Stránka 3 z 22 PrvníPrvní 123456713 ... PosledníPoslední
Výsledky 51 až 75 z 537

Téma: Aquamark 3 benchmark

Standardní

Citace Původně odeslal sisi
    Este jedna otazocka - to si sem prisiel iba aby si nam predviedol svoju Ultru, alebo sem mienis v buducnosti aj konstruktivne prispievat?
    Jakoze ted si mi predvedl ten jedine spravny konstruktivni pristup? BTW kdyz Te nezajimaji jine vysledky (resp. ty, ktere jsou lepsi nez tvoje), tak je proste necti... Ja se sem zapojil jen proto, ze si kdosi na tiscali tahal triko v serialovem provedeni (tj. na pokracovani) a delal tam reklamu na tenhle thread, tak jsem chtel jen nesmele podotknout, ze zas tak velky duvod k tomu nemel. A sorry, ze jsem tedy takhle vpadnul do vosiho hnizda Radeonomilu, neprekvapil sis, povznesene reakce a chladne hlavy jsem totiz (bohuzel) ani necekal...

Senior Member minceVIP Avatar uživatele sisi
    Vliv
    294

Standardní

Citace Původně odeslal NV35freak
    Jakoze ted si mi predvedl ten jedine spravny konstruktivni pristup?
    Ked si to pochopil takto, tak prosim...
    BTW kdyz Te nezajimaji jine vysledky (resp. ty, ktere jsou lepsi nez tvoje), tak je proste necti...
    Ale zaujimaju - este raz Ta prosim, nahod nam vysledky dosiahnute s detonatormi 44.03. Uprimne, som na ne velmi zvedavy.
    Ja se sem zapojil jen proto, ze si kdosi na tiscali tahal triko v serialovem provedeni (tj. na pokracovani) a delal tam reklamu na tenhle thread, tak jsem chtel jen nesmele podotknout, ze zas tak velky duvod k tomu nemel.
    To pravo Ti nikto neberie, ale preco si sa zacal potom do niektorych ludi navazat? Napr. hlasky typu "Hahaha, pan Potupeny se ozval!" su naozaj zbytocne...
    A sorry, ze jsem tedy takhle vpadnul do vosiho hnizda Radeonomilu, neprekvapil sis, povznesene reakce a chladne hlavy jsem totiz (bohuzel) ani necekal...
    ...este raz: bol si to Ty, ktory sa neprezentoval povznesenymi reakciami a chladnou hlavou.

Ale este raz Ta prosim (aby to zase nezapadlo do zabudnutia, ako v tom mojom minulom prispevku) o tie benchmarky detonatorov 44.03 (to sa da zvladnut za par minut...). Vdaka.
    Intel Core 2 Duo E6600 @ 3.2GHz (8 * 400MHz) @ 1.3V with Zalman CNPS9500 AT @ 1800RPM, ASUS P5B Deluxe/WiFi, 2x1GB Corsair Twin2X PC2-6400 DDRAM @ 400MHz (4-4-4-12) @ 2.1V, Leadtek 8800GT 512MB, WD Caviar SE16 250GB, Asus DRW-1608P3S, Creative SB Audigy Value, Logitech X-230 speakers, Enermax Liberty 400W, 2x120mm Thermaltake case fan @ 1800RPM, Thermaltake Aguila black case, HP LP2065 LCD, Logitech MX400

Standardní

heh, ty si uplny ***, ze?

...napodobne, koukam argumenty ti brzo dosly, takze zbyly uz jen osobni urazky. Ses fakt borec!

Ta PIVka bola na 2,8...

No a? To snad nejak souvisi s poukazanim na vyrazne vyssi hodnotou FSB?

Vyzera to, ze niekto vrazil zbytocne vela prachov do compu a teraz hra STRASNEHO FRAJERA.

..na rozdil od Tebe si na nej jen nehraju...

2tvoje PS: Moja karta stala 7000 SKK a CPU 3500 SKK a mam 40,5fps, tvoja zostava stala kolko?

...wow, doted jsem netusil, ze AM3 hodnoti financni aspekty konfigurace, ze to sem furt cpes. BTW ze ty ses skudlil a jeste to vydavas za svoji prednost, tim me omracovat nemusis.

Nemam problem hned dnes behnut do banky a vybrat si napr. 100k SKK aby som to vrazil do compu

...zjevne mas vetsi problem, nez si sam dovedes pripustit...

Ved by ta to asi zabilo, keby ta niekto prekonal, ne?

