ne celer 2,6Ghz ma 88 bodu celkem slabyyy
ne celer 2,6Ghz ma 88 bodu celkem slabyyy
AMD Duron 1600@2250MHz (166*13,5),1,65V,Soltek KT600C,512MB 266MHz,Radeon 9500 Pro, 20WD+80GB Baracuda,Teac 52x24x52, 300W zdroj
Jednoznacne cenovo aj vykonovo je lepsi kompik s AMDckom.Tie celery mam v robote a nieje to bohveco.No to bude asi tym ze som zvyknuty na 2.4GHz od AMDcka.![]()
KILL -9 .If U step out of line :),Pre Zillu SILENCE!!! I KILL YOU!!!:)
ze vahas to je snad jasny BARTON
AMD Duron 1600@2250MHz (166*13,5),1,65V,Soltek KT600C,512MB 266MHz,Radeon 9500 Pro, 20WD+80GB Baracuda,Teac 52x24x52, 300W zdroj
No rozhodně AMD..!
Bo kámoš má coleron 2.6 a je to totálně na nic.... zdásë mi, jakoby 2.6 bylo špatné označení...
spíš 1.8
[ AMD Athlon™ XP 2400+ (dočasná náhrada za 2500+) | PCchips M848A REV:2.1 - SiS748/963L | 256MB Seitec & 512MB PQI DDR 400MHz CL2.5 ]
[ Sapphire Radeon 9550 © 9550XT 128MB/128bit | Seagate 30 (Titan TTC-HD11) a 20 GB | DVD-RW LG GSA-4163B DualLayer (black) ]
[ Floppy Silver | EuroCase (black) + 300W | Genius 2.1 Slim | Microsoft Intellimouse Optical (black) OEM | SAMPO AlphaScan 410 ]
[ Siemens SX1 fw:15 WinSWUP + 32MB MMC by NOkia 6600 | WinXp Professional + SP2 ]
ja by som ani velmi nerozmyslal....len kamos ma celera 2.4 a neda nan dopustit....ja som s celermi nejake velke skusenosti nemal...
Mam durona a ten ma tiez malu cache a nejak extra som ten pokles nevnimal...![]()
Uz mi je uplne jasne ako je to s celermi..tak pekne dakujem...![]()
vy to tu ešte riešite!! ?? a čo je to TAGO ?
ber 2500+, a nForce2 dosku! a je to!
odporúča 9 z 10tich overclockerov
Spíš 11 z 10
Skoro se divím, jak se něco takového může řešit. Řeší se výkonostní poměr mezi Athlon/P4 (nechci nic rozdmýchat), ale Athlon (Barton)/Celeron?
Ryzen 5 3600/16GB/256SSD+3TB HDD/R7-370/W10 PRO
no ved kup to co ti tu odporucaju a tiez na to nedas dopustitPůvodně odeslal viglo
a tvojmu kamosovi vyhrknu slzy z oci ked zbada ten vykon
NTB - nejake Lenovo
PC - Intel i5 netaktovany
fotoze : Panasonic DMC-TZ20 + DMW-MCTZ20E
technical diver , deep full nitrox 75m :)
Vykonnost procesorov :
8. Intel Celeron
7. AMD Duron
6. Intel P4 533 FSB
5. AMD Athlon XP
4. Intel P4 800 FSB
3. Intel P4 EE
2. AMD Athlon64
1. AMD Athlon64-FX
Celeron je na tom naozaj velmi zle. A AMD klincuje cim dalej tym viac. No, uvidime ten Prescottovy zazrak ...
Intel sa drzi hlavne na konzervativnosti zakaznikov, napr. takych, ktori su schopni spytat sa, ci je lepsi Celeron alebo Athlon XP. To, ze su v rovnakych cenovych kategoriach pri Intele ani zdaleka neznamena, ze budu v rovnakych vykonovych kategoriach.
Původně odeslal pabloalto
Jeeee, uvědom si, že to nejde jednoznačně říct, který procesor je výkonnější, takhle akorát mystifikuješ některé lidi. Záleží na mnoha parametrech a hlavně na aplikaci(hry, komprese videa zvuku, střih, kancelářská práce(ehm) atd.)
Ale je třeba podotknout, že AMD si pomalu ale jistě ukrajuje z koláče. A intel je zažitý, protože dlouhou dobu nic v daném segmentu nebylo konkurence schopné. Ale to se mění a změní(hlavně díky cenové politice intelu).
BTW noflame.
MB G... a to už taky není pravda ;)
A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........
Okay, ... mystifikovani ludia, ked nahodou pojdete robit s videom a nahodou vas absolutne netrapi kolko penazi zaplatite za procak, tak vam musim skrusene oznamit, ze aj niektore P4 533FSB su vzhladom na P-Rating rychlejsie ako AthlonXP. Taktiez tento problem nastane na druhom a tretom mieste, kde sa to v par testikoch vymeni.
Clovek ale moze odhliadnut od P-Ratingu a pozriet sa na fyzicke takty procesorov a potom sa spytat : Naco su vam pani z Intelu tolke prachy, ked nic mudreho do tych procesorov nedate ?
Ale to jo, mi šlo jenom o to, že to nejde jednoznačně napsat. Jinak by tu nebyly další tisíce threadů, které se ptají, co je lepší, o nic víc.
videli ste toto? http://www.digit-life.com/articles2/...deo/index.htmlPůvodně odeslal pabloalto
komprimovani videa je zrejme to jedine co Intelum opravdu sedi
btw.: jen me zarazi ten test XviD 1.0 beta 2 (Koepi)![]()
kouknete na ten Durex
Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A
jjPůvodně odeslal UFo
rozhodne do Bartona ted sem presel z Tulene na Barta a sem velice spokojen![]()
Noram - World Of Tanks
ale dá sa to takto brať - má pravdu!
Ale fakt sa ani nečudujem - Zeler P4 je totálny prepadák kvôli ZACHOVANEJ ZLEJ VLASTNOSTI P4ák - SLABEJ FPU + 4x menej cache !
z toho sa dá čakať jednoznačne prepadák... je to tu na LOCK
takze jsem velmi spokojen jede to i na 2398Mhz pri FSB 218 sice uz do nej musim dat vetsi V ale myslim ze to byl ted supr kauf
Noram - World Of Tanks
Gratulujem a welcome to the AMD family.![]()
KILL -9 .If U step out of line :),Pre Zillu SILENCE!!! I KILL YOU!!!:)
ty vysledky jsou opravdu zajimave i kdyz.. pravdepodobne Keopi optimalizuje svuj build pro vyuziti AMD cpu (preference 3Dnow!) mozna chtelo ten prehled doplnit jeste dalsim testem XviD buildu od jineho autora, napriklad Nic's XviD..
ad puvodni otazka - volil bych samozrejme Barton![]()
pripájam sa k gratulácii...Původně odeslal NOD
![]()
a j!mmy, daj výsledky benchmarkov, od zvedavosti svietim![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)