Stránka 3 z 10 PrvníPrvní 1234567 ... PosledníPoslední
Výsledky 51 až 75 z 228

Téma: soltek 75-frn2

Standardní

Jo ještě takovej menší dotaz. Jak je na tý desce vedle RAMek nápis Soltek a vedle toho vlevo je ještě takovej malej kyd jako revize Northbridge? Já tám mám napsáno a3. Je to možný? Ale teď jsem jí odpálil, takže už možná dostanu tu c1.
    Kryšote...

Senior Member Avatar uživatele deathkiller
    Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal Dj Google
    Jo ještě takovej menší dotaz. Jak je na tý desce vedle RAMek nápis Soltek a vedle toho vlevo je ještě takovej malej kyd jako revize Northbridge? Já tám mám napsáno a3. Je to možný? Ale teď jsem jí odpálil, takže už možná dostanu tu c1.
    tak to jsem si nevsiml ale muzu se pak podivat. ja jsem taky jednu odpalil a vzala sebou i procak ale jeste jsem na tom vydelal jak si ji odpalil ty

Standardní

NO já právě nevim. Já jsem si hrál v BIOSu s heslama, protože se mi tam líbila jedna fičurka "wake on password" tak jsem tam zadal heslo, vypnul komp, ale už nezapnul Zdroj normálně fakčí, ale deska ne.
    Kryšote...

Standardní

Jo, tak jsem se sekl. Je to tam napsaný vpravo vedle socketu.
    Kryšote...

Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

Jo, tak jsem se sekl. Je to tam napsaný vpravo vedle socketu.
    ja to hledal jak blbej a nenasel jsem to u napisu jaky je vlastne mezi tim rozdil? asi jsem vazne slepej kde to je napsany?? myslis ten uplne spodni radek na prvni obrazovce nebo kde to je

Standardní

Ne, na desce vpravo vedle socketu. Je to jedno písmeno a jedno číslo e.g. c1. A já tam mám a3 a tak se ptám, když je to FRN2, jestli je to a3 vůbec možný.
    Kryšote...

Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

Ne, na desce vpravo vedle socketu. Je to jedno písmeno a jedno číslo e.g. c1. A já tam mám a3 a tak se ptám, když je to FRN2, jestli je to a3 vůbec možný.
    rikej me slepejs tam je napisu tuna. no to je ale jedno

Standardní

To v červenym je ono. Akorát že tady je to nějakej blábol. Prostě napiš co tam máš ty.
    Kryšote...

Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

To v červenym je ono. Akorát že tady je to nějakej blábol. Prostě napiš co tam máš ty.
    tohle si mel hodit rovnou jestli je to prvni pismeno maly tak to vypada jako a nebo q ale taky to muze byt 0 nebo Q tak nevim. a nebo to je uplne jinej znak ktery si soltek vymyslel . je to neco mezi Q a D (to D je ale otoceny a ma to bricho dopredu). priklanim se k q4 ale to je asi blbost. ze jsem ti toho hodne rekl

Standardní

Tohle byl jenom dementní příklad. Mrkni na tvojí desku. Musí tam bejt a1, a2, a3 nebo c1. Tak to vočekuj a pochlub se.
    Kryšote...

Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

Tohle byl jenom dementní příklad. Mrkni na tvojí desku. Musí tam bejt a1, a2, a3 nebo c1. Tak to vočekuj a pochlub se.
    ja ti psal co mam ja. to prvni pismeno nevim a to cislo je 4

Standardní

Takže to samý jako na tom obrázku?
    Kryšote...

Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

Takže to samý jako na tom obrázku?
    to nemam ale to prvni pismeno vazne nepoznam co tam mam a to druhy je 4. na obrazku je OK a ja tam mam ?4 tak nevim co je to za revizi

nevite co doporucuje Soltek do tyhle desky za znacku operacek?? chtel bych si koupit 2x512Mb ale nerad bych s nima lital ze nejdou na dual. a certifikovany na dual nikde nemaji

Standardní číslo u socketu

memí to nějaký revizní razítko, protože to tak vypadá jako razítko, kdyby to byla revize, bylo by to líp natištěný
    ASUS A7V600, 1700@2600+,GIGABYTE RADEON9600 PRO ULTRA, SHIT PAMĚTI SEITEC 400 MHz@333 , CASE NEON

Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

jaky je vlastne mezi tema revizema rozdil ja jen vim jaky je rozdil mezi spalenou a funkcni deskou. ta spalena ma vykon nic moc

Standardní

Já nevim, ale myslim, že tam jsou nějaký nový udělátka, já si teď nemůžu vzpomenout u týhle je NB Crush18D nebo jak se to píše a ten má nějakou hustou funkci, ale teď jsem jalovej. Počkej až sem přijde víc lidí, tak tady toho bude hafo moc. Keep smiling
    Kryšote...

Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

Já nevim, ale myslim, že tam jsou nějaký nový udělátka, já si teď nemůžu vzpomenout u týhle je NB Crush18D nebo jak se to píše a ten má nějakou hustou funkci, ale teď jsem jalovej. Počkej až sem přijde víc lidí, tak tady toho bude hafo moc. Keep smiling
    a da se to jeste jinak zjistit nez timhle silenym cislemmyslim jakou mam revizi

Standardní

Myslim, že je to napsaný ještě na samotnym Northbridgi
    Kryšote...

Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

Myslim, že je to napsaný ještě na samotnym Northbridgi

koukni tohle tam mam. tak jaka to je revize
    http://www.hardocp.com/image.html?im...FfMV81X2wuanBn

Standardní

To je a4. CO to proboha je za revizi Nějaká bonusová! Já znám jen a1 a2 a3 a c1.
    Kryšote...

Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

To je a4. CO to proboha je za revizi Nějaká bonusová! Já znám jen a1 a2 a3 a c1.
    nebo shitova kde se da zjistit co ta revize obsahuje?? na ofic strankach neni vubec nic. aspon novy biosy tam jsou skoro kazdy den

Standardní

Tak se porozhlídni tady po fóru. Třeba tam něco najdeš. Dej si hledat a4 nebo Crush18D
    Kryšote...

Standardní

Mam na zjisteni te revize jeden softik. Podivam se na kolejich jak se jmenuje a napisu vam jeho nazev. Jmenuje se nejak jako CPUz. Tam to pak najdes v popisu o zakladni desce.
    AMD Athlon XP 1700+@Athlon XP 2400+ Soltek 75FRN2-RL; stab. 12*166 VCPU=1.5V; DDR512 333MHz OCZ CL2; HDD-Seagate 120GB/7200/8MB; GForce3 Ti200 128RAM; Fortron-300W; CDRW-Plextor 48/24/48A
    Notebook ASUS B1000 Intel Pentium III 1GHz; S3 Twister 32MB; 256MB SDRAM; IBM 20GB; DVD/Toshiba 16x; 15,1 TFT; FingerPrint Sensor

Senior Member
    Vliv
    284

Standardní

Revizi vam zjisti i WCPUID, nahore je naka ikona, mozna i v menu Chipset info a tam vam to napise.

Standardní

Tak jsem to nasel je to http://www.cpuid.com. Je tam verze nekdy z kvetna tak to zkuste.
    AMD Athlon XP 1700+@Athlon XP 2400+ Soltek 75FRN2-RL; stab. 12*166 VCPU=1.5V; DDR512 333MHz OCZ CL2; HDD-Seagate 120GB/7200/8MB; GForce3 Ti200 128RAM; Fortron-300W; CDRW-Plextor 48/24/48A
    Notebook ASUS B1000 Intel Pentium III 1GHz; S3 Twister 32MB; 256MB SDRAM; IBM 20GB; DVD/Toshiba 16x; 15,1 TFT; FingerPrint Sensor

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Zalman AL/Cu na Soltek SL-75 FRN2
    Založil dalee v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 24
    Poslední příspěvek: 07.09.2004, 13:31
  2. Soltek 75frn2l a padani PC pri zatezi s 300w zdrojem
    Založil Katalyzator v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 06.02.2004, 12:23
  3. Soltek FRN2 x ECS K7VTA3
    Založil Jsykora v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 7