Stránka 3 z 3 PrvníPrvní 123
Výsledky 51 až 61 z 61

Téma: Odpalilo:1700+,1900+,1900+! Uz je KLUD :)

Standardní

2 Semik :

No docital som sa az sem a vidim ze jednoznacne bola chyba medzi stolickou a klavesnicou

- pripomienky k Agemu (nakupujem/reklamujem tam 4 roky) ale musim sa ich trochu zastat

1. predavaju ako predavaju - ci si zaregistrovany alebo nie - im je to jedno ale len im to zvysuje obrat (BGS TO ZACINA ROBIT V POSLEDOM CASE TAK ISTO! )

2.reklamacie - nie je to len vec ICH pristupu ale aj tvojho - ver tomu ze keby som bol ja skladnik a odpalis mi 3 procesory za mesiac tak by som sa asi s tebou uz nebavil - nehovoriac o tom ze ked pride mlady chlapik reklamovat procesor tak ho na 90% pretaktovaval

3.ja ked chcem nieco reklamovat a NIE SOM SI ISTY ci to nebola moja chyba (vid tvoj pokazeny zdroj) TAK TAM IDEM KED TAM NIKTO NIE JE a maju viac casu - nehovoriac o tom ze da sa reklamovat aj to co uz nie je v zaruke (hadaj ako ...)

4.keby si poznal reklamacne podmienky tak by si vedel ze za mesiac by si 4 procesory neodpalil - pretoze najednu reklamaciu maju 30 DNI - ak ti dali iny procesor hned tak nemaju az taky zly pristup
    Nehovoriac o tom ze ked nieco reklamujes 2 KRAT a vyzera to byt zle MOZES ZIADAT $ NASPAT

5.Agem je znamy aj svojou 'kvalitou' komponentov - a preto maju aj taku reklamaciu aku maju ! (reklamuju v celkom v pohode - ak neveris chod skusit BGS ,EXPA ...)

Takze tolko k Agemu ...

PS:este jedna vec - VELMI sa oplati kupovat komponenty v jednom velkosklade - pretoze ked sa stane to co tebe - nevies co nici procaky - tak im to odnesies VSETKO tam a nech sa s tym hraju ....

Tolko moj nazor - dufam ze som nikoho neurazil

EDIT: k tomu malemu ATX2 konektoru - je to stadnard zavedeny Intelom - pomocne napetie pre stabilitu - ak sa nemylim + 12V maju to skoro vsetky nove boardy
    ABIT NF7-S 2.0 ||AMD Mobile Barton 2600+ ||Corsair TwinX 2x512MB ||Inno3D GF 6800 128MB ||
    WD 120GB JB ||NEC DVD-RW ||LG 17" 1710B LCD ||Thermaltake Silent Boost ||

Banned Avatar uživatele Semik
    Věk
    46
    Vliv
    0

Standardní

Mno neviem .... pokial ide o to ATX2 tak je to optionalne riesenie, ktre nemusi byt zapnute, ale zvysuje stabilitu ak je.
    A ten kabel ktrey je urceny prenho zo zdroja som napriklad na svojom starom zdroji nemal. (takze asi tak)

Standardní

Citace Původně odeslal Deviant
    2 Semik :

No docital som sa az sem a vidim ze jednoznacne bola chyba medzi stolickou a klavesnicou

- pripomienky k Agemu (nakupujem/reklamujem tam 4 roky) ale musim sa ich trochu zastat

1. predavaju ako predavaju - ci si zaregistrovany alebo nie - im je to jedno ale len im to zvysuje obrat (BGS TO ZACINA ROBIT V POSLEDOM CASE TAK ISTO! )

2.reklamacie - nie je to len vec ICH pristupu ale aj tvojho - ver tomu ze keby som bol ja skladnik a odpalis mi 3 procesory za mesiac tak by som sa asi s tebou uz nebavil - nehovoriac o tom ze ked pride mlady chlapik reklamovat procesor tak ho na 90% pretaktovaval

3.ja ked chcem nieco reklamovat a NIE SOM SI ISTY ci to nebola moja chyba (vid tvoj pokazeny zdroj) TAK TAM IDEM KED TAM NIKTO NIE JE a maju viac casu - nehovoriac o tom ze da sa reklamovat aj to co uz nie je v zaruke (hadaj ako ...)

