stoji +- co levna DFI a layoutem sou na tom stejne.....
stoji +- co levna DFI a layoutem sou na tom stejne.....
e4400@3Ghz(def.v.+BOX),Gigabyte GA-965P-DS3P, 2x1024 ADATA 800mhz, 7600gt pasiv,2x80gb RAID0
Vodník v rekonstrukci, DIY repro ve výstavbě.
Mohl by prosim nekdo specifikovat, proc ne ten ASUS A8N-E? Potrebuju nakou MB pro s939 a jsem vyrazne omezenej penezma, takze bych potreboval neco v tyhle cenovy kategorii a nic jinyho nenachazim... (mam WB, takze dulezitej layout...)
| Solidní nadprůměrný počítač vhodný k běžné i pokročilé konstruktivní práci.
| Member of SPM, master of PET bottle
| Nikdy si nepleťte pohyb z činem.
tak nak, kazdej rika asuse raci ne, ale proc![]()
zas tak spatne nevypada - http://www.xtremesystems.org/forums/...7&page=1&pp=25
e4400@3Ghz(def.v.+BOX),Gigabyte GA-965P-DS3P, 2x1024 ADATA 800mhz, 7600gt pasiv,2x80gb RAID0
no asi takhle...asus na intelu, tam imho neni co resit, neni lepsi volba...snad jedine pri omezenym rozpoctu a nejakych specifickych pozadavcich...Původně odeslal Klon
asus na amd...tam uz je to ponekud horsi...obcas nektery desky byly tezce mimo, obcas nejaky problemy, obcas nejede poradnej overclocking atd atd...takze myslim, ze lidi rikaj asus nebrat spis obecne na amd, ne ze by meli nejaky spatny zkusenosti prave s touhle deskou, na kterou jsem btw neslysel zadny nadavani...![]()
Diky, asi do ni pudu.... Zivot bez riskovani jako bys nezil![]()
tak dej pak vedet![]()
Nemůžu doporučit ani Gigabyte. Mám K8NXP-9, první deska byla úplně mrtvá, druhá silně nestabilní, věčně zamrzají síťovky. Kolega dostal za reklamovanou z CC jinou, která už byla na RMA, měla na nějakém BGA žlutý terčík.
Práce není žena, sama se neudělá...
AMD64 X2 4800+, 2GB DDR2 800 A-DAta, Asus M2N SLI nforce 560, Samsung 400GB SATA2, Hitachi 400GB SATA, Samsung 250GB SATAII, NEC 3520, Lite-On SH 16A7S,Sapphire HD 2600Xt pasive, Enermax 460W, Acer AL1923 19" LCD
notebook: HP OmniBook 6000 700MHz, 256MB, 20GB, Ati Mobility 8MB
Jak to s ni vypada?Původně odeslal Luge
Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!
Jeste ji nemam.... Jeste premejslim, jestli ten upgrade ma vubec cenu....Původně odeslal Arg
tak to riskni!Původně odeslal Luge
![]()
ja myslim ze ten upgrade ma urcite cenu, uvidis sam
taky jsem mel pochybnosti, ale fakt to stalo za to
jsem max spokojenej, i kdyz ten CPU mohl jit vys![]()
Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D
tak uz ste nekdo prubnul toho asuse ? nebo vsichni cekate na Venice jako ja![]()
Na vincka necekam, prubuji Gygabita.
Ma mi prijit pristi tyden...
Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!
Venice se blizi a ja porad nemam vybranou desku, neporidil jste si zatim nekdo toho asuse nebo dfi ?
na venice cekamea desku uz mam, na skrini mi ceka Epoxinka 9NPA+ Ultra..
takm mam doma nakonec DFI NF4-DAGF, v biosu de nastavit v procentech otacky fanu, da se na to dostat i pres speedfan, peknej prehlednej bios, po chvilce hrani sem se s venice 3000+ dostal na 9*300(pres delicku) 1.52v do winu v pohode, vic sem si s tim nehral protoze bylo hrozny teplo a bracha chtel z5 zdroj..... v biosu byla jedna moucha ale tu by mel opravovat new bios.
takze spokojenost![]()
Ahoj
Nechce se mi zkladat dalsi forum. Tak to hodim sem.
Jakou doporucite desku s nForcem 4 se SLI.
Premyslim o MSI K8N Platinum SLI nebo neco od Gigabyte ci DFI??
Dikec vsem za radu.
AMD64 3500+, MSI K8N SLI, DDR 2x512MB/400Mhz, 6800GT ....
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)