU a GPU co přijde...
Vsak ja ti to nemam za zle, spravil si to celkom sikovne, ja so svojou zrucnostou a dostupnostou k pracovnym nastrojom by som take nieco nezvladal. U mna je zas prioritou mobilita mojej bedne kedze ju casto prenasam..Původně odeslal Vapno
- Gentoo is the best -> !MDK <- sux
Intel & Enermax & Tsunami rulez, ATI 9500 NP 128MB [thanx ATI Corp. ;-) ], 400 GB fast storage
19316 3DMarks`01 <> 6047 3DMarks`03
jestli to bylo ke mě tak -Původně odeslal TimeLord
začal mi vrčet d5tb takže bych koupil asi
-V11 za 900
- nebo toto za 1100
vodnik mi pripadal lakavějši - chci tip chladit i chipset a GPU
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
Původně odeslal Rob
Já sem našel dvě firmy, který to prodávaj
ACE DESIGN - 590kč/m2
VESTIN izolační materiály - cena není uvedena
odkud si to bral ty?
Fošna ASUS A7V333
Monitor 21\" Dell P1130
- a ostatní nestojí ani za řeč :oops:
...bral jsem to z toho Vestinu - to je výrobce - ten ACE to už je obchodník ... vyšlo to levněji ...
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)