TO se jako řídíš podle nějaké stupidní syntetické Sandry ? Zkus Quake III: Arena , to je o CPU, nebo Unreal 2003 benchmarkPůvodně odeslal Mirectec
![]()
TO se jako řídíš podle nějaké stupidní syntetické Sandry ? Zkus Quake III: Arena , to je o CPU, nebo Unreal 2003 benchmarkPůvodně odeslal Mirectec
![]()
VBI ntb Compal 80 Core 2 Duo 2GHz 4MB L2 cache GeForce 7600 256MB (370/800) 2GB DDRII 667 Kingstone 15.4" XGA 1280x800 glare DVDRW WiFi Server: Pentium III 500MHz*320MB RAM*40GB WD HDD*Fedora Core 6(ssh,http,ftp,samba,cacti) Router: Pentium MMX 200MHz*64MB RAM*80MB HDD*MonoWall FreeBSD NET:Bluetone Premium ADSL 2048/512 WORLD Community grid > Fight@Aids=54.425bodů UnitedDevices=202.950bodů Czech Republic & Overclocking.cz TEAMS Nokia 6230i + Tmobile 4G internet Standard
Divný šikmý čáry nejsou výsledkem kolísání napětí, ale rušení z tyristorového regulátoru otáček motorku v šicím stroji. Stejně tak jakékoli vlnění obrazu, moiré, nebo cokoli, je vždy vysokofrekvenční rušení, které neodfiltroval zdroj v PC. Dražší zdroje mají dokonalejší filtraci, ale neuškodí zařadit před napájení PC nějaký kvalitní odrušovací článek.Původně odeslal Fraj#r
Původně odeslal jagoro
No jenže mi vysavač nebo šicí stroj neruší napětí v compu, nýbrž napájení monitoru
![]()
Zkus zapojit do stejné zásuvky kde máš televizi vysavač a uvidíš sám![]()
ASUS A6T-AP017
Ale to je totéž, co v tom hledáš? Napájení PC zahrnuje i monitor, to dá rozum. Prostě před žehličkou, na které mám PC, monitor, repro, tiskárnu, skener, vodníka mám odrušovací člen na 10 A...
povídám že vysavač mi ruší jen TV /moňasPůvodně odeslal jagoro
U compu, repraku, klavesnice či lampičky jsem žádnou změnu nezpozoroval
nejcitlivější a na "chvění" v síti jsou zobrazovací zařízení
![]()
ASUS A6T-AP017
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)