Stránka 3 z 3 PrvníPrvní 123
Výsledky 51 až 64 z 64

Téma: Kabel. modem 32KBps a stahovani rychlost 9KB/S!!!!

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní

2Jey: az takova slabota to neni, taky bych 64ku bral (a podle toho co pises, tak ti to jede skoro jako 128kbps), ale kdyby to bylo u nas a nejlip bez limitu...
    WS: AMD Athlon 64 4000+/2.6GHz, Gigabyte GA-MA69GM-S2H, 4GB RAM, 80GB Seagate 7200.10, 160GB Samsung SP1614C, LG GSA-4163B, Int. VGA Radeon X1250, AOpen H500B 350W, EIZO S1910-K, MS Basic Keyboard, MS Laser Mouse 6000
    SRVR: Intel Celeron 2.16GHz, Intel D865PERL, 1GB RAM, 2x320GB + 1x300GB Seagate SATA, AOpen H600A 350W, Inet 16Mbps/10GHz od www.lysafree.net

Senior Member
    Vliv
    299

Standardní

Citace Původně odeslal KUBA
    2Jey: az takova slabota to neni, taky bych 64ku bral (a podle toho co pises, tak ti to jede skoro jako 128kbps), ale kdyby to bylo u nas a nejlip bez limitu...
    jj, nejlepsi to neni. ale nejhorsi taky ne..

no, cenik je na www.uvaly.net a klik na cenik.. ty tarify jsou ale docela drahy.. hlavne instalacni zaloha, to je smrt..

ten nolimit jsem si zaridil, akorat platim tarif 5gb.. neptej se jak, je to tajny.

Senior Member
    Vliv
    299

Standardní

ps: ale na ty 64ce mam rychlost uploadu v realu 40KBS(!!!!!) oproti 12KBS u downloadu.. upload ale zas tak nepouzivam. vyzkouseno v direct connectu, kazze a podobne.. musim omezovat rychlost uploadu, jinak bych prenesl strasne moc dat.

+ navic ta sit je lan zapojenej do netu.. po lanu muzes prenaset data zdarma jak chces, treba hrat hry, videokonference, rozhovory.... mam 10mb sitovku a rychlost je trochu nizsi nez na kabelovem lanu v jedne mistnosti. Zajimalo by me, zda bych to mel rychlejsi se stovkovou sitovkou...

Senior Member Avatar uživatele Martyr-M
    Vliv
    288

Standardní

ja se svojim kabelem 200 Kb/s jedu 240 Kb/s normal a obcas 250 - 260
    AMD Thorton 2200+, 256MB DDR 400MHz,WD 80GB 800JB, LiteON 17\", GeForce 2 MX 400
    Genius SW-5.1 Home Theater, Genius ColorPage - Vivid 4, Kabelový Modem 2 Mbs
    Server: Celeron 0,455 Ghz, RAM 320MB, WD 10GB, Gigabyte GA-6BX7, Linux

Koukám že tady mám hodně starý počítač, ale je to hezká nostalgie :) Než bych dneska vypsal všechny svoje PC tak by to zabralo hodně místa :)

Senior Member
    Vliv
    299

Standardní

Citace Původně odeslal Martyr-M
    P....O.....................M.............A........ ............L..................................Y.. .!

Vliv
    288

Standardní

Citace Původně odeslal Jey
    P....O.....................M.............A........ ............L..................................Y.. .!

d....b......r.....y

.....................................d....e...j... ...m....n...e.....
    ..c......o.......r...y........c...h......l...e.... .j...s...i...h..o....................

.............t....r..e....b.a.......C..E...S...N.. .E.T....1..M.......b....t.....
    AMD Thorton 2200+, 256MB DDR 400MHz,WD 80GB 800JB, LiteON 17\", GeForce 2 MX 400

Koukám že tady mám hodně starý počítač, ale je to hezká nostalgie :) Než bych dneska vypsal všechny svoje PC tak by to zabralo hodně místa :)

Vliv
    288

Standardní

2Jey a ty mas co rikat s tvou tvoji nespolehlivou 64 mikro

jen tak pro tvoji informaci mam to 3,125x rychlejsi nez ty

Senior Member
    Vliv
    299

Standardní

2Jey a ty mas co rikat s tvou tvoji nespolehlivou 64 mikro

jen tak pro tvoji informaci mam to 3,125x rychlejsi nez ty
    ty smajlíci tady jsou proto, aby to tady chápali i úplný cardové. kapišto

nevim z jake zkusenosti plyne tvoje, cituji "nespolehlivou".. mozna sis o tom nekde precetl.. hh, nebo ti o tom nekdo vypravel.. nebo sis to zkousel sam.. ale nezkousels konkretne moji sit. SPOLEHLIVOST JE TEMER STOPROCENTNI. 1 nezavineny vypadek behem fungovani od zari 2002.. pracuje to 2,4ghz a je to profi sit.