...presne to jsem svym provokativnim stylem psani chtel docilit! Bohuzel snaha byla marna, dockal jsem se pouze zamidrakovanych kecu o nicem a mimo tema...

hlavne som uz davno z puberty vyrastol.

...heh, tvou jistotu bych chtel teda mit, nekdo zustane pubertakem az do smrti, nekdo zas predcasne zestarne. Otazkou zustava, co z toho je lepsi varianta...

Prestan do kazdeho skakat a vrtat, pomoze ti to.

...zacni u sebe a milerad ti vyhovim...

Ja som ti len oznamil, ze mas brzdu v CPU a mohol bys mat viac, ty reagujes podrazdene a VYSTATOVACNE.

...a ja jen odepsal, ze to sam nekolikrat pred tvym objevem Ameriky pisu (vcetne toho, ze i tak to docela staci), takze ti nedoslo, ze to melo znamenat, ze papouskovani davno vyrcenych faktu je i pod tvou uroven...

Ale vystatovat sa nemas cim...

...super, na tos mel ale myslet driv, nez si s tim zacal davno prede mnou!

Standardní

...ale jo, par anglickych slovicek jsem uz pochytil, dokonce vim, ze pavouk se pise "Spider" a ne "Spajdr", ale to bych se v argumentaci snizil na Tvou uroven BTW myslis, ze ta troska z hadicek v kompu by na uhaseni toho pozaru stacila?
    ale spajdr je prostě spajdr, nejde o anglické slovo,prostě když jsem v 97 začínal na netu,tak jsem si vybral takovou přezdívku,takže to nemá s angličtinou nic společné.

Mimochodem já na tiscali nemachroval,jenom jsem tam prostě házel výsledky,když tam tím někdo začal, zde je přímo pro to sekce,tak o co jde ?
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Standardní

Ale zaujimaju - este raz Ta prosim, nahod nam vysledky dosiahnute s detonatormi 44.03. Uprimne, som na ne velmi zvedavy.

Nutim ja Tebe snad pouzivat Catalysty v1.2? Tak rad te (jeste? ) nemam, abych si tam cpal dobrovolne takhle tezce OBSOLETE drivery. Jedine relevantni ovladace pro FX5900Ultra jsou v tuhle chvili v45.33 a zadne starsi tam cpat opravdu nehodlam, nejsem masochista. V51.75 beru jako predbeznou betu...

To pravo Ti nikto neberie, ale preco si sa zacal potom do niektorych ludi navazat? Napr. hlasky typu "Hahaha, pan Potupeny se ozval!" su naozaj zbytocne...

...ja? U vas na Slovensku asi neznate prislovi: "Jak se do lesa vola, tak se z neho ozyva" nebo "Na hruby pytel hruba zaplata"? Do nikoho jsem se nezacal navazet, dokud to dotycny nezkusil na me...

...este raz: bol si to Ty, ktory sa neprezentoval povznesenymi reakciami a chladnou hlavou.

...neee, muj prvni post byl minen a koncipovan jako vyzyvavy, ovsem nikoliv k offtopic napadani a flamewar (od jedincu, kteri to dusevne neunesli), ale aby mi nekdo konecne ukazal lepsi (komparabilni) vysledek. Bohuzel jsem se dockal jen toho prvniho, s tim druhym se nikdo neozval. Coz me mrzi, takhle bez motivace a vyzev je to nuda...

Standardní

ale spajdr je prostě spajdr, nejde o anglické slovo,prostě když jsem v 97 začínal na netu,tak jsem si vybral takovou přezdívku,takže to nemá s angličtinou nic společné.

...opravdu se domnivas, ze mi to nedoslo? To tys zacal s tou ponekud nejapnou poznamkou o anglictine, tak jsem Ti dal stejne nejapny priklad "ze zivota". A opet si narazku nepochopil. Sakra, to pisu tak vzletne nebo archaicky, ze me tady skoro kazdej chape tak blbe? Mozna to je tim, ze se berete moc vazne, chce to trochu srandy a velkorysosti k uchylkam druhych, chlapi... Ze nekdo napise trosku agresivnejsi post, jeste neznamena, ze Vam nutne chce proriznout hrdlo...

Mimochodem já na tiscali nemachroval,jenom jsem tam prostě házel výsledky,když tam tím někdo začal, zde je přímo pro to sekce,tak o co jde?

