Vice jak 10 let jsem mel Intel, ted rok co mam v podpisu, ale v nejblizsi dobe pujdu zase do Intelu. Nejak mne to AMD nepresvedcilo, nerikam, ze je spatny, ale zadny zazrak to opravdu neni. Jeho velkou (a asi jedinou) vyhodu spatruju jenom v pomeru vykon/cena. Kdo chce ale masinu na praci a nema cas se porad zabyvat ruznymi, i kdyz musim rici, ze jenom drobnymi, ale prece jenom problemy, koupi Intel, zvlast, kdyz ma masinu plnou zeleza. Pravda, ze za ten "komfort" si neco priplatis.

Odpověď s citací
  Odpověď s citací

Původně odeslal Fila
 Původně odeslal Fila

Jinak HT se projevuje nejenm v Sandre, ale u mnoha jinych aplikaci
 Jinak HT se projevuje nejenm v Sandre, ale u mnoha jinych aplikaci   A i kdyby měl, stejně bude mít VCore napraný tak, že mu jeho slavné P4 deathne na SNDS nebo se to bude lokálně přehřívat a "ochrana" CPU to zpomalí. Zkuste si, "přetaktovávači" P4 projet svůj O/C procík Sandrou hned po zapnutí compu. Pečlivě!! si zapište výsledek. Pak nechte projet 50x Burn in wizard a měřte znovu. Možná se budete divit, jaký hausnumera ze Sandry polezou. Víc nemám co dodat.  Vrátil jsem se z hospy a jsem mírně rozjetej. Takže mě berte s rezervou.
  A i kdyby měl, stejně bude mít VCore napraný tak, že mu jeho slavné P4 deathne na SNDS nebo se to bude lokálně přehřívat a "ochrana" CPU to zpomalí. Zkuste si, "přetaktovávači" P4 projet svůj O/C procík Sandrou hned po zapnutí compu. Pečlivě!! si zapište výsledek. Pak nechte projet 50x Burn in wizard a měřte znovu. Možná se budete divit, jaký hausnumera ze Sandry polezou. Víc nemám co dodat.  Vrátil jsem se z hospy a jsem mírně rozjetej. Takže mě berte s rezervou.   

haha </flamewar>
  haha </flamewar>