Vliv
    288

Standardní

Muj kamos dela ve firmne ktera poskituje microvave takze asi otm trochu vim sam mam prakticky zkusenosti ale asi jsem uplne blby kdyz to rikas.

Jen pro tvoji informaci 2.4 Ghz je nelicencovany pasmo takze tam muze pripojit kdokoli a pak ti to nejde teda nevim kde si vzal profi sit (aha poskitovatel to pise jasne)

Pasmo 3.5GHz je Licencovany.

Jo kdyby si neco otom vedel tak vis jaky stim microvave byli problemy zezacatku tet uz je to lepsi ale porad to neni idealny malirychlost atd...

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Muj kamos dela ve firmne ktera poskituje microvave takze asi otm trochu vim sam mam prakticky zkusenosti ale asi jsem uplne blby kdyz to rikas.
    Asi jo
    Jen pro tvoji informaci 2.4 Ghz je nelicencovany pasmo takze tam muze pripojit kdokoli a pak ti to nejde teda nevim kde si vzal profi sit (aha poskitovatel to pise jasne)
    Asi tezko pouzivat ho muze kazdej - legalne - ale pripojit se na providera asi tak jednoduchy nebude. Jesne, ze pri trose snahy to de, ale nejni to tak jednoduchy. Nemusis mi vykladat o sdileni pasma a pod. To znam. Jenze z pohledu uzivatele je mi uplne fuk, ze to pasmo sdilim jeste s dalsima x lidma. Ja mam zaplacenou garantovanou rychlost a je mi uplne fuk, jak provider zaridi aby byla. Zaridi to ostatne velmi snadno. Nahodi shaping rovnou na ten bezdrat, takze presto, ze rychlost je treba 1Mb, tak ti to ani stim AP nebude komunikovat rychlejc nez tou tvoji rychlosti, paac ti proste rychlejc nepolezou data. Takze zbytek kapacity je volnej pro ostatni.

A uplne stejne ses na tom na tech 3.5GHz. Si myslis, ze je takovej problem udelat si antenu a pichnout se na to ? OK, je to nelegalni, ale gdo to zjisti ? Je nelegalni mit z wokna vystrcenej kusdrat ?

Vzhledem k cenam je totiz 2.4G jediny v soucasny dobe rozumny reseni. Az budu mit doma optiku 100Mb/s, tak nebudu resit bezdrat.

Vliv
    288

Standardní

kdyz budes myt 2,4 tak si v klidu muze nekdo mezi tebou a provider dat svoji antenu a tobeto bude rusit signal on nebude sice od providera odebirat data ale bude komunikovat treba s nekim jinym ale ty signaly se budou navzajem rusit a i kdyz y zjistis kdo to je tak on se ti bude akorat smat a tu antenu si necha a tobe rusi uz jsem tohle videl a nedalo se stim nic delat pak se to vyresilo prechodem na cesnet 3,5 garantovany a tet to jede ok.

Jo a kdyz ty bude nekdo rusit nacerno 3,5 tak se vystavuje trestnimu stihany a kdyz to zjistis tak nanej muzes podat oznameni a on to asi rychle odpoji.

Jo jsou i jine firmy ktery jedou na 3,5 Gh takze penize nato jsou a jde to.

Takzvany Profi Provideri ktery jedou na 2,4 tak maj asi hoddne daleko k kvalitnym sluzbam.

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

NO, pokud mi to nekdo bude rusit, tag si ho najdu a jednoduse mu dam pres hubu . Ale to neni moje starost. To je problem providera, at se stara.

Jestli povazujes za qualitni sluzbu, ze negdo prijede, nasroubuje ti do zdi dva srouby a nauctuje za to 20k Kc, pak OK, ale na takovou Qualitu nemam money. Mam sve osobni zkusenosti s jednim tzv. velkym a qualitnim providerem. Kdyz se znamymu podelal jeho koncovej bod, a potreboval rychlou reakci - samo ze o vykendu a jeste pekne vecer - tak, pres to, ze provider proklamoval support 27/7/365 do 1h, tak se na nej proste vys*. A v Pondeli meli jeste blby reci, co ze si to vubec dovoluje je otravovat. Taky meli druhej den na stole vypoved smlouvy pro jeji poruseni. Muj maly provider o dvou zamestnancich resi problemy fpohode i o vykendu ve 2 hodiny rano.

Vliv
    288

Standardní

problem je ze ho nenejdes nam to jelo asi 3 roky a pak nejdenou se do 2,4 nekod nasral a neslo to nijak udelt ani zjistit reni jak to zjistis
    a pres pulroku to delalo problemy tet jsem v 3,5 a jde vse ok

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 2 uživatelů. (0 registrovaných a 2 anonymních)

Podobná témata

1. WinXP a modem (mobil) sony ericsson T300 přes kabel
    Založil Pavel (Kenny_Sky) v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 23.07.2003, 16:15

Pravidla přispívání