...vzdyt ano! Tak proc ale, kdyz sem hodim vysledek ja, tak jsem najednou ten spatnej? Jen proto, ze mam kapku vzletnejsi pisemny projev? Jsou prece dulezitejsi a zajimavejsi temata, nez me za to houfne a odhodlane pranyrovat...

Standardní

Nutim ja Tebe snad pouzivat Catalysty v1.2? Tak rad te (jeste? ) nemam, abych si tam cpal dobrovolne takhle tezce OBSOLETE drivery. Jedine relevantni ovladace pro FX5900Ultra jsou v tuhle chvili v45.33 a zadne starsi tam cpat opravdu nehodlam, nejsem masochista. V51.75 beru jako predbeznou betu...
    Jenomže Catalysty 3.7 zobrazují vše narozdíl od 45.33 a 51.75,kde jenom 44.03 ukazují vše jak mají, a moc dobře všichni víme jak stíny dokáží kartě zavařit, uvidíme co Nvidia vymyslí.

Vliv
    294

Standardní

Sorry, ale 4 mesiace stare drivers su "tezce OBSOLETE"? Su zhruba rovnako stare ako Catalysty 3.4... takze ake 1.2 (to je poznamka uplne od veci)? Este pred polrokom som vlastnil kartu od nVidie (mimochodom - bol som s nou velmi spokojny), tak viem, ze preinstalovat detonatory je vskutku zalezitost par minut, ale prosim, nutit Ta do toho samozrejme nechcem... (ale zvedavy by som bol).

...ja? U vas na Slovensku asi neznate prislovi: "Jak se do lesa vola, tak se z neho ozyva" nebo "Na hruby pytel hruba zaplata"? Do nikoho jsem se nezacal navazet, dokud to dotycny nezkusil na me...
    Hm, prejdi si tento thread od zaciatku - bol si to Ty kto s tymi invektivami zacal...

...neee, muj prvni post byl minen a koncipovan jako vyzyvavy, ovsem nikoliv k offtopic napadani a flamewar (od jedincu, kteri to dusevne neunesli), ale aby mi nekdo konecne ukazal lepsi (komparabilni) vysledek. Bohuzel jsem se dockal jen toho prvniho, s tim druhym se nikdo neozval. Coz me mrzi, takhle bez motivace a vyzev je to nuda...
    Ale ja Tvoj prvy post nenapadam, boli to tie nasledujuce kde si "premotivoval" niektorych ludi...
    Intel Core 2 Duo E6600 @ 3.2GHz (8 * 400MHz) @ 1.3V with Zalman CNPS9500 AT @ 1800RPM, ASUS P5B Deluxe/WiFi, 2x1GB Corsair Twin2X PC2-6400 DDRAM @ 400MHz (4-4-4-12) @ 2.1V, Leadtek 8800GT 512MB, WD Caviar SE16 250GB, Asus DRW-1608P3S, Creative SB Audigy Value, Logitech X-230 speakers, Enermax Liberty 400W, 2x120mm Thermaltake case fan @ 1800RPM, Thermaltake Aguila black case, HP LP2065 LCD, Logitech MX400

Senior Member
    Vliv
    301

Standardní

Sakra, to pisu tak vzletne nebo archaicky, ze me tady skoro kazdej chape tak blbe?
    presne tak, zo zaciatku som podporoval teba, ale akosi v tom berserku, ked okolo seba rozhadzujes utoky som to schytal aj ja...

Senior Member mince Avatar uživatele Halen
    Věk
    57
    Vliv
    297

Standardní

WOW, to bych necekal. NV35FREAK (mozna taky kdysi SLAM-> NENI DULEZITE -> REALMAN) na OC foru. Chlape, ty mas fakt dost. Vsem pritomnym - nema cenu se hadat. Tohodle typka znam uz hodne dlouho a doporucoval bych adminum rychle vyresit tenhle thread, nebo se to rozroste v straslivy flamewar. Doporucuju precist ruzna diskuzni fora na Zive, MobilManii i jinych forech. Hledejte jmena, ktera jsem uvedl osobity projev tohoto typka se neda zamenit. Prijemnou zabavu. BTW -pokud si tohle jeste dnes neprecte, dalsimi prispevky nas pres vikend neoblazi. Zato v pondeli kolem 9:00 muzete cekat smrst prispevku.
    AMD A64-7750-X2-BE 2700@3000MHz (15x200/1,3V) | AC Freezer Extreme | 4xArctic FAN Pro TC 80x80 | Gigabyte MA78G-DS3H | A-DATA 2x2GB 1066Mhz 5-5-5-15-2T | WD 320GB/16MB | Samsung 500GB/16MB | Samsung SH-S223F | SAMSUNG 226BW | SB X-Fi Fatal1ty Champion+Thomson DPL2000+HomeMade bedny+subwoofer 12" 30-125Hz (-3dB) | Leadtek PX8800GT default+AC Accelero+ AC fan 12-1000ot/m | Microsoft Intelli Mouse Explorer 3.0 | Chieftec MATRIX SILVER+ FORTRON Blue Storm 400W |
    3DMk01 3DMk03 3DMk05

Moderátor Avatar uživatele Over
    Věk
    52
    Vliv
    312

Standardní

Citace Původně odeslal Over
    ...to je právě problém tohohle benche,že hodnotí cpu naprosto haluzně....podle něj je Tualatin 1,6GHz výkonejší, než P4 2,9GHz
    A Ty jsi zase urcite vytecny vypravec vtipu, soude podle toho, cos napsal...
    ..nikoliv,to ten bench je vtipálek,,,on to tak ohodnotil body BTW.pokud máš nějakej duševní problém a máš pocit,že musíš každýho setřít, tak tady si ho neventiluj

Standardní

Citace Původně odeslal Spajdr
    Jenomže Catalysty 3.7 zobrazují vše narozdíl od 45.33 a 51.75,kde jenom 44.03 ukazují vše jak mají
    To si mozna trosku pletes, s tema 51.75 bych tomu mozna jeste veril, ale 45.33 nikde ani netestovali, takze nevim, jaks na to se svym Radeonem prisel, resp. kde sis to overil...

Standardní

Sorry, ale 4 mesiace stare drivers su "tezce OBSOLETE"?

No, ja nevim, jak to vidis Ty, ale FX5900 se zacala realne prodavat ani ne pred 3 mesici, takze ovladace jeste starsi asi nebude to prave orechove...

Hm, prejdi si tento thread od zaciatku - bol si to Ty kto s tymi invektivami zacal...

...ja vidim v mych postech jen same odpovedi... a odpovedi se vetsinou rozhovor nezacina.

Ale ja Tvoj prvy post nenapadam, boli to tie nasledujuce kde si "premotivoval" niektorych ludi...

...vsak pisu, to uz byly jen odpovedi... obcas nadsazka, obcas trochu sarkasmu ci satiry, to prece k zivotu patri, ne?

Standardní

Citace Původně odeslal Wuuduu
    presne tak, zo zaciatku som podporoval teba, ale akosi v tom berserku, ked okolo seba rozhadzujes utoky som to schytal aj ja...
    ...sakris, beres to skutecne moc cerne! Ver mi, ze pred monitorem nesedim s nabitym skorpikem ani jinou palnou nebo secnou zbrani... Zkus se uvolnit a uvidis, jak Ti ty slovni prestrelky jeste prospejou, odreagujes se, pokecas si... Proste neni treba byt tak vztahovacny, zadnej druhej clovek Ti za to nestoji, tim mene ja a moje ego BTW te "podpory" jsem si nejak nevsiml, neco mi uslo?

Standardní

Jenomže Catalysty 3.7 zobrazují vše narozdíl od 45.33 a 51.75,kde jenom 44.03 ukazují vše jak mají
    To si mozna trosku pletes, s tema 51.75 bych tomu mozna jeste veril, ale 45.33 nikde ani netestovali, takze nevim, jaks na to se svym Radeonem prisel, resp. kde sis to overil...
    Ty se chytáš každého čísla koukám,myslel jsem 45.23 samozřejmě,jestli je i 45.33 tak pochybuji že tam je nějaký rozdíl oproti 45.23 ! a 45.23 testovali na toms hardware a taky to nezobrazuje vše jak má,tak to pořád nezakecávej.

Standardní

WOW, to bych necekal. NV35FREAK

Dost tady mas jedine ty. Jako obvykle k tematu to nema vubec nic, jen se to chce hadat... Ja trpet tvym stihomamem a midraky, radsi bych navstivil lekare... to myslim uprimne.

BTW -pokud si tohle jeste dnes neprecte, dalsimi prispevky nas pres vikend neoblazi. Zato v pondeli kolem 9:00 muzete cekat smrst prispevku.

Jak pisu, expert pres "osobite" dedukce, nastvanej sam na sebe. V podstate je mi te lito... Zkus si jako svou pristi obet sve eroticke stimulace najit nekoho na sve urovni (a radsi opacneho pohlavi), treba z toho pak nebudes mit tak rotresene myslenkove pochody...

Standardní

Citace Původně odeslal Over
    BTW.pokud máš nějakej duševní problém a máš pocit,že musíš každýho setřít, tak tady si ho neventiluj
    Ty si tady muzes ventilovat sve "teorie" a ja ti ani nesmim odpovedet, kdyz si mi tak paradne nahral na smec?

Standardní

Ty se chytáš každého čísla koukám,myslel jsem 45.23 samozřejmě,jestli je i 45.33 tak pochybuji že tam je nějaký rozdíl oproti 45.23 ! a 45.23 testovali na toms hardware a taky to nezobrazuje vše jak má,tak to pořád nezakecávej.
    Fajn, takze ty si cucas cisla jen tak z prstu a ja jsem zase ten spatnej? Vysvetlovat zasadni rozdily mezi 45.23 a 45.33 Ti nebudu, zjevne o to totiz nestojis, ale 45.23 nejsou ovladace vhodne pro FX5900. Co testovali na TH, mi je celkem soufl, ja zas cetl jinde (a napr. Valve duveruji preci jen vic, nez nejakemu Tomaskovi a jeho zelezu), ze zobrazovani u 45.xx je v poradku (ostatne kdyby nebylo, stezi by tyhle detonatory obdrzely WHQL certifikat)... Zjisti si priste radsi fakta a pak se pokus argumentovat, jinak budeme chodit porad v kruhu, ja budu vznaset argumenty a ty mi nadavat, ze jsem na tebe moc tvrdej apod.

Vliv
    294

Standardní

Sorry, ale 4 mesiace stare drivers su "tezce OBSOLETE"?

No, ja nevim, jak to vidis Ty, ale FX5900 se zacala realne prodavat ani ne pred 3 mesici, takze ovladace jeste starsi asi nebude to prave orechove...
    Ale no, fakt je ze 44.03ky su WHQL certified a oficialne podporuju GF FX 5900(Ultra) - to si nevymyslam ja, to hovori nVidia... (a co sa tyka IQ v Aquamark 3, tak su "imho" najlepsie s cim nVidia doteraz prisla).

...ja vidim v mych postech jen same odpovedi... a odpovedi se vetsinou rozhovor nezacina.
    To sa vobec nevylucuje... problemom je ta "forma" tych Tvojich odpovedi.

...vsak pisu, to uz byly jen odpovedi... obcas nadsazka, obcas trochu sarkasmu ci satiry, to prece k zivotu patri, ne?
    Hej, len sa akosi nevieme naladit na Tvoju "vlnovu dlzku"...

Standardní

Fajn, takze ty si cucas cisla jen tak z prstu a ja jsem zase ten spatnej? Vysvetlovat zasadni rozdily mezi 45.23 a 45.33 Ti nebudu, zjevne o to totiz nestojis, ale 45.23 nejsou ovladace vhodne pro FX5900. Co testovali na TH, mi je celkem soufl, ja zas cetl jinde (a napr. Valve duveruji preci jen vic, nez nejakemu Tomaskovi a jeho zelezu), ze zobrazovani u 45.xx je v poradku (ostatne kdyby nebylo, stezi by tyhle detonatory obdrzely WHQL certifikat)... Zjisti si priste radsi fakta a pak se pokus argumentovat, jinak budeme chodit porad v kruhu, ja budu vznaset argumenty a ty mi nadavat, ze jsem na tebe moc tvrdej apod.
    ale prosím tě co má co WHQL společné s kvalitou zobrazování ? WHQL se týká hlavně toho že ovladače budou stabilní na všech možných sestavách,nevím co se ti nezdá na testech na toms hardware kde jasně vidíš že 45.xx nezobrazuje správně,v tomto případě 45.23,tak si furt nekecej ty své nesmysly. Vzpomínám si že byly taky nějaké WHQL detonátory kde nebyl vidět drak v 3D Mark 2001SE na FX 5900 kartách,pak mi něco povídej o WHQL a správném zobrazování,ty fakt nejsi normální.

Standardní

Ale no, fakt je ze 44.03ky su WHQL certified a oficialne podporuju GF FX 5900(Ultra)

...to, ze ty ovladace tuhle grafiku dokazou najit, jeste neznamena, ze jsou pro ni idealni. BTW v55.23 ma tez WHQL...

To sa vobec nevylucuje... problemom je ta "forma" tych Tvojich odpovedi.

...jak rikam, rozumny a racionalni clovek se dokaze povznest nad formu. Kazdej jsme jinej, mne zas treba muze iritovat Tvoje forma...

Hej, len sa akosi nevieme naladit na Tvoju "vlnovu dlzku"...

...no vidis, jeste chvili budes ladit a budes mit taky cisty prijem...

Standardní

ale prosím tě co má co WHQL společné s kvalitou zobrazování ? WHQL se týká hlavně toho že ovladače budou stabilní na všech možných sestavách,

...radsi nepros, protoze to rozhodne neni zdaleka vsechno. Zjevne to pro Tebe bude novinka, ale prioritni je funce, tj. ze to dela, co ma, a pak teprve stabilita na ruznych kombinacich HW. Takze prioritou u ovladacu grafickych karet je, aby zvladly veskere funkce prislusne generace DirectX, co si kdo vymysli navic, nebo co je Tomikum pocit, to nema s ovladaci nic spolecneho.

nekecej ty své nesmysly

...no vidis, nejdriv si tu hrajes na mravokarce, pritom se projevujes jeste hur. Jinak ja si o tobe myslim samozrejme totez, presto to tu neventiluju. Proste nema smysl neco dokazovat a vysvetlovat cloveku, ktery zna stezi Radeona, ale mysli si pritom, ze je prebornikem pres GeForceFX...

Vzpomínám si že byly taky nějaké WHQL detonátory kde nebyl vidět drak v 3D Mark 2001SE na FX 5900 kartách,

...jj, na tuhle trpnou famu nejakyho fanATIka si taky dobre pamatuju... Mas ale smulu, v tech samych detonatorech to na me FX5900U toho draka zobrazovalo zcela normalne, takze nesmis verit vsemu, cos kde vycetl. Radsi si to nejdriv sam zkus, nez to zacnes hlasat na vsechny strany...

fakt nejsi normální.

...diky za poklonu, ale jenom skutecny blazen si mysli, ze je normalni. Takze sis defacto odpovedel sam...

Standardní

Vzpomínám si že byly taky nějaké WHQL detonátory kde nebyl vidět drak v 3D Mark 2001SE na FX 5900 kartách,

http://www.hothardware.com/hh_files/S&V/sapphire_r9200(3).shtml

a že by hothardware byl ATi fanatik,to si opravdu nemyslím.Stačí se tam mrknout.

Standardní

Citace Původně odeslal Pyrous
    No ja mam celkove kolem 19200, gfx kolem 2200 a cpu ukazovalo 7180.
    Jake mas ovladace ? Zda se mi to dost malo, na to jakou mas sestavu. Me to totiz dela na stejne grafice (MSI GF4200 64MB 300/300) a XP1600+ (nijak netaktovanem=1400Mhz) 21131 (GFX=2685, CPU=4967) - na postarsich Detonatorech 40.72.

Dědeček hříbeček Avatar uživatele Mymak
    Vliv
    309

Standardní

http://www.hothardware.com/hh_files/S&V/sapphire_r9200(3).shtml

a že by hothardware byl ATi fanatik,to si opravdu nemyslím.Stačí se tam mrknout.
    LOL, tak o tom jsem nemel tuseni, neviditelnej drak - to je fakt sila!
    HOME: C2D E8400 @ 400x9, GA-P35-DS4 rev. 2.1, 2x TWIN2X4096-6400C4DHX, HD5850 1GB, U3415W, CT256MX100SSD1, WD6401AALS, WD1001FALS, 2x HD154UI, DVD-E616A3, SH-S202H, VX550, MX Revolution
    WORK: DELL OptiPlex 9020 (Core i7-4770, 32GB RAM, Nvidia GTX645, Samsung SM841 256GB) + 2x DELL UltraSharp U2713H + Logitech Wireless Desktop MK710
    new home in progress: i7 3770K, P8Z77-V PRO, 4x 8GB Hynix DDR3/1600, HD7950 3GB, U3415W, 2x SSD 850 Pro 1TB, .....

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Aquamark 3 error
    Založil epidot v sekci fóra Srovnávací a diagnostické testy
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 25.04.2005, 08:19
  2. NFSU2 Benchmark?
    Založil MeTaN v sekci fóra Srovnávací a diagnostické testy
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 10.04.2005, 21:22
  3. Seti@Home benchmark
    Založil BRUCEF v sekci fóra Srovnávací a diagnostické testy
    Odpovědí: 2