Stránka 3 z 3 PrvníPrvní 123
Výsledky 51 až 57 z 57

Téma: VŠICHNI SÉÉM, GIGABYTE KARTY KONEČNĚ ZA LEVNO !!!

Senior Member
    Vliv
    296

Standardní

co tipujete - jaka bude cena 64mb r 9100??
    ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12

Senior Member
    Vliv
    293

Standardní

nekde kolem ceny R9000 64M.. ver mi nebo ne, ale je to tak
    /// Dell Latitude D600 | Dothan 1.7GHz@1.05V~800MHz@0.70V | 1024MB DDR266@2-3-3-6 | 40GB Hitachi Travelstar 5K80 | Samsung CD-RW/DVD SN-324S | Mobility Radeon 9000 32MB | 14.1" SXGA+ 1400x1050 | Broadcom 570x Gbps LAN | Intel PRO/Wireless 2100B WLAN ///

Standardní monopol?

Rozhodne bych nerekl monopol, ale distribuci! CC samozrejme bere u ELAPu. Jinak ano Gigabyte je fajn, ale jeste by to chtelo pravidelnejsi dodavky, ale to neni problem ELAPu, ale ATI, ze nestiha dodavat chipy.

Nechapu proc se porad navazite do distributora. Zjaimalo by mne kolik z Vas ma osobni dlouhodobejsi zkusenosti s VO prodejem PC HW. Schvalne kdo vi, kdy jsou na TW prazdniny (novy rok - jejich).

Citace Původně odeslal Aliencz
    Jde o to, že Slovensko pro nás není reálná možnost nákupu a ceny jsou tam stejně dost vysoký. U nás držel na Gigabyte monopol ELAP a ceny měl teda dost strašný, kromě toho nabídka modelů dost chudá. Uvidíme, jak se s tím popasuje konkurence v podobě CC, ale podle mého názoru má na to, aby zajistila dodávku kompletní řady výrobků Gigabyte. Rozhodně by jim to udělalo velkou reklamu a samozřejmě nějaký ty zisky navíc .... Gigabyte má prostě šmrnc ..... jde jen o ty ceny .... aby byly opravdu solidní ......

Standardní

Proc ne Manli? Prvni varka karet 9500 NP 64 MB mela referencni PCB a uplne stejne osazeni jako Saphirre (vcetne pameti). Vzal jsem jednu bednu. U vsech sly zapnout dalsi texturovaci jednotky a vyborne se taktuji 330/310 a to sem to nejak moc nehonil. Ovsem ted jsem uz Manli 9500 radsi nebral, myslim, ze jak si udelaji vlastni PCB a daji tam levnejsi pameti, tak uz to takova slava nebude.

Citace Původně odeslal cox
    Citace Původně odeslal daart
    a kto zo slovenska by mal vazny a seriozny zaujem o tieto karty? mozno by som o niecom vedel...
    No ja by som mal zaujem rovno o 3 kusy ale z oblasti R8500/R9100 keby sa dalo. Uz som mal obiednane 3ks Saphire ale najak sa to posra.. a MANLI nexcem a nic ine tu nemame. PLS help me please !!

Standardní

Gigabyte jeste R9100 jeste ani neuvedl! Je holt malo chipu. Ale Spahirre, Manli, Powercolor a par dalsich se uz nas prodava.

Citace Původně odeslal joXerus
    sliny
    psal tam alien kdy je budou mit?? doufam že budou mit ty r9100

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Standardní

Citace Původně odeslal Martin G.
    Proc ne Manli? Prvni varka karet 9500 NP 64 MB mela referencni PCB a uplne stejne osazeni jako Saphirre (vcetne pameti). Vzal jsem jednu bednu. U vsech sly zapnout dalsi texturovaci jednotky a vyborne se taktuji 330/310 a to sem to nejak moc nehonil. Ovsem ted jsem uz Manli 9500 radsi nebral, myslim, ze jak si udelaji vlastni PCB a daji tam levnejsi pameti, tak uz to takova slava nebude.

a kto zo slovenska by mal vazny a seriozny zaujem o tieto karty? mozno by som o niecom vedel...
    No ja by som mal zaujem rovno o 3 kusy ale z oblasti R8500/R9100 keby sa dalo. Uz som mal obiednane 3ks Saphire ale najak sa to posra.. a MANLI nexcem a nic ine tu nemame. PLS help me please !!
    To bola basnicka otazka ?
    Ved si si odpovedal sam
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

Standardní

Trosku jo, ale vzdy jde o to porovnavat vyrobky z stejne cenove kategorie. Manli je hodne levny, takze kvalita tomu obcas odpovida, obcas se jim ale neco povede a rpo informovany to pak stoji za to.

Citace Původně odeslal PiT
    Citace Původně odeslal Martin G.

To bola basnicka otazka ?
    Ved si si odpovedal sam

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. prodám k7s5al za levno
    Založil Hidden.Death v sekci fóra SiS a ostatní čipové sady
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 24.07.2003, 20:26

Pravidla přispívání