Stránka 3 z 3 PrvníPrvní 123
Výsledky 51 až 75 z 76

Téma: MS Office vs. OpenOffice

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní

Citace Původně odeslal sebad
    já používám Easy Office taky zadarmo a má v sobě hrozně věcí
    To je jako ňákej další "šmejd"?
    Life is easier when you are told what to do, but it isn't real life.

Standardní

Citace Původně odeslal josefec
    vůbec já sem s nim max spokojenej a připadá mi že má ještě víc věcí na výběr

Standardní

Citace Původně odeslal josefec
    vůbec já sem s nim max spokojenej a připadá mi že má ještě víc věcí na výběr
    To je trochu věc názorui, ale fakta jsou fakta.
    Life is easier when you are told what to do, but it isn't real life.

Standardní

A ten Easy office jde i na win? nebo co to vlastně je?

Standardní

tak nas ted cekalo naistalovat 250 lidem na compy (statni sprava) OO ... sleduju vyvoj asi rok..a myslim ze verze 1.1 je naprosto v pohode...skoleni pro uzivatele stalo malo 1 lektor (15 notebooku tady na urade) x 3 sezeni po dobu 2 dnu. Lidi si stezujou jsou zvykly 7 let na MS,ale fakta jsou fakta..chybi nam 100 licenci * 9000 .. to jsou usetreny penize...

ad :josefec premejslis taky kamo..nez reknes BURN??
    WEBDESIGN + TVORBA E-SHOPU http://www.dreammedia.cz

Senior Member mince Avatar uživatele KtK
    Behind fuc*ing WorkTable Device (Praha zapad)
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal Ganja-NIN
    ad :jezevec premejslis taky kamo..nez reknes BURN??
    Ehm, jezevec se v tomhle dredu neobjevil, aspon co jsem ho zbezne projizdel.. Spis jsi asi mel na mysli josefece? na toho to sedi dobre..
    Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
    IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
    [pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)

Standardní

V OpenOffice je export do *.PDF formátu. Existuje možnost, jak *.PDF opět vyeditovat? Ptá se mě to na vstupní filtr, ale PDF v seznamu chybí.
    Ryzen 5 3600/16GB/256SSD+3TB HDD/R7-370/W10 PRO

Standardní

jedine acrobat full...vsechny programy co editujou PDF musi platit licenci adobe...takze aspon ze umi openoffice ukladat do PDF
    WEBDESIGN + TVORBA E-SHOPU http://www.dreammedia.cz

Standardní

Dějuji. Na to, že je tak rozsáhlý a zdarma bych toho už chtěl opravdu moc.
    Ryzen 5 3600/16GB/256SSD+3TB HDD/R7-370/W10 PRO

Standardní

Omezení na 32000 řádků v calcu, pak mi chybí ve Write zobrazení Normálně a Osnova. Ale jinak, co byste za ty prachy chtěli? Soubory co OO ukládá sic mají jeho přípony, ale jsou to zip-y ve kterých jsou xml. Teď jsem někde čet, že snad má být součástí i databáze od 602, takže by se to mělo chovat jako Access.

Standardní

Moze mi niekto napisat, ako vytvorim oppenoffice pdf dokument?
    procák Duron 1.1 Ghz @1.2 - zmrd viacej nechce,Asus A7N8X-X nForce2 400 Rev. 2, 512 DDR 400MHz AM1, disk WD 40 Gb 5400 rpm, Sparkle GeForce FX 5200 128 MB, SB LIVE! 1024, Teac 40x, 30 cm Cool Blue katoda, 2x8cm fan + 1x8cm + 1x6cm fan + regulátor

Senior Member mince Avatar uživatele KtK
    Behind fuc*ing WorkTable Device (Praha zapad)
    Vliv
    298

Standardní

budto to mas jinak nez ja, nebo ses slepej, prehlidls 3 moznosti jak to udelat, a tady (~32kB) mas zvyrazneny aspon 2 z nich.
    Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
    IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
    [pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)

Standardní

Slepej nejsem, takze klidek Ja to tam nemam vobec, ale vyriesil som to cez program ktory to tlaci do pdf
    procák Duron 1.1 Ghz @1.2 - zmrd viacej nechce,Asus A7N8X-X nForce2 400 Rev. 2, 512 DDR 400MHz AM1, disk WD 40 Gb 5400 rpm, Sparkle GeForce FX 5200 128 MB, SB LIVE! 1024, Teac 40x, 30 cm Cool Blue katoda, 2x8cm fan + 1x8cm + 1x6cm fan + regulátor

Senior Member
    Vliv
    276

Standardní

Takže - csv - comma separated values - normalni textak (tabulkac) .

Pokud nekdo chce vice jak 65536 radku, tak musi jit do Quattra - tam je jich milion, nebo pouzivat napr. Access
    Autor tohoto příspěvku je zpráskaná LAMA. Absolvoval 6 tříd ZŠ. Proto berte obsah příspěvku s rezervou.

Standardní

MS Opice jsem si nezamiloval hned od prvniho(a jedineho) nainstalovani. Vsechno co tam je je udelane presne tak debilne, ze nez se k tomu clovek dostane tak ho malem chytne slak mYokardu. Standartne je vse "ergonomicky prizpusobeno" tak, ze by se z toho jeden picnul. Navic to ma tendence zazrat se do systemu, rikaj tomu "integrace". Druha stranka veci jsou funkce, kterychkutecne cely balik ma tunu a skutecne i funguji. Obcas je sice uzivatel odkazan na to co mu program predohodi, ale coz... Uz delsi dobu jedu na OO a jsem spokojen. Jel jsem uz na Star Office, takze jsem si stacil zvyknout. Osatne na OO me hned upoutalo to, ze se skutecne clovek intuitivne, logicky, vetsinou dopidi k tomu co chce. v 90% je to otazka RMB clicku. Co me namichlo, kdyz jsem psal diplomku bylo to, ze to neumelo udelat jeden graf co by se fakt hodil. A to je asi tak k nedostatkum a chybam, proste nekde neco chybi, nebo neni zatim poradne podporovano. Program zmakne slusne portovat i M$ formatu, ale nesmi se to prehanet. Absolutne genialni je delani vzorcu, to proste muzu. No a jedna z hlavnich veci je to, ze je cely paklik pekne zadarmo. Bohuzel, komplikovanejsi veci si na tom clovek nelajzne delat, pac kdyby to musel, nedej buh, nekde editovat tak by nic nevyrobil. Integrovana PDF tiskarna je absolutne cool. Celkem bude asi zalezet co na tom kdo dela. Obecne si myslim, ze vetsina lidi asi pise obcase nejakou tabulku a grafik. Takze neni celkem duvod porizovat nejaky Opice.

Standardní

Aj ja si myslim, ze MSh*t stoji fakt za hovno, OO sa mu vyrovna, len chce trocha casu si zvyknut na to, ale inak fakt moc gut programik zadara

Standardní

Citace Původně odeslal Magus
    No já jsem si na Open Office taky moc nezvyk, na mojí stestavě je docela línej. Každopádně super věc, která se mi tam líbí je export do PDF.
    presne tak!Taky ho vyuzivam hlavne k tomuhle
    Full GAS...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. DNS
    Založil KUBA v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 04.03.2004, 17:13
  2. MW - velke pakety sa stracaju ???
    Založil Rainbow v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 38
    Poslední příspěvek: 10.06.2003, 20:34
  3. MS Office XP a email
    Založil Krado v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 3