4.keby si poznal reklamacne podmienky tak by si vedel ze za mesiac by si 4 procesory neodpalil - pretoze najednu reklamaciu maju 30 DNI - ak ti dali iny procesor hned tak nemaju az taky zly pristup
    Nehovoriac o tom ze ked nieco reklamujes 2 KRAT a vyzera to byt zle MOZES ZIADAT $ NASPAT

5.Agem je znamy aj svojou 'kvalitou' komponentov - a preto maju aj taku reklamaciu aku maju ! (reklamuju v celkom v pohode - ak neveris chod skusit BGS ,EXPA ...)

Takze tolko k Agemu ...

PS:este jedna vec - VELMI sa oplati kupovat komponenty v jednom velkosklade - pretoze ked sa stane to co tebe - nevies co nici procaky - tak im to odnesies VSETKO tam a nech sa s tym hraju ....

Tolko moj nazor - dufam ze som nikoho neurazil

EDIT: k tomu malemu ATX2 konektoru - je to stadnard zavedeny Intelom - pomocne napetie pre stabilitu - ak sa nemylim + 12V maju to skoro vsetky nove boardy
    1) suhlasim

2) neni to zas tak pravda.Ak odpalis 4 procaky za mesiac tak smola.Ak mas vporiadku papiere,mozes to reklamovat.Oni to ajtak posielaju dalej,to co sa unich roby je jedine test.
    Pretaktovanie - ak to maju ako dokazat nech to dokazu.Jediny pripad kedy som mohol ja dokazat ze je grafika pretaktovana bolo vtedy,ked bol na nej preflesovany bios s inymi hodnotami...

3) nesuhlasim - co je po zaruke je po zaruke.
    a) Distributor sice ma na niektore komponenty predlzenu zaruku,ale malo kedy to uplatnuje.Problem je ze to vacsinou trva strasne dlho a ide to na posudky.Reklamacia ide na POKUS.Niektore veci prejdu niektore nie - distributor by mal hned vediet co prejde a co nie.Vacsinou sa to uplatnuje pri TOP zakaznikoch.
    b) Distributor moze vyreklamovat tak,ze to zobere,vymeni a pozarucny komponent odpise...ale toto som este nevidel ani nezazil

4) nesuhlasim
    a) mohol mat viac kusov CPU
    b) vpohode mu mohly vymenit CPU 4x do mesiaca - napr. u nas plati, ze ak sa zavada prejavy do 10 dni od kupy,mas narok na okamzitu vymenu (max dlzka je testovanie 24h -zalezi od tovaru)

- ziadat dobropis mozes az po 3 reklamacii s rovnakou vadou.Ak je vzdy ina vada,na dobropis mas narok ak neni nahrada.Ak je nahrada ten isty kus,alebo lepsi, musis ho zobrat.

5) co sa v BGS zle reklamuje
    hp pavilion zt3020

Standardní

podla mojich skusenosti reklamacie v BGS trvaju ovela dlhsie -aj ked na druhej strane tam chodim reklamovat zriedkakedy ...(nehovoriac o "spickovej a rychlej" praci ich skladnikov)
    Aj ked uznavam ze porovnavat BGS a Agem nie je najspravnejsie ...

Este k tomu Agemu - DA sa reklamovat aj po zaruke (a nemyslel som prave predlzenu zaruku )
    ABIT NF7-S 2.0 ||AMD Mobile Barton 2600+ ||Corsair TwinX 2x512MB ||Inno3D GF 6800 128MB ||
    WD 120GB JB ||NEC DVD-RW ||LG 17" 1710B LCD ||Thermaltake Silent Boost ||

Banned Avatar uživatele Semik
    Věk
    46
    Vliv
    0

Standardní

mno ako som napisal... vesco je uz v pohode..overclock cez 2ghz.
    Len ma sere, ze nejako nesce ist 5va delicka proste 166nie a nie.

Nesce ... iba pri multiplikatore 5x ..inac nie. (ram su 400mhz) je to nejake divne...

Member
    Vliv
    288

Standardní

30 dní na reklamaci...to se mi nezdá, není to v ČR jinak?? ale to je jedno, no asi semikovi neporadím ,ale ta diskuze na téma reklamací je zajímavá, já mám už nějaký ten pátek problém s KT3 ultra, je to MSI s KT333, no problém byl hned od začátku, kupoval jsem to od Petracomp-berou od ATcomputers (nejsem si jist..je to ostravská firma), každopádně jsem nepřed myslel že je to pamětí, po vyzkoušení u kámoše to tak bylo a musel jsem ji reklamovat..2x!!!, napřed jsem ale musel koupit nový zdroj, se starým se ani nerozběhla, nový byl EC 300W, bohužel pořád jsem měl problémy se startem, několikáté restartnutí než kompl najel, hlavně po delší pauze...v biosu jsem měl hodnotu napětí úplně mimo..12V 15,5V; -12V -8,5V atd, snad jen napětí procesoru bylo správné, dal jsem desku na reklamaci...poslali ji do ostravy, a po 14dnech jsem ji měl zpět stím že je OK a neví na co si stěžuji (zkoušel jsem i jiné zdroje a pořád blbé hodnoty!!), v Petracompu mi poté řekli že mně chápou ale že oni to neovlivní, ať desku nějak slušně vyskratuju ať to nevypadá na úmysl a pak jim ji pošlu, no na to jsem neměl odvahu..deska tehdy stála 5000kc,-ale trpím tím dodnes..napříkla když dám do zásuvky rozbočku a poté zapnu komp tak jen pípání, musím přímo do sítě...je nějak citlivá na výkivi v síti asi...ale poté co ukazuje se ani nedivým, no a nedávno jsem si koupil creative 5300 a celá pravá strana šumí, zvukovka stojí za houby a drivery nepomáhají..prostě je to šmejd, kámoš má navlas stejnou a dělá mu to samí, nechal si ji odzkoušet za 200kc ve firmě a prý je OK, má na to papír...tak mi vysvětlete čím to je
    a ted jinak, byl jsem půl roku v anglii, cokoliv jsem koupil a pak semi to nelíbylo jsem mohl do 14dnů vrátit anikdo se mně neptal ani na důvody, kámoš koupil sluchátka, ještě ten den je vrátil a koupil jiné, ty vrátil na druhý den a koupil třetí, pokaždé je vybalil, poškodil obal ,nehledě na tom že na nich zanechal stopy, nikdo mu nic neřekl, prostě se vás zeptají jestli chcete něco jiného nebo peníze..takže to jen abyste viděli jak to může vypadat v civilizovaných prodejnách na západě.....
    xp1800+DLT3C@200*11(coper silence2)+80mmFan,AsusA7V600,Brand 512MB400MHz,120GB 8MB seagate,miro19F98 19\",creative inspire5300,sony DVD,teacCD-RW 40x,Powercolor radeon9600pro [443/334]

Senior Member minceVIP Avatar uživatele GABO
    Věk
    46
    Vliv
    341

Standardní

NO ono je to vsetko pekne ale treba pozerat aj na narod ako taky.....ak by to u nas na Slovensku takto bolo tak polovica Slovakov by toto zneuzivala... ......ci si myslis ze nie??
    Blue Alien II. Intel E5200 . NOCTUA NH-U12 . GAP35-DS3 . 2x2GB Mushkin 1066 . Galaxy 6800GT/256 . Seagate ES2 250GB x 2 . Seasonic S12-380 . Chieftec Dragon modrý . HP LP2475W
    Domáce na vode Intel E8400 @ 4.65 GHz . D-tek V2 . GAX38-DS4 . EK EK-NB/SB5 + Mosfet GA X38 . 2x2GB Mushkin 1066 . Gigabyte 8800GTS/512 . EK 8800GTS . 500GB . Seasonic S12-500W . Lian Li PC-V1010A - Silver . SONY SDM-HS75P . Black Ice GT 360 + Laing Ultra + Swiftech Mcres
    HTPC Xtreamer s chladením od Michala

Member
    Věk
    43
    Vliv
    278

Standardní

Citace Původně odeslal GABO
    NO ono je to vsetko pekne ale treba pozerat aj na narod ako taky.....ak by to u nas na Slovensku takto bolo tak polovica Slovakov by toto zneuzivala... ......ci si myslis ze nie??
    Gabo jj, vid Slovakov ked v USA, kupuju na prazdniny a potom vratia, sa hambim za to ze som Slovak v tomto smere
    Don't argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.

Senior Member Avatar uživatele Mirectec
    Vliv
    291

Standardní

ToMARA.T:

Kdyz s tim neumis, tak s tim nedelej.. A uz vubec nehazej spinu na KT3 Ultra To ze ti sumi nejakej kanal, tak to nemusi byt jen zvukovkou, ale i bednama..

Ja s ni problemy nemam a koho znam, tak taky ne.. Asi tam, kde bydlis mate nejaky silovy pole, ktery odrovnava KT3Ultra

BTW: Nevim, proc to pises do tohoto threadu
    AMD mobile Barton 2500+@2430MHz 1,8V (1,76V real) watercooled || ABIT NF7-S V2.0 watercooled || Samsung 160GB SATA s NIDEC loziskama + Hitachi desktar 40GB || 512MB DDR500 A-DATA || ATI Original 9500@PRO 64MB @405/325 watercooled || Leadtek winfast 2000XP || CD-ROM Teac 40x || 4× DVD±R/RW Teac DV-W50D (pioneer 106D)|| Fortron 350W ATX FSP350-60PN(PF)
    MSI KT3Ultra forever || NENAVIDIM lidi co maj nick Mirec

Member
    Vliv
    288

Standardní

repro je v pořádku , to silové pole by muselo byt přes celou republiku aby postihlo vsechny co znám a mají trable stouto deskou, MSI + KT333 je nejhorší kombinace od cipsetu pro P2 a celeron by VIA!!!, do tohoto threadu jsem to vecpal v rámci debaty o reklamacích, jestli si clovek kterýmu to jede tak bud rád, protože například se najde spousta lidí kterým jedou grafiky od Manli líp než ostatním značkový, ale přesto je Manli horší jak utření pr**le igelitovým sáčkem!!! s KT3 ultra je to to samé!!!
    xp1800+DLT3C@200*11(coper silence2)+80mmFan,AsusA7V600,Brand 512MB400MHz,120GB 8MB seagate,miro19F98 19\",creative inspire5300,sony DVD,teacCD-RW 40x,Powercolor radeon9600pro [443/334]

Senior Member Avatar uživatele Mirectec
    Vliv
    291

Standardní

A to jsi cet kde? Ze je to nehorsi kombinace? To ses zase jeden z tech, co budou tvrdit, ze KT333 je nehorsi chipset od VIA? Proste tu desku asi neumite nastavit, nebo mate nejaky shit revize.. Jinak si to nedovedu vysvetlit.. Me beha jak z praku..
    AMD mobile Barton 2500+@2430MHz 1,8V (1,76V real) watercooled || ABIT NF7-S V2.0 watercooled || Samsung 160GB SATA s NIDEC loziskama + Hitachi desktar 40GB || 512MB DDR500 A-DATA || ATI Original 9500@PRO 64MB @405/325 watercooled || Leadtek winfast 2000XP || CD-ROM Teac 40x || 4× DVD±R/RW Teac DV-W50D (pioneer 106D)|| Fortron 350W ATX FSP350-60PN(PF)
    MSI KT3Ultra forever || NENAVIDIM lidi co maj nick Mirec

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Prechazime na vBulletin
    Založil jedik v sekci fóra FAQ - často kladené otázky
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 02.02.2007, 00:29
  2. FAQ
    Založil sisi v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 16.11.2004, 02:07
  3. Kratka recenzia LCD: Hyundai L70A Silver
    Založil OndreJ v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 14