Stránka 3 z 3 PrvníPrvní 123
Výsledky 51 až 59 z 59

Téma: Kdo tu ma skrin CASETEK?

Standardní

Citace Původně odeslal -martin-
    jo musim se hosi přidat měl sem vzadu 2*80 + 80 ve zroji, a žádnej intake.... po přidání intake stoupli vseho o 3 stupně.... teď mam casetek ale do toho příde vodárna
    no právě takové mám taky zkušenosti , že s intakem stoupá teplota všecho (někdy krom disků)
    Pašák erda.

Standardní

Citace Původně odeslal Erda
    Citace Původně odeslal -martin-
    jo musim se hosi přidat měl sem vzadu 2*80 + 80 ve zroji, a žádnej intake.... po přidání intake stoupli vseho o 3 stupně.... teď mam casetek ale do toho příde vodárna
    no právě takové mám taky zkušenosti , že s intakem stoupá teplota všecho (někdy krom disků)
    no a s těma diskama jeden sem měl v šupliku u mechanik a jeden dole pod disketovkou, bez větráčku vepředu byla teplota obou disku max 40 při kopírování, po přidání toho větráku sice u toho disku dole teplota klesla o dost ale zato se začal nehorázně píct ten v rámečku měl okolo 50, takže sem nakonec ten intake vyhodil.....
    AMD XP-M@2,6GHZ ,1GB RAM ,X1950GT@607,1580
    http://casemod1.wz.cz
    SONY Vaio VGN-CR11S/W
    levné letenky do USA

Senior Member Avatar uživatele Spajky
    Vliv
    301

Standardní

Shválně sem ty větroně vpředu vyndal,disk-teplota šla nahoru z 31 na 38,teplota v kejsu šla nahoru asi o 4 stupínky a procál,tam je taky teplota větší,ale o minimum-1-2stupně.Ale co je pravda - mám teď větší klid.

Standardní

hold ti nasává vzduch jinudy, já jsem všechny ostatní díry zalepil

tu vzdadu i ty boční , takže tam vzduch nemůže, nikudy jinudy než právě předem
    Pašák erda.

Standardní

No nejak sem rozpacitej z ty bezsrobkovy montaze hdd, kdyz disk uchytim pomoci tech plastovejch lyzinek tak mi dost slysitelne vibruje cela case. Uchyceni pci katet bylo taky docela na prd (karty se viklaly), ale nastesti se dalo vyhodit a pouzit normalni sroubky, ale co s tema diskama Vy s tim zadny problemy nemate?

Standardní

Citace Původně odeslal stnly
    No nejak sem rozpacitej z ty bezsrobkovy montaze hdd, kdyz disk uchytim pomoci tech plastovejch lyzinek tak mi dost slysitelne vibruje cela case. Uchyceni pci katet bylo taky docela na prd (karty se viklaly), ale nastesti se dalo vyhodit a pouzit normalni sroubky, ale co s tema diskama Vy s tim zadny problemy nemate?
    njn, vibruje to, bohuzel. Asi to vyresim silentmaxxem.
    CPU Core i5-750 @ 4 GHz, CPU cooler Noctua NH-U12P SE2, Mainboard Gigabyte p55-UD4
    Memory 2x2024MB G.Skill RipJaw 2000MHz, GPU MSI GTX460 1GB Cyclone, HDD Intel x25-M 80GB + WD6400aaks
    Case
    Antec P182, PSU Enermax modu82+ 525W, LCD HP LP2475w

Standardní

no já sem tu klec vykuchnul uplně a disk mam v těch 3´5 pozicich
    AMD XP-M@2,6GHZ ,1GB RAM ,X1950GT@607,1580
    http://casemod1.wz.cz
    SONY Vaio VGN-CR11S/W
    levné letenky do USA

Standardní

Zkusil sem tu 3,5", ale protoze sem tam nemel zadny chlazeni tak mi disk docela pekl. Tak jsem nakonec tu klec prisrouboval skrz gumovy podlozky, vzdychy jednu pod hlavu sroubu a druhou mezi plechy a konecne je ticho.

Standardní

mno to nevim budes to muset trosku modnout a pak by to melo drzet
    i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P6P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání