no právě takové mám taky zkušenosti , že s intakem stoupá teplota všecho (někdy krom disků)Původně odeslal -martin-
no právě takové mám taky zkušenosti , že s intakem stoupá teplota všecho (někdy krom disků)Původně odeslal -martin-
Pašák erda.
no a s těma diskama jeden sem měl v šupliku u mechanik a jeden dole pod disketovkou, bez větráčku vepředu byla teplota obou disku max 40 při kopírování, po přidání toho větráku sice u toho disku dole teplota klesla o dost ale zato se začal nehorázně píct ten v rámečku měl okolo 50, takže sem nakonec ten intake vyhodil.....Původně odeslal Erda
AMD XP-M@2,6GHZ ,1GB RAM ,X1950GT@607,1580
http://casemod1.wz.cz
SONY Vaio VGN-CR11S/W
levné letenky do USA
Shválně sem ty větroně vpředu vyndal,disk-teplota šla nahoru z 31 na 38,teplota v kejsu šla nahoru asi o 4 stupínky a procál,tam je taky teplota větší,ale o minimum-1-2stupně.Ale co je pravda - mám teď větší klid.
hold ti nasává vzduch jinudy, já jsem všechny ostatní díry zalepil
tu vzdadu i ty boční , takže tam vzduch nemůže, nikudy jinudy než právě předem
Pašák erda.
No nejak sem rozpacitej z ty bezsrobkovy montaze hdd, kdyz disk uchytim pomoci tech plastovejch lyzinek tak mi dost slysitelne vibruje cela case. Uchyceni pci katet bylo taky docela na prd (karty se viklaly), ale nastesti se dalo vyhodit a pouzit normalni sroubky, ale co s tema diskamaVy s tim zadny problemy nemate?
njn, vibruje to, bohuzel. Asi to vyresim silentmaxxem.Původně odeslal stnly
![]()
CPU Core i5-750 @ 4 GHz, CPU cooler Noctua NH-U12P SE2, Mainboard Gigabyte p55-UD4
Memory 2x2024MB G.Skill RipJaw 2000MHz, GPU MSI GTX460 1GB Cyclone, HDD Intel x25-M 80GB + WD6400aaks
Case Antec P182, PSU Enermax modu82+ 525W, LCD HP LP2475w
no já sem tu klec vykuchnul uplně a disk mam v těch 3´5 pozicich
AMD XP-M@2,6GHZ ,1GB RAM ,X1950GT@607,1580
http://casemod1.wz.cz
SONY Vaio VGN-CR11S/W
levné letenky do USA
Zkusil sem tu 3,5", ale protoze sem tam nemel zadny chlazeni tak mi disk docela pekl. Tak jsem nakonec tu klec prisrouboval skrz gumovy podlozky, vzdychy jednu pod hlavu sroubu a druhou mezi plechy a konecne je ticho.![]()
mno to nevim budes to muset trosku modnout a pak by to melo drzet
i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P6P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)