Původně odeslal
Jezevec
Takze:
A) Je pravda, ze ma narok na uhradu veskererych nakladu - a to treba i ty 2500 na cestu autem. NIKDO ho nemuze nutit, aby to posilal postou, protoze jak je tu (FAQ, search) uz napsany, bere tim na sebe riziko, ze to posta poskodi a adresat to neprevezme. Prodejce si pro to muze dojet, pripadne pisemne potvrdit, ze riziko bere na sebe.
B) Je taky pravda, ze pri podobnym jednani bych ho poslal do pr.dele taky. Nesnasim aroganci. Tuhle sem resil firemni switch. Kdyz sem se sel zeptat na reklamaci, tak mi rek, ze na to maj mesic (klasika) a tak sem mu v KLIDU rek, ze proste bez nej nemuze firma fungova = bud mi neco puci, nebo si to pucim jinde. Na to to stah na 1 den. Switch sem zatim nereklamoval, paac castecne funguje a proste firma si ted nemuze dovolit ani ten den (a sefovi je to fuk, tak to mam na haku).
Takze, zaklad je klid a slusnost. Vysvetlim co chci a proc to chci. Pokud prodejce nechape/nechce chapat, klidne si danou vec pujcim (za penize) treba od kamose + samo pisemna smlouva o zapujcce. Az bude reklamace uspesne vyrizena, poslu jak uz tu bylo taky nekolikrat napsano svuj pozadavek doporucene na sidlo firmy (opet slusne).
2Radim Štěpanec: nemas pravdu, naopak, me jako zakaznika nezajima, jak to prodejce zaridi, ale JA platim = JA mam naroky na fungujici komponentu. On me vpodstate podvedl (prodal mi smejd), tak musi platit za to co zpusobil.
A i to, ze nemuzu treba tyden hrat hry je IMO financne vycislitelna skoda a to velmi snadno. Napriklad si zjistim, kolik stoji hodina v herne a nauctuju 5hodin/den ? + navsteva inet kavarny - 2h/den? (a abych to dotah, poslu jim od toho ucty). nebo si treba platim net = jsem tyden bez nej, ale platit musim = necham je zaplatit 1/4 pausalu. Tohle samo uz nejsou naklady na reklamaci, ale ztraty, kde bych musel nejak prokazovat jestli skutecne vznikly (rek bych, ze v pripade toho netu je to jasny).
!!! Laskave upustte od osobnich utoku, nebo to nejen locknu, ale smaznu !!!