Jo ještě takovej menší dotaz. Jak je na tý desce vedle RAMek nápis Soltek a vedle toho vlevo je ještě takovej malej kyd jako revize Northbridge? Já tám mám napsáno a3. Je to možný? Ale teď jsem jí odpálil, takže už možná dostanu tu c1.
Jo ještě takovej menší dotaz. Jak je na tý desce vedle RAMek nápis Soltek a vedle toho vlevo je ještě takovej malej kyd jako revize Northbridge? Já tám mám napsáno a3. Je to možný? Ale teď jsem jí odpálil, takže už možná dostanu tu c1.
Kryšote...
tak to jsem si nevsimlPůvodně odeslal Dj Google
ale muzu se pak podivat. ja jsem taky jednu odpalil
a vzala sebou i procak ale jeste jsem na tom vydelal
jak si ji odpalil ty
![]()
NO já právě nevim. Já jsem si hrál v BIOSu s heslama, protože se mi tam líbila jedna fičurka "wake on password" tak jsem tam zadal heslo, vypnul komp, ale už nezapnulZdroj normálně fakčí, ale deska ne.
![]()
Kryšote...
Jo, tak jsem se sekl. Je to tam napsaný vpravo vedle socketu.Původně odeslal Dj Google
Kryšote...
ja to hledal jak blbej a nenasel jsem to u napisuPůvodně odeslal Dj Google
jaky je vlastne mezi tim rozdil
? asi jsem vazne slepej
kde to je napsany?? myslis ten uplne spodni radek na prvni obrazovce nebo kde to je
![]()
Ne, na desce vpravo vedle socketu. Je to jedno písmeno a jedno číslo e.g. c1. A já tam mám a3 a tak se ptám, když je to FRN2, jestli je to a3 vůbec možný.
Kryšote...
rikej me slepejsPůvodně odeslal Dj Google
tam je napisu tuna. no to je ale jedno
![]()
To v červenym je ono. Akorát že tady je to nějakej blábol. Prostě napiš co tam máš ty.
Kryšote...
tohle si mel hodit rovnouPůvodně odeslal Dj Google
jestli je to prvni pismeno maly tak to vypada jako a nebo q ale taky to muze byt 0 nebo Q tak nevim. a nebo to je uplne jinej znak ktery si soltek vymyslel
. je to neco mezi Q a D (to D je ale otoceny a ma to bricho dopredu). priklanim se k q4 ale to je asi blbost. ze jsem ti toho hodne rekl
![]()
Tohle byl jenom dementní příklad. Mrkni na tvojí desku. Musí tam bejt a1, a2, a3 nebo c1. Tak to vočekuj a pochlub se.
Kryšote...
ja ti psal co mam ja. to prvni pismeno nevim a to cislo je 4Původně odeslal Dj Google
Takže to samý jako na tom obrázku?
Kryšote...
to nemam ale to prvni pismeno vazne nepoznam co tam mam a to druhy je 4. na obrazku je OK a ja tam mam ?4 tak nevim co je to za reviziPůvodně odeslal Dj Google
nevite co doporucuje Soltek do tyhle desky za znacku operacek?? chtel bych si koupit 2x512Mb ale nerad bych s nima lital ze nejdou na dual. a certifikovany na dual nikde nemaji![]()
memí to nějaký revizní razítko, protože to tak vypadá jako razítko, kdyby to byla revize, bylo by to líp natištěný
ASUS A7V600, 1700@2600+,GIGABYTE RADEON9600 PRO ULTRA, SHIT PAMĚTI SEITEC 400 MHz@333 , CASE NEON
jaky je vlastne mezi tema revizema rozdilja jen vim jaky je rozdil mezi spalenou a funkcni deskou. ta spalena ma vykon nic moc
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Já nevim, ale myslim, že tam jsou nějaký nový udělátka, já si teď nemůžu vzpomenout u týhle je NB Crush18D nebo jak se to píše a ten má nějakou hustou funkci, ale teď jsem jalovej. Počkej až sem přijde víc lidí, tak tady toho bude hafo moc. Keep smiling![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kryšote...
a da se to jeste jinak zjistit nez timhle silenym cislemPůvodně odeslal Dj Google
myslim jakou mam revizi
Myslim, že je to napsaný ještě na samotnym Northbridgi
Kryšote...
Původně odeslal Dj Google
koukni tohle tam mam. tak jaka to je revize![]()
http://www.hardocp.com/image.html?im...FfMV81X2wuanBn
To je a4. CO to proboha je za reviziNějaká bonusová! Já znám jen a1 a2 a3 a c1.
![]()
Kryšote...
nebo shitovaPůvodně odeslal Dj Google
kde se da zjistit co ta revize obsahuje?? na ofic strankach neni vubec nic. aspon novy biosy tam jsou skoro kazdy den
Tak se porozhlídni tady po fóru. Třeba tam něco najdeš. Dej si hledat a4 nebo Crush18D
Kryšote...
Mam na zjisteni te revize jeden softik. Podivam se na kolejich jak se jmenuje a napisu vam jeho nazev. Jmenuje se nejak jako CPUz. Tam to pak najdes v popisu o zakladni desce.![]()
AMD Athlon XP 1700+@Athlon XP 2400+ Soltek 75FRN2-RL; stab. 12*166 VCPU=1.5V; DDR512 333MHz OCZ CL2; HDD-Seagate 120GB/7200/8MB; GForce3 Ti200 128RAM; Fortron-300W; CDRW-Plextor 48/24/48A
Notebook ASUS B1000 Intel Pentium III 1GHz; S3 Twister 32MB; 256MB SDRAM; IBM 20GB; DVD/Toshiba 16x; 15,1 TFT; FingerPrint Sensor
Revizi vam zjisti i WCPUID, nahore je naka ikona, mozna i v menu Chipset info a tam vam to napise.
Tak jsem to nasel je to http://www.cpuid.com. Je tam verze nekdy z kvetna tak to zkuste.![]()
AMD Athlon XP 1700+@Athlon XP 2400+ Soltek 75FRN2-RL; stab. 12*166 VCPU=1.5V; DDR512 333MHz OCZ CL2; HDD-Seagate 120GB/7200/8MB; GForce3 Ti200 128RAM; Fortron-300W; CDRW-Plextor 48/24/48A
Notebook ASUS B1000 Intel Pentium III 1GHz; S3 Twister 32MB; 256MB SDRAM; IBM 20GB; DVD/Toshiba 16x; 15,1 TFT; FingerPrint Sensor
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)