hm,ale to ja neudelam,neni drive schopny tohoto testu.
hm,ale to ja neudelam,neni drive schopny tohoto testu.
zdar tak jsem narazil na problem dal jsem plextora do me sestavi v popisu,drive jsem ho mel ve starym kompu a vysmazil jsem tak 30 dvd verbatim v pohode ..............po namontovaní jel plex. v pohode cte vse ale dneska jsem chtel smahnout na tomhle kompu 1 dvd a hovno po vypalení je necitelne skousel jsem ruzne verze nera a nic jinak vypalena dvd nejsou citelna ani na jinym kompu ale plextorka palila u kamose v pohode a citelne!!! takze problem je u mne cím to je kua
Asus A8N-SLI Deluxe - nForce4 SLI/AMD64 3200+@3500+ HTT 1100/2x512 A-DATA 600 dual/ASUS 6800Ultra430/1950@450/2010 PCI-E
/Chieftec DA-01SL-D stříbrná - Bigtower/ /zdroj 450W Superflower 14cm fan. /Raptor 73 GB 10t. ot./audiga 2ZS/Plextor 16A DVD palírna...............
priprava voda+modding+pretocení az to bude hodím foto :-)))
Mohlo by být najumperováním master/slave - zkus.
[PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
[Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)
zdar nove info preinstaloval jsem sistem tim to asi nebylo ale co jsem udelal ze jsem tam vrazil original kabel mel jsem tam kulatej akasa svíticí a ten stoji asi za hovno podle me sou tam ztraty a proto to kurvilo nevím hlavne ze to slape![]()
![]()
![]()
Asus A8N-SLI Deluxe - nForce4 SLI/AMD64 3200+@3500+ HTT 1100/2x512 A-DATA 600 dual/ASUS 6800Ultra430/1950@450/2010 PCI-E
/Chieftec DA-01SL-D stříbrná - Bigtower/ /zdroj 450W Superflower 14cm fan. /Raptor 73 GB 10t. ot./audiga 2ZS/Plextor 16A DVD palírna...............
priprava voda+modding+pretocení az to bude hodím foto :-)))
Nic novýho.. jen že jsem stále zatraceně spokojenej s touhle vypalovačkou..![]()
"můžete někdo zavolat ambulanci? Jsem ošklivě popálen ale stále žiju.. potřeboval bych ošetřit"
no mám tuto vypalovačku přes půl roku a musím říci jedno. horší jsem snad zatím neměl. chystám se momentálně na druhou reklamaci a uvažuju o tom, že si místo ní vemu rovnou jinou, protože po 6 měsících přestala úplně pálit. tváří se, že zapisuje, ale médium je po zápisu prázdné a na vyhození. no plextor už není to, co býval![]()
On a given day, a given circumstance, you think you have a limit. And you then go for this limit and you touch this limit, and you think, ‘Okay, this is the limit.’ As soon as you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
No já si ji chtěl koupit jako druhou do kompu ke své 712 a jak to tak tady čtu, tak jsem radši vzal NECa a ten mi šlape bez problémů. Ostatně ta 712 je taky v poho.
dobře si udělal. 716A je od Plextoru rána vedle. vyhozené peníze za domnělou kvalitu. opravdu zlaté NECi a LGčka ,)Původně odeslal Kocmik
On a given day, a given circumstance, you think you have a limit. And you then go for this limit and you touch this limit, and you think, ‘Okay, this is the limit.’ As soon as you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
vsadím se že máš kousek vyrobený v číně,Původně odeslal vauxhall.uk
kdo vlastní "japan" mechaniku si ji nemůže vynachválit
a co se týká předchozího příspěvku od vauxhall.uk, podívej se na testy na cdr.cz, a uvidíš jak vypadají lg uvnitř, samý plast, nějaký kov abys hledal detektorem, uznávám, že plextory už opravdu nejsou co bývaly, ale pořád je to proti LG apod značkách slušně zpracovaná mechanika...!
Naposledy upravil MegaKremilek; 08.04.2006 v 16:50.
jj ... momentálně mi doma leží třetí mechanika a chystám se jí otestovat ... je to opět made in china, jak si již správně odhadl. samozřejmě jsem nemyslel, že je na tom lépe LG po stránce kvality. spíš jde o fakt, že vypalovačky se poslední dobou staly konzumním produktem, tak se do nich už tolik nevyplatí investovat ... proto jsem hájil LG a NEC, protože jsou nejlevnější a odvedou stejnou práci, jako plextor nebo teac ... vzhledem k těžké alchimii s médii, není ve výhodě žádná z dříve silných firem. tento fakt mě dost mrzí, protože jsem toho plextora kupoval, abych měl bezproblémovou DL mechaniku a místo toho jsem pořád závislý na svém starém SL 4-rychlostním teacu :/Původně odeslal MegaKremilek
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)