Stránka 3 z 3 PrvníPrvní 123
Výsledky 51 až 54 z 54

Téma: Na rychlejší bootování XPček :-P

Senior Member
    Vliv
    289

Standardní

Citace Původně odeslal wachy
    Citace Původně odeslal Lopan
    Citace Původně odeslal jan555
    Citace Původně odeslal josefec
    Jo to miluju, hrabání se v registrech a pak se to zhroutí rozbije a všichni tady zoufale vytvářej nový témata, "proč mi tohle nefunguje, trošičku jsem se hrabal v registrech a ňák se mi to zhroutilo, pomozte mi".
    Vždyť Tě do toho nikdo nenutí
    Ale to nemeni nic na to, ze windouzacky registr je totalni uchylarna, to musela vymyslet armadna lidi, normalniho cloveka neco takoveho nenapadne
    Ježiš tak tohle mi tady chybělo....jděte s už s těma tučňákama někam!!! Ať někdo už konečně ofciálně napíše, že linux je nejlepší - třeba daj pokoj. To je fakt tapný, čtu to všude (občas to není úplně fér)....už toho bylo dost.
    A napsal jsem snad neco o tom, ze Windows je shit, vsichni bezte na linux
    Registr je neprehledny a to fakt nevyvratis.

BTW nejsem zadny fanatik, abych tu hlasal ze jediny pravy, svaty, cisty system je linux, to fakt nemam zapotrebi
    Intel C2D 4300, 1GB DDR2, 120GB Seagate, nVidia7600GT pasiv.

Standardní

To Lopan: OK beru zpět
    To Puki: Registry ve Win maj několik záloh (HKLM - system - current control set atd.) Pokud ti teda win nenastartujou kvůli poškozeným registrům, spustí se při jejich dalším restartu jejich záloha.

Current control set - je pak ta konfiguace která spustila službu logon, takže teoreticky windows museli nastartovat.

Senior Member mince Avatar uživatele puki
    Vliv
    286

Standardní

Citace Původně odeslal wachy
    To Lopan: OK beru zpět
    To Puki: Registry ve Win maj několik záloh (HKLM - system - current control set atd.) Pokud ti teda win nenastartujou kvůli poškozeným registrům, spustí se při jejich dalším restartu jejich záloha.

Current control set - je pak ta konfiguace která spustila službu logon, takže teoreticky windows museli nastartovat.
    stalo sa mi to uz dvakrat, doma na winíá "hracej" partition, tam sa semtam stalo ze spadol system, a raz sa prebral z hlaskou ze boli poskodene registre a spusta zo zalohy. avsak v tych registroch zo zalohy chybali zaznamy SW co bol uz vyse pol roka nainstalovany, takze som dosiel k tomu ze zaloha je stara asi tolko ako samotny system. az tolko ma to netrapilo pretoze tu partition som robil stym, ze nech sa zasvini od staleho instalovania a skusania sw. lenze po tomto pade bol uz nepouztelny bez vacsiho zasahu, blblo vseko od officu, cez chat, o hrach ani nehovoriac, vsetkemu tomu chybali registre

asi pred 2 tyzdnami sa to stalo aj v robote ( na win2k prof !!), kolegovi sa restartol komp a po nabehnuti vyzeral ako po instalacii win, nepamatal si mailove nastavenia, desktop nastavenia, rozny sw fprdeli . ale nebolo to tym ze by sa mu len zmazal profil usera pretoze do domeny sa dostal - to sa nastavovalo pri instalacii win, a taktiez jeho adresar v ramci documents&setting ostal neporuseny
    a registre vybielene ...

takze asi tolko k automatickej zalohe registrov

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal josefec
    To 2020 bych zdůraznil, protože dřív to nebude.
    bys potreboval norymberskej trychtyř na dos a nebo nalepit zepredu na hlavu vlka a vajicka - treba by jsi byl sspokojenej
    des a hruza

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Nedoléhající zadní chladič na pamětech DDR na grafice MSI FX
    Založil Nvidia fanda v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 24.12.2004, 15:45
  2. Je to dlouhy, ale precteni stoji za to...
    Založil Ogre v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 23.01.2004, 23:52

Pravidla přispívání