Cist umi kazdej.Původně odeslal Apokeus
![]()
PS: to jsem netvrdil
Cist umi kazdej.Původně odeslal Apokeus
![]()
PS: to jsem netvrdil
amd64 x86_64 AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ GNU/Linux
Největší zábavou bývají ty počítačové úlohy, které jsou v praxi naprosto k ničemu
Nechci te nejak usvedcovat, ale tohle mi prijde jako tvrzeniPůvodně odeslal CompCrasher
EDIT: Ja do problematiky kompilovani moc nevidim, ale myslim, ze rozdil mezi balickem i386 a balickem zkompilovanym v gentoo, zavratny nebude, vyjimku tvori samozrejme jadro.tak dosahnes treba i 100% rozdilu. Wink
*Netvrdil jsem, ze jsou distra pouze a jen pro i386.![]()
Nezavisi to ani tak na distru, ale parametrech kompilatoru.
Největší zábavou bývají ty počítačové úlohy, které jsou v praxi naprosto k ničemu
Souvisi a nesouvisi, proc treba debian je tak zatracene rychly, nebo slack ?? hmm ?Původně odeslal CompCrasher
Proc myslis protirecim, mozna se spatne vyjadruju, jen jsem rikal, cim jsem proste prosel a co mi vyhovovalo a co ne ....
PS: tvrdy zastance Slacku ..![]()
Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
Atari 1040 STe - game machine :-)
Atari 800XE - game machine also :-)
MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter
Hm, samo, ze to zavisi take na kodu, contributnutych programech atd. Ale kdyz uz jsme u tech (oblibenych) zavislostech, tak si procti co jsem psal.Původně odeslal svaca
Uz kvuli tvemu postscriptu nebudu dale pokracovat![]()
.
Jee... to muzes .....Původně odeslal CompCrasher
![]()
![]()
To byl jen joke, BTW flame je asi povoleno, kdyz se ten post tak jmenuje ...))
Dobra... ale to nic nemeni na tom, proc jsem psal, ze mam rad slack ...
ted jsem si dal cvicne fedoru2 a jde to ale neni to proste ono ....
Nejzajimavejsi z toho vseho (myslim ted rychlost) je mozna prave ten debian .... je mamuti, "stary" a pritom silene rychly .... a jeste prave na i386, mozna, ze nebude pak velky rozdil mezi gentoo a debian .... nebo jo ? (v rychlosti) ....
Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
Atari 1040 STe - game machine :-)
Atari 800XE - game machine also :-)
MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter
jj, nejde jen o to, ze nastavis jinou architekuru pro kompilaci, jde o to, ze mas moznost pouzivat sse/sse2/3dnow/... a napr. u prehravani videa (mplayer)/komprimace/... je to kurna poznat. Druha vec je, ze kdyz pouzijes vsechny moznosti optimalizace, tak to nespustis na jinym CPU (respektive na vyssim od stejnyho vyrobce to pravdepodobne fungovat bude, ale ... ) => zmena CPU = kompletni rekompilace systemu.Původně odeslal Apokeus